Na Temat i NIE na temat, dla staraczek i dla zafasokowanych
-
WIADOMOŚĆ
-
Przyjaciólka jest 9 lat po slubie i nic,a zegar tyka,z tym,ze nie robili zadnych badan. Poradziłam jej kiedy ma wziac meza i załatwiłam jej luteine. Brałą po dniach plodnych..no i byly dwie kreski,tylko ,ze cos sie nie udało bo zanim doczekała pierwszej wizyty to jedna krecha...moze zamała dawka luteiny bo mi jak wyszło,ze jestem to gin zwiekszył dawke,nie jest na mnie zła bo zrobila sobie tym nadzieje ,ze jak raz sie udało to na pewno sie uda!!!Tobiaszek- nasz cud ur.27.10.2014 r . Cc
Zośka /28.06.2015 **Aniołek **10 tydz. -
alka89 wrote:Przyjaciólka jest 9 lat po slubie i nic,a zegar tyka,z tym,ze nie robili zadnych badan. Poradziłam jej kiedy ma wziac meza i załatwiłam jej luteine. Brałą po dniach plodnych..no i byly dwie kreski,tylko ,ze cos sie nie udało bo zanim doczekała pierwszej wizyty to jedna krecha...moze zamała dawka luteiny bo mi jak wyszło,ze jestem to gin zwiekszył dawke,nie jest na mnie zła bo zrobila sobie tym nadzieje ,ze jak raz sie udało to na pewno sie uda!!!
-
alka89 wrote:Przyjaciólka jest 9 lat po slubie i nic,a zegar tyka,z tym,ze nie robili zadnych badan. Poradziłam jej kiedy ma wziac meza i załatwiłam jej luteine. Brałą po dniach plodnych..no i byly dwie kreski,tylko ,ze cos sie nie udało bo zanim doczekała pierwszej wizyty to jedna krecha...moze zamała dawka luteiny bo mi jak wyszło,ze jestem to gin zwiekszył dawke,nie jest na mnie zła bo zrobila sobie tym nadzieje ,ze jak raz sie udało to na pewno sie uda!!!Dluuuuga historia...ale warto było walczyć !!!
9dpt 84.51
11dpt 210
14 dpt 765.9
18dpt 4270
32dptmamy ❤️
-
A ja po obiadku, ale apetyt w drugiej faz\ie cyklu mam kosmiczny i chyba żołądek podmieniają mi na worek bez dna.
Mężuś wrócił do domu i póki rozmawia przez telefon, to mam chwilkę, a później spędzimy jakoś miło popołudnie. Może jakiś filmik albo coś, bo pogoda paskudna...
Ja też bym tak nie ryzykowała, żeby komuś dać coś na receptę, czy przyjąć. Faktycznie sporo czasu się stara...ale to zdecydowanie jest najwyższy czas, żeby wybrać się do specjalisty.Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 kwietnia 2014, 17:06
Kaśka28, sara_nar, Z. lubią tę wiadomość
-
XxMoniaXx wrote:to odwaga. ja bym sie bała wziąc coś nie przepisanego przez lakarza.Dluuuuga historia...ale warto było walczyć !!!
9dpt 84.51
11dpt 210
14 dpt 765.9
18dpt 4270
32dptmamy ❤️
-
Little Frog wrote:A ja po obiadku, ale apetyt w drugiej faz\ie cyklu mam kosmiczny i chyba żołądek podmieniają mi na worek bez dna.
Mężuś wrócił do domu i póki rozmawia przez telefon, to mam chwilkę, a później spędzimy jakoś miło popołudnie. Może jakiś filmik albo coś, bo pogoda paskudna...ale teraz mam tyle energii ze szok tyle wiary ale mi sie diametralnie humor zmienil...a moj zoladek to wor bez dna zawsze nie wazne czy okres przed czy po heheh:D
Dluuuuga historia...ale warto było walczyć !!!
9dpt 84.51
11dpt 210
14 dpt 765.9
18dpt 4270
32dptmamy ❤️
-
Nie,nie mam zadnych objawow,ale dwie kreski,beta i usg potwierdza,serduszko bije,wiec uwierzyłam!!
Luteina nigdy nie zaszkodzi bo albo wywola okres ,a jak ma byc ciaza to podtrzyma. Tak,ona zrobiła juz podstwowe badania ,ma wizyte w tygodniu jakosTobiaszek- nasz cud ur.27.10.2014 r . Cc
alka89 wrote:Nie,nie mam zadnych objawow,ale dwie kreski,beta i usg potwierdza,serduszko bije,wiec uwierzyłam!!
Luteina nigdy nie zaszkodzi bo albo wywola okres ,a jak ma byc ciaza to podtrzyma. Tak,ona zrobiła juz podstwowe badania ,ma wizyte w tygodniu jakosDluuuuga historia...ale warto było walczyć !!!
9dpt 84.51
11dpt 210
14 dpt 765.9
18dpt 4270
32dptmamy ❤️
-
alka89 wrote:Nie,nie mam zadnych objawow,ale dwie kreski,beta i usg potwierdza,serduszko bije,wiec uwierzyłam!!
Luteina nigdy nie zaszkodzi bo albo wywola okres ,a jak ma byc ciaza to podtrzyma. Tak,ona zrobiła juz podstwowe badania ,ma wizyte w tygodniu jakosjakbyś nie miała jeszcze mdłości to by było w ogóle super
-
Kaśka28 wrote:u nas tez sie robi paskudnie zaczyna padac deszc
ale teraz mam tyle energii ze szok tyle wiary ale mi sie diametralnie humor zmienil...a moj zoladek to wor bez dna zawsze nie wazne czy okres przed czy po heheh:D
U mnie przed i w czasie @ to słodycze zawsze idą w ruch, ale w tym cyklu się pilnuję i chociaż ślinka cieknie, to walczę ze sobą, żeby nic nie zjeść
Strasznie się cieszę, że masz teraz takie pozytywne nastawienie -
Ja luteine tez dostalam duzo wczesniej od gina ,nawet mnie nie badal tylko mowil,ze ona powinna byc u kazdej kobiety w szafce nocnej;-)bralam kiedys na wywolanie @,na bole brzucha...na duzo przypadlosci dziala...na progesteron...Tobiaszek- nasz cud ur.27.10.2014 r . Cc
alka89 wrote:Ja luteine tez dostalam duzo wczesniej od gina ,nawet mnie nie badal tylko mowil,ze ona powinna byc u kazdej kobiety w szafce nocnej;-)bralam kiedys na wywolanie @,na bole brzucha...na duzo przypadlosci dziala...na progesteron...
Więc w tym wypadku się kłócić nie będę
Monia, miłego popołudniaWiadomość wyedytowana przez autora: 5 kwietnia 2014, 17:13
Kaśka28 lubi tę wiadomość
-
alka89 wrote:Bym mogla miec jakies objawy zeby byla pewna,ze jest ok;-)
alka89 lubi tę wiadomość
Dluuuuga historia...ale warto było walczyć !!!
9dpt 84.51
11dpt 210
14 dpt 765.9
18dpt 4270
32dptmamy ❤️
-
Alka, nie wywołuj wilka z lasu
Dziewczyny tu się strasznie skarżą na dolegliwości ciążowe
Moja kumpela miała tylko kilka razy lekkie mdłości, także życzę Ci żebyś należała do tej grupy kobiet, które ciążę przechodzą łagodniealka89 lubi tę wiadomość