X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Na Temat i NIE na temat, dla staraczek i dla zafasokowanych
Odpowiedz

Na Temat i NIE na temat, dla staraczek i dla zafasokowanych

Oceń ten wątek:
  • Maniuś Autorytet

Wysłany: 8 kwietnia 2014, 19:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Misty where are you:)?
    Hej wszystkim*_*

Misty87 lubi tę wiadomość

zrz69vvjbeicd46f.png
    Synek 19.08.2015 ❤️
    Synek 05.05.2017 ❤️
  • nick nieaktualny

Wysłany: 8 kwietnia 2014, 19:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć Maniuś :)

• Maniuś Autorytet

Wysłany: 8 kwietnia 2014, 19:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Czesc Aniu,co u Was?

zrz69vvjbeicd46f.png
    Synek 19.08.2015 ❤️
    Synek 05.05.2017 ❤️
  • nick nieaktualny

Wysłany: 8 kwietnia 2014, 19:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wszystko dobrze póki co :) oby tak dalej
    A co u Ciebie Kochana? Jak samopoczucie dzisiaj?

Z. lubi tę wiadomość

• Macierzanka:) Autorytet

Wysłany: 8 kwietnia 2014, 19:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    XxMoniaXx wrote:
    Macierzanka, bursztynku, Z., Maniuś, Kaśka, Ania i cała nasza resza gdzie sie podziałyście ? :D
    Ja kochana w papierkach sobie siedzę i tak przyszłam Was podglądnąć :*
    Pracowity, ciężki dzień, dół, masakra... i wcale tym razem nie chodzi o @ i inne zwierzęta :P

Ja też mam malutki problem z tarczycą, a jak była katastrofa w Czarnobylu, ja już dreptałam - dosłownie :D na świecie i jestem przekonana, że miało to na nas wpływ. I nie tylko na tarczycę. Dużo kobiet z naszego pokolenia ma problemy hormonalne...

"Niepłodność to nie kara, uzdrowienie to nie czary"
    1237397y6kr97ild4.gif
  • Maniuś Autorytet

Wysłany: 8 kwietnia 2014, 19:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ania07 wrote:
    Wszystko dobrze póki co :) oby tak dalej
    A co u Ciebie Kochana? Jak samopoczucie dzisiaj?
    Nie za dobrze,ale nie chce juz uzalac sie nad soba...

zrz69vvjbeicd46f.png
    Synek 19.08.2015 ❤️
    Synek 05.05.2017 ❤️
  • nick nieaktualny

Wysłany: 8 kwietnia 2014, 19:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Macierzanko a Ty znowu zapracowana. Mam nadzieję, że ten dół szybko minie <3 przytulam mocno <3 Maniuś Kochana Ciebie również tulę ;* niech te smutne i ciężkie dni odejdą na długo.

Z., Macierzanka:), Maniuś lubią tę wiadomość

• Bursztynka Autorytet

Wysłany: 8 kwietnia 2014, 19:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Przeczytałam was kochane ale miałam dziś chodzący dzień w pracy i poprostu czuję że muszę się zdrzemnąć. I niedobrze mi.

Zrobiłam dziś jeszcze jeden sikaniec. No w końcu ładne grube dwie krechy. I ściskam włoski z 10cm :-) brzydkim koncowkom mówimy nie!

Wiruski! <3 <3 <3

Ania07, XxMoniaXx, Fidelissa, Z., Macierzanka:), Malinowa Panienka, Kaśka28 lubią tę wiadomość

SyCy39O.jpgSyCyp2.png
  • Maniuś Autorytet

Wysłany: 8 kwietnia 2014, 19:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ania07 wrote:
    Macierzanko a Ty znowu zapracowana. Mam nadzieję, że ten dół szybko minie <3 przytulam mocno <3 Maniuś Kochana Ciebie również tulę ;* niech te smutne i ciężkie dni odejdą na długo.
    Dziekuje kochana:)
    W ogole dziekuje kazdej za to ze jestescie:)zalozenie konta na tym portalu bylo bardzo dobra decyzja...ciesze sie ze Was mam i zawsze moge liczyc na wsparcie osob,ktore rozumieja mnie i moje problemy naprawde...

Z., dżona lubią tę wiadomość

zrz69vvjbeicd46f.png
    Synek 19.08.2015 ❤️
    Synek 05.05.2017 ❤️
  • nick nieaktualny

Wysłany: 8 kwietnia 2014, 19:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bursztynka to uciekaj do wyrka i wypoczywaj ;* będziemy na Ciebie czekać ;)
    Ja ścięłam chyba z 20cm :D i żałuję, ale bynajmniej odpoczną i z czasem odrosną :D
    Teściory trzymaj na pamiątkę ;)

• nick nieaktualny

Wysłany: 8 kwietnia 2014, 19:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Maniuś ciężko jest zebrać siły, ale wierzę, że staniesz na nogi! Trzeba walczyć, bo cel jest piękny <3

• Fidelissa Autorytet

Wysłany: 8 kwietnia 2014, 19:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bursztynka wrote:
    Przeczytałam was kochane ale miałam dziś chodzący dzień w pracy i poprostu czuję że muszę się zdrzemnąć. I niedobrze mi.

Zrobiłam dziś jeszcze jeden sikaniec. No w końcu ładne grube dwie krechy. I ściskam włoski z 10cm :-) brzydkim koncowkom mówimy nie!

Wiruski! <3 <3 <3
    A ja w zeszłym tyg byłam u fryzjera zcielam włoski i odrosty pofarbowalam:))

qq87j44jhto0od0f.png

• Fidelissa Autorytet

Wysłany: 8 kwietnia 2014, 19:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ania07 wrote:
    Bursztynka to uciekaj do wyrka i wypoczywaj ;* będziemy na Ciebie czekać ;)
    Ja ścięłam chyba z 20cm :D i żałuję, ale bynajmniej odpoczną i z czasem odrosną :D
    Teściory trzymaj na pamiątkę ;)
    Ja moje teściory tez mam na pamiątkę:)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 kwietnia 2014, 19:45

Ania07 lubi tę wiadomość

qq87j44jhto0od0f.png

• Maniuś Autorytet

Wysłany: 8 kwietnia 2014, 19:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja wiem ze sa dziewczyny ktore staraja sie latami,podziwiam je za sile do walki,ale dla mnie ten rok to juz jest wiecznosc...musze sobie wyznaczyc jeszcze jakis cel...zajac sie czyms innym,bo inaczej wyladuje w psychiatryku...co miesiac to samo,placz,bol,brak sil,rozczarowanie,zlosc na caly swiat...no ale nic nikt nie mowil,ze bedzie lekko...

zrz69vvjbeicd46f.png
    Synek 19.08.2015 ❤️
    Synek 05.05.2017 ❤️
  • Macierzanka:) Autorytet

Wysłany: 8 kwietnia 2014, 19:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ania07 wrote:
    Anuś jak wpadam w wir pracy to zapominam o problemach!
    Dziękuję Kochana! <3
    Każdy przytulaniec się przyda :) ale nie chcę narzekać za dużo, bo i tak widzę że i inne siostrzyczki jakieś posmutniałe ostatnio...

Kurde no chciałabym z każdą z Was pogadać i walnąc mega długiego posta, ale no kurka czasu nie mam... ale będę zaglądać :)

"Niepłodność to nie kara, uzdrowienie to nie czary"
    1237397y6kr97ild4.gif
  • Fidelissa Autorytet

Wysłany: 8 kwietnia 2014, 19:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Maniuś wrote:
    Ja wiem ze sa dziewczyny ktore staraja sie latami,podziwiam je za sile do walki,ale dla mnie ten rok to juz jest wiecznosc...musze sobie wyznaczyc jeszcze jakis cel...zajac sie czyms innym,bo inaczej wyladuje w psychiatryku...co miesiac to samo,placz,bol,brak sil,rozczarowanie,zlosc na caly swiat...no ale nic nikt nie mowil,ze bedzie lekko...
    Manius z tym celem to dobry pomysł.
    Inny język. Chor. Taniec. Cos:))

Co zajmie myśli....

Maniuś lubi tę wiadomość

qq87j44jhto0od0f.png

• Fidelissa Autorytet

Wysłany: 8 kwietnia 2014, 19:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Macierzanka jeszcze 3 dni do weekendu i 1,5 tyg do Swiat:))

Z., Macierzanka:) lubią tę wiadomość

qq87j44jhto0od0f.png

• Fidelissa Autorytet

Wysłany: 8 kwietnia 2014, 19:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Znalazłam na str smyk.com fajna odzież ciążowa. Dzwonię do jednego ze smykow w mojej miejscowości i okazuje sie, ze to inna firma . W sklepach odzieży ciazowej nie ma....

I kup tu kobieto jakiś ciuch...

qq87j44jhto0od0f.png

• Magdas Autorytet

Wysłany: 8 kwietnia 2014, 19:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hmm mam cel zadzwonilam do mojej bylej pracy i zapytalam czy nie mieliby nic przeciwko jesli wpadalabym czasem w ramach wolontariatu i zgodzila sie kierowniczka ponoc moi podopieczni sie ciagle i mnie pytaja :) az milej na sercu mi sie zrobilo i teraz zaluje ze pograzona moimi problemi tak rzadko ich odwiedzalam

Fidelissa, Z., Kaśka28, Macierzanka:), dżona lubią tę wiadomość

W życiu nie chodzi o czekanie aż burza minie. Chodzi o to,by nauczyć sie tańczyć w deszczu.
  • Magdas Autorytet

Wysłany: 8 kwietnia 2014, 19:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Macierzanko, Manius tulam Was :)
    Bursztynko dbaj dbaj o siebie :)

Maniuś, Macierzanka:) lubią tę wiadomość

W życiu nie chodzi o czekanie aż burza minie. Chodzi o to,by nauczyć sie tańczyć w deszczu.
‹‹ 359 360 361 362 363 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Jak radzić sobie z trudnymi pytaniami, gdy cierpisz na niepłodność i masz problemy z zajściem w ciążę?

Tylko osoby, które doświadczyły przedłużających się starań o dziecko, wiedzą jak trudne mogą być pytania ze strony innych... "A Wy kiedy będziecie mieli dziecko?" jest jednym z najczęstszych. Jak odpowiadać na trudne pytania? Jak radzić sobie z emocjami podczas przedłużających się starań o dziecko? I dlaczego problemy z płodnością są tak trudnym emocjonalnie doświadczeniem? Przeczytaj artykuł doświadczonego psychologa - Justyny Kuczmierowskiej, która na codzień pracuje z parami borykającymi się z niepłodnością! 

CZYTAJ WIĘCEJ

Witaminy niezbędne podczas starań o dziecko, w czasie ciąży i podczas karmienia

Organizm podczas ciąży ma wyjątkowe potrzeby na składniki odżywcze, witaminy i minerały. Które są szczególnie istotne? Czego nie może zabraknąć w diecie przyszłej mamy? Jakie witaminy warto zażywać podczas starań o dziecko, w czasie ciąży i podczas karmienia? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Przyczyny niepowodzenia in vitro - jakie?

Procedura in vitro to niekiedy jedyna szansa dla par bezskutecznie starających się o dziecko i walczących z niepłodnością. Choć skuteczność metody jest wysoka, niestety nie zawsze kończy się sukcesem... Jakie są najczęstsze przyczyny niepowodzeń przy IVF?

CZYTAJ WIĘCEJ