Na Temat i NIE na temat, dla staraczek i dla zafasokowanych
-
WIADOMOŚĆ
-
a ja byłam dziś na monitoringu - Jest! Jest! Jest! Wyhodowany, pierwszy widziany na monitoringu (pewny) 16mm pęcherzyk i 14mm endometrium i to w 10dc... Kroi się niezły cykl, oby wytrwał ten mój pęcherzyk
sara_nar, potforzasta, Fidelissa, Ania07, Malinowa Panienka, Lena87, santoocha, Z., Złota, Kaśka28, dżona lubią tę wiadomość
-
santoocha wrote:No serio, ja się urodziłam miesiąc przez wybuchem. Chrzcili mnie 2 dni przed wybuchem, a co!
Problemy z tarczycą miałam zawsze, dziewczyny z mojej rodziny tak samo.
-
Melula to super wieści ! I oby mąż w gotowości czekał
a ja jeszcze umieram po objedzeniu się. Dzisiaj już nic nie tknę.
Fidelissa ja kocham parowańce, aż mi ślinka leci.
Hehe ja też w tym cyklu co byłam pewna na 100% że owulacji nie miałam, bo śluz do dypu był i wszystko na nie, zaszłam. Tak więc dwie kreski na teście to był mega szok i pytanie, ale że jak ? Skąd ta ciąża ? hehe jakbym nie wiedziała skąd się dzieci biorąFidelissa, Ania07, Z. lubią tę wiadomość
-
Hej kobietki, co tam u was ? Ja dzisiaj kupiłam sobie kurtkę i rozmyslam jeszcze nad butami, muszę sie chyba z nimi przespać
Poza tym trochę popadało .. ale juz jest ok
Ogólnie jestem jakaś rozdrażniona, nie mogę na siebie patrzeć w lustrze, odechciewa mi się wszystkeigoWcześniej tak nie miałam ..
-
Melula wrote:a ja byłam dziś na monitoringu - Jest! Jest! Jest! Wyhodowany, pierwszy widziany na monitoringu (pewny) 16mm pęcherzyk i 14mm endometrium i to w 10dc... Kroi się niezły cykl, oby wytrwał ten mój pęcherzyk
Trzymam kciuki.
Clo brałaś 6 dni czy się pomyliłaś na wykresie?"Musisz uwierzyć w siebie, bo wiara czyni cuda.."
-
nick nieaktualnyMonia, dziękuję już wszystko dobrze
zmniejszyłam dawkę magnezu i nie mam już mdłości i biegunek.
Fidelissa u mnie grad padał przed chwilą
Melula ale wyhodowałaś pęcherzyk!a endo piękne! Trzymam kciuki, żeby tym razem się udało!
Zniknęłam tak nagle, bo mi się przysnęłoale już nadrobiłam i jestem na bieżąco. Dobrze, że nie było tego dużo
Z., Fidelissa lubią tę wiadomość
-
Ja jestem 85 moja koleżanka 84 i pomimo picia płynu lugola niestety chorujemy
Potforku - leki tarczycowe nie są drogie - za opakowanie 100 tavletek koło 9 zł - przynajmniej tu nie zdzierają
Laura - mnie tak bolał przedwczoraj brzuch - jak na @ ale tak inaczej a dziś rano jajnik... sama nie wiem co to do cholery jest bo nie pamiętam żeby mnie tak bolało wcześniej[*] Jagoda 18.03.2014
[*] Antosia 13.01.2019
Mutacja V Leiden hetero (acard 150mg.,heparyna 0,6ml.)
MTHFR 1298A>C hetero
Niedoczynność tarczycy Euthyrox N 150 -
nick nieaktualny
-
Zmykam powoli do domku, bo już koniec pracy.M. wpadł na chwilę i zdenerwował mnie, że szok. Tu nawet seks na zgodę nie pomoże, tak mi ciśnienie podniósł ... a miłam się nie denerwować. Miłego wieczoru i do jutra. Chyba, że jeszcze wpdnę, tak na złość M. bo on nie lubi jak siedzę przed komputerem. Pa
Z., Fidelissa lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnySara nie denerwuj się, bo teraz to nie wskazane. Przytulam
Widzę, że u większości mężowie "dziwnie" reagują na ciążę. Mój na początku też mnie tak wyprowadzał z równowagi, że nie raz płakałam..
Ich się nie da zrozumieć.
Another ich nawet nie można nazwać ludźmi ;/ -
nick nieaktualny
-
Another wrote:No to pięknie
Trzymam kciuki.
Clo brałaś 6 dni czy się pomyliłaś na wykresie?
a faktycznie, w lekach się machnęłam, ale ja patrzę na notatkiWiadomość wyedytowana przez autora: 8 kwietnia 2014, 18:55