Na Temat i NIE na temat, dla staraczek i dla zafasokowanych
-
WIADOMOŚĆ
-
Magdas wrote:Anutak według mnie to sa super wynikiLaura wrote:Kochana na moje to są dobre wyniki i nie macie powodu do zmartwień
polukałam teraz na wyniki badan mojego malza i naprawde macie dobre te wyniki:)Macierzanka:) wrote:Anutka wyniki dobre, wszystko masz powyżej normy
Normy wg WHO są takie:
Liczba plemników:
- na 1 ml >= 15 mln/ml
- w ejakulacie (całkowita) >= 39 mln / ejakulat
Ruchliwość plemników:
- ogólna (ruch postępowy + ruch w miejscu)>= 40 %
- ruch postępowy >= 32 %
Żywotność plemników: >= 58 %
Morfologia plemników: >= 4 %
Sprawa jest następująca, najważniejsze parametry masz bardzo dobre, żywotność torchę chyba mniejsza, ale jest ich dużo, ruchliwe są, więc nic tylko działać
dziewczyny bardzo bardzo Wam dziękujęfaktycznie Macierzanka martwi mnie ta zywotność... dla uściślenie dodam, że mąż od miesiąca bierze ANDROVIT i przed witaminkami liczba była 82 mln
-
Macierzanka:) wrote:Ale wiesz, jeżeli nawet zobaczysz jedną kreskę, to nie znaczy, że @ przyjdzie
czy dzwonić i się umawiać na wizytę czy jeszcze czekać...
W życiu nie chodzi o czekanie aż burza minie. Chodzi o to,by nauczyć sie tańczyć w deszczu. -
Anutka wrote:dziewczyny bardzo bardzo Wam dziękuję
faktycznie Macierzanka martwi mnie ta zywotność... dla uściślenie dodam, że mąż od miesiąca bierze ANDROVIT i przed witaminkami liczba była 82 mln
Anutka, Macierzanka:) lubią tę wiadomość
W życiu nie chodzi o czekanie aż burza minie. Chodzi o to,by nauczyć sie tańczyć w deszczu. -
Madziu nie znam się niestety
nie robiłam jeszcze
Anutka, no to wynik niesamowcie poprawiony! WOW!
Będzie dobrze!Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 kwietnia 2014, 18:53
Anutka, Magdas lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyHej!
Moja beta 530!!!!Bardzo bolą mnie piersi,aż mi się wymiotować chce.Ledwo wróciłam autem z pracy,tak mi się spać chciało.Kłucie w brzuchu,wzdęcie.....hmmm ciekawe co jeszcze się przywlecze
Anutka, Macierzanka:), Z., Ania07, Misty87, Laura, Kaśka28, Malinowa Panienka, sara_nar, santoocha, dżona lubią tę wiadomość
-
Magdas wrote:tzn co ? akurat teraz ją przebywa?
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Pustki? Rany boskie cały dzień próbowałam w pracy dobrnąć do końca lektury!
Macierzanko w pracy jak to w pracy robota robota robota. Ale przynajmniej nie myślę za dużo o sobie wiec jest GOOD.
Sara te Twoje koleżanki z pracy jakie wstrętne! A relacja z przykazywania dobrych wieści mężowi suuper! Aj ale fajnie
A ja wracam sobie do domku... i powiem wam, że przedwczoraj czerwono miałam z nosa, wczoraj czerwono na dole to dzis sobie zrobię czerwono w kieliszku od wina! A co!
Pozdrawiam Was cieplutkoLaura, Fidelissa lubią tę wiadomość
Dwa bąbelki 👣
06.2015
03.2017 -
nick nieaktualny