Na Temat i NIE na temat, dla staraczek i dla zafasokowanych
-
WIADOMOŚĆ
-
Hej Wam
Brawo MoniaBędzie ok
ja po spacerze zległam i oglądam wielodzietnych na TLC - kurna jak to jest, że ludzie mają 12 dzieci a ja nie mogę mieć 1? ehhh niesprawiedliwkoXxMoniaXx lubi tę wiadomość
[*] Jagoda 18.03.2014
[*] Antosia 13.01.2019
Mutacja V Leiden hetero (acard 150mg.,heparyna 0,6ml.)
MTHFR 1298A>C hetero
Niedoczynność tarczycy Euthyrox N 150 -
Hej kochane:) U mnie pogoda dzisiaj zapowiada się cacy
Później zakupy, muszę coś kupić w końcu na ten panieński na sobotę
Właśnie cyckam tą luteinę .. masakra, ale już powoli sie przyzwyczajam
Co u was? Wspieram wszystkie mocnoo
Też chciałabym, aby kwiecień był dla mnie, ale bardzo w to wątpię, czekam na kolejny cykl z clo
-
Hej dziewczyny.
Kasiu dziękuję za pamięć. Wczorajsza wizyta u ginekologa i w ogóle cały dzień pełen wzruszeń. Pęcherzyk ciążowy ma 20mm zaś fasolka prawie 8mm serduszko bije jak szalone , przy tym co słyszałam, to moje jakieś ślimakowate jest. Wiek ciąży to 7tydzień i 2dzień. Jak dobrze pójdzie to termin porodu 30listopada. Widziałam też zdjęcie malutkiej Susan i się popłakałam....Z., Fidelissa, Misty87, Another, Maniuś, Ania07, Little Frog, Macierzanka:), dżona lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
sara_nar wrote:Hej dziewczyny.
Kasiu dziękuję za pamięć. Wczorajsza wizyta u ginekologa i w ogóle cały dzień pełen wzruszeń. Pęcherzyk ciążowy ma 20mm zaś fasolka prawie 8mm serduszko bije jak szalone , przy tym co słyszałam, to moje jakieś ślimakowate jest. Wiek ciąży to 7tydzień i 2dzień. Jak dobrze pójdzie to termin porodu 30listopada. Widziałam też zdjęcie malutkiej Susan i się popłakałam....
Super!
Monia, cieszę się, że masz pozytywne podejście! Tak trzymać
Nati, przestań wątpić, a może już teraz się udało?Trzymam kciuki
Malinowa, na pewno będziesz miała nie jedno małe bobo
Misty, powodzenia dziś!
Ania, a jak Twoja psinka? Mam nadzieję, że wszystko oki
Fidelissa, bo wczoraj zapomniałam, cieszę się, że do nas zajrzałaś! Przychodź częściej, bo Cię brakuje tu
U mnie dziś podobno mają być nieziemskie upały!Szkoda, że siedzę w pracy...
Życzę miłego dnia
P.S Żaba podglądaczu! hihi
Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 kwietnia 2014, 08:43
Fidelissa, Little Frog, Ania07, Macierzanka:) lubią tę wiadomość
Dwa bąbelki 👣
06.2015
03.2017 -
Misty87 wrote:Ja juz sie zaczynam stresować jutrzejsza wizyta u gin...oby tylko wszystko bylo dobrze!
Zmykam kochane. Dobrej nocy wszystkim
Sara super bardzo sie ciesze ze wszytko ok:D oby tak dalej:D
A tak w ogole to witam sie z kawusia
sara_nar, Misty87, Ania07, Z. lubią tę wiadomość
Dluuuuga historia...ale warto było walczyć !!!
9dpt 84.51
11dpt 210
14 dpt 765.9
18dpt 4270
32dptmamy ❤️
-
Z. ja do 19 w pracy. Pochmurno straszie, ale tak cieplutko, aż w szoku byłam idąc rano do pracy. Szkoda mi paliwa w samochodzie, tym bardziej, że piechotą czasowo tylko 5 minut dłużej
Ja popijam miętę z jabłkiem jakoś najlepiej mi wchodzi szczególnie rano. -
sara_nar wrote:Hej dziewczyny.
Kasiu dziękuję za pamięć. Wczorajsza wizyta u ginekologa i w ogóle cały dzień pełen wzruszeń. Pęcherzyk ciążowy ma 20mm zaś fasolka prawie 8mm serduszko bije jak szalone , przy tym co słyszałam, to moje jakieś ślimakowate jest. Wiek ciąży to 7tydzień i 2dzień. Jak dobrze pójdzie to termin porodu 30listopada. Widziałam też zdjęcie malutkiej Susan i się popłakałam....
bo juz myslałam patrząc na awatarka,że będa blizniaki:)))
to super ,że jeszcze mieścisz sie w listopadzie:)))
))
-
Kaśka28 wrote:Dziewczyny ja sie nie łudze...wiem ze chcecie dobrze pocieszajac smnie ale to naprawde bylby cud jakbym zaszla w ciaze przy braku ruchliwych plemnikow na dzien dzisiejszy...ale poddam sie jak nie poprawia sie chociaz ociupinke te wyniki nasze...narazie walcze i sie nie poddaje...juz po odbiorze wynikow mialam zalamanie z reszta wiecie jak bylo...potem nbabralam sily do walki...no zobaczymy...narazie nie mysle o tym co bedzie jak sie nie poprawia..
tylko trzeba odczekac te 3 miesiace na produkcie i bedzie ok:))) -
Kasiu nie ma co się załamywać, ja myślę, że wyniki mojego M. też do najlepszych nie należą, ale znalazł się ten jeden silny żołnierzyk i dotarł do celu
Co prawda trochę to trwało, ale się udało.
Ale laska przez tel mnie wkurzyła, na raz zadzwoniły dwa tel. więc odebrałam jeden, potem drugi po 10 sekundach dosłownie, a ona do mnie, że co ja robię, że dodzwonić się nie można, więc mówię, że miałam drugi telefon i się nie rozdwoję. A ona, że chce moje imię i nazwisko i adzwoni ze skargą do szefa. Powiedziałam, że nie mam obowiązku się przedstawiać, szef wie kto teraz ma zmianę i niech dzwoni. Co za ...... wrrr. Aż mi ciśnienie podniosła.
Fidelissa z suwaczka wynika, że 9tydzieńale czad. Kurdęę super z tym paluszkiem do ust (w opisie)
Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 kwietnia 2014, 18:28
Fidelissa lubi tę wiadomość
-
Sara super, że wszystko ok.
Bolą mnie ręce, ramiona, plecy i głowa. Chciało mi się ćwiczyć wczoraj to mam...sara_nar lubi tę wiadomość
[*] Jagoda 18.03.2014
[*] Antosia 13.01.2019
Mutacja V Leiden hetero (acard 150mg.,heparyna 0,6ml.)
MTHFR 1298A>C hetero
Niedoczynność tarczycy Euthyrox N 150 -
Hej kobitki
Wizyte mamy o 17, oczywiscie z mezem
Nie chce Was martwic, ale u nas w nocy zerwal sie mocny wiatr, deszcz i Bog wie co jeszcze sie dzialo. A zawsze jak rozmawiam z mama, to mowi ze na drugi dzien w PL taka sama pogodatak wiec cieszcie sie dzis slonkiem
Dzis w snie wcinalam wielkie truskawki, jakas odmiana kiwi haha i morele
Kiedy ktora testuje???sara_nar, Ania07, Fidelissa, Z. lubią tę wiadomość
-
Czyli mówisz Misty, że nie ma sensu myć okien?
Ciekawe czy przejdzie ta wymówka
Sara super wiadomości. 30 listopad to nie tak daleko
Kasieńko musisz być dobrej myśli. Ciągłe zamartwianie się tylko pogorszy sprawę
Misty87, Z. lubią tę wiadomość
"Musisz uwierzyć w siebie, bo wiara czyni cuda.."