Na Temat i NIE na temat, dla staraczek i dla zafasokowanych
-
WIADOMOŚĆ
-
Little Frog wrote:Już nie jestem w piżamce
Pozmywałam i do 16 będzie u mnie jak w mieszkaniu z katalogów!
No i może jeszcze coś upiekę
A co, powinnam być już w piórkach, czy do rosołu rozebrana?Z., dżona, Little Frog, Ania07 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Ulalaaa widzę tutaj z rana już tematy z podtekstami lecą!
Ja spełniłam swój plan, wstałam 7.30 i dopiero usiadłam! Wysprzątałam caluuuteńką łazienkę, poprasowałaam całą zaległą stertę ciuchów, wstawiłam dwa kolejne pranie, gary pozmywane, w kuchni pomyte i jest PIĘKNIE!
Dobra ze mnie kurka domowa?
Ania współczuję Ci kochanaJak już będziesz tuliła maleństwo do piersi to się będziesz śmiała jakiego Ci czadu dawało w ciąży!
Żaba, tęskniłam! haha
Lena, fajne imię dla psiaka!
Nati, winko? Ja dziś chyba teżGościów mam to trzeba się rozluźnić!
Buziole!
Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 kwietnia 2014, 12:10
Laura, Little Frog, sara_nar, dżona, Lena87, Nati89, Ania07 lubią tę wiadomość
Dwa bąbelki 👣
06.2015
03.2017 -
Z. wrote:Ulalaaa widzę tutaj z rana już tematy z podtekstami lecą!
Ja spełniłam swój plan, wstałam 7.30 i dopiero usiadłam! Wysprzątałam caluuuteńką łazienkę, poprasowałaam całą zaległą stertę ciuchów, wstawiłam dwa kolejne pranie, gary pozmywane, w kuchni pomyte i jest PIĘKNIE!
Gratulacje! W pełni zasługujesz na te cudowne buty z wiosennej kolekcji!
Edit: W sumie to kolekcja wiosna-lato-jesień-zima ;]Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 kwietnia 2014, 12:14
Laura, Z., dżona, sara_nar, Lena87, Ania07 lubią tę wiadomość
-
Znalazłam chwilkę
Laura wrote:Dżona wspieram, byłam u ciebie dzisiaj na wykresie i widziałam. Trzymam kciuki aby odbiła tempka &&&&&&&
Lena87 wrote:Witam się i Ja
Dżona, mam nadzieję że temperaturka wróci na swoje miejscei życzę miłego weekendu z małżem
Idę zrobić sobie herbatkę jagodowo waniliową reflektuje ktoś ?
Zobaczymy dziewczyny jutrojeszcze jutro dam tej tempce szanse, w końcu każdemu należy dawać szanse nawet takiej tempce
Lenka ja chętna na Twoją herbatke, lubię takie mieszankiostatnio smakuje mi mięta z pomarańczą
Magdas Twoje paszteciki zapowiadają się pysznie, nigdy nie jadłam i spróbowałabym bardzo:)
Żaba te buciki są boski
Przyszła mi na myśl od razu pewna piosenka http://www.youtube.com/embed/fqhhBSXMUzE?
Witam te co sprzątają, gotują, odpoczywają, chorują, zaglądają, podglądają, czyli Nasz cały Kochany babiniec
edit - zakupujących też pozdrawiam oczywiście, w końcu dziś sobota, dzień zakupowy
Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 kwietnia 2014, 12:26
Little Frog, Z., Laura, Ania07 lubią tę wiadomość
100 cykl 09.2020 STOP - już nie liczę...
🛑😔 92zOvuFdiend.pl
Niedrożne jajowody? PCOS(2011), niedoczynność tarczycy(2014), hiperinsulinemia(2015), hiperprolaktynemia cz(2015), wysokie LH, znikomy śluz 😐
*08.2018 ... psychoterapia
*1,5 roku z Naprotechnologią
*kilkanaście cykli z Letrozolem
* mąż 2% morfologia, 86 ml/ml koncentracja
*01.2017 - SHSG Lublin - PJ udrożniono, LJ udrożniono na 2/3 długości
*10.2016- laparoskopia -NIEDROŻNOŚĆ OBUSTRONNA 😔PCOS-kauteryzacja jajników
*06.2014-03.2015- 8 cykli z Clostilbergyt
*07.2014- histeroskopia-lewe ujście jajowodu niedrożne, prawe drożne, macica i szyjka ok
*10.2013- laparoskopia- niedrożność PJ, kauteryzacja jajników
*Aniołek [*] 13.01.2014 ♥ 6+3t 😔
*Starania o pierwszą ciąże od 09.2012
"Każdego dnia, dostajemy od życia kamienie, ale to od nas zależy czy zbudujemy z nich mur, czy most."
-
Nati89 wrote:Ja też po sprzątanku, mąż zrobił taki obiad, ze odleciała, ja jednak się do kuchni nie nadaję
Nie martw się u mnie też to mąż lepiej kucharzy. Ja pracuje do późna a on gotuje
A teraz czas na zakupki trzeba zapełnic lodówkę bo tylko światło zostalo w niej
Życzę miłego dzionkadżona, Laura, Little Frog, Nati89, Ania07 lubią tę wiadomość
Dwa bąbelki 👣
06.2015
03.2017 -
dżona wrote:Znalazłam chwilkę
Zobaczymy dziewczyny jutrojeszcze jutro dam tej tempce szanse, w końcu każdemu należy dawać szanse nawet takiej tempce
Lenka ja chętna na Twoją herbatke, lubię takie mieszankiostatnio smakuje mi mięta z pomarańczą
Magdas Twoje paszteciki zapowiadają się pysznie, nigdy nie jadłam i spróbowałabym bardzo:)
Żaba te buciki są boski
Przyszła mi na myśl od razu pewna piosenka http://www.youtube.com/embed/fqhhBSXMUzE?
Witam te co sprzątają, gotują, odpoczywają, chorują, zaglądają, podglądają, czyli Nasz cały Kochany babiniec
Pewnie, że każdemu się szansa należy!
Dżona, skąd Ty tę piosenkę wytrzasnęłaś? Pasuje wręcz idealnieHahahaha...ale teledysk zniszczył mi psychikę
dżona, Laura lubią tę wiadomość
-
Little Frog wrote:Pewnie, że każdemu się szansa należy!
Dżona, skąd Ty tę piosenkę wytrzasnęłaś? Pasuje wręcz idealnieHahahaha...ale teledysk zniszczył mi psychikę
Słuchałyśmy swego czasu w pewien piątkowy wieczór z koleżanka, piłyśmy winko, ryczałyśmy ze śmiechu i czekałyśmy na swoich narzeczonych wtedya w sobotę zamieniałyśmy się w 'menager house' z wieczornym wykorzystaniem piosenki
To były czasyaż pozwolę sobie pozdrowić moją Madziunie
Laura, Lena87, Little Frog lubią tę wiadomość
100 cykl 09.2020 STOP - już nie liczę...
🛑😔 92zOvuFdiend.pl
Niedrożne jajowody? PCOS(2011), niedoczynność tarczycy(2014), hiperinsulinemia(2015), hiperprolaktynemia cz(2015), wysokie LH, znikomy śluz 😐
*08.2018 ... psychoterapia
*1,5 roku z Naprotechnologią
*kilkanaście cykli z Letrozolem
* mąż 2% morfologia, 86 ml/ml koncentracja
*01.2017 - SHSG Lublin - PJ udrożniono, LJ udrożniono na 2/3 długości
*10.2016- laparoskopia -NIEDROŻNOŚĆ OBUSTRONNA 😔PCOS-kauteryzacja jajników
*06.2014-03.2015- 8 cykli z Clostilbergyt
*07.2014- histeroskopia-lewe ujście jajowodu niedrożne, prawe drożne, macica i szyjka ok
*10.2013- laparoskopia- niedrożność PJ, kauteryzacja jajników
*Aniołek [*] 13.01.2014 ♥ 6+3t 😔
*Starania o pierwszą ciąże od 09.2012
"Każdego dnia, dostajemy od życia kamienie, ale to od nas zależy czy zbudujemy z nich mur, czy most."
-
Ania07 wrote:Witam w sobotni poranek
U mnie szaro, zimno i deszczowo.. właśnie popijam gorącą herbatkę i spędzam czas nad .. wiadrem
.. mdłości wróciły, zwracam tylko śliną i wodą
fuuj .. kiepsko to dzisiaj widzę.
Życzę Wam miłego weekendu Kochanedżona wrote:Cześć Wam sobotnio
Ja dzisiaj w pracy, a taka super pogoda,
chętnie bym gdzies, gdziekolwiek pojechała
Wczoraj spędziliśmy z mężem fajny wieczorek
Obiadek, deserek, przytulanko, leniuchowanko
Ps. mój wzorowy wykres się dzisiaj spiepszył niestety.
Miłego dnia i weekendu dla Was KochaneLena87 wrote:Witam się i Ja
Pochmurno, Zimno ale nie deszczowo
Sara nie przesadzaj z tym tematem, wczoraj był po prostu dziwny dzień, a dziś już jest nowy
Troszkę posprzątałam, byłam w sklepie i na spacerze z psiakiemw końcu padło imię Scooby
Tomek szukając wczoraj psa śpiewał sobie " Scooby Dooby Doo, where are you " ..
Idę zrobić sobie herbatkę jagodowo waniliową reflektuje ktoś ?
Malinowa życzę powodzenia w zaliczenichza pewne zaliczysz wzorowo
Magdas widzę że Mąż nadal ma nadziejępaszteciki i soczewica pierwszy raz słyszę
Dżona, mam nadzieję że temperaturka wróci na swoje miejscei życzę miłego weekendu z małżem
Aniu, pocieszający jest fakt że " im gorzej tym lepiej ", ale czy tak do końca w to wierzyć ?
Lauro..
Little Frog wrote:Ja też jestem!
Dzień dobry. Ja jeszcze śmigam w piżamie, śniadanie zjadłam w łóżku, ale postanowiłam być dziś wyśmienitą kurą domową
A tu takie buciczki na tę okazję
Z. wrote:Ulalaaa widzę tutaj z rana już tematy z podtekstami lecą!
Nati, winko? Ja dziś chyba teżGościów mam to trzeba się rozluźnić!
Buziole!Malinowa Panienka wrote:No moja temperatura spadła dziś ale może po owulce to normalne?XxMoniaXx wrote:robię owulacyjny.. a co mi tamWiadomość wyedytowana przez autora: 5 kwietnia 2014, 13:38
dżona, Little Frog, Laura, Ania07 lubią tę wiadomość
Dluuuuga historia...ale warto było walczyć !!!
9dpt 84.51
11dpt 210
14 dpt 765.9
18dpt 4270
32dptmamy ❤️
-
Hej Kasiu. Z tego wszystkiego chyba nie zdążyłaś napisać co u Ciebie
Poza tym, że planujesz się winka napić wieczorkiem
Jak się czujesz?
Co do kurzych nóżek, to ja całych kur nie lubię i nie zbliżam się do nich
Może to też taki jakiś uraz, bo jak byłam mała, to mama musiała mnie kawałek odprowadzać, bo u sąsiada był taki agresywny kogut, że atakował ludzi!
Wyobraźcie sobie co musiałam przeżywać jak wracałam sama do domu. Normalnie zdrowaśki i sprint. Poza tym wg mnie kury mają mniejszy mózg niż dżdżownica. Są głupie i tyle!
PS. Posprzątałam łazienkę i tak wypucowałam płytę w kuchni, że aż mi szkoda na niej gotować!
Ahhhh....no i mój mąż nawet nie próbuje pokazać, że umie gotować. Pewnie się boi, żeby powtarzał tę czynność częściej. A ja raczej robię bardziej pospolite potrawy i aż Was podziwiam jak piszecie o jakichś cudach, o których czasami pierwszy raz słyszę
Malinowa, Kasia dobrze pisze - Twój organizm wraca na swoje tory, więc jeszcze póki co wszystko może być dziwne i nietypowe. A ja dopiero 3 miesiąc mierzę temperaturę i każdy mój wykres wygląda inaczej. Chyba potrzeba sporo czasu, żeby móc coś na podstawie tego wywnioskować. SpokojnieCierpliwości
Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 kwietnia 2014, 13:56
Z., Laura, Macierzanka:) lubią tę wiadomość
-
a wiedzieliscie ze kury to pozostalosci po dinozaurach? chyba najblizsze krewne ich hehe
a co u mnie w sumie nic..zmienialam opony u meza w aucie znaczy nie ja osobiscie ale musialam auto zawiezc na szczescie do taty ale ze swoim to musze do tych parszywcow madrali jechac...Dluuuuga historia...ale warto było walczyć !!!
9dpt 84.51
11dpt 210
14 dpt 765.9
18dpt 4270
32dptmamy ❤️
-
Właśnie mi się przypomniało jak pisałaś rano o swoich przygodach z mechanikami! Ja to nawet nic takiego nie robię, bo ze mnie taka sierota, że się nawet nie odezwę. Masakra!
Raz w życiu się odezwałam w sklepie i powiedziałam gościowi, że nie chcę radia do samochodu z wystawy i udało mu się znaleźć ostatnią sztukę. Tydzień chodziłam dumna jak paw!Z., Macierzanka:) lubią tę wiadomość
-
Little Frog wrote:Właśnie mi się przypomniało jak pisałaś rano o swoich przygodach z mechanikami! Ja to nawet nic takiego nie robię, bo ze mnie taka sierota, że się nawet nie odezwę. Masakra!
Raz w życiu się odezwałam w sklepie i powiedziałam gościowi, że nie chcę radia do samochodu z wystawy i udało mu się znaleźć ostatnią sztukę. Tydzień chodziłam dumna jak paw!Dluuuuga historia...ale warto było walczyć !!!
9dpt 84.51
11dpt 210
14 dpt 765.9
18dpt 4270
32dptmamy ❤️
-
Kasia pytam bo wy się znacie na tym... A ja,nigdy nie mierzylam to pytam bo chcę wiedziec. Ale ok już nie będę pytać.
[*] Jagoda 18.03.2014
[*] Antosia 13.01.2019
Mutacja V Leiden hetero (acard 150mg.,heparyna 0,6ml.)
MTHFR 1298A>C hetero
Niedoczynność tarczycy Euthyrox N 150