Na Temat i NIE na temat, dla staraczek i dla zafasokowanych
-
WIADOMOŚĆ
-
Kaśka28 wrote:A czytałyście o pasku św Dominika? ponoc wielu osobom pomoglo...jakkolwiek to brzmi ale jak ktos wierzy to wcale takie dziwne nie jest...Tez uwazam ze WIARA czyni cuda...
Pierwsze slysze...,ale mowie wszystkim,ze jestem najlepszym przykladem. do tego tsh 4,2 mialam,choruje na nerki strasznie....duzo tego
Moj był zdziwiony jak w dzien kobiet wyszło,ze sie udał i mowil,ze to na pewno nie jego...Kaśka28, Macierzanka:) lubią tę wiadomość
Tobiaszek- nasz cud ur.27.10.2014 r . Cc
Zośka /28.06.2015 **Aniołek **10 tydz. -
alka89 wrote:Pierwsze slysze...,ale mowie wszystkim,ze jestem najlepszym przykladem. do tego tsh 4,2 mialam,choruje na nerki strasznie....duzo tego
Moj był zdziwiony jak w dzien kobiet wyszło,ze sie udał i mowil,ze to na pewno nie jego... -
XxMoniaXx wrote:Alka a jak długo sie staraliście ?
Ogólnie to 7 lat jestesmy(pierwsza miłosc) i nigdy sie nie zabezpieczalismy,no z tym,ze uwazalismy...,ale takie starania to 3 lata,dawałam mu tylko w dni plodne,nigdy w inny dzien(jak jakas wariatka),potem nie zwracalismy uwagi na dni plodne przez rok,potem okazało sie,ze mam cykle bezowulacyjne...pozniej jakos byl pecherzyk duzy i mialam wrocic za pare dni i wspolczyc przez 3 dni(zciagnełam mojego z zagranicy),okazało sie ,ze pecherzykl pekl i dostalam luteine...UDAŁO SIE,BEDE MAMATobiaszek- nasz cud ur.27.10.2014 r . Cc
XxMoniaXx wrote:ja chciałam nawet zamówić gdzieś, kupić , ale nie wiem gdzie , żeby to pewne źródło było..Dluuuuga historia...ale warto było walczyć !!!
9dpt 84.51
11dpt 210
14 dpt 765.9
18dpt 4270
32dptmamy ❤️
-
Kaśka28 wrote:kochana napisz do siostr dominikanek...one ponoc za darmo to wysylaja...powiem ci ze ja na ten pasek czekam napisalam przeciez to nic nie kosztuje...
-
XxMoniaXx wrote:Jezu ale Ci tekstem polał że nie jego .. ja bym sie chyba popłAKAŁA i wyszła z mieszkania dosłownie..
Cos Ty,moze przykro sie zrobiło,ale chyba go rozumiem,przeciez nie bylo szans,a nagle bedzie ojcem,ale cieszył sie jak smok,a ja to codziennie...kurde jakie to jest uczucie,z reszta przekonacie sie!!!Tobiaszek- nasz cud ur.27.10.2014 r . Cc
XxMoniaXx wrote:napisałam jak odebralismy wyniki nasienia i nikt sie nie odezwał
alka89, alka89, Ania07, Z. lubią tę wiadomość
Dluuuuga historia...ale warto było walczyć !!!
9dpt 84.51
11dpt 210
14 dpt 765.9
18dpt 4270
32dptmamy ❤️
-
XxMoniaXx wrote:napisałam jak odebralismy wyniki nasienia i nikt sie nie odezwał
Nie martw sie,ja ost tez miałam spiecie z dziewczynami,ale nie tu...jak dobrze idzie to gratulacje itd ,a jak ktos narzeka to opierdol dostaje,ze nastroj psuje...sara_nar lubi tę wiadomość
Tobiaszek- nasz cud ur.27.10.2014 r . Cc
alka89 wrote:Cos Ty,moze przykro sie zrobiło,ale chyba go rozumiem,przeciez nie bylo szans,a nagle bedzie ojcem,ale cieszył sie jak smok,a ja to codziennie...kurde jakie to jest uczucie,z reszta przekonacie sie!!!
alka89, Little Frog, XxMoniaXx, Laura, Ania07, Misty87, Z., dżona lubią tę wiadomość
9dpt 84.51
11dpt 210
14 dpt 765.9
18dpt 4270
32dptmamy ❤️
-
-
alka89 wrote:Nie martw sie,ja ost tez miałam spiecie z dziewczynami,ale nie tu...jak dobrze idzie to gratulacje itd ,a jak ktos narzeka to opierdol dostaje,ze nastroj psuje...
a na tym watku nigogo sie nie obraza i wszytkie sie szanuja, staramy sie sobie pomagac przeciez kto nas lepiej zrozumie jak nie osoby z identycznymi potrzebami i problemami:d takze narzekajmy cieszmy sie smucmy i speiwajmy razem wszytkie!!! jedna drugiej niech pomaga kropkaXxMoniaXx, Little Frog, Laura, Ania07, dżona lubią tę wiadomość
9dpt 84.51
11dpt 210
14 dpt 765.9
18dpt 4270
32dptmamy ❤️
-
Kaśka28 wrote:Kochana dalas mi tyle nadzieji ze szok....teraz juz jej nie strace bede robila wszytko...i niech sobie wszycy mysla co chca:D
Nooo,moze sprobuj pojsc na usg tak mniej wiecej w dni plodne. Ja byłam jak pecherzyk mial 18 mm,a gin kazał wspolzyc 4 dni pozniej. Przeciez wedlug innych to za pozno bo pecherzyk rosnie ok 2 mm dziennie i peka jak ma ok 22 mm...
Jednak posluchałam gina,z reszta moj i tak by szybciej nie dał rady zjechac szybciej z zagranicy. Po wyznaczonych dniach na seks poszłam do gina i pecherzyka juz nie bylo i dal luteine...mialam wrocic za dwa tyg...no i bede MAMATobiaszek- nasz cud ur.27.10.2014 r . Cc
XxMoniaXx wrote:przedtem wysłałam na inny adres.
Wysłane. Może odpiszą.będe cały czas chodzić w tym pasku pod bluzką.. tylko do kąpieli ściągnę.
9dpt 84.51
11dpt 210
14 dpt 765.9
18dpt 4270
32dptmamy ❤️
-
Little Frog wrote:Ho ho ho.....ale tu się rozpisałyście
Oj, będą miały dziewczyny nadrabiania
Kasiu, cieszę się bardzo, że masz płomień nadziei i więcej siłyNa pewno się to przyda
a co tam u ciebie?Little Frog, Macierzanka:) lubią tę wiadomość
9dpt 84.51
11dpt 210
14 dpt 765.9
18dpt 4270
32dptmamy ❤️