Na Temat i NIE na temat, dla staraczek i dla zafasokowanych
-
WIADOMOŚĆ
-
Maniuś wrote:Czesc dziewczynki moje drogie:)
Laurus,nie dziwie sie bo gdybym byla na Twoim miejscu to bylo by napewno tak samo...badz dobrej mysli,bo tak jak Ci juz pisalam kiedys,Jestes Na Wlasciwej Drodze:)3mam kciukasy&&&&&!!!!!. Szczerze od wczoraj nic innego tylko myśli moje krążą co się dzieje tam czy już jajeczko jest zapłodnione, czy żołnierzyki doleciały....Wiem to głupie ale takie myśli właśnie u mnie się pojawiają.....
Jak było normalneto nic takiego w moich myślach się nie pojawiało a teraz
Maniuś, Z., dżona lubią tę wiadomość
-
Kaśka28 wrote:A powiem ci calkiem niezle ale czasami nie jest łatwo ale nie bedziemy o tym pisac hehehe w koncu dzisiaj piateczek
-
Bursztynka wrote:Tak Magda to ten zębolog.
Ej wiecie co: byłam przekonana a nawet dalej jestem że babka zapisała mnie na dziś na 18:30 do gina. Pojechałam i co się okazuje że do 18tej czynne!!! Nosz ku! W poniedziałek muszę zadzwonić i wyjaśnić i niech mnie gdzieś wepchną. Nie robiłam ponownych bet ani progesteronów. Biorę dalej dupka. Mam nadzieję że dobrze robię. No fak.
Idę spać.Dluuuuga historia...ale warto było walczyć !!!
9dpt 84.51
11dpt 210
14 dpt 765.9
18dpt 4270
32dptmamy ❤️
-
Laura wrote:Kasiu gadaj a co lepiej na serduszku się zrobi....i przy piąteczku tez można
Kurcze Laura bede zaciskala z calkych sil za was normalnie tak bardzo wam tego zycze!!!Laura lubi tę wiadomość
Dluuuuga historia...ale warto było walczyć !!!
9dpt 84.51
11dpt 210
14 dpt 765.9
18dpt 4270
32dptmamy ❤️
-
Bry
Doczytałam. Ale no no malutko dziś! Szybko poszło
Lenka uśmiechnij się po każdej burzy wychodzi słońce. Nam staraczkom trzeba po prostu cierpliwości. Wiem że nie jest latwo czekać i kazda by chciala juz. Ja sobie powtarzam ze kazdy dzien przybliża mnie do spelnienia marzen. Tulam
Mi za to jakos niedobrze. Ble.
Btw. też chyba sie zapisze do gina bo dawno w sumie nie bylam.
Ogólnie życzę wszystkim udanego piątkowego wieczorku!Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 kwietnia 2014, 19:02
Laura, dżona, sara_nar lubią tę wiadomość
Dwa bąbelki 👣
06.2015
03.2017 -
Hej wróciłam z zakupów i obiadku z mamusią
wróciłam z 2 nowymi torebkami i tuniką
oprócz tego popijam sok z brzozy i będę piła mniszka lekarskiego zamiast Tiasloridu. Lekarze co prawda mówią, że mam się nie martwić i nie mógł on zaszkodzić Fasoli ale już wolę dmuchać na zimne...Kaśka28, Laura, dżona, sara_nar lubią tę wiadomość
[*] Jagoda 18.03.2014
[*] Antosia 13.01.2019
Mutacja V Leiden hetero (acard 150mg.,heparyna 0,6ml.)
MTHFR 1298A>C hetero
Niedoczynność tarczycy Euthyrox N 150 -
a jak bociek się nie sprawdzi do czerwca to go zwolnie, bo założenie jest takie że bociek do każdej z nas ma zawitać maksimum do czerwca
a zostanie tylko pisiorbo jak na razie on tu się sprawdza....
A ten wąteczek ma pozytywne fluidki, zgadzam się w 100%Kaśka28, Z., Maniuś, Driada0102, Malenq, dżona, sara_nar lubią tę wiadomość
-
ehhh do czerwca muszę zafasolkować koniecznie
nie ma innej opcji
Laura lubi tę wiadomość
[*] Jagoda 18.03.2014
[*] Antosia 13.01.2019
Mutacja V Leiden hetero (acard 150mg.,heparyna 0,6ml.)
MTHFR 1298A>C hetero
Niedoczynność tarczycy Euthyrox N 150 -
Laura wrote:
Ania07, Laura, Z. lubią tę wiadomość
-
potforzasta wrote:Jak się bociek nie sprawdzi to będziemy w kapuście szukać
to ja do niej zeby porozmawiala z rodzicami zeby sie o takiego pstarali mama zaczela sie usmiechac a ja mowie kochanie idzcie szukac anioleczka w kapuscie:D
Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 kwietnia 2014, 19:28
Laura, Ania07, sara_nar lubią tę wiadomość
Dluuuuga historia...ale warto było walczyć !!!
9dpt 84.51
11dpt 210
14 dpt 765.9
18dpt 4270
32dptmamy ❤️
-
Laurus moze zmien podpis pod bockiem z takiego grzeczniutkiego na troche bardziej donosny,np."Bocianie,jak do kazdej nie dolecisz,to nam z watku tu wylecisz:)",albo "Ty sie nam tu nie opierdalaj,tylko w kazdy kacik zapierdalaj:)"
Laura, Z., Ania07, dżona lubią tę wiadomość
-
Laura wrote:Maniuś dobre to heh
już zmieniłam
tylko podpowiedzcie mi jak mogę kolor trzcionki zmienić?
[ Color=green ] tututu piszu [/ color] ale działa tylko w postach a w podpisie niet....
Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 kwietnia 2014, 19:56
Dwa bąbelki 👣
06.2015
03.2017