Na Temat i NIE na temat, dla staraczek i dla zafasokowanych
-
WIADOMOŚĆ
-
Sara wszycy cie rozumieja:D nikt tez mysle nikomu nie powie ze ta praca jest beznadziejna a ta lepsza...zadna praca nie hanbi
i kazdy orze jak moze niestety tak jest w naszej Polsce...a jak kto zyje to jest tylko i wylacznie jego sprawa i jego decyzje przeciez nikt za nas samych nie przezyje zycia:D
My tu po prostu jestesmy zyczliwe i mysle ze zadna niema nic zelgo na mysli..czasami sie zdarza tak ze cos napiszemy z mysla o czyms a ktos po prostu zrozumie inaczej takze dziewczynki na wszytko trzeba brac poprawkesara_nar, Magdas, Z., Ania07, dżona lubią tę wiadomość
Dluuuuga historia...ale warto było walczyć !!!
9dpt 84.51
11dpt 210
14 dpt 765.9
18dpt 4270
32dptmamy ❤️
-
dżona wrote:Wróciłam na sekundę z pytaniem
Jak mąż dziś wróci i chciałby mnie dorwać i dorobić np. małemu uszka to mam mu pozwolić czy lepiej poczekać na rozwój sytuacji?? Co radzicie?
Dżona ty masz już tam wszystko dorobioneMoim zdaniem wykres wygląda jak ciążowy i nawet spadek na zagnieżdżenie był. Podobnie jak u mnie. Myślę że na sikańcu już by ci jakiś UFOK wyszedł podobny do mojego
Macierzanka:), sara_nar, Laura, Ania07, dżona lubią tę wiadomość
-
yyyyy ja tam w biedronie nie pracuję, ale słyszałam, że zarobki jak na sieciówkę niezłe...
Ja miałam przyjemność pracować w sieciówce odzieżowej... i od wewnątrz wygląda to tak, że zależy kto jest właścicielem, lub czy to franczyza...
Ja zarabiałam super, bo to nie nasze... a koleżanki, które u innych właścicieli zapierniczały jak mrówy i zarabiały nawet połowę mniej niż ja...
więc zależy gdzie ucho przyłożyć
Tymczasem okna umyte, mieszkanie błyszczy, można pójść wydać trochę pieniędzy w sieciówkach
paaaKaśka28, sara_nar, Magdas, Laura, Z., Ania07, dżona lubią tę wiadomość
-
przedszkolanka:) wrote:Cześć dziewczyny
przepraszam,że Wam tak w słowo wejdę nagle ale otrzymałam dzisiaj wyniki i nie wiem co myśleć zwłaszcza Estradiol i prolaktyna,jakie to może mieć skutki...
FSH 6,42 (norma 3,5- 12,5)
Ft3 3,50 (norma 2- 4,40)
Ft4 1,36 (norma 0,93- 1,70)
LH 8,88 (norma 2,4- 12,6)
Estradiol 10,39 (norma 12,5- 166)
Progesteron 0,74 (norma 0,2- 1,5)
Prolaktyna 24,04 (norma 4,79- 23,30)
Estradiol i prolaktyna nie tak ;/ ktoś coś wie jak się leczy? Któraś tak miała?
Dziękuję :*
Hahahha nie widzialam ze juz ci odpisala:DWiadomość wyedytowana przez autora: 4 kwietnia 2014, 18:03
9dpt 84.51
11dpt 210
14 dpt 765.9
18dpt 4270
32dptmamy ❤️
-
JA jutro zabieram się za okna i oględziny mieszkania. Na szczęście nawet na palcach nie muszę stawać żeby całe okno umyć, więc luz
Zmykam, bo moja druga połóka skończyła pracę i zaraz wparuje, bo mamy iść na kebaba jak skończę o 19.
Mam luz więc się poprzytulamy i http://i272.photobucket.com/albums/jj184/befje/smileys/bf-kissieheart.gif co by czas milej zleciał -
Wlasnie wcinam koreczki sledziowe mniam!!!! mowie wam
kupilam w lidlu sultanskie z rodzynkami pycha
Mnie na szcescie maz zmusil do posporzatania dzisiaj rano przed praca i jutro mam woooolllllneee:D
No chyba ze faktycznie za okna sie wezme:D ale to 30min roboty:dWiadomość wyedytowana przez autora: 4 kwietnia 2014, 18:10
Laura, Z., dżona lubią tę wiadomość
9dpt 84.51
11dpt 210
14 dpt 765.9
18dpt 4270
32dptmamy ❤️
-
Magdas wrote:na poprzedniej stronie pisałam:P jajniki mnie bolą
Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 kwietnia 2014, 18:22
Magdas lubi tę wiadomość
9dpt 84.51
11dpt 210
14 dpt 765.9
18dpt 4270
32dptmamy ❤️
-
Hej Kasiu
Fajnie dziękuję jakoś tak myślę o tej inseminacji ciągle
Lena fajnie że już coś się zaczyna dziać, może faktycznie za szybko na monitoring jeszcze ale to już coś, a od czegoś trzeba zacząć
Kasia co u ciebie? jak samopoczucie? -
A powiem ci calkiem niezle ale czasami nie jest łatwo ale nie bedziemy o tym pisac hehehe w koncu dzisiaj piateczek
Z., Laura lubią tę wiadomość
9dpt 84.51
11dpt 210
14 dpt 765.9
18dpt 4270
32dptmamy ❤️
-
Czesc dziewczynki moje drogie:)
Laurus,nie dziwie sie bo gdybym byla na Twoim miejscu to bylo by napewno tak samo...badz dobrej mysli,bo tak jak Ci juz pisalam kiedys,Jestes Na Wlasciwej Drodze:)3mam kciukasy&&&&&!!!!!Kaśka28, Laura, dżona lubią tę wiadomość
-
potforzasta wrote:Cześć co tam u Was niestety nie nadrobię nie dam rady. Ktoś streści?? Kupiłam dzisiaj drzwi nowe do całego domu
przemeblowałam sypialnię i jestem padnięta
9dpt 84.51
11dpt 210
14 dpt 765.9
18dpt 4270
32dptmamy ❤️
-
Tak Magda to ten zębolog.
Ej wiecie co: byłam przekonana a nawet dalej jestem że babka zapisała mnie na dziś na 18:30 do gina. Pojechałam i co się okazuje że do 18tej czynne!!! Nosz ku! W poniedziałek muszę zadzwonić i wyjaśnić i niech mnie gdzieś wepchną. Nie robiłam ponownych bet ani progesteronów. Biorę dalej dupka. Mam nadzieję że dobrze robię. No fak.
Idę spać.