Na Temat i NIE na temat, dla staraczek i dla zafasokowanych
-
WIADOMOŚĆ
-
XxMoniaXx wrote:nooo kurde Kaśka nasza iskierka nadziei sie dla nas zaświeciła
sara_nar, Misty87, Z. lubią tę wiadomość
Dluuuuga historia...ale warto było walczyć !!!
9dpt 84.51
11dpt 210
14 dpt 765.9
18dpt 4270
32dptmamy ❤️
-
Kaśka28 wrote:hahaha a myslalam ze to nas jest duzo na swieta jak zjezdzamy sie wszyscy i jest nas 15 a u was to w sumie sami rodzice i dzieci tyle
ale fajnie zawsze chcialam miec liczna rodzine...nietety raczej mi to nie bedzie dane ale o jedno dzieciatko bede walczyla!!!
Ale już po 4 latach przywykł.
Kaśka28 lubi tę wiadomość
-
XxMoniaXx wrote:troche mnie korci jeszcze teraz powtórzyć badanie czy będzie ten drugi wynik też taki kiepski, ale sie boje..
alka89, alka89 lubią tę wiadomość
9dpt 84.51
11dpt 210
14 dpt 765.9
18dpt 4270
32dptmamy ❤️
-
Potworzasta to wy sie musicie narobic uszek pierogow itp...a ja narzekalam ze z 3kg maki pierogi zawsze robie hehe juz nie chce wiedziec z ilu wy robicie hehe ale ja to uwielbiam te gotowanie przedswiateczne:D
potforzasta lubi tę wiadomość
9dpt 84.51
11dpt 210
14 dpt 765.9
18dpt 4270
32dptmamy ❤️
-
Kaśka28 wrote:iskierke mialam a ona teraz zaswiecila plomieniem!!!! kurcze ale mi sily wrocily!!! jak Ali sie udalo to nam tez sie uda!!!! kurcze wszytkim nam sie uda!!!!
Nam kazali inne badania nasienia robic w klinice,jakies rozszerzone,ale koszt jednego 500 zl,a kilka razy trzeba powtarzac,nie robilismy. Naprawde ,ja sie nawrocilam ,nie chodzilismy do kosciola bo ciezko wstac,ladna pogoda itd,ale teraz chodze co niedziele i nawet na Droge KrzyzowaPojade do czestochowy czy gdzies podziekowac...
Z., Macierzanka:) lubią tę wiadomość
Tobiaszek- nasz cud ur.27.10.2014 r . Cc
Zośka /28.06.2015 **Aniołek **10 tydz. -
ja chodze do kościoła ale że tak powiem o modlitwie wieczornej nie pamiętałam. Teraz oboje z męzem sie codziennie wieczorem modlimy i prosimy i w ciągu dia tez coraz częsciej jakąs modliwe odmówie.
Z., Macierzanka:) lubią tę wiadomość
-
alka89 wrote:Nam kazali inne badania nasienia robic w klinice,jakies rozszerzone,ale koszt jednego 500 zl,a kilka razy trzeba powtarzac,nie robilismy. Naprawde ,ja sie nawrocilam ,nie chodzilismy do kosciola bo ciezko wstac,ladna pogoda itd,ale teraz chodze co niedziele i nawet na Droge Krzyzowa
Pojade do czestochowy czy gdzies podziekowac...
Ale normalnie teraz az sie wzruszylam i lezki mi sie do oczu cisna jak mi Alus wrocilas nadzieje!!Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 kwietnia 2014, 16:32
Macierzanka:) lubi tę wiadomość
9dpt 84.51
11dpt 210
14 dpt 765.9
18dpt 4270
32dptmamy ❤️
-
Opowiem Wam historie
ponoc w Czestochowie w kazda 3 sobote miesiaca jest taka nie masza tylko jakies nabozenstwo czy cos ,trwa to 6 godz. Przyjezdza jakis ksiadz ,ktory ma dar uzdrawiania,jak ktos bardzo mocno wierzy to pomaga. Ten ksiadz potrafi powiedziec o co dana osoba sie modli itd. Wiem to z opowiesci,ale sama chcialam tam jechac bo myslalam ,ze to ostatnia deska ratunku...
Kolezanka w pracy opowiadała,ze 11 lat mieszkali za granica,jej maz byl bardzo chory i nie bylo szans...wrócili do polski i pojechali tam i wyzdrowiał,nie wiem ile w tym prawdy ,ale od nas z wioski co jakis czas jezdza autokary i ludzie chwala sobie...Macierzanka:), dżona lubią tę wiadomość
Opowiem Wam historie
ponoc w Czestochowie w kazda 3 sobote miesiaca jest taka nie masza tylko jakies nabozenstwo czy cos ,trwa to 6 godz. Przyjezdza jakis ksiadz ,ktory ma dar uzdrawiania,jak ktos bardzo mocno wierzy to pomaga. Ten ksiadz potrafi powiedziec o co dana osoba sie modli itd. Wiem to z opowiesci,ale sama chcialam tam jechac bo myslalam ,ze to ostatnia deska ratunku...
Kolezanka w pracy opowiadała,ze 11 lat mieszkali za granica,jej maz byl bardzo chory i nie bylo szans...wrócili do polski i pojechali tam i wyzdrowiał,nie wiem ile w tym prawdy ,ale od nas z wioski co jakis czas jezdza autokary i ludzie chwala sobie...XxMoniaXx, sara_nar lubią tę wiadomość
A czytałyście o pasku św Dominika? ponoc wielu osobom pomoglo...jakkolwiek to brzmi ale jak ktos wierzy to wcale takie dziwne nie jest...Tez uwazam ze WIARA czyni cuda...
Ania07, Macierzanka:) lubią tę wiadomość
9dpt 84.51
11dpt 210
14 dpt 765.9
18dpt 4270
32dptmamy ❤️
-
alka89 wrote:Opowiem Wam historie
Kolezanka w pracy opowiadała,ze 11 lat mieszkali za granica,jej maz byl bardzo chory i nie bylo szans...wrócili do polski i pojechali tam i wyzdrowiał,nie wiem ile w tym prawdy ,ale od nas z wioski co jakis czas jezdza autokary i ludzie chwala sobie... -
Moj brat tez tam był,ale mowił,ze to sa podstawieni ludzie,heh. Nie wiem,w necie tez cos było o tym,ze nie ktorzy zaczynali mowic innym glosem,szatan w nich wstepował czy cos,ze ksiedzu grzechy wypominali itdTobiaszek- nasz cud ur.27.10.2014 r . Cc
Kaśka28 wrote:A czytałyście o pasku św Dominika? ponoc wielu osobom pomoglo...jakkolwiek to brzmi ale jak ktos wierzy to wcale takie dziwne nie jest...Tez uwazam ze WIARA czyni cuda...
-
Kaśka28 wrote:Potworzasta to wy sie musicie narobic uszek pierogow itp...a ja narzekalam ze z 3kg maki pierogi zawsze robie hehe juz nie chce wiedziec z ilu wy robicie hehe ale ja to uwielbiam te gotowanie przedswiateczne:D
Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 kwietnia 2014, 16:49