Na Temat i NIE na temat, dla staraczek i dla zafasokowanych
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyFidelissa to tak jak ja. Byłam pewna, że owulki nie będzie. Mojemu nawet mówiłam, że w tym cyklu nic z tego, a tu proszę. Psychika ma ogromny wpływ. A co lepsze, jak wychodziłam z takiego założenia to nawet śluz bj się pojawił.
XxMoniaXx, Fidelissa, sara_nar, Z., dżona lubią tę wiadomość
-
Ania07 wrote:Fidelissa to tak jak ja. Byłam pewna, że owulki nie będzie. Mojemu nawet mówiłam, że w tym cyklu nic z tego, a tu proszę. Psychika ma ogromny wpływ. A co lepsze, jak wychodziłam z takiego założenia to nawet śluz bj się pojawił.
a jak sie czujecie ? jak Aniołeczek ?
-
Hej,
Fidelissa ma rację. Ja też zamierzałam od przyszłego cyklu rzucić termometr, miałam remont u siostry, spiłam się, dźwigałam meble. A tu bach- ciąża
Ja też muszę uderzyć do endo, no i niestety prywatnie, bo inaczej dostanę się po porodzie, a wypadałoby żeby endo skontrolował moją niedoczynną czarnobylową tarczycę w ciąży.
Jakieś nowości? Bo nie jestem za bardzo na bieżąco...?
XxMoniaXx, Fidelissa, Ania07, dżona lubią tę wiadomość
-
potforzasta wrote:No właśnie pisałam do koleżanki która do niego chodziła więc jak mi odpisze to się dowiem. Nie chciałabym iść do tej prywatnej bo ona mi wcale tarczycy nie chce leczyć bo stwierdziła że ona nikomu nie leczy n ale matko taką to już trzeba chyba leczyć a nie jaj se robić i jeszcze płacę za to. Jak mnie zmusi do niej iść to ja ją zmuszę żeby mi receptę wypisała.
Mam siostry z rocznika 86 i 87 ta z 87 na 100% ma coś z tarczycą ale się nie bada no nic jej sprawa.[*] Jagoda 18.03.2014
[*] Antosia 13.01.2019
Mutacja V Leiden hetero (acard 150mg.,heparyna 0,6ml.)
MTHFR 1298A>C hetero
Niedoczynność tarczycy Euthyrox N 150 -
santoocha wrote:Hej,
Fidelissa ma rację. Ja też zamierzałam od przyszłego cyklu rzucić termometr, miałam remont u siostry, spiłam się, dźwigałam meble. A tu bach- ciąża
Ja też muszę uderzyć do endo, no i niestety prywatnie, bo inaczej dostanę się po porodzie, a wypadałoby żeby endo skontrolował moją niedoczynną czarnobylową tarczycę w ciąży.
Jakieś nowości? Bo nie jestem za bardzo na bieżąco...? -
santoocha wrote:Hej,
Jakieś nowości? Bo nie jestem za bardzo na bieżąco...?Właśnie się dowiedziałam przynajmniej nie rok a tyle samo co do endo prywatnie i nie musze kasy wydawać będzie na leki
Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 kwietnia 2014, 16:58
Fidelissa lubi tę wiadomość
-
XxMoniaXx wrote:heh no ze mną tez owulka sobie pogrywa i raczej jej nie będzie. ale dziś już nie zrobie testu, bo szkoda testu.. zaś bedzie neg więc po co ..
A tu Ii.
Byłam w ciężkim szoku:)XxMoniaXx, Ania07 lubią tę wiadomość
-
Malinowa Panienka wrote:ale prywatna to ginekolog? jak tak to ona leczyć Ci tarczycy nie będzie musi być endokrynologim lub endokynilogiem-ginekologiem. Sam ginekolog nie zrobi nic
Już wiem że nie muszę do niej iść tylko się zarejstrować w szpitalu i heja do apteki.
Malinowa Panienka lubi tę wiadomość
-
Fidelissa wrote:Monia właśnie z takim nastawieniem zrobiłam test. Temperatura spadła. Byłam pewna, ze następnego dnia @.
A tu Ii.
Byłam w ciężkim szoku:)Fidelissa lubi tę wiadomość