Na Temat i NIE na temat, dla staraczek i dla zafasokowanych
-
WIADOMOŚĆ
-
Ja też zdecydowanie wolę tę szarość. W zasadzie nawet nie wiem jak to owu wkręca, bo owu złożyłam zanim cokolwiek zaczęłam tam zapisywać, a szkoda było mi kasy, żeby wykupić sobie te jak dla mnie, zbędne funkcje
Ja mam cykle w miarę podobne pod względem objawów, dlatego wolę sobie coś zapisać
Ale każdy jest inny i robi po swojemu
Kaśka28 lubi tę wiadomość
-
XxMoniaXx wrote:z tymi wykresami to też róznie jest bo ja np. przed ostatni cykl to : byłam pewna, że jestem w ciąży, ból sutków itp jajniki naginały , ból jak na @ , wykres książkowy, jeszcze tak śłicznego nigdy nie miałam.. nagle temp spadła i @ była i wielki płacz, lamet i rozczarowanie. Ja już wole żadnych objawów nie pisać i nie wykupuje już żadnego abonamentu bo mo tylko nakręca i mam szaro ale jestem zadowolona, bo spokojniej do tego podchodze .Dluuuuga historia...ale warto było walczyć !!!
9dpt 84.51
11dpt 210
14 dpt 765.9
18dpt 4270
32dptmamy ❤️
-
XxMoniaXx wrote:kochana wiem, że Ty akurat to mnie rozumiesz jak nikt .. Jedziemy na tym samym wózku jak to sie mówi ..
Little Frog, XxMoniaXx, Z. lubią tę wiadomość
Dluuuuga historia...ale warto było walczyć !!!
9dpt 84.51
11dpt 210
14 dpt 765.9
18dpt 4270
32dptmamy ❤️
-
Little Frog wrote:Ja też zdecydowanie wolę tę szarość. W zasadzie nawet nie wiem jak to owu wkręca, bo owu złożyłam zanim cokolwiek zaczęłam tam zapisywać, a szkoda było mi kasy, żeby wykupić sobie te jak dla mnie, zbędne funkcje
Ja mam cykle w miarę podobne pod względem objawów, dlatego wolę sobie coś zapisać
Ale każdy jest inny i robi po swojemu
Little Frog lubi tę wiadomość
9dpt 84.51
11dpt 210
14 dpt 765.9
18dpt 4270
32dptmamy ❤️
-
ale wiesz mam dni , że jakoś sobie radzę, ale mam teżi takie, że kompletnie jestem rozbita. Bo czasem gdzieś przeczytam , że po leczeniu para miała jeszcze gorsze wyniki i tego sie boje..
od wczoraj dodatkowo mąż bierze jeszcze L-karnityne.. też ponoć ważna..
a co do macy to bierze w proszku 3 tyg i jakoś różnicy nie czuje w samopoczuciu czy cośa bierze 3xdziennie płaską łyżeczkę tak jak wyczytałam
-
XxMoniaXx wrote:ale wiesz mam dni , że jakoś sobie radzę, ale mam teżi takie, że kompletnie jestem rozbita. Bo czasem gdzieś przeczytam , że po leczeniu para miała jeszcze gorsze wyniki i tego sie boje..
od wczoraj dodatkowo mąż bierze jeszcze L-karnityne.. też ponoć ważna..
a co do macy to bierze w proszku 3 tyg i jakoś różnicy nie czuje w samopoczuciu czy cośa bierze 3xdziennie płaską łyżeczkę tak jak wyczytałam
A jesli chodzi o samopoczucie to mam dokladnie to samo raz mam tyyyyle sily i optymizmu a jak przychodzi wieczor jest gorzej...jak juz maz spi a ja jeszcze czuwam wtedy nachodza mnie straszne mysli i ledwo sobie z tym radze ale jak juz zasne jest ok rano tez najgorzej wieczorami albo jak w pracy przychodza ze swierzo narodonymi dzieciatkami strasznie sie wzruszam...takie kruszynki oczywiscie ciesze sie ich szczesciem ale od razu mysle o naszej sytuacji...Dluuuuga historia...ale warto było walczyć !!!
9dpt 84.51
11dpt 210
14 dpt 765.9
18dpt 4270
32dptmamy ❤️
-
XxMoniaXx wrote:a ja naturalnie to do końca roku. A jak nie uda sie to zaczne myśleć o inseminacji chyba jak będzie szło.Dluuuuga historia...ale warto było walczyć !!!
9dpt 84.51
11dpt 210
14 dpt 765.9
18dpt 4270
32dptmamy ❤️
-
XxMoniaXx wrote:zaraz wracam, lece na kawusie
ktory wybieracie dla siebie?
Laura lubi tę wiadomość
9dpt 84.51
11dpt 210
14 dpt 765.9
18dpt 4270
32dptmamy ❤️
-
nick nieaktualny
-
Ja mam,nadzieję, że uda,nam się zajść dosyć szybko i nie będę musiała szukać innejdrogi. Ale tak czy siak chce stworzyć rodzinę zastępczą dla dzieciątka jakiegoś, które mogłoby spędzać u nas święta i jeździć z,nami na wakacje
chce,takie dziecko, które,nie może zostać adoptowane że względu na,jego sytuację prawną
Little Frog, Laura lubią tę wiadomość
[*] Jagoda 18.03.2014
[*] Antosia 13.01.2019
Mutacja V Leiden hetero (acard 150mg.,heparyna 0,6ml.)
MTHFR 1298A>C hetero
Niedoczynność tarczycy Euthyrox N 150 -
Koktajlu nie zmieszcze bo zjadłam obiad big obiad na uczelni
ale za to po idę za tż na,spacer
[*] Jagoda 18.03.2014
[*] Antosia 13.01.2019
Mutacja V Leiden hetero (acard 150mg.,heparyna 0,6ml.)
MTHFR 1298A>C hetero
Niedoczynność tarczycy Euthyrox N 150 -
Ja nie dalabym rady byc rodzina zastepcza...zakochalabym sie w dziecku stowrzylabym mu warunki przywiazalabym sie emocjonalnie a potem by mi je zabrali...nie wytrzymalabym czegos takiego...
Lenka koktail czeka wbijaj:)Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 kwietnia 2014, 15:35
9dpt 84.51
11dpt 210
14 dpt 765.9
18dpt 4270
32dptmamy ❤️
-
ja sie adopcji boje bo wszyscy których znam co mają adoptowane i znajomi teścioewj to tez wzięli malutkie całkiem dzieciątko , dali mu wszystko i wyrosło na urwisa totalnego.. ja myśle, że to wszystko siedzi w genach i choćbyśmy nie wiadomo co robili to geny i tak zrobią swoje.