X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Na Temat i NIE na temat, dla staraczek i dla zafasokowanych
Odpowiedz

Na Temat i NIE na temat, dla staraczek i dla zafasokowanych

Oceń ten wątek:
  • alka89 Autorytet

Wysłany: 8 kwietnia 2014, 20:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Malinowa Panienka wrote:
    Dzięki napisz mi proszę prywatną wiadomość żebym nie przegapiła, poproszę :)

Ok,to musisz mnie zaprosic,dzwonilam do niej,ale nie odbiera. Jak bede wiedziała to dam znac

Tobiaszek- nasz cud ur.27.10.2014 r . Cc
    Zośka /28.06.2015 **Aniołek **10 tydz.
  • Misty87 Autorytet

Wysłany: 8 kwietnia 2014, 20:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aniu zdjecia wkleje za chwile, ale sprzed 2tyg byly lepsze :D
    Poczatkowo sie balam,ze nie ma drugiego! Pani doktor musiala przez powloki brzuszne szukac drugiego lobuzka :)
    Mowie Wam, jaki to stres...czy oba serducha bija, czy zyja itp!

Z. lubi tę wiadomość

Chłopcy 1jajowi,1ow i 1kosm, cc 32+5,waga 1880g i 1670g.
    1usahdgeb3da0ojs.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 8 kwietnia 2014, 20:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Misty to jest ogromny stres. Nam wczoraj jak puścił serduszko to ledwo co było słychać. Bardzo się wystraszyłam, ale złapał z drugiej str i waliło jak szalone. Zależy jak dzidzia się ułoży. Najważniejsze, że wszystko jest w porządku. Ja od wizyty do wizyty mam lekkiego stresa :D boję się tych badań prenatalnych .. chyba się za dużo naczytałam i dlatego.
    A co do usg to mi jeszcze dopochwowe robią..

Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 kwietnia 2014, 20:44

Macierzanka:), dżona lubią tę wiadomość

• alka89 Autorytet

Wysłany: 8 kwietnia 2014, 20:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Panienko jestes?

• alka89 Autorytet

Wysłany: 8 kwietnia 2014, 20:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Moja kolezanka mowi,ze ona poszła poprostu do domu dziecka,nie musiała robic zadnych szkolen ani kursow,udaj sie i tam Ci wszystko powiedza. Tylko,ze moze u niej była inna sytuacja bo ona sama była wychowywana w rodz zastepczej,nie wiem czy to ma jakis wplyw na to czy sie zalicza te kursy

Malinowa Panienka lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 8 kwietnia 2014, 20:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wzruszyło mnie ..

1486653_634613486622821_266726847_n.jpg

alka89, alka89, Misty87, Maniuś, Z., Kaśka28, sara_nar, Macierzanka:), dżona lubią tę wiadomość

• alka89 Autorytet

Wysłany: 8 kwietnia 2014, 20:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jak Malinowa Panienka bedzie pozniej to przekazcie jej bo nie odebrała zaproszenia i nie mogłam priv wyslac,dzieki

• alka89 Autorytet

Wysłany: 8 kwietnia 2014, 20:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    MUSZE UCIEKAC

A TAK W OGOLE TO DZIS JEST 7 LAT JAK JESTEM Z MOIM ,ALE WCZORAJ SIE TAK POKLOCILISMY,ZE SIE NIE ODZYWA...W OGOLE NIE MA GO JESZCZE W DOMU...

Malinowa Panienka lubi tę wiadomość

• Misty87 Autorytet

Wysłany: 8 kwietnia 2014, 20:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    http://naforum.zapodaj.net/thumbs/c377b6317d48.jpg
    Tu jest lobuziak, ktory mocno figlowal :D

Maniuś, Ania07, Little Frog, Z., Kaśka28, dżona lubią tę wiadomość

1usahdgeb3da0ojs.png
  • Maniuś Autorytet

Wysłany: 8 kwietnia 2014, 21:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Misty tak sie ciesze ze wszystko ok:)pozdrawiam kochana

Misty87 lubi tę wiadomość

zrz69vvjbeicd46f.png
    Synek 19.08.2015 ❤️
    Synek 05.05.2017 ❤️
  • nick nieaktualny

Wysłany: 8 kwietnia 2014, 21:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Misty87 wrote:
    http://naforum.zapodaj.net/thumbs/c377b6317d48.jpg
    Tu jest lobuziak, ktory mocno figlowal :D

Jaki duuuuży :D

Misty87 lubi tę wiadomość

• Misty87 Autorytet

Wysłany: 8 kwietnia 2014, 21:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Maniuś wrote:
    Misty tak sie ciesze ze wszystko ok:)pozdrawiam kochana
    Dziekuje :*

Trzymaj sie dzielnie i nie dawaj :)

1usahdgeb3da0ojs.png
  • Little Frog Autorytet

Wysłany: 8 kwietnia 2014, 21:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczynki, jestem jestem i w miarę możliwości czytam, ale dziś jestem zasypana - PAPIEROLOGIA!!
    Teraz skończyłam wypełniać formularze itp...
    A przedemną długa i ciężka noc, bo mam sporo nauki - kto to widział uczyć się na stare lata?! :D:D
    Jedno, co mogę stwierdzić, to że nigdy nie można być pewnym, że skończyło się edukację! :)
    Ale cóż, człowiek się uczy całe życie...

Jutro jak się mi troszkę poluzuje, to postaram się wpaść tu na dłuższe posiedzenie i nadrobić trochę zaległości :)
    Tymczasem ściskam i pozdrawiam wszystkie i każdą z osobna! :)

PS, Misty widzę że mały rozrabiaka Ci tam buszuje po brzuszku! :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 kwietnia 2014, 21:10

Ania07, Misty87, Z., Macierzanka:), dżona lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 8 kwietnia 2014, 21:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Żaba popieram Cię w 100% :D nigdy nie można mieć pewności :D
    Również ściskamy <3

Little Frog, Z. lubią tę wiadomość

• Z. Autorytet

Wysłany: 8 kwietnia 2014, 21:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam wieczorem <3

Sara, wrednych klientów najlepiej olać :) A z maluszkiem na pewno wszystko będzie oki :)

Misty, świetne wieści! Cieszę się, że wizyta się udała i wszystko jest dobrze! <3

Another, wkurzyłabym się nieźle jakbym okna umyła i zaczęłoby padać :D No ale zawsze coś tam lepiej mimo wszystko wygląda ;)

Maniuś, kochana myślę, że każda z nas wie co dzisiaj czułaś. To zawsze jest niesamowity ból psychiczny, taki ból który odczuwa się aż fizycznie. Ja @ dostaję rano, pól biedy jak wypada w weekend, ale jak trzeba iść do pracy, tak jak miałam ostatnio to się zebrać w sobie nie mogłam żeby nie płakać nie płakać nie płakać bo jak ja wyjdę do ludzi? Ale wiesz daj sobie czas na uspokojenie, ukojenie bólu, zbierz siły do walki i po @ jazda z koksem walczymy dalej! Wierzę, że się uda. I tu zawsze może przyjść, kiedy Ci tylko wygodnie i naładować akumulatory. Ja cię na pewno wysłucham i postaram wesprzeć tak jak tylko potrafię! <3

Laura, jakie hormonki? Nie wybiegasz za daleko w przyszłość? Ty uważaj bo bociek do Ciebie kołuje! :D

Magdas, jak możesz pisać, że nie zasługujesz na dziecko? Co jak co, ale tu każda, która się stara, która nie jeden cykl musiała znosić rozczarowanie zasługuje na dziecko! Tobie też się uda. Domyślam się, że bycie w "zawieszeniu" nie jest łatwe, ale cierpliwości wierzę, że następny cykl będzie Twój. Tulam <3

Potforzasta, z tarczycą można walczyć, regulować i tez mnóstwo kobietek zachodzi i rodzi zdrowe dzieciaczki. Będzie dobrze!

Ania, cieszę się, że czujesz się lepiej! I oby psinka też szybko wyzdrowiała :)
    Piękne to zdjęcie o adopcji! Prawdziwe!

Macierzanko, ja też mam mega stresowe życie, ale to też chyba moja natura taka. Trzeba tym wszystkim problemom, które nas dotykają skopać dupkę żeby się odpierniczyły raz na zawsze! :D Mam nadzieję, że niebawem będzie lepiej i wyjdzie u Ciebie słoneczko dosłownie i w przenośni! <3
    I masz prawo tez narzekać, każdemu wolno jak potrzeba! Wspieram! :)

Fidelissa, ja Ci gradobicia nie przysłałam! Bo u mnie dziś bardzo ładnie było za pracowym oknem :D
    Ty to zawsze coś dobrego do jedzenia gotujesz, powinnam się udać do Ciebie na jakieś "podtuczenie" może wreszcie bym złapała jakieś kilogramy :D

Monia, Ty to przestań dumać, jak masz płodne to korzystaj! Ja się swoich juz doczekać nie mogę :D

Melula, superowo! Jakaś pozytywna wiadomość :) Trzymam mocno mocno kciuki za piękny wyhodowany pęcherzyk, działaj! Niech Ci z tego ładny bobasek wyjdzie <3 :)

Nati, głowa do góry, jutro będzie lepiej! :)

Bursztynko, odpoczywaj! Wiruski chętnie przygarniam! Może wreszcie zadziałają nie tylko na katar :D

Alka, wierzę, że będzie dobrze! Lekarze na pewno coś wymyślą i pomogą! Tylko nie załamuj się bo stres w ciąży nie jest dobry. Postaraj się być spokojna.

Malinowa, nie wiem gdzie się możecie zgłosić, myślę, że wujek google Wam podpowie :) Życzę Wam powodzenia bo nie jest to łatwa sprawa dać wsparcie dzieciom skrzywdzonym, one czasem nie potrafią przyjmować tego, że ktoś chce ich dobra. Trudna praca, ale fajnie, że macie dobre intencje. Oby Wam się udało wlać trochę słońca w życie jakiejś potrzebującej tego osóbki. I podziwiam bo ja póki co chyba bym nie dała rady podjąć takiej decyzji.

Tututurutu! :D

Misty87, Ania07, Little Frog, Maniuś, Macierzanka:), dżona lubią tę wiadomość

Dwa bąbelki 👣
    06.2015
    03.2017
  • Little Frog Autorytet

Wysłany: 8 kwietnia 2014, 21:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Z, cudowny człowieczku! Dzięki Tobie w mgnieniu oka nadrobiłam zaległości!! :D
    Dziękuję za rzetelne streszczenie! :D Czytasz mi w myślach! :D

Z., Macierzanka:), dżona lubią tę wiadomość

• Z. Autorytet

Wysłany: 8 kwietnia 2014, 21:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Little Frog wrote:
    Z, cudowny człowieczku! Dzięki Tobie w mgnieniu oka nadrobiłam zaległości!! :D
    Dziękuję za rzetelne streszczenie! :D Czytasz mi w myślach! :D

Polecam się na przyszłość! Powodzenia w kuciu! hahha :D Uff jak dobrze, że "chwilowo" to już za mną! :D <3

Little Frog lubi tę wiadomość

Dwa bąbelki 👣
    06.2015
    03.2017
  • Another Autorytet

Wysłany: 8 kwietnia 2014, 21:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Właśnie obejrzałam polskie Hell's Kitchen. Żenada, serio. Jaki my mamy niski poziom telewizji to brak słów...

Misty87, Ania07 lubią tę wiadomość

"Musisz uwierzyć w siebie, bo wiara czyni cuda.."
    bpz77ab.png
  • Another Autorytet

Wysłany: 8 kwietnia 2014, 21:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aaaa i miałam pisać. Myślicie, że możliwe, że po kilku dniach stosowania wiesiołka on już działa? Śluz mój organizm produkuje lepiej niż ślinę dosłownie :D

"Musisz uwierzyć w siebie, bo wiara czyni cuda.."
    bpz77ab.png
  • Malinowa Panienka Autorytet

Wysłany: 8 kwietnia 2014, 21:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    alka89 wrote:
    Ok,to musisz mnie zaprosic,dzwonilam do niej,ale nie odbiera. Jak bede wiedziała to dam znac
    nie mogę Cię zaprosić :(

[*] Jagoda 18.03.2014
    [*] Antosia 13.01.2019

Mutacja V Leiden hetero (acard 150mg.,heparyna 0,6ml.)
    MTHFR 1298A>C hetero
    Niedoczynność tarczycy Euthyrox N 150
‹‹ 361 362 363 364 365 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Klinika niepłodności - 50 pytań, na które warto znać odpowiedź przy pierwszej wizycie.

Chciałabyś mieć pewność, że dobrze przygotowałaś się do swojej pierwszej wizyty u lekarza, dotyczącej problemów z zajściem w ciążę? Skorzystaj z naszego formularza płodności  – są to pytania, które dobry specjalista prawdopodobnie zada Ci podczas pierwszej wizyty , która pomoże zdiagnozować niepłodność. W ten sposób o niczym nie zapomnisz i będziesz mieć pod ręką wszystkie szczegóły dotyczące Twojego zdrowia, płodności lub historii chorób w Twojej rodzinie!       

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak czuć się wygodnie w każdych warunkach? Cykl menstruacyjny bez tajemnic

Przeczytaj, co dzieje się w poszczególnych fazach cyklu oraz jaki może to mieć wpływ na kobiecy organizm. Sprawdź, jak możesz zadbać o swój komfort fizyczny i psychiczny na przestrzeni cyklu menstruacyjnego. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Prolaktyna a zajście w ciążę. Jak regulować poziom tego hormonu?

Prolaktyna to bardzo ważny hormon zarówno na etapie starań o dziecko, w ciąży, jak i po porodzie. Jakie są normy stężenia prolaktyny? Kiedy jej poziom może utrudniać zajście w ciążę i co robić w takiej sytuacji? 

CZYTAJ WIĘCEJ