X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Na Temat i NIE na temat, dla staraczek i dla zafasokowanych
Odpowiedz

Na Temat i NIE na temat, dla staraczek i dla zafasokowanych

Oceń ten wątek:
  • Bursztynka Autorytet

Wysłany: 7 kwietnia 2014, 21:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    testy mówią że owulka będzie między 12h a 36h od ostatniego pozytywnego testu

no ale my tu gadu gadu a tu teraz cierpliwości trzeba będzie użyć :)

i dobrze myśl sobie że spalony, to cię może ufok zaskoczy ;)

i dla przypomnienia:
    https://ovufriend.pl/baza-wiedzy/pytania-i-odpowiedzi/wyznaczanie-dni-plodnych-i-owulacji/czy-temperatura-jest-wiarygodnym-zrodlem-potwierdzenia-wystapienia-owulacji,61.html

Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 kwietnia 2014, 21:56

SyCy39O.jpgSyCyp2.png
  • Malinowa Panienka Autorytet

Wysłany: 7 kwietnia 2014, 21:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bursztynka wrote:
    testy mówią że owulka będzie między 12h a 36h od ostatniego pozytywnego testu

no ale my tu gadu gadu a tu teraz cierpliwości trzeba będzie użyć :)
    spokojnie :) nie nastawiam się więc luuuuzik :)

[*] Jagoda 18.03.2014
    [*] Antosia 13.01.2019

Mutacja V Leiden hetero (acard 150mg.,heparyna 0,6ml.)
    MTHFR 1298A>C hetero
    Niedoczynność tarczycy Euthyrox N 150
  • nick nieaktualny

Wysłany: 7 kwietnia 2014, 21:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kasia pisz nam tu szybko sprawozdanie z wizyty :D

• Kaśka28 Autorytet

Wysłany: 7 kwietnia 2014, 21:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    XxMoniaXx wrote:
    Kaśka i co jeszcze lekarz ci powiedział o tych wynikach ? czemu niby mam takie spore szanse? mów mi wszystko kochana bo mnie wiesz ze tez to interesuje każda nowośc w naszych sprawach :)

Powiem tak zobaczyl wyniki meza i bylo zle...pwoeidzial ze bardzo nieciekawie ale ze gdyby bylo 0.5 mln zywych plemnikow to bylaby spora szansa bo mozna poprawic ilosc lpemnikow...niestety wychodzi na to ze u nas raczej ich niema...ale powiedzial ze nie bedzie wyrokowal bez walki...bo nie takie cuda widzial...przepisal mezowi 2 rodzaje tabletek niby na to zeby ruszyly jadra do produkcji...powiedzial ze bedziemy atakowac i po 3msc kuracji zobaczymy co dalej...wiecie co mu przepisal CLO!!!! to co wy babeczki bierzecie...i jeszcze proviron... powiedzial ze postaramy sie wyprodukowac plemniki a potem bedziemy je poprawiac...takze nie wiem co o tym mytslec...

XxMoniaXx, Z., dżona, Macierzanka:) lubią tę wiadomość

Dluuuuga historia...ale warto było walczyć !!!
    9dpt 84.51 :D
    11dpt 210
    14 dpt 765.9
    18dpt 4270
    32dptmamy ❤️
    w4sq3e3kaoemk4zn.png
  • Bursztynka Autorytet

Wysłany: 7 kwietnia 2014, 21:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kasia, ja doczytam jutro twoje sprawozdanie, bo nie doczekam. Usypiam na siedząco. Łóżko wzyyyyyyyywa i kot też :D

SyCy39O.jpgSyCyp2.png

Wysłany: 7 kwietnia 2014, 22:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kasia spoko będzie git.
    mój gin tż przepisał Falvit mama bo dobrze się tam kwas foliowy wchłania :D tak tego może coś w tym jest :D

Wyniki poprawicie i za 3 miechy będzie ok i atak na Twoje jajeczka będzie :)

Z. lubi tę wiadomość

[*] Jagoda 18.03.2014
    [*] Antosia 13.01.2019

MTHFR 1298A>C hetero
  • Bursztynka Autorytet

Wysłany: 7 kwietnia 2014, 22:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kaśka, a jednak doczekałam i już gógla uruchomiłam. Wrzuć sobie: clostilbegyt dla mężczyzn

wychodzi jednak że racja, poprawia testosteron i daje żołnierzyki, no lekarz jakiś porządny się wam trafił, dobrze, dobrze

więc jak pojawią się żołnierzyki, to potem się je ulepszy i w przyszłym roku Kasia będzie mamuśką

dobra, bo łóżko pójdzie spać beze mnie :D

Malinowa Panienka, XxMoniaXx, Kaśka28, Laura, Little Frog lubią tę wiadomość

SyCy39O.jpgSyCyp2.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 7 kwietnia 2014, 22:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kasia trafiłaś do świetnego gina! Widzę, że zajął się Wami i będzie walczył do końca! Bądźcie dobrej myśli! Zaciskam mocno kciuki i życzę z całego serca aby leki pomogły! <3
    Wiara czyni cuda! ;*

XxMoniaXx, Laura, Z., Macierzanka:) lubią tę wiadomość

• XxMoniaXx Autorytet

Wysłany: 7 kwietnia 2014, 22:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kaśka28 wrote:
    Powiem tak zobaczyl wyniki meza i bylo zle...pwoeidzial ze bardzo nieciekawie ale ze gdyby bylo 0.5 mln zywych plemnikow to bylaby spora szansa bo mozna poprawic ilosc lpemnikow...niestety wychodzi na to ze u nas raczej ich niema...ale powiedzial ze nie bedzie wyrokowal bez walki...bo nie takie cuda widzial...przepisal mezowi 2 rodzaje tabletek niby na to zeby ruszyly jadra do produkcji...powiedzial ze bedziemy atakowac i po 3msc kuracji zobaczymy co dalej...wiecie co mu przepisal CLO!!!! to co wy babeczki bierzecie...i jeszcze proviron... powiedzial ze postaramy sie wyprodukowac plemniki a potem bedziemy je poprawiac...takze nie wiem co o tym mytslec...
    Kochaa walczymy, walczymy, walczymy razem !!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    i sie uda... moj tez dostał testosteron w kaps zeby pobudzic jądra do produkcji plemników, z tego co czytałam to twoj tez cos podobego.. mamy złe wyniki ale nikt nie powiedział ze ich nie da sie poprawic !!!!! uda sie uda !! będziemy sie wspierac i dojdziemy razem do celu !! WALCZCIE !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! bo jest o co ! :D

Ania07, Z., Macierzanka:) lubią tę wiadomość

f2wl3e5exwv499zn.png
    km5sdf9hllms5iw1.png

10. 2018r. - c.b
  • Kaśka28 Autorytet

Wysłany: 7 kwietnia 2014, 22:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Powiedzial ze narazie u mnie atakujemy tylko te tarczyce przepisal euthyrox...powiedzial ze musimy sie mezem zajac a jak ruszy u niego to sie zajmie mna...no nic teraz czas...

11dpt 210
    14 dpt 765.9
    18dpt 4270
    32dptmamy ❤️
    w4sq3e3kaoemk4zn.png
  • XxMoniaXx Autorytet

Wysłany: 7 kwietnia 2014, 22:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kaśka28 wrote:
    Powiedzial ze narazie u mnie atakujemy tylko te tarczyce przepisal euthyrox...powiedzial ze musimy sie mezem zajac a jak ruszy u niego to sie zajmie mna...no nic teraz czas...
    no mi tez powiedziała że pierw mąz .. jak męzowi sie poprawią plemiki to mnie zacznie stymulowac rośnięcie i pękanie pęcherzyków.

f2wl3e5exwv499zn.png
    km5sdf9hllms5iw1.png

10. 2018r. - c.b
  • Laura Autorytet

Wysłany: 7 kwietnia 2014, 22:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    O Kasia świetnie z 3 msc zlecą a i może uda się w tych 3 msc zafasolkować :)
    Trzeba tylko poczekać trochę ale ja wierzę że będzie dobrze :)
    Kiedyś czytałam właśnie że facetom podaje się też hormony takie jak kobietom czyli jest git ;)
    Trzymam kciuki <3 i wierze że bociek doleci do Ciebie najpóźniej w czerwcu :D
    (a może do nas razem doleci)

Z., Macierzanka:) lubią tę wiadomość

Synuś mamusi i tatusia :)
    Dominiś 2890, 52cm <3
    89c50790be.png

• XxMoniaXx Autorytet

Wysłany: 7 kwietnia 2014, 22:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ide sie zająć męzem :D dobranoc . jutro was nadrobie i ....

Kaśka walczymy :D pamiętaj :D i będzie dobrze musi ... że iby coo my nie damy rADY ??? nigdy :D !!!!!! my sie nie poddajemy :D

Z. lubi tę wiadomość

f2wl3e5exwv499zn.png
    km5sdf9hllms5iw1.png

10. 2018r. - c.b
  • Kaśka28 Autorytet

Wysłany: 7 kwietnia 2014, 22:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No bedziemy walczyc mam nadziueje ze chociaz troszke rusza wyniki ku lepszemu...jak sie rusza to bedziemy walczyc do konca zycia!! przynajmniej mojego biologicznego czyt menopauza hehe eee damy rade:d

No a lekarz calkiem calkiem dosyc konkretny i nie owija w bawelne ale robi to tak ze da sie zlapac jakiejs nadzieii no zobaczymy tylko szkoda ze taaaki drogi...

Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 kwietnia 2014, 22:12

Laura, Ania07, Little Frog, dżona, Macierzanka:) lubią tę wiadomość

11dpt 210
    14 dpt 765.9
    18dpt 4270
    32dptmamy ❤️
    w4sq3e3kaoemk4zn.png
  • Kaśka28 Autorytet

Wysłany: 7 kwietnia 2014, 22:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Laura wrote:
    O Kasia świetnie z 3 msc zlecą a i może uda się w tych 3 msc zafasolkować :)
    Trzeba tylko poczekać trochę ale ja wierzę że będzie dobrze :)
    Kiedyś czytałam właśnie że facetom podaje się też hormony takie jak kobietom czyli jest git ;)
    Trzymam kciuki <3 i wierze że bociek doleci do Ciebie najpóźniej w czerwcu :D
    (a może do nas razem doleci)
    jakie do nas razem!! bocka zostaw dla mnie bo do ciebie zajaczek kica :D taki :D
    1049.jpg

Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 kwietnia 2014, 22:21

Laura, Z., dżona lubią tę wiadomość

11dpt 210
    14 dpt 765.9
    18dpt 4270
    32dptmamy ❤️
    w4sq3e3kaoemk4zn.png
  • Laura Autorytet

Wysłany: 7 kwietnia 2014, 22:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kaśka28 wrote:
    jakie do nas razem!! bocka zostaw dla mnie bo do ciebie zajaczek kica :D taki :D
    1049.jpg
    ale słodziak :D no pięknie by było....
    a jeśli nie to nic się nie stanie, będę z wami dalej czekała, może nie już na zajączka ale na bocianka ;)
    PS. Chociaż.... mógłby ten słodziak zawitać :)
    DZIĘKUJĘ KASIU 368959bc81nd29tx.gif

Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 kwietnia 2014, 22:26

Kaśka28 lubi tę wiadomość

Synuś mamusi i tatusia :)
    Dominiś 2890, 52cm <3
    89c50790be.png

• nick nieaktualny

Wysłany: 7 kwietnia 2014, 22:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Słodki ten króliczek! <3

Z., Laura lubią tę wiadomość

• Misty87 Autorytet

Wysłany: 7 kwietnia 2014, 22:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kasiu, co jak co ale wiem,ze Ty nadziei nie stracisz i sie nie poddasz! Masz tu nasze ogromne wsparcie! Z reszta jak kazda ze staraczek i mamusiek :*

Z., Kaśka28, Laura, Ania07, dżona, Macierzanka:) lubią tę wiadomość

Chłopcy 1jajowi,1ow i 1kosm, cc 32+5,waga 1880g i 1670g.
    1usahdgeb3da0ojs.png
  • Kaśka28 Autorytet

Wysłany: 7 kwietnia 2014, 22:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Misty87 wrote:
    Kasiu, co jak co ale wiem,ze Ty nadziei nie stracisz i sie nie poddasz! Masz tu nasze ogromne wsparcie! Z reszta jak kazda ze staraczek i mamusiek :*
    Nawet nie wiecie ile dla mnie wasze wsparcie znaczy...kurcze wy jestescie naprawde jak siostry... jestescie jedyne ktorym moge powiedziec wszytko i naprawde wiem ze mnie zrozumiecie...ach zeby mi sie kiedys udalo...mam nadzieje chociaz czasami brakuje sil...ale to jak kazdej z nas...

Laura, Ania07, Misty87, Z., dżona, Macierzanka:) lubią tę wiadomość

11dpt 210
    14 dpt 765.9
    18dpt 4270
    32dptmamy ❤️
    w4sq3e3kaoemk4zn.png

Wysłany: 7 kwietnia 2014, 22:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kaśka28 wrote:
    Nawet nie wiecie ile dla mnie wasze wsparcie znaczy...kurcze wy jestescie naprawde jak siostry... jestescie jedyne ktorym moge powiedziec wszytko i naprawde wiem ze mnie zrozumiecie...ach zeby mi sie kiedys udalo...mam nadzieje chociaz czasami brakuje sil...ale to jak kazdej z nas...
    Kasia uda się :) będzie dobrze zobaczysz :)

[*] Jagoda 18.03.2014
    [*] Antosia 13.01.2019

MTHFR 1298A>C hetero
‹‹ 351 352 353 354 355 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

7 pytań o poród, których wiele kobiet wstydzi się zadać!

Poród zbliża się wielkimi krokami, a w Twojej głowie w dalszym ciągu kłębią się pytania, których wstydzisz się zadać? Niektóre tematy są na tyle krępujące, że ciężko je poruszyć z partnerem,  na rutynowej wizycie u lekarza, czy przy kawie z koleżankami…Nadszedł jednak czas, żeby rozwiać Twoje wątpliwości! Przeczytaj odpowiedzi na 7 najbardziej wstydliwych pytań związanych z porodem.

CZYTAJ WIĘCEJ

Cykl miesiączkowy a wygląd kobiety - wpływ na skórę i włosy

Cykl miesiączkowy i przemiany hormonalne, które w nim zachodzą mają wpływ na funkcjonowanie całego organizmu. Cykl miesiączkowy a wygląd - jak hormony mogą wpływać na Twoją skórę i włosy? W których fazach cyklu Twoja cera może być w lepszej kondycji, a kiedy mogą pojawiać się problemy? Hormony a trądzik - kiedy problemy z wypryskami mogą się nasilać? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak w naturalny sposób zwiększyć swoje szanse na zajście w ciążę?

W dzisiejszych czasach wiele par zmaga się z problemem niepłodności. Szacuje się, że w krajach rozwiniętych od 10 do 12% kobiet ma problem z zajściem w ciążę. Dane w Polsce także nie napawają optymizmem, gdyż nawet 20% par w wieku rozrodczym cierpi na niepłodność. Powodów takiego stanu rzeczy jest dużo. Przeczytaj jak w naturalny sposób zwiększyć swoje szanse na zajście w ciążę, za pomocą ziól i odpowiedniej diety.   

CZYTAJ WIĘCEJ