Na Temat i NIE na temat, dla staraczek i dla zafasokowanych
-
WIADOMOŚĆ
-
alka89 wrote:Aha,az tak zle? U nas tez niby lipa byla z wynikami nasienia,ale jakos sie udalo,chyba wymodlilam sobie to bo w klinice leczenia nieplodnosci tez mi mowili,ze z taka prolaktyna to tak łatwo sie nie uda,ze leczy sie latami itd...
Wiara czyni CudaDluuuuga historia...ale warto było walczyć !!!
9dpt 84.51
11dpt 210
14 dpt 765.9
18dpt 4270
32dptmamy ❤️
-
alka89 wrote:Ja od zawsze chciałam miec swoje biologiczne i zaadoptowane,dla mnie to nie ma roznicy,tak samo sie kocha. Jak warunki mi pozwola to moze pozniej sie zdecydujemy,ja na pewno ,ale nie wiem jak moj bo juz teraz mu mowie,ze jak urodze to po roku nastepne zeby nie było duzej roznicy,ale on mowi,ze nie... ;-(
-
XxMoniaXx wrote:kochana to zdradź ten sekret tego cudu. No ąz tak źle bo w mililitrze tylko 1,2 mln plemników a trzeba miimum chyba 15 mln/mililitr
My poczatkowo sie załamalismy,odpuscilismy...,nic nie brał tylko kwas foliowy,rzucil palenie i przestał pic,nie wiem czy sie wyniki poprawiły bo nie badał pozniej juz...moze to ,ze sie nawrociłamu niego było sporo nieruchomych,bez głowek,po godzinie nic juz...
Tobiaszek- nasz cud ur.27.10.2014 r . Cc
Zośka /28.06.2015 **Aniołek **10 tydz. -
XxMoniaXx wrote:nogą ? co sie stało ?Dluuuuga historia...ale warto było walczyć !!!
9dpt 84.51
11dpt 210
14 dpt 765.9
18dpt 4270
32dptmamy ❤️
-
kurcze mnie by podbudowala tez wiadomosc ze ktos mial malutko plemnikow a sie udalo bo jakosc chyba szybciej popreawic niz ilosc...niestety...Dluuuuga historia...ale warto było walczyć !!!
9dpt 84.51
11dpt 210
14 dpt 765.9
18dpt 4270
32dptmamy ❤️
-
XxMoniaXx wrote:dlaczego nie chce drugiego dzieciaczka ?
Bo jest GŁUPI,ma dziwne podejscie,mowi,ze lepiej jedno i zebysmy mu mogli wszystko zapewnic,on sam ma brata,dostali od ojca dom,a nas była czworka,nic nikt nie dostał z domu,ale za to jestesmy zaradni,kazdy sam sie czegos dorobił i jestem z tego dumna i nie mam zalu do rodzicow,ze nic nie dostałam.Ciesze sie,ze tyle nas było...Macierzanka:) lubi tę wiadomość
Kaśka28 wrote:kochana moj maz jest niepelsnosprawny i miedzy innymi to dotyczy jego nogi...na sczescie trafilismy na hirurga ktory stara sie leczyc i ma kilka pomyslow a nie jakl poprzedni chcieli mu ja amputowac...przy okazji dowiedzialam sie ze za kazda amputacje szpital dostaje 10tys zl...
kochana może juz za niedługo uda wam sie bez wózka
będe wspierać i kibicować
-
Kaśka28 wrote:kurcze mnie by podbudowala tez wiadomosc ze ktos mial malutko plemnikow a sie udalo bo jakosc chyba szybciej popreawic niz ilosc...niestety...
zaraz zobacze ile moj mialTobiaszek- nasz cud ur.27.10.2014 r . Cc
alka89 wrote:Bo jest GŁUPI,ma dziwne podejscie,mowi,ze lepiej jedno i zebysmy mu mogli wszystko zapewnic,on sam ma brata,dostali od ojca dom,a nas była czworka,nic nikt nie dostał z domu,ale za to jestesmy zaradni,kazdy sam sie czegos dorobił i jestem z tego dumna i nie mam zalu do rodzicow,ze nic nie dostałam.Ciesze sie,ze tyle nas było...
10 wnucząt już a ona sama w domu dziecka wychowana
I też nie mieliśmy wszystkiego i nie żałuję za to mam rodzinę mam kogo odwiedzić poprosić o pomoc itd. A za to jakie mamy wspaniałe niedziele i święta
alka89, Another, Little Frog, Laura, Ania07, Misty87, Lena87, Z., Macierzanka:), dżona lubią tę wiadomość
-
alka89 wrote:Bo jest GŁUPI,ma dziwne podejscie,mowi,ze lepiej jedno i zebysmy mu mogli wszystko zapewnic,on sam ma brata,dostali od ojca dom,a nas była czworka,nic nikt nie dostał z domu,ale za to jestesmy zaradni,kazdy sam sie czegos dorobił i jestem z tego dumna i nie mam zalu do rodzicow,ze nic nie dostałam.Ciesze sie,ze tyle nas było...
Macierzanka:) lubi tę wiadomość
-
XxMoniaXx wrote:będziemy wdzięczne
Liczba plemnikow w ejakulacie 0,4 mln/ml
plemniki o ruchu postepowym 33 procentWiadomość wyedytowana przez autora: 5 kwietnia 2014, 16:14
XxMoniaXx wrote:to że niepełnosprawny to wiedziałam kochana.. wiesz dla lekarzy teraz sie nie liczy dobro ludzi tylko kasa, kasa i kasa ... wreeee bezczelnośc .... ciesze sie ze trafiliście na konkretnego fachowca
kochana może juz za niedługo uda wam sie bez wózka
będe wspierać i kibicować
Nati89, Ania07, Agrafka, Z. lubią tę wiadomość
Dluuuuga historia...ale warto było walczyć !!!
9dpt 84.51
11dpt 210
14 dpt 765.9
18dpt 4270
32dptmamy ❤️
-
potforzasta wrote:Nas mamusia ma 11
10 wnucząt już a ona sama w domu dziecka wychowana
I też nie mieliśmy wszystkiego i nie żałuję za to mam rodzinę mam kogo odwiedzić poprosić o pomoc itd. A za to jakie mamy wspaniałe niedziele i święta
ale fajnie zawsze chcialam miec liczna rodzine...nietety raczej mi to nie bedzie dane ale o jedno dzieciatko bede walczyla!!!
potforzasta lubi tę wiadomość
9dpt 84.51
11dpt 210
14 dpt 765.9
18dpt 4270
32dptmamy ❤️
-
alka89 wrote:Liczba plemnikow w ejakulacie 0,4 mln/ml
plemniki o ruchu postepowym 33 procent
o ja cie piernicze!!!!! to jak u nas !!! ale mi teraz dalas nadzieje!!!!! dziekuje kochana ale cie chyba wysciskam!!!!Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 kwietnia 2014, 16:19
sara_nar, Z. lubią tę wiadomość
9dpt 84.51
11dpt 210
14 dpt 765.9
18dpt 4270
32dptmamy ❤️
-
Kaśka28 wrote:kochana moj nie jezdzi na wozku...chodzi o kulach ale nie moze "robic"dlugich dystansow...Powiem tak ona ma otwarta rane w piecie...jak byl malutki jakis konowal uzywal brudnych narzedzi i zakazil go bakteria...jezdzili po lekarzach cudowali az w koncu mamie powiedzieli niech juz z nim pani do nas nie wraca bo wiecej sie zrobic nieda...konowaly...i tak zyl 20kilka lat dopiero teraz posszlismy z nadzieja na to ze medycyna ruszyla do przodu to chcieli mu te noge obciac ale dalismy jeszcze jedna szanse takiemu interniscie i sie okazal lekarzem z powolania...nie wzial ani zlotowki a juz nam tyle pomogl...w maju jedziemy do szpitala beda mu wycinac kosc z piety bo ma w niej zapalenie i moze w koncu sie rana zarosnie bedzie mogl chodzic opierajac sie normalnie na stope...ale normalnego chodu miec nie bedzie bo przez te lata miesnie mu sie zastaly i pewnie ma zrosty...ale o rehabilitacji tez pomyslimy jak tylko uda nam sie zaleczyc te piete....dluga droga przed nami ale damy rade