Na Temat i NIE na temat, dla staraczek i dla zafasokowanych
-
WIADOMOŚĆ
-
Dziewczyny ja sie nie łudze...wiem ze chcecie dobrze pocieszajac smnie ale to naprawde bylby cud jakbym zaszla w ciaze przy braku ruchliwych plemnikow na dzien dzisiejszy...ale poddam sie jak nie poprawia sie chociaz ociupinke te wyniki nasze...narazie walcze i sie nie poddaje...juz po odbiorze wynikow mialam zalamanie z reszta wiecie jak bylo...potem nbabralam sily do walki...no zobaczymy...narazie nie mysle o tym co bedzie jak sie nie poprawia..Dluuuuga historia...ale warto było walczyć !!!
9dpt 84.51
11dpt 210
14 dpt 765.9
18dpt 4270
32dptmamy ❤️
-
Kaśka28 wrote:Dziewczyny ja sie nie łudze...wiem ze chcecie dobrze pocieszajac smnie ale to naprawde bylby cud jakbym zaszla w ciaze przy braku ruchliwych plemnikow na dzien dzisiejszy...ale poddam sie jak nie poprawia sie chociaz ociupinke te wyniki nasze...narazie walcze i sie nie poddaje...juz po odbiorze wynikow mialam zalamanie z reszta wiecie jak bylo...potem nbabralam sily do walki...no zobaczymy...narazie nie mysle o tym co bedzie jak sie nie poprawia..
Z. lubi tę wiadomość
[*] Jagoda 18.03.2014
[*] Antosia 13.01.2019
Mutacja V Leiden hetero (acard 150mg.,heparyna 0,6ml.)
MTHFR 1298A>C hetero
Niedoczynność tarczycy Euthyrox N 150 -
Bry wieczór. Jestem od was uzależniona. Ciężko mi się położyć spać niedoczytujac co naskrobalyscie.
Złota nie wiem czy to czytasz ale wspieram cie duchowo jak moge chociaż nie wiem co powiedzieć ahy cie pocieszyć. Myślę że nie ma takich słów. Ale wiedz że masz tu wsparcie. I jak będziesz gotowa to będziemy na ciebie czekać.
Misty jesteś dzielna!
Laura wedz że coś sie dzieje!
Kasia wierze ze będzie dobrze
Bursztynko niezły meksyk u ciebe z tym ginem
Wiecej grzechów nie pamiętam
Oznajmiam że od dziś mam wkręty non stop. Moja mama powiedziala ze ze mna miala normalne krwawienie w ciąży w terminie miesiączki... i że dowiedziała sie później że jej sie udało zajść. ..
Pozdrawiam wszystkie bez wyjątku
Ps. Sory za literówki nie mam siły poprawiać z tel...Malinowa Panienka, Laura, Misty87, Macierzanka:) lubią tę wiadomość
Dwa bąbelki 👣
06.2015
03.2017 -
Kasiu spełni się
Z. ale numer może Ty to tego coś tam tegesZ., Laura, Kaśka28, Ania07 lubią tę wiadomość
[*] Jagoda 18.03.2014
[*] Antosia 13.01.2019
MTHFR 1298A>C hetero
Z. wrote:Ja to myślę ze ja to na pewno cos tam teges smeges i tego no wiecie!
Z. lubi tę wiadomość
[*] Jagoda 18.03.2014
[*] Antosia 13.01.2019
MTHFR 1298A>C hetero
nick nieaktualny
-
Misty87 wrote:Kilka kobitek nas tu trzyma w niepewnosci! Cos czuje,ze na dniach sie zazieleni!
Zajadam slodziutka pomaranczke! Rzucam! Lapiecie??
Kwiecień jest pięknym miesiącem zielonym na pewno
Misty87, Ania07 lubią tę wiadomość
-
a ja lecę czytać Niebo istnieje naprawdę! Cudna książka
Dobranoc miłych snów!Laura lubi tę wiadomość
[*] Jagoda 18.03.2014
[*] Antosia 13.01.2019
MTHFR 1298A>C hetero
nick nieaktualny