Na Temat i NIE na temat, dla staraczek i dla zafasokowanych
-
WIADOMOŚĆ
-
Malinowa Panienka wrote:Kasia pytam bo wy się znacie na tym... A ja,nigdy nie mierzylam to pytam bo chcę wiedziec. Ale ok już nie będę pytać.Dluuuuga historia...ale warto było walczyć !!!
9dpt 84.51
11dpt 210
14 dpt 765.9
18dpt 4270
32dptmamy ❤️
-
XxMoniaXx wrote:u mnie już też mieszkanko lśni
jeszcze tylko pralka kończy pranie i będzie git
Little Frog lubi tę wiadomość
Dluuuuga historia...ale warto było walczyć !!!
9dpt 84.51
11dpt 210
14 dpt 765.9
18dpt 4270
32dptmamy ❤️
-
Kasiu, ja to na szczęście mam znajomego, który pracuje w warsztacie i wymieniał mi opony. A mechanik to bardzo dobry znajomy mojej mamy
Malinowa, spokojnie. Nie musisz się denerwować. Po pierwsze to sporo przeszłaś w ostatnim czasie i to jednak miało wpływ na funkcjonowanie Twojego organizmu. W pierwszej fazie cyklu występują temperatury niższe, a w drugim wyższe. Na temperaturę może mieć wpływ mnóstwo czynników. Kasia nie chciała Ci napisać, żebyś np nie zadawała głupich pytań czy coś (bo tu żadne nie są głupie) tylko nie przejmowała się aż tak bardzo skokami i spadkami temperaturyPoobserwuj siebie, a ja mam nadzieję, że nie będziesz musiała tych obserwacji długo wykonywać i szybko Wam się uda!
Kaśka28, Z. lubią tę wiadomość
-
Dokladnie a rade o odlozenie termometra tez nie rzucilam ze zlosci tylko zeby ci pomoc bo wiele dzxiewczyn pisalo ze bardzo ich stresuje mierzenie temperaturki i przejmuja sie skokami spadkami wiec zeby oszczedzic ci stresu...Dluuuuga historia...ale warto było walczyć !!!
9dpt 84.51
11dpt 210
14 dpt 765.9
18dpt 4270
32dptmamy ❤️
-
Kaśka28 wrote:Dokladnie a rade o odlozenie termometra tez nie rzucilam ze zlosci tylko zeby ci pomoc bo wiele dzxiewczyn pisalo ze bardzo ich stresuje mierzenie temperaturki i przejmuja sie skokami spadkami wiec zeby oszczedzic ci stresu...
) to też termometr pójdzie na cykl, dwa w odstawke..
-
Ja akurat nie mam z tym problemu
mierze tylko poo to zeby wiedziec czy wszytko u mnie ok niestety widze ze nie jest ale nie przejmuje sie tym pojde do lekarza pokaze mu wszytkie cykle i zobzcaymy co powie...moze jak mnie wszytko bedzie dobrze to bedziemy mieli wieksze szanse na dziedzie? zawsze ciut wieksze szanse to juz cos:D
9dpt 84.51
11dpt 210
14 dpt 765.9
18dpt 4270
32dptmamy ❤️
-
Kaśka28 wrote:Ja akurat nie mam z tym problemu
mierze tylko poo to zeby wiedziec czy wszytko u mnie ok niestety widze ze nie jest ale nie przejmuje sie tym pojde do lekarza pokaze mu wszytkie cykle i zobzcaymy co powie...moze jak mnie wszytko bedzie dobrze to bedziemy mieli wieksze szanse na dziedzie? zawsze ciut wieksze szanse to juz cos:D
-
hmmm bo dopiero ostatni cykl mial wyrazne wyzsze tempki i wygladal ladnie poprzedni byl bezowulacyjny... a i jeszcze jeden mialam 64dniowy (pierewszy raz w zyciu )ale tez sie wliczyl wczesniejsze tez dziwne nie takie jak innych dziewczyn hehe ale moze to przez wysokie tsh ale tym sie zajmie lekarz:DDluuuuga historia...ale warto było walczyć !!!
9dpt 84.51
11dpt 210
14 dpt 765.9
18dpt 4270
32dptmamy ❤️
-
o może że przez TSH też coś .. ja musze te prolaktyne zrobić jeszcze raz ale w innym laboratorium bo mi wyszła badzo badzo poiżej normy i powiedziała , że to lepiej powtórzyć niż cokolwiek działać na ślepo.. a stynulować rośnięcie pęcherzyków będzie dopiero jak maż będzie mieć lepsze wyiki nasienia.. Jak ja bym chciała żeby była poprawa !!! jeeee
martwie sie tym strasznie
-
Ja to też głównie po to mierzę temperaturę, żeby mieć jakąś podkładkę w razie gdyby się dłużej nie udawało i wybierałabym się do lekarza. Poza tym zapisuję też sobie objawy głównie po to, żeby sobie nic nie wkręcać
Że mnie piersi bolą wcześniej czy później czy pojawia się śluz w okolicy @
Tak przynajmniej sobie nie wmawiam nic
A przynajmniej nie aż tak dużo
Kaśka28, Z. lubią tę wiadomość
-
Może mnie poniosło ale nie znam się jak powinno,być więc pytam. Chodzi mi o to aby wiedzieć co i jak. A nie czy jestem w ciąży czy nie bo zdziwię się jak zajde...[*] Jagoda 18.03.2014
[*] Antosia 13.01.2019
Mutacja V Leiden hetero (acard 150mg.,heparyna 0,6ml.)
MTHFR 1298A>C hetero
Niedoczynność tarczycy Euthyrox N 150 -
XxMoniaXx wrote:o może że przez TSH też coś .. ja musze te prolaktyne zrobić jeszcze raz ale w innym laboratorium bo mi wyszła badzo badzo poiżej normy i powiedziała , że to lepiej powtórzyć niż cokolwiek działać na ślepo.. a stynulować rośnięcie pęcherzyków będzie dopiero jak maż będzie mieć lepsze wyiki nasienia.. Jak ja bym chciała żeby była poprawa !!! jeeee
martwie sie tym strasznie
XxMoniaXx lubi tę wiadomość
9dpt 84.51
11dpt 210
14 dpt 765.9
18dpt 4270
32dptmamy ❤️
-
Little Frog wrote:Ja to też głównie po to mierzę temperaturę, żeby mieć jakąś podkładkę w razie gdyby się dłużej nie udawało i wybierałabym się do lekarza. Poza tym zapisuję też sobie objawy głównie po to, żeby sobie nic nie wkręcać
Że mnie piersi bolą wcześniej czy później czy pojawia się śluz w okolicy @
Tak przynajmniej sobie nie wmawiam nic
A przynajmniej nie aż tak dużo
-
Malinowa Panienka wrote:Może mnie poniosło ale nie znam się jak powinno,być więc pytam. Chodzi mi o to aby wiedzieć co i jak. A nie czy jestem w ciąży czy nie bo zdziwię się jak zajde...Dluuuuga historia...ale warto było walczyć !!!
9dpt 84.51
11dpt 210
14 dpt 765.9
18dpt 4270
32dptmamy ❤️