Na Temat i NIE na temat, dla staraczek i dla zafasokowanych
-
WIADOMOŚĆ
-
testy mówią że owulka będzie między 12h a 36h od ostatniego pozytywnego testu
no ale my tu gadu gadu a tu teraz cierpliwości trzeba będzie użyć
i dobrze myśl sobie że spalony, to cię może ufok zaskoczy
i dla przypomnienia:
https://ovufriend.pl/baza-wiedzy/pytania-i-odpowiedzi/wyznaczanie-dni-plodnych-i-owulacji/czy-temperatura-jest-wiarygodnym-zrodlem-potwierdzenia-wystapienia-owulacji,61.htmlWiadomość wyedytowana przez autora: 7 kwietnia 2014, 21:56
-
spokojnieBursztynka wrote:testy mówią że owulka będzie między 12h a 36h od ostatniego pozytywnego testu
no ale my tu gadu gadu a tu teraz cierpliwości trzeba będzie użyć
nie nastawiam się więc luuuuzik
[*] Jagoda 18.03.2014
[*] Antosia 13.01.2019
Mutacja V Leiden hetero (acard 150mg.,heparyna 0,6ml.)
MTHFR 1298A>C hetero
Niedoczynność tarczycy Euthyrox N 150 -
nick nieaktualny
-
XxMoniaXx wrote:Kaśka i co jeszcze lekarz ci powiedział o tych wynikach ? czemu niby mam takie spore szanse? mów mi wszystko kochana bo mnie wiesz ze tez to interesuje każda nowośc w naszych sprawach

Powiem tak zobaczyl wyniki meza i bylo zle...pwoeidzial ze bardzo nieciekawie ale ze gdyby bylo 0.5 mln zywych plemnikow to bylaby spora szansa bo mozna poprawic ilosc lpemnikow...niestety wychodzi na to ze u nas raczej ich niema...ale powiedzial ze nie bedzie wyrokowal bez walki...bo nie takie cuda widzial...przepisal mezowi 2 rodzaje tabletek niby na to zeby ruszyly jadra do produkcji...powiedzial ze bedziemy atakowac i po 3msc kuracji zobaczymy co dalej...wiecie co mu przepisal CLO!!!! to co wy babeczki bierzecie...i jeszcze proviron... powiedzial ze postaramy sie wyprodukowac plemniki a potem bedziemy je poprawiac...takze nie wiem co o tym mytslec...
XxMoniaXx, Z., dżona, Macierzanka:) lubią tę wiadomość
Dluuuuga historia...ale warto było walczyć !!!
9dpt 84.51
11dpt 210
14 dpt 765.9
18dpt 4270
32dptmamy ❤️

-
Kasia spoko będzie git.
mój gin tż przepisał Falvit mama bo dobrze się tam kwas foliowy wchłania
tak tego może coś w tym jest 
Wyniki poprawicie i za 3 miechy będzie ok i atak na Twoje jajeczka będzie
Z. lubi tę wiadomość
[*] Jagoda 18.03.2014
[*] Antosia 13.01.2019
MTHFR 1298A>C hetero
Niedoczynność tarczycy Euthyrox N 150 -
Kaśka, a jednak doczekałam i już gógla uruchomiłam. Wrzuć sobie: clostilbegyt dla mężczyzn
wychodzi jednak że racja, poprawia testosteron i daje żołnierzyki, no lekarz jakiś porządny się wam trafił, dobrze, dobrze
więc jak pojawią się żołnierzyki, to potem się je ulepszy i w przyszłym roku Kasia będzie mamuśką
dobra, bo łóżko pójdzie spać beze mnie
Malinowa Panienka, XxMoniaXx, Kaśka28, Laura, Little Frog lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyKasia trafiłaś do świetnego gina! Widzę, że zajął się Wami i będzie walczył do końca! Bądźcie dobrej myśli! Zaciskam mocno kciuki i życzę z całego serca aby leki pomogły!

Wiara czyni cuda! ;*
XxMoniaXx, Laura, Z., Macierzanka:) lubią tę wiadomość
-
Kochaa walczymy, walczymy, walczymy razem !!!!!!!!!!!!!!!!!!!Kaśka28 wrote:Powiem tak zobaczyl wyniki meza i bylo zle...pwoeidzial ze bardzo nieciekawie ale ze gdyby bylo 0.5 mln zywych plemnikow to bylaby spora szansa bo mozna poprawic ilosc lpemnikow...niestety wychodzi na to ze u nas raczej ich niema...ale powiedzial ze nie bedzie wyrokowal bez walki...bo nie takie cuda widzial...przepisal mezowi 2 rodzaje tabletek niby na to zeby ruszyly jadra do produkcji...powiedzial ze bedziemy atakowac i po 3msc kuracji zobaczymy co dalej...wiecie co mu przepisal CLO!!!! to co wy babeczki bierzecie...i jeszcze proviron... powiedzial ze postaramy sie wyprodukowac plemniki a potem bedziemy je poprawiac...takze nie wiem co o tym mytslec...
i sie uda... moj tez dostał testosteron w kaps zeby pobudzic jądra do produkcji plemników, z tego co czytałam to twoj tez cos podobego.. mamy złe wyniki ale nikt nie powiedział ze ich nie da sie poprawic !!!!! uda sie uda !! będziemy sie wspierac i dojdziemy razem do celu !! WALCZCIE !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! bo jest o co !
Ania07, Z., Macierzanka:) lubią tę wiadomość
-
Powiedzial ze narazie u mnie atakujemy tylko te tarczyce przepisal euthyrox...powiedzial ze musimy sie mezem zajac a jak ruszy u niego to sie zajmie mna...no nic teraz czas...Dluuuuga historia...ale warto było walczyć !!!
9dpt 84.51
11dpt 210
14 dpt 765.9
18dpt 4270
32dptmamy ❤️

-
no mi tez powiedziała że pierw mąz .. jak męzowi sie poprawią plemiki to mnie zacznie stymulowac rośnięcie i pękanie pęcherzyków.Kaśka28 wrote:Powiedzial ze narazie u mnie atakujemy tylko te tarczyce przepisal euthyrox...powiedzial ze musimy sie mezem zajac a jak ruszy u niego to sie zajmie mna...no nic teraz czas...
-
O Kasia świetnie z 3 msc zlecą a i może uda się w tych 3 msc zafasolkować

Trzeba tylko poczekać trochę ale ja wierzę że będzie dobrze
Kiedyś czytałam właśnie że facetom podaje się też hormony takie jak kobietom czyli jest git
Trzymam kciuki
i wierze że bociek doleci do Ciebie najpóźniej w czerwcu 
(a może do nas razem doleci)
Z., Macierzanka:) lubią tę wiadomość
-
No bedziemy walczyc mam nadziueje ze chociaz troszke rusza wyniki ku lepszemu...jak sie rusza to bedziemy walczyc do konca zycia!! przynajmniej mojego biologicznego czyt menopauza hehe eee damy rade:d
No a lekarz calkiem calkiem dosyc konkretny i nie owija w bawelne ale robi to tak ze da sie zlapac jakiejs nadzieii no zobaczymy tylko szkoda ze taaaki drogi...Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 kwietnia 2014, 22:12
Laura, Ania07, Little Frog, dżona, Macierzanka:) lubią tę wiadomość
9dpt 84.51
11dpt 210
14 dpt 765.9
18dpt 4270
32dptmamy ❤️

-
jakie do nas razem!! bocka zostaw dla mnie bo do ciebie zajaczek kicaLaura wrote:O Kasia świetnie z 3 msc zlecą a i może uda się w tych 3 msc zafasolkować

Trzeba tylko poczekać trochę ale ja wierzę że będzie dobrze
Kiedyś czytałam właśnie że facetom podaje się też hormony takie jak kobietom czyli jest git
Trzymam kciuki
i wierze że bociek doleci do Ciebie najpóźniej w czerwcu 
(a może do nas razem doleci)
taki 
Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 kwietnia 2014, 22:21
Laura, Z., dżona lubią tę wiadomość
9dpt 84.51
11dpt 210
14 dpt 765.9
18dpt 4270
32dptmamy ❤️

-
ale słodziakKaśka28 wrote:jakie do nas razem!! bocka zostaw dla mnie bo do ciebie zajaczek kica
taki 

no pięknie by było....
a jeśli nie to nic się nie stanie, będę z wami dalej czekała, może nie już na zajączka ale na bocianka
PS. Chociaż.... mógłby ten słodziak zawitać
DZIĘKUJĘ KASIU
Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 kwietnia 2014, 22:26
Kaśka28 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Kasiu, co jak co ale wiem,ze Ty nadziei nie stracisz i sie nie poddasz! Masz tu nasze ogromne wsparcie! Z reszta jak kazda ze staraczek i mamusiek :*
Z., Kaśka28, Laura, Ania07, dżona, Macierzanka:) lubią tę wiadomość
-
Nawet nie wiecie ile dla mnie wasze wsparcie znaczy...kurcze wy jestescie naprawde jak siostry... jestescie jedyne ktorym moge powiedziec wszytko i naprawde wiem ze mnie zrozumiecie...ach zeby mi sie kiedys udalo...mam nadzieje chociaz czasami brakuje sil...ale to jak kazdej z nas...Misty87 wrote:Kasiu, co jak co ale wiem,ze Ty nadziei nie stracisz i sie nie poddasz! Masz tu nasze ogromne wsparcie! Z reszta jak kazda ze staraczek i mamusiek :*
Laura, Ania07, Misty87, Z., dżona, Macierzanka:) lubią tę wiadomość
9dpt 84.51
11dpt 210
14 dpt 765.9
18dpt 4270
32dptmamy ❤️

-
Kasia uda sięKaśka28 wrote:Nawet nie wiecie ile dla mnie wasze wsparcie znaczy...kurcze wy jestescie naprawde jak siostry... jestescie jedyne ktorym moge powiedziec wszytko i naprawde wiem ze mnie zrozumiecie...ach zeby mi sie kiedys udalo...mam nadzieje chociaz czasami brakuje sil...ale to jak kazdej z nas...
będzie dobrze zobaczysz
[*] Jagoda 18.03.2014
[*] Antosia 13.01.2019
MTHFR 1298A>C hetero
Niedoczynność tarczycy Euthyrox N 150