Na Temat i NIE na temat, dla staraczek i dla zafasokowanych
-
WIADOMOŚĆ
-
my dream wrote:witam, witam wszystkie staraczki
hej dziewczynki witam sie z kawusia ja posprzatalam wczoraj i mam spokoj:D ale pogoda miala byc lepsza chyba bylam zbyt szczodra wczoraj dzielac sie promyczkami hehe wszytkie rozdalam ale na szczescie nie pada:D wiec jest calkiem ok pozniej jade zmienic kola w aucie meza...jeszcze ze swoim musze sie umowic...nie lubie mechanikow bo zawsze mnie w ciula zrobia...dżona, Z. lubią tę wiadomość
Dluuuuga historia...ale warto było walczyć !!!
9dpt 84.51
11dpt 210
14 dpt 765.9
18dpt 4270
32dptmamy ❤️
-
Hej dziewczyny:)
Kaska 28 szkoda ze tak daleko od siebie mieszkamy,bo poprosilabym meza i on by Ci zmienil te opony i w ciula by Cie napewno nie zrobil:)wlasnie pojechal zmienic mi opony:)dżona, Z., Misty87 lubią tę wiadomość
-
Maniuś wrote:Hej dziewczyny:)
Kaska 28 szkoda ze tak daleko od siebie mieszkamy,bo poprosilabym meza i on by Ci zmienil te opony i w ciula by Cie napewno nie zrobil:)wlasnie pojechal zmienic mi opony:)Dluuuuga historia...ale warto było walczyć !!!
9dpt 84.51
11dpt 210
14 dpt 765.9
18dpt 4270
32dptmamy ❤️
-
nick nieaktualny
-
Witam i ja. ... ja już tematów nie zaczynam, bo patrze, że stają się kością niezgody.
M mnie o 8 obudził, bo ile moża spć. Heh on to bez serca czasem jest. A ja miałam taki piękny sen.
Tak więc jak tylko on wyszedł władowałam się do łóżka i odpaliłam komputer.
Brzuch mnie strasznie boli i zauważyłam lekkie plamienieheh w dodatku ja nie wiem, odkąd wiedziałam M. o ciąży jakoś nie możemy się dogadać
dżona lubi tę wiadomość
-
Cześć Wam sobotnio
Ja dzisiaj w pracy, a taka super pogoda,
chętnie bym gdzies, gdziekolwiek pojechała
Wczoraj spędziliśmy z mężem fajny wieczorek
Obiadek, deserek, przytulanko, leniuchowanko
Ps. mój wzorowy wykres się dzisiaj spiepszył niestety.
Miłego dnia i weekendu dla Was KochaneLaura, Ania07, Malenq, Macierzanka:), Z. lubią tę wiadomość
100 cykl 09.2020 STOP - już nie liczę...
🛑😔 92zOvuFdiend.pl
Niedrożne jajowody? PCOS(2011), niedoczynność tarczycy(2014), hiperinsulinemia(2015), hiperprolaktynemia cz(2015), wysokie LH, znikomy śluz 😐
*08.2018 ... psychoterapia
*1,5 roku z Naprotechnologią
*kilkanaście cykli z Letrozolem
* mąż 2% morfologia, 86 ml/ml koncentracja
*01.2017 - SHSG Lublin - PJ udrożniono, LJ udrożniono na 2/3 długości
*10.2016- laparoskopia -NIEDROŻNOŚĆ OBUSTRONNA 😔PCOS-kauteryzacja jajników
*06.2014-03.2015- 8 cykli z Clostilbergyt
*07.2014- histeroskopia-lewe ujście jajowodu niedrożne, prawe drożne, macica i szyjka ok
*10.2013- laparoskopia- niedrożność PJ, kauteryzacja jajników
*Aniołek [*] 13.01.2014 ♥ 6+3t 😔
*Starania o pierwszą ciąże od 09.2012
"Każdego dnia, dostajemy od życia kamienie, ale to od nas zależy czy zbudujemy z nich mur, czy most."
-
Dzień dobry!
Życzę Wam Kochane miłej soboty
Dżona wspieram, byłam u ciebie dzisiaj na wykresie i widziałam. Trzymam kciuki aby odbiła tempka &&&&&&&
Aniu współuczę złego samopoczucia, mam nadzieję że szybko dolegliwości ustąpią KochanaWiadomość wyedytowana przez autora: 5 kwietnia 2014, 10:22
dżona, Ania07, Z. lubią tę wiadomość
-
dzień dobry
Laura bardzo podoba mi się Twój podpis
Mąż dziś przyszedł z prezentem dla mnie a jest nim test
Muszę się wziąć za pranie, sprzątanie i robienie pasztecików bo dziś sobie je wymyśliłam na obiad będą z soczewicą
Miłej soboty Wam życzęLaura, Ania07, Z., dżona lubią tę wiadomość
W życiu nie chodzi o czekanie aż burza minie. Chodzi o to,by nauczyć sie tańczyć w deszczu. -
Hej,Wam że szkoły... Zaliczenie mam na 2 zajęciach ale jakoś będzie
moja renomą szaleje i spada jakoś dziwnie
mierzenie jej chyba bezsensowne jest
dżona lubi tę wiadomość
[*] Jagoda 18.03.2014
[*] Antosia 13.01.2019
Mutacja V Leiden hetero (acard 150mg.,heparyna 0,6ml.)
MTHFR 1298A>C hetero
Niedoczynność tarczycy Euthyrox N 150 -
nick nieaktualnyWitam się i Ja
Pochmurno, Zimno ale nie deszczowo
Sara nie przesadzaj z tym tematem, wczoraj był po prostu dziwny dzień, a dziś już jest nowy
Troszkę posprzątałam, byłam w sklepie i na spacerze z psiakiemw końcu padło imię Scooby
Tomek szukając wczoraj psa śpiewał sobie " Scooby Dooby Doo, where are you " ..
Idę zrobić sobie herbatkę jagodowo waniliową reflektuje ktoś ?
Malinowa życzę powodzenia w zaliczenichza pewne zaliczysz wzorowo
Magdas widzę że Mąż nadal ma nadziejępaszteciki i soczewica pierwszy raz słyszę
Dżona, mam nadzieję że temperaturka wróci na swoje miejscei życzę miłego weekendu z małżem
Aniu, pocieszający jest fakt że " im gorzej tym lepiej ", ale czy tak do końca w to wierzyć ?
Lauro..
Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 kwietnia 2014, 11:10
Laura, Macierzanka:), Z., dżona, Kaśka28 lubią tę wiadomość
-
Lena87 wrote:Witam się i Ja
Pochmurno, Zimno ale nie deszczowo
Sara nie przesadzaj z tym tematem, wczoraj był po prostu dziwny dzień, a dziś już jest nowy
Troszkę posprzątałam, byłam w sklepie i na spacerze z psiakiemw końcu padło imię Scooby
Tomek szukając wczoraj psa śpiewał sobie " Scooby Dooby Doo, where are you " ..
Idę zrobić sobie herbatkę jagodowo waniliową reflektuje ktoś ?
Malinowa życzę powodzenia w zaliczenichza pewne zaliczysz wzorowo
Magdas widzę że Mąż nadal ma nadziejępaszteciki i soczewica pierwszy raz słyszę
hej Lena
no mąż powiedział,że nadzieja matką głupich
no nie gadaj,że nie słyszałaś o pasztecikach z soczewiacąsą pycha:D
Laura lubi tę wiadomość
W życiu nie chodzi o czekanie aż burza minie. Chodzi o to,by nauczyć sie tańczyć w deszczu. -
nick nieaktualnyMagdas wrote:hej Lena
no mąż powiedział,że nadzieja matką głupich
no nie gadaj,że nie słyszałaś o pasztecikach z soczewiacąsą pycha:D
Wstyd się przyznać ale nawet nie wiem co to jest ta soczewica, ale zaraz odniosę się do wuja google
Podejrzanie to wyglądaWiadomość wyedytowana przez autora: 5 kwietnia 2014, 11:12
Laura, Z. lubią tę wiadomość
-
Lena87 wrote:Wstyd się przyznać ale nawet nie wiem co to jest ta soczewica, ale zaraz odniosę się do wuja google
Podejrzanie to wygląda
fakt nie każdy lubi soczewicę ale ja lubię i zupkę i pierogi i paszteciki z soczewicąWiadomość wyedytowana przez autora: 5 kwietnia 2014, 11:15
Lena87, Laura, Z. lubią tę wiadomość
Hejka dziewczyny
Ja juz posprzątałam, byłam w sklepie po pieczywo, teraz mąż robi obiadek
U mnie też pochmurno i zimno, ale nie pada .. po południu z mężem jedziemy na zakupy myślę, że jakieś winko nam wskoczy dzisiaj
Magdas, Lena87, Laura, Macierzanka:), Z., dżona, Ania07 lubią tę wiadomość
-
Ja też jestem!
Dzień dobry. Ja jeszcze śmigam w piżamie, śniadanie zjadłam w łóżku, ale postanowiłam być dziś wyśmienitą kurą domową
A tu takie buciczki na tę okazję
Magdas, Lena87, Laura, Macierzanka:), Z., dżona, Nati89, santoocha, Kaśka28, Maniuś, Misty87, Ania07 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Ania07 wrote:Witam w sobotni poranek
U mnie szaro, zimno i deszczowo.. właśnie popijam gorącą herbatkę i spędzam czas nad .. wiadrem
.. mdłości wróciły, zwracam tylko śliną i wodą
fuuj .. kiepsko to dzisiaj widzę.
Życzę Wam miłego weekendu Kochanenawet nie wiesz jak chętnie bym sie zamieniła z Tobą
daj mi troche tych mdłości !!!
Ania07 lubi tę wiadomość
-
Lena87 wrote:Buty wymiatają
Skoro chcesz dziś być wyśmienitą kurą domową to co jeszcze robisz w piżamcePozmywałam i do 16 będzie u mnie jak w mieszkaniu z katalogów!
No i może jeszcze coś upiekę
A co, powinnam być już w piórkach, czy do rosołu rozebrana?Laura, Lena87, Z., dżona, Kaśka28 lubią tę wiadomość