X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Na Temat i NIE na temat, dla staraczek i dla zafasokowanych
Odpowiedz

Na Temat i NIE na temat, dla staraczek i dla zafasokowanych

Oceń ten wątek:
  • Bursztynka Autorytet

Wysłany: 7 kwietnia 2014, 21:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    testy mówią że owulka będzie między 12h a 36h od ostatniego pozytywnego testu

no ale my tu gadu gadu a tu teraz cierpliwości trzeba będzie użyć :)

i dobrze myśl sobie że spalony, to cię może ufok zaskoczy ;)

i dla przypomnienia:
    https://ovufriend.pl/baza-wiedzy/pytania-i-odpowiedzi/wyznaczanie-dni-plodnych-i-owulacji/czy-temperatura-jest-wiarygodnym-zrodlem-potwierdzenia-wystapienia-owulacji,61.html

Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 kwietnia 2014, 21:56

SyCy39O.jpgSyCyp2.png
  • Malinowa Panienka Autorytet

Wysłany: 7 kwietnia 2014, 21:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bursztynka wrote:
    testy mówią że owulka będzie między 12h a 36h od ostatniego pozytywnego testu

no ale my tu gadu gadu a tu teraz cierpliwości trzeba będzie użyć :)
    spokojnie :) nie nastawiam się więc luuuuzik :)

[*] Jagoda 18.03.2014
    [*] Antosia 13.01.2019

Mutacja V Leiden hetero (acard 150mg.,heparyna 0,6ml.)
    MTHFR 1298A>C hetero
    Niedoczynność tarczycy Euthyrox N 150
  • nick nieaktualny

Wysłany: 7 kwietnia 2014, 21:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kasia pisz nam tu szybko sprawozdanie z wizyty :D

• Kaśka28 Autorytet

Wysłany: 7 kwietnia 2014, 21:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    XxMoniaXx wrote:
    Kaśka i co jeszcze lekarz ci powiedział o tych wynikach ? czemu niby mam takie spore szanse? mów mi wszystko kochana bo mnie wiesz ze tez to interesuje każda nowośc w naszych sprawach :)

Powiem tak zobaczyl wyniki meza i bylo zle...pwoeidzial ze bardzo nieciekawie ale ze gdyby bylo 0.5 mln zywych plemnikow to bylaby spora szansa bo mozna poprawic ilosc lpemnikow...niestety wychodzi na to ze u nas raczej ich niema...ale powiedzial ze nie bedzie wyrokowal bez walki...bo nie takie cuda widzial...przepisal mezowi 2 rodzaje tabletek niby na to zeby ruszyly jadra do produkcji...powiedzial ze bedziemy atakowac i po 3msc kuracji zobaczymy co dalej...wiecie co mu przepisal CLO!!!! to co wy babeczki bierzecie...i jeszcze proviron... powiedzial ze postaramy sie wyprodukowac plemniki a potem bedziemy je poprawiac...takze nie wiem co o tym mytslec...

XxMoniaXx, Z., dżona, Macierzanka:) lubią tę wiadomość

Dluuuuga historia...ale warto było walczyć !!!
    9dpt 84.51 :D
    11dpt 210
    14 dpt 765.9
    18dpt 4270
    32dptmamy ❤️
    w4sq3e3kaoemk4zn.png
  • Bursztynka Autorytet

Wysłany: 7 kwietnia 2014, 21:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kasia, ja doczytam jutro twoje sprawozdanie, bo nie doczekam. Usypiam na siedząco. Łóżko wzyyyyyyyywa i kot też :D

SyCy39O.jpgSyCyp2.png

Wysłany: 7 kwietnia 2014, 22:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kasia spoko będzie git.
    mój gin tż przepisał Falvit mama bo dobrze się tam kwas foliowy wchłania :D tak tego może coś w tym jest :D

Wyniki poprawicie i za 3 miechy będzie ok i atak na Twoje jajeczka będzie :)

Z. lubi tę wiadomość

[*] Jagoda 18.03.2014
    [*] Antosia 13.01.2019

MTHFR 1298A>C hetero
  • Bursztynka Autorytet

Wysłany: 7 kwietnia 2014, 22:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kaśka, a jednak doczekałam i już gógla uruchomiłam. Wrzuć sobie: clostilbegyt dla mężczyzn

wychodzi jednak że racja, poprawia testosteron i daje żołnierzyki, no lekarz jakiś porządny się wam trafił, dobrze, dobrze

więc jak pojawią się żołnierzyki, to potem się je ulepszy i w przyszłym roku Kasia będzie mamuśką

dobra, bo łóżko pójdzie spać beze mnie :D

Malinowa Panienka, XxMoniaXx, Kaśka28, Laura, Little Frog lubią tę wiadomość

SyCy39O.jpgSyCyp2.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 7 kwietnia 2014, 22:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kasia trafiłaś do świetnego gina! Widzę, że zajął się Wami i będzie walczył do końca! Bądźcie dobrej myśli! Zaciskam mocno kciuki i życzę z całego serca aby leki pomogły! <3
    Wiara czyni cuda! ;*

XxMoniaXx, Laura, Z., Macierzanka:) lubią tę wiadomość

• XxMoniaXx Autorytet

Wysłany: 7 kwietnia 2014, 22:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kaśka28 wrote:
    Powiem tak zobaczyl wyniki meza i bylo zle...pwoeidzial ze bardzo nieciekawie ale ze gdyby bylo 0.5 mln zywych plemnikow to bylaby spora szansa bo mozna poprawic ilosc lpemnikow...niestety wychodzi na to ze u nas raczej ich niema...ale powiedzial ze nie bedzie wyrokowal bez walki...bo nie takie cuda widzial...przepisal mezowi 2 rodzaje tabletek niby na to zeby ruszyly jadra do produkcji...powiedzial ze bedziemy atakowac i po 3msc kuracji zobaczymy co dalej...wiecie co mu przepisal CLO!!!! to co wy babeczki bierzecie...i jeszcze proviron... powiedzial ze postaramy sie wyprodukowac plemniki a potem bedziemy je poprawiac...takze nie wiem co o tym mytslec...
    Kochaa walczymy, walczymy, walczymy razem !!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    i sie uda... moj tez dostał testosteron w kaps zeby pobudzic jądra do produkcji plemników, z tego co czytałam to twoj tez cos podobego.. mamy złe wyniki ale nikt nie powiedział ze ich nie da sie poprawic !!!!! uda sie uda !! będziemy sie wspierac i dojdziemy razem do celu !! WALCZCIE !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! bo jest o co ! :D

Ania07, Z., Macierzanka:) lubią tę wiadomość

f2wl3e5exwv499zn.png
    km5sdf9hllms5iw1.png

10. 2018r. - c.b
  • Kaśka28 Autorytet

Wysłany: 7 kwietnia 2014, 22:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Powiedzial ze narazie u mnie atakujemy tylko te tarczyce przepisal euthyrox...powiedzial ze musimy sie mezem zajac a jak ruszy u niego to sie zajmie mna...no nic teraz czas...

11dpt 210
    14 dpt 765.9
    18dpt 4270
    32dptmamy ❤️
    w4sq3e3kaoemk4zn.png
  • XxMoniaXx Autorytet

Wysłany: 7 kwietnia 2014, 22:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kaśka28 wrote:
    Powiedzial ze narazie u mnie atakujemy tylko te tarczyce przepisal euthyrox...powiedzial ze musimy sie mezem zajac a jak ruszy u niego to sie zajmie mna...no nic teraz czas...
    no mi tez powiedziała że pierw mąz .. jak męzowi sie poprawią plemiki to mnie zacznie stymulowac rośnięcie i pękanie pęcherzyków.

f2wl3e5exwv499zn.png
    km5sdf9hllms5iw1.png

10. 2018r. - c.b
  • Laura Autorytet

Wysłany: 7 kwietnia 2014, 22:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    O Kasia świetnie z 3 msc zlecą a i może uda się w tych 3 msc zafasolkować :)
    Trzeba tylko poczekać trochę ale ja wierzę że będzie dobrze :)
    Kiedyś czytałam właśnie że facetom podaje się też hormony takie jak kobietom czyli jest git ;)
    Trzymam kciuki <3 i wierze że bociek doleci do Ciebie najpóźniej w czerwcu :D
    (a może do nas razem doleci)

Z., Macierzanka:) lubią tę wiadomość

Synuś mamusi i tatusia :)
    Dominiś 2890, 52cm <3
    89c50790be.png

• XxMoniaXx Autorytet

Wysłany: 7 kwietnia 2014, 22:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ide sie zająć męzem :D dobranoc . jutro was nadrobie i ....

Kaśka walczymy :D pamiętaj :D i będzie dobrze musi ... że iby coo my nie damy rADY ??? nigdy :D !!!!!! my sie nie poddajemy :D

Z. lubi tę wiadomość

f2wl3e5exwv499zn.png
    km5sdf9hllms5iw1.png

10. 2018r. - c.b
  • Kaśka28 Autorytet

Wysłany: 7 kwietnia 2014, 22:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No bedziemy walczyc mam nadziueje ze chociaz troszke rusza wyniki ku lepszemu...jak sie rusza to bedziemy walczyc do konca zycia!! przynajmniej mojego biologicznego czyt menopauza hehe eee damy rade:d

No a lekarz calkiem calkiem dosyc konkretny i nie owija w bawelne ale robi to tak ze da sie zlapac jakiejs nadzieii no zobaczymy tylko szkoda ze taaaki drogi...

Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 kwietnia 2014, 22:12

Laura, Ania07, Little Frog, dżona, Macierzanka:) lubią tę wiadomość

11dpt 210
    14 dpt 765.9
    18dpt 4270
    32dptmamy ❤️
    w4sq3e3kaoemk4zn.png
  • Kaśka28 Autorytet

Wysłany: 7 kwietnia 2014, 22:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Laura wrote:
    O Kasia świetnie z 3 msc zlecą a i może uda się w tych 3 msc zafasolkować :)
    Trzeba tylko poczekać trochę ale ja wierzę że będzie dobrze :)
    Kiedyś czytałam właśnie że facetom podaje się też hormony takie jak kobietom czyli jest git ;)
    Trzymam kciuki <3 i wierze że bociek doleci do Ciebie najpóźniej w czerwcu :D
    (a może do nas razem doleci)
    jakie do nas razem!! bocka zostaw dla mnie bo do ciebie zajaczek kica :D taki :D
    1049.jpg

Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 kwietnia 2014, 22:21

Laura, Z., dżona lubią tę wiadomość

11dpt 210
    14 dpt 765.9
    18dpt 4270
    32dptmamy ❤️
    w4sq3e3kaoemk4zn.png
  • Laura Autorytet

Wysłany: 7 kwietnia 2014, 22:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kaśka28 wrote:
    jakie do nas razem!! bocka zostaw dla mnie bo do ciebie zajaczek kica :D taki :D
    1049.jpg
    ale słodziak :D no pięknie by było....
    a jeśli nie to nic się nie stanie, będę z wami dalej czekała, może nie już na zajączka ale na bocianka ;)
    PS. Chociaż.... mógłby ten słodziak zawitać :)
    DZIĘKUJĘ KASIU 368959bc81nd29tx.gif

Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 kwietnia 2014, 22:26

Kaśka28 lubi tę wiadomość

Synuś mamusi i tatusia :)
    Dominiś 2890, 52cm <3
    89c50790be.png

• nick nieaktualny

Wysłany: 7 kwietnia 2014, 22:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Słodki ten króliczek! <3

Z., Laura lubią tę wiadomość

• Misty87 Autorytet

Wysłany: 7 kwietnia 2014, 22:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kasiu, co jak co ale wiem,ze Ty nadziei nie stracisz i sie nie poddasz! Masz tu nasze ogromne wsparcie! Z reszta jak kazda ze staraczek i mamusiek :*

Z., Kaśka28, Laura, Ania07, dżona, Macierzanka:) lubią tę wiadomość

Chłopcy 1jajowi,1ow i 1kosm, cc 32+5,waga 1880g i 1670g.
    1usahdgeb3da0ojs.png
  • Kaśka28 Autorytet

Wysłany: 7 kwietnia 2014, 22:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Misty87 wrote:
    Kasiu, co jak co ale wiem,ze Ty nadziei nie stracisz i sie nie poddasz! Masz tu nasze ogromne wsparcie! Z reszta jak kazda ze staraczek i mamusiek :*
    Nawet nie wiecie ile dla mnie wasze wsparcie znaczy...kurcze wy jestescie naprawde jak siostry... jestescie jedyne ktorym moge powiedziec wszytko i naprawde wiem ze mnie zrozumiecie...ach zeby mi sie kiedys udalo...mam nadzieje chociaz czasami brakuje sil...ale to jak kazdej z nas...

Laura, Ania07, Misty87, Z., dżona, Macierzanka:) lubią tę wiadomość

11dpt 210
    14 dpt 765.9
    18dpt 4270
    32dptmamy ❤️
    w4sq3e3kaoemk4zn.png

Wysłany: 7 kwietnia 2014, 22:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kaśka28 wrote:
    Nawet nie wiecie ile dla mnie wasze wsparcie znaczy...kurcze wy jestescie naprawde jak siostry... jestescie jedyne ktorym moge powiedziec wszytko i naprawde wiem ze mnie zrozumiecie...ach zeby mi sie kiedys udalo...mam nadzieje chociaz czasami brakuje sil...ale to jak kazdej z nas...
    Kasia uda się :) będzie dobrze zobaczysz :)

[*] Jagoda 18.03.2014
    [*] Antosia 13.01.2019

MTHFR 1298A>C hetero
‹‹ 351 352 353 354 355 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Koronawirus a starania o dziecko i ciąża

Czy kobiety w ciąży mają większe ryzyko zarażenia się koronawirusem? Czy są w grupie ryzyka? Z jakim zagrożeniem wiąże się dla matki i dla rozwijającego się dziecka, zakażenie koronawirusem? Czy matka może przekazać swojemu nienarodzonemu dziecku wirusa? Czy dziecko może być zagrożone wadami rozwojowymi?

CZYTAJ WIĘCEJ

Najwygodniejsze sukienki ciążowe. Te modele sprawdzą się na co dzień i od święta

Wybierając ciążową garderobę, niewątpliwie jednym z najwygodniejszych i najbardziej komfortowych rozwiązań są sukienki ciążowe. Co więcej mogą one z powodzeniem zostać wykorzystane w okresie karmienia piersią. Na co zwrócić uwagę przy wyborze? Jaki krój wybrać? Przeczytaj nasze podpowiedzi!

CZYTAJ WIĘCEJ

Ranking aplikacji miesiączkowych dla kobiet starających się o ciążę

Jak wybrać najlepszą aplikację miesiączkową? Zapytaliśmy o to tysiące kobiet starających się o dziecko odwiedzających nasz portal. Najlepsza aplikacja miesiączkowa to taka, która spełnia szereg wymagań np. wyznacza owulację dla cykli nieregularnych, ma codziennie dopasowane porady tworzone przez ekspertów albo ciekawe funkcjonalności specjalnie dla kobiet starających się o dziecko. Wyniki rankingu nawet nas w niektórych aspektach zaskoczyły. 

CZYTAJ WIĘCEJ