Na Temat i NIE na temat, dla staraczek i dla zafasokowanych
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyMoże po prostu temat Biedronki zamknijmy
Tak jak Kasia napisała nikt tu nie miał nic złego na myśli
Another daj spokój
Przy zmianie tematu dziś bym psa już nie miała - oczywiście tego nowego ..
Tomek Go puścił żeby pobiegał sobie, i stracił się ..
Poszłam poszukać Go do lasu bo blisko domu jest, a Tomcio chwilę po Mnie na rowerze jechał, i wujek Mu woła że pies koło autokomisu biega i jakaś baba do auta Go wciska ..
Menda jedna chciała Mi ukraść, a Gdy Tomek się pyta co Ona robi to stwierdziła że chciała Go zamknąć w aucie i zadzwonić po hycla ..Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 kwietnia 2014, 20:38
-
Lena87 wrote:Może po prostu temat Biedronki zamknijmy
Another daj spokój
Przy zmianie tematu dziś bym psa już nie miała - oczywiście tego nowego ..
Tomek Go puścił żeby pobiegał sobie, i stracił się ..
Poszłam poszukać Go do lasu bo blisko domu jest, a Tomcio chwilę po Mnie na rowerze jechał, i wujek Mu woła że pies koło autokomisu biega i jakaś baba do auta Go wciska ..
Menda jedna chciała Mi ukraść, a Gdy Tomek się pyta co Ona robi to stwierdziła że chciała Go zamknąć w aucie i zadzwonić po hycla ..Lena87 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Ja też na chwilę zaglądam. Ale miałam dziś ciężki dzień, tyle ludu się przewinęło, że ledwo żyję.
Podejrzałam dziś grocha na usg i ma już 15mm- 4mm więcej niż przedwczoraj, nie za dużo urósł?
Teraz jem chipsy chilli i jestem z tego powodu mega szczęśliwa!
Lena, zaczipuj go i sama osobiście wprowadź numer do jak największej liczby baz danych. Nikt go wtedy sobie nie prywłaszczy.dżona, sara_nar lubią tę wiadomość
-
Laurus czy mi sie wydaje czy ten bociek zaczal szybciej skrzydlami przebierac:)hahaha wystraszyl sie biedaczek:)no ale coz nikt nie mowil ze ze staraczkami bedzie lekko:)podjal sie zadania to niech tetaz zaiwania:)pozdrawiam dziewczynki i dobrej nocki rowniez zycze*_*
Laura lubi tę wiadomość
-
Maniuś wrote:Laurus czy mi sie wydaje czy ten bociek zaczal szybciej skrzydlami przebierac:)hahaha wystraszyl sie biedaczek:)no ale coz nikt nie mowil ze ze staraczkami bedzie lekko:)podjal sie zadania to niech tetaz zaiwania:)pozdrawiam dziewczynki i dobrej nocki rowniez zycze*_*
Zmiana podpisu go jednak zmobilizowała heh
Teraz będzie się zieleniło na naszym wąteczku że hoho
Dobrej nocyWiadomość wyedytowana przez autora: 4 kwietnia 2014, 23:01
Z., Maniuś lubią tę wiadomość
-
Lena87 wrote:Może po prostu temat Biedronki zamknijmy
Another daj spokój
Lecę spać, bo znów na 5 do pracyDobranoc.
"Musisz uwierzyć w siebie, bo wiara czyni cuda.."
-
Współczuję!
Ale mnie też czeka robota od rana.....
.......WIELKIE SPRZĄTANIE
Obym wytrwala w tym postanowieniu i nie spala do 12... hmmmm
Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 kwietnia 2014, 23:18
Another, potforzasta, Ania07 lubią tę wiadomość
Dwa bąbelki 👣
06.2015
03.2017 -
Z. wrote:Współczuję!
Ale mnie też czeka robota od rana.....
.......WIELKIE SPRZĄTANIE
Obym wytrwala w tym postanowieniami i nie spala do 12... hmmmmZ. lubi tę wiadomość
-
Coś z rana szwankuje ovu. Nie mogłam otworzyć teraźniejszego wykresu, tylko ciągle stary się otwierał :o To samo u innych dziewczyn
Miłej i ciepłej soboty życzę, bo u mnie nie dość, że leje to jeszcze idę do pracyBuziole.
Z. lubi tę wiadomość
"Musisz uwierzyć w siebie, bo wiara czyni cuda.."
-
nick nieaktualny