Na Temat i NIE na temat, dla staraczek i dla zafasokowanych
-
WIADOMOŚĆ
-
Malinowa Panienka wrote:Dzięki napisz mi proszę prywatną wiadomość żebym nie przegapiła, poproszę
Ok,to musisz mnie zaprosic,dzwonilam do niej,ale nie odbiera. Jak bede wiedziała to dam znacTobiaszek- nasz cud ur.27.10.2014 r . Cc
Zośka /28.06.2015 **Aniołek **10 tydz. -
Aniu zdjecia wkleje za chwile, ale sprzed 2tyg byly lepsze
Poczatkowo sie balam,ze nie ma drugiego! Pani doktor musiala przez powloki brzuszne szukac drugiego lobuzka
Mowie Wam, jaki to stres...czy oba serducha bija, czy zyja itp!Z. lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyMisty to jest ogromny stres. Nam wczoraj jak puścił serduszko to ledwo co było słychać. Bardzo się wystraszyłam, ale złapał z drugiej str i waliło jak szalone. Zależy jak dzidzia się ułoży. Najważniejsze, że wszystko jest w porządku. Ja od wizyty do wizyty mam lekkiego stresa
boję się tych badań prenatalnych .. chyba się za dużo naczytałam i dlatego.
A co do usg to mi jeszcze dopochwowe robią..Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 kwietnia 2014, 20:44
Macierzanka:), dżona lubią tę wiadomość
-
Moja kolezanka mowi,ze ona poszła poprostu do domu dziecka,nie musiała robic zadnych szkolen ani kursow,udaj sie i tam Ci wszystko powiedza. Tylko,ze moze u niej była inna sytuacja bo ona sama była wychowywana w rodz zastepczej,nie wiem czy to ma jakis wplyw na to czy sie zalicza te kursy
Malinowa Panienka lubi tę wiadomość
Tobiaszek- nasz cud ur.27.10.2014 r . Cc
nick nieaktualny
-
MUSZE UCIEKAC
A TAK W OGOLE TO DZIS JEST 7 LAT JAK JESTEM Z MOIM ,ALE WCZORAJ SIE TAK POKLOCILISMY,ZE SIE NIE ODZYWA...W OGOLE NIE MA GO JESZCZE W DOMU...Malinowa Panienka lubi tę wiadomość
Tobiaszek- nasz cud ur.27.10.2014 r . Cc
nick nieaktualny
-
Dziewczynki, jestem jestem i w miarę możliwości czytam, ale dziś jestem zasypana - PAPIEROLOGIA!!
Teraz skończyłam wypełniać formularze itp...
A przedemną długa i ciężka noc, bo mam sporo nauki - kto to widział uczyć się na stare lata?!:D
Jedno, co mogę stwierdzić, to że nigdy nie można być pewnym, że skończyło się edukację!
Ale cóż, człowiek się uczy całe życie...
Jutro jak się mi troszkę poluzuje, to postaram się wpaść tu na dłuższe posiedzenie i nadrobić trochę zaległości
Tymczasem ściskam i pozdrawiam wszystkie i każdą z osobna!
PS, Misty widzę że mały rozrabiaka Ci tam buszuje po brzuszku!Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 kwietnia 2014, 21:10
Ania07, Misty87, Z., Macierzanka:), dżona lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Witam wieczorem
Sara, wrednych klientów najlepiej olaćA z maluszkiem na pewno wszystko będzie oki
Misty, świetne wieści! Cieszę się, że wizyta się udała i wszystko jest dobrze!
Another, wkurzyłabym się nieźle jakbym okna umyła i zaczęłoby padaćNo ale zawsze coś tam lepiej mimo wszystko wygląda
Maniuś, kochana myślę, że każda z nas wie co dzisiaj czułaś. To zawsze jest niesamowity ból psychiczny, taki ból który odczuwa się aż fizycznie. Ja @ dostaję rano, pól biedy jak wypada w weekend, ale jak trzeba iść do pracy, tak jak miałam ostatnio to się zebrać w sobie nie mogłam żeby nie płakać nie płakać nie płakać bo jak ja wyjdę do ludzi? Ale wiesz daj sobie czas na uspokojenie, ukojenie bólu, zbierz siły do walki i po @ jazda z koksem walczymy dalej! Wierzę, że się uda. I tu zawsze może przyjść, kiedy Ci tylko wygodnie i naładować akumulatory. Ja cię na pewno wysłucham i postaram wesprzeć tak jak tylko potrafię!
Laura, jakie hormonki? Nie wybiegasz za daleko w przyszłość? Ty uważaj bo bociek do Ciebie kołuje!
Magdas, jak możesz pisać, że nie zasługujesz na dziecko? Co jak co, ale tu każda, która się stara, która nie jeden cykl musiała znosić rozczarowanie zasługuje na dziecko! Tobie też się uda. Domyślam się, że bycie w "zawieszeniu" nie jest łatwe, ale cierpliwości wierzę, że następny cykl będzie Twój. Tulam
Potforzasta, z tarczycą można walczyć, regulować i tez mnóstwo kobietek zachodzi i rodzi zdrowe dzieciaczki. Będzie dobrze!
Ania, cieszę się, że czujesz się lepiej! I oby psinka też szybko wyzdrowiała
Piękne to zdjęcie o adopcji! Prawdziwe!
Macierzanko, ja też mam mega stresowe życie, ale to też chyba moja natura taka. Trzeba tym wszystkim problemom, które nas dotykają skopać dupkę żeby się odpierniczyły raz na zawsze!Mam nadzieję, że niebawem będzie lepiej i wyjdzie u Ciebie słoneczko dosłownie i w przenośni!
I masz prawo tez narzekać, każdemu wolno jak potrzeba! Wspieram!
Fidelissa, ja Ci gradobicia nie przysłałam! Bo u mnie dziś bardzo ładnie było za pracowym oknem
Ty to zawsze coś dobrego do jedzenia gotujesz, powinnam się udać do Ciebie na jakieś "podtuczenie" może wreszcie bym złapała jakieś kilogramy
Monia, Ty to przestań dumać, jak masz płodne to korzystaj! Ja się swoich juz doczekać nie mogę
Melula, superowo! Jakaś pozytywna wiadomośćTrzymam mocno mocno kciuki za piękny wyhodowany pęcherzyk, działaj! Niech Ci z tego ładny bobasek wyjdzie
Nati, głowa do góry, jutro będzie lepiej!
Bursztynko, odpoczywaj! Wiruski chętnie przygarniam! Może wreszcie zadziałają nie tylko na katar
Alka, wierzę, że będzie dobrze! Lekarze na pewno coś wymyślą i pomogą! Tylko nie załamuj się bo stres w ciąży nie jest dobry. Postaraj się być spokojna.
Malinowa, nie wiem gdzie się możecie zgłosić, myślę, że wujek google Wam podpowieŻyczę Wam powodzenia bo nie jest to łatwa sprawa dać wsparcie dzieciom skrzywdzonym, one czasem nie potrafią przyjmować tego, że ktoś chce ich dobra. Trudna praca, ale fajnie, że macie dobre intencje. Oby Wam się udało wlać trochę słońca w życie jakiejś potrzebującej tego osóbki. I podziwiam bo ja póki co chyba bym nie dała rady podjąć takiej decyzji.
Tututurutu!Misty87, Ania07, Little Frog, Maniuś, Macierzanka:), dżona lubią tę wiadomość
Dwa bąbelki 👣
06.2015
03.2017 -
Little Frog wrote:Z, cudowny człowieczku! Dzięki Tobie w mgnieniu oka nadrobiłam zaległości!!
Dziękuję za rzetelne streszczenie!Czytasz mi w myślach!
Polecam się na przyszłość! Powodzenia w kuciu! hahhaUff jak dobrze, że "chwilowo" to już za mną!
Little Frog lubi tę wiadomość
Dwa bąbelki 👣
06.2015
03.2017 -
alka89 wrote:Ok,to musisz mnie zaprosic,dzwonilam do niej,ale nie odbiera. Jak bede wiedziała to dam znac[*] Jagoda 18.03.2014
[*] Antosia 13.01.2019
Mutacja V Leiden hetero (acard 150mg.,heparyna 0,6ml.)
MTHFR 1298A>C hetero
Niedoczynność tarczycy Euthyrox N 150