Na Temat i NIE na temat, dla staraczek i dla zafasokowanych
-
WIADOMOŚĆ
-
Hej moje drogie...za mnie kciuki juz mozecie puscic i to raczej na dlugo...nie mama juz sily,nie przespalam pol nocy,wylam jak dziecko z bolu,zalu i bezradnosci...nie mam juz sily walczyc,przynajmniej na dzien dzisiejszy...@ sie rozkrecila i to taka mega bolesna,az meza budzilam w nocy bo mi sie wydawalo ze przytomnosc trace,ale to tez moze od placzu,nie wiem sama...to tyle u mnie...jak zawsze to samo....
-
Manius kochanie! Tak mi przykro! Ale nie zalamuj siee! Z kazdym cyklem coraz blizej! Sciskam Cie mocno! A bole, to od stresu. Ja zawsze jak sie czyms denerwowalam, to @ byla wyjatkowo bolesna.
Tule z calych sil! :* :* :*Maniuś lubi tę wiadomość
-
Misty87 wrote:Manius kochanie! Tak mi przykro! Ale nie zalamuj siee! Z kazdym cyklem coraz blizej! Sciskam Cie mocno! A bole, to od stresu. Ja zawsze jak sie czyms denerwowalam, to @ byla wyjatkowo bolesna.
Tule z calych sil! :* :* :* -
ja kiedyś nie rozumiałam czemu następuje załamka a teraz jak najbardziej rozumiem dziewczyny. Ja tracę siły bo się boję znów takiego samego finału. Na dziś dzień nie wiem czy bardziej chcę zajść w ciążę czy bardziej się boję[*] Jagoda 18.03.2014
[*] Antosia 13.01.2019
Mutacja V Leiden hetero (acard 150mg.,heparyna 0,6ml.)
MTHFR 1298A>C hetero
Niedoczynność tarczycy Euthyrox N 150 -
Malinowa Panienka wrote:ja kiedyś nie rozumiałam czemu następuje załamka a teraz jak najbardziej rozumiem dziewczyny. Ja tracę siły bo się boję znów takiego samego finału. Na dziś dzień nie wiem czy bardziej chcę zajść w ciążę czy bardziej się boję
-
Witam Kochane!
Maniuś tulami Tulam Malinowa
wogóle tulam Was wszystkie
ja dzisiaj mam zle samopoczucie, boli pobbrzusze, już niewiem co się dzieje....Załamana jestem
Miłego dnia Kochane
PS. Maniuś mam takie samo zdanie ale co my na to możemy poradzić??
Załamka normalnie załamka....
Czasami brak siłWiadomość wyedytowana przez autora: 8 kwietnia 2014, 12:07
Maniuś lubi tę wiadomość
-
Maniuś wrote:No bo czemu to jest takie trudne...nie rozumiem juz nic...tysiac razy pisalam o tym ze takie co nie chca,popija i z byle kim byle gdzie sie pierd**** to zajda i placza,a my tutaj musimy walczyc latami...nie ma sprawiedliwosci...trudno,ja tylko chcialabym wiedziec czy w ogole kiedys bede mogla zajsc...juz nawet nie kiedy zajde,tylko czy to jest w ogole mozliwe...
ja wiem, że będę miała dzieci tylko ja chciałabym już a z drugiej strony boję się bardzo. I sama nie wiem co jest silniejsze[*] Jagoda 18.03.2014
[*] Antosia 13.01.2019
MTHFR 1298A>C hetero
Laura wrote:Witam Kochane!
Maniuś tulami Tulam Malinowa
wogóle tulam Was wszystkie
ja dzisiaj mam zle samopoczucie, boli pobbrzusze, już niewiem co się dzieje....Załamana jestem
Miłego dnia Kochane
PS. Maniuś mam takie samo zdanie ale co my na to możemy poradzić??
Załamka normalnie załamka....
Czasami brak sił[*] Jagoda 18.03.2014
[*] Antosia 13.01.2019
MTHFR 1298A>C hetero
cześć
to jeszcze ja dołożę swoje smutykurczę dlaczego zawsze @ miałam jak w zegarku a odkąd się staramy to wszystko się pier.....dziś ja też mam doła to czekanie na @ mnie dobija już... nie wiem może ja coś kiedyś zrobiłam i nie zasługuję na dziecko, może mamy być sami, może pisana jest nam adopcja nie wiem... to już jest 16 cykl bez zabezpieczenia fakt 3 teraz z obserwacją ale mimo wszystko uważam,że gdyby było wszystko tak jak być powinno to już by się udalo i bez patrzenia czy to płodne czy nie płodne...
a teraz spadam stąd żeby Wam nie smęcić idę zająć się jakąś robotą aby zając myśli. Jutro pewnie już będzie mi lepiej
Trzymajcie sięW życiu nie chodzi o czekanie aż burza minie. Chodzi o to,by nauczyć sie tańczyć w deszczu. -
Ja odpuszczam nie mam wyjścia moje wyniki :
testosteron 32,0 ng/dl (6,0-82,0)
prolaktyna 17,48 ng/ml (4,8-23,3)
Fsh 3,9 mIU/ml
LH 2,0 mIU/ml
Insulina 20.8 uIU/ml (2,6-24,9)
TSH 6,910 uIU/ml (0,27-4,20)
ft3 5,18 pmol/ml (4,00-6,80)
Ft4 13,90 pmol/ml (12.80-20.4)
anty-TPO 273,9 IU/ml (0,0-34,0)
anty TG 274,6 IU/ml (0,0-115.0)
Cikawe tylko kiedy do jakiegoś endo się dostanę -
Magdas wrote:cześć
to jeszcze ja dołożę swoje smutykurczę dlaczego zawsze @ miałam jak w zegarku a odkąd się staramy to wszystko się pier.....dziś ja też mam doła to czekanie na @ mnie dobija już... nie wiem może ja coś kiedyś zrobiłam i nie zasługuję na dziecko, może mamy być sami, może pisana jest nam adopcja nie wiem... to już jest 16 cykl bez zabezpieczenia fakt 3 teraz z obserwacją ale mimo wszystko uważam,że gdyby było wszystko tak jak być powinno to już by się udalo i bez patrzenia czy to płodne czy nie płodne...
a teraz spadam stąd żeby Wam nie smęcić idę zająć się jakąś robotą aby zając myśli. Jutro pewnie już będzie mi lepiej
Trzymajcie sięZ. lubi tę wiadomość
Dluuuuga historia...ale warto było walczyć !!!
9dpt 84.51
11dpt 210
14 dpt 765.9
18dpt 4270
32dptmamy ❤️
-
nick nieaktualnySara cudowne wieści
niech maleństwo rośnie
A z tego co mi wiadomo to mięty chyba nie wolno w ciąży?
Nati, mówisz że dajesz radę?to dobrze! Przyzwyczaisz się
Z. moja psinka się wyleguje. Wszystko go swędzi, ale pilnujemy, żeby się nie drapał. Za tydzień będą wyniki i podejmą odpowiednie leczenie.
Kasia jaki dzisiaj humor?jak się czujesz?
Fidelissa leci ten czaslada chwila zaczniemy 2 trymestr
Malinowa zakwasy szybko przejdą
Misty to tak jak u nas! Wichura i ulewymasakra jakaś z tą pogodą ..
A truskawki i kiwi mam w lodówce ;P
Maniuś .. strasznie mi przykromiałam nadzieję, że się nie rozkręci .. ale postaraj się nie załamywać! Jesteś silna i musisz walczyć, bo cel jest tego wart!
Tulę mocnoA te bóle to tak jak pisze Misty - od stresu ..
Laura podbrzusze jak boli to chyba dobry znak? Może tam się już coś zaczęło dziać? Życzę Ci z całego serducha, żeby to był długo wyczekiwany lokator
Magdas nie wiem co Ci powiedzieć.. też miałam cały czas problem z nieregularnym okresem. Wiem jak się czujesz. Ciąży brak, @ brak i co robić?
Jak mówisz, że to się zaczęło odkąd zaczeliście starania, to może psychika zrobiła swoje? Może trzeba by było odciągnąć troszkę myśli od ciąży?
Wiem, że łatwo się mówi, a gorzej wykonuje, ale jest tu kilka mamusiek potwierdzających teorię, że olanie wszystkiego się sprawdza.
I nie mów, że nie zasługujesz na dziecko!! Każda z Was tutaj zasługuje!! Tulę mocno i wierzę, że wszystko się jakoś ułoży.
Staracie się długo i tym bardziej na tym etapie nie powinniście się poddawać! Kochana dzisiaj masz taki dzień, jutro będzie lepiejjesteśmy z Tobą i z resztą dziewczyn!
Maniuś, Misty87, Fidelissa, Z., dżona lubią tę wiadomość
-
potforzasta wrote:Ja odpuszczam nie mam wyjścia moje wyniki :
testosteron 32,0 ng/dl (6,0-82,0)
prolaktyna 17,48 ng/ml (4,8-23,3)
Fsh 3,9 mIU/ml
LH 2,0 mIU/ml
Insulina 20.8 uIU/ml (2,6-24,9)
TSH 6,910 uIU/ml (0,27-4,20)
ft3 5,18 pmol/ml (4,00-6,80)
Ft4 13,90 pmol/ml (12.80-20.4)
anty-TPO 273,9 IU/ml (0,0-34,0)
anty TG 274,6 IU/ml (0,0-115.0)
Cikawe tylko kiedy do jakiegoś endo się dostanęDluuuuga historia...ale warto było walczyć !!!
9dpt 84.51
11dpt 210
14 dpt 765.9
18dpt 4270
32dptmamy ❤️
-
nick nieaktualnyTak w ogóle to witam wszystkich :*
Dzisiaj w końcu napiłam się kawy. Zbożowa bo zbożowa, ale od razu lepiej z ciśnieniem i samopoczuciem. Pogoda do d.py. Zimno i leje .. jeszcze tylko burzy brakuje
Potforzasta ja niestety nie znam się na tych wynikach, ale widać, że jest problem z tarczycą. Poczekaj na Macierzankę.
Misty daj znać po wizycie!Misty87 lubi tę wiadomość
-
Kaśka28 wrote:kochana nie mozemy sie poddawac!!! idz prywatnie odzaluj raz wizyte on zapisze leki na zbicie tarczycy bo reszta wynikow w miare ok:D
-
Maniuś wrote:13 cykl...moze jutro bedzie lepiej...
Widze ze wiecej tu dzis zalamanych niz tylko ja...czemu to zycie tak daje nam w du*pe...???Maniuś, Z. lubią tę wiadomość
W życiu nie chodzi o czekanie aż burza minie. Chodzi o to,by nauczyć sie tańczyć w deszczu.