Na Temat i NIE na temat, dla staraczek i dla zafasokowanych
-
WIADOMOŚĆ
-
testy mówią że owulka będzie między 12h a 36h od ostatniego pozytywnego testu
no ale my tu gadu gadu a tu teraz cierpliwości trzeba będzie użyć
i dobrze myśl sobie że spalony, to cię może ufok zaskoczy
i dla przypomnienia:
https://ovufriend.pl/baza-wiedzy/pytania-i-odpowiedzi/wyznaczanie-dni-plodnych-i-owulacji/czy-temperatura-jest-wiarygodnym-zrodlem-potwierdzenia-wystapienia-owulacji,61.htmlWiadomość wyedytowana przez autora: 7 kwietnia 2014, 21:56
-
Bursztynka wrote:testy mówią że owulka będzie między 12h a 36h od ostatniego pozytywnego testu
no ale my tu gadu gadu a tu teraz cierpliwości trzeba będzie użyćnie nastawiam się więc luuuuzik
[*] Jagoda 18.03.2014
[*] Antosia 13.01.2019
Mutacja V Leiden hetero (acard 150mg.,heparyna 0,6ml.)
MTHFR 1298A>C hetero
Niedoczynność tarczycy Euthyrox N 150 -
nick nieaktualny
-
XxMoniaXx wrote:Kaśka i co jeszcze lekarz ci powiedział o tych wynikach ? czemu niby mam takie spore szanse? mów mi wszystko kochana bo mnie wiesz ze tez to interesuje każda nowośc w naszych sprawach
Powiem tak zobaczyl wyniki meza i bylo zle...pwoeidzial ze bardzo nieciekawie ale ze gdyby bylo 0.5 mln zywych plemnikow to bylaby spora szansa bo mozna poprawic ilosc lpemnikow...niestety wychodzi na to ze u nas raczej ich niema...ale powiedzial ze nie bedzie wyrokowal bez walki...bo nie takie cuda widzial...przepisal mezowi 2 rodzaje tabletek niby na to zeby ruszyly jadra do produkcji...powiedzial ze bedziemy atakowac i po 3msc kuracji zobaczymy co dalej...wiecie co mu przepisal CLO!!!! to co wy babeczki bierzecie...i jeszcze proviron... powiedzial ze postaramy sie wyprodukowac plemniki a potem bedziemy je poprawiac...takze nie wiem co o tym mytslec...XxMoniaXx, Z., dżona, Macierzanka:) lubią tę wiadomość
Dluuuuga historia...ale warto było walczyć !!!
9dpt 84.51
11dpt 210
14 dpt 765.9
18dpt 4270
32dptmamy ❤️
-
Kasia spoko będzie git.
mój gin tż przepisał Falvit mama bo dobrze się tam kwas foliowy wchłaniatak tego może coś w tym jest
Wyniki poprawicie i za 3 miechy będzie ok i atak na Twoje jajeczka będzieZ. lubi tę wiadomość
[*] Jagoda 18.03.2014
[*] Antosia 13.01.2019
MTHFR 1298A>C hetero
Niedoczynność tarczycy Euthyrox N 150 -
Kaśka, a jednak doczekałam i już gógla uruchomiłam. Wrzuć sobie: clostilbegyt dla mężczyzn
wychodzi jednak że racja, poprawia testosteron i daje żołnierzyki, no lekarz jakiś porządny się wam trafił, dobrze, dobrze
więc jak pojawią się żołnierzyki, to potem się je ulepszy i w przyszłym roku Kasia będzie mamuśką
dobra, bo łóżko pójdzie spać beze mnieMalinowa Panienka, XxMoniaXx, Kaśka28, Laura, Little Frog lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyKasia trafiłaś do świetnego gina! Widzę, że zajął się Wami i będzie walczył do końca! Bądźcie dobrej myśli! Zaciskam mocno kciuki i życzę z całego serca aby leki pomogły!
Wiara czyni cuda! ;*XxMoniaXx, Laura, Z., Macierzanka:) lubią tę wiadomość
-
Kaśka28 wrote:Powiem tak zobaczyl wyniki meza i bylo zle...pwoeidzial ze bardzo nieciekawie ale ze gdyby bylo 0.5 mln zywych plemnikow to bylaby spora szansa bo mozna poprawic ilosc lpemnikow...niestety wychodzi na to ze u nas raczej ich niema...ale powiedzial ze nie bedzie wyrokowal bez walki...bo nie takie cuda widzial...przepisal mezowi 2 rodzaje tabletek niby na to zeby ruszyly jadra do produkcji...powiedzial ze bedziemy atakowac i po 3msc kuracji zobaczymy co dalej...wiecie co mu przepisal CLO!!!! to co wy babeczki bierzecie...i jeszcze proviron... powiedzial ze postaramy sie wyprodukowac plemniki a potem bedziemy je poprawiac...takze nie wiem co o tym mytslec...
i sie uda... moj tez dostał testosteron w kaps zeby pobudzic jądra do produkcji plemników, z tego co czytałam to twoj tez cos podobego.. mamy złe wyniki ale nikt nie powiedział ze ich nie da sie poprawic !!!!! uda sie uda !! będziemy sie wspierac i dojdziemy razem do celu !! WALCZCIE !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! bo jest o co !Ania07, Z., Macierzanka:) lubią tę wiadomość
-
Powiedzial ze narazie u mnie atakujemy tylko te tarczyce przepisal euthyrox...powiedzial ze musimy sie mezem zajac a jak ruszy u niego to sie zajmie mna...no nic teraz czas...Dluuuuga historia...ale warto było walczyć !!!
9dpt 84.51
11dpt 210
14 dpt 765.9
18dpt 4270
32dptmamy ❤️
-
Kaśka28 wrote:Powiedzial ze narazie u mnie atakujemy tylko te tarczyce przepisal euthyrox...powiedzial ze musimy sie mezem zajac a jak ruszy u niego to sie zajmie mna...no nic teraz czas...
-
O Kasia świetnie z 3 msc zlecą a i może uda się w tych 3 msc zafasolkować
Trzeba tylko poczekać trochę ale ja wierzę że będzie dobrze
Kiedyś czytałam właśnie że facetom podaje się też hormony takie jak kobietom czyli jest git
Trzymam kciukii wierze że bociek doleci do Ciebie najpóźniej w czerwcu
(a może do nas razem doleci)Z., Macierzanka:) lubią tę wiadomość
-
No bedziemy walczyc mam nadziueje ze chociaz troszke rusza wyniki ku lepszemu...jak sie rusza to bedziemy walczyc do konca zycia!! przynajmniej mojego biologicznego czyt menopauza hehe eee damy rade:d
No a lekarz calkiem calkiem dosyc konkretny i nie owija w bawelne ale robi to tak ze da sie zlapac jakiejs nadzieii no zobaczymy tylko szkoda ze taaaki drogi...Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 kwietnia 2014, 22:12
Laura, Ania07, Little Frog, dżona, Macierzanka:) lubią tę wiadomość
9dpt 84.51
11dpt 210
14 dpt 765.9
18dpt 4270
32dptmamy ❤️
-
Laura wrote:O Kasia świetnie z 3 msc zlecą a i może uda się w tych 3 msc zafasolkować
Trzeba tylko poczekać trochę ale ja wierzę że będzie dobrze
Kiedyś czytałam właśnie że facetom podaje się też hormony takie jak kobietom czyli jest git
Trzymam kciukii wierze że bociek doleci do Ciebie najpóźniej w czerwcu
(a może do nas razem doleci)taki
Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 kwietnia 2014, 22:21
Laura, Z., dżona lubią tę wiadomość
9dpt 84.51
11dpt 210
14 dpt 765.9
18dpt 4270
32dptmamy ❤️
-
Kaśka28 wrote:jakie do nas razem!! bocka zostaw dla mnie bo do ciebie zajaczek kica
taki
no pięknie by było....
a jeśli nie to nic się nie stanie, będę z wami dalej czekała, może nie już na zajączka ale na bocianka
PS. Chociaż.... mógłby ten słodziak zawitać
DZIĘKUJĘ KASIUWiadomość wyedytowana przez autora: 7 kwietnia 2014, 22:26
Kaśka28 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Kasiu, co jak co ale wiem,ze Ty nadziei nie stracisz i sie nie poddasz! Masz tu nasze ogromne wsparcie! Z reszta jak kazda ze staraczek i mamusiek :*
Z., Kaśka28, Laura, Ania07, dżona, Macierzanka:) lubią tę wiadomość
-
Misty87 wrote:Kasiu, co jak co ale wiem,ze Ty nadziei nie stracisz i sie nie poddasz! Masz tu nasze ogromne wsparcie! Z reszta jak kazda ze staraczek i mamusiek :*
Laura, Ania07, Misty87, Z., dżona, Macierzanka:) lubią tę wiadomość
9dpt 84.51
11dpt 210
14 dpt 765.9
18dpt 4270
32dptmamy ❤️
-
Kaśka28 wrote:Nawet nie wiecie ile dla mnie wasze wsparcie znaczy...kurcze wy jestescie naprawde jak siostry... jestescie jedyne ktorym moge powiedziec wszytko i naprawde wiem ze mnie zrozumiecie...ach zeby mi sie kiedys udalo...mam nadzieje chociaz czasami brakuje sil...ale to jak kazdej z nas...
będzie dobrze zobaczysz
[*] Jagoda 18.03.2014
[*] Antosia 13.01.2019
MTHFR 1298A>C hetero
Niedoczynność tarczycy Euthyrox N 150