X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Na Temat i NIE na temat, dla staraczek i dla zafasokowanych
Odpowiedz

Na Temat i NIE na temat, dla staraczek i dla zafasokowanych

Oceń ten wątek:
  • XxMoniaXx Autorytet

Wysłany: 7 kwietnia 2014, 20:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Misty pozdrów maluszki :)

Misty87 lubi tę wiadomość

f2wl3e5exwv499zn.png
    km5sdf9hllms5iw1.png

10. 2018r. - c.b
  • Bursztynka Autorytet

Wysłany: 7 kwietnia 2014, 21:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    nom mi też forum zacinało :)

Tak Laura, ja śluz olałam teraz, bo miałam tak mało że kot więcej napłacze. Więc co miałam badać jak go nie było?

Monia, walnę prosto z mostu. Jak nie umiesz głowy wyłączyć to pomyśl sobie: "Bursztynowa olała śluz i owulkę i miała ufoka na teściorze. To ja też mogę!"

Powiem Ci że takie leczenie na pewno Ci nie zaszkodzi :)

SyCy39O.jpgSyCyp2.png
  • Maniuś Autorytet

Wysłany: 7 kwietnia 2014, 21:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczynki ponawiam pytanie...moze jest ono bardziej do zafasolkowanych juz...czy w dzien @ mislyscie moze sluz z odrobina krwi?bo u mnie dzis cos takiego wystapilo...brzuch mnie boli jak na @ ale sie nie rozkrecila jeszcze...jak do jutra nic to zrobie test...

zrz69vvjbeicd46f.png
    Synek 19.08.2015 ❤️
    Synek 05.05.2017 ❤️
  • XxMoniaXx Autorytet

Wysłany: 7 kwietnia 2014, 21:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bursztynka wrote:
    nom mi też forum zacinało :)

Tak Laura, ja śluz olałam teraz, bo miałam tak mało że kot więcej napłacze. Więc co miałam badać jak go nie było?

Monia, walnę prosto z mostu. Jak nie umiesz głowy wyłączyć to pomyśl sobie: "Bursztynowa olała śluz i owulkę i miała ufoka na teściorze. To ja też mogę!"

Powiem Ci że takie leczenie na pewno Ci nie zaszkodzi :)
    hehehe :D dzięki za cenne rady :) dostosuje sie ;)

f2wl3e5exwv499zn.png
    km5sdf9hllms5iw1.png

10. 2018r. - c.b
  • Laura Autorytet

Wysłany: 7 kwietnia 2014, 21:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Maniuś ja nie wiem ale dziewczyny z fasolkami na pewno tak :)
    Jak @ jutro nie zawita to teścik z rana rób, będziemy czekać :)

Maniuś, Z. lubią tę wiadomość

Synuś mamusi i tatusia :)
    Dominiś 2890, 52cm <3
    89c50790be.png

• XxMoniaXx Autorytet

Wysłany: 7 kwietnia 2014, 21:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Maniuś wrote:
    Dziewczynki ponawiam pytanie...moze jest ono bardziej do zafasolkowanych juz...czy w dzien @ mislyscie moze sluz z odrobina krwi?bo u mnie dzis cos takiego wystapilo...brzuch mnie boli jak na @ ale sie nie rozkrecila jeszcze...jak do jutra nic to zrobie test...
    chciałabym pomóc ale nie znam odpowiedzi :(

Maniuś lubi tę wiadomość

f2wl3e5exwv499zn.png
    km5sdf9hllms5iw1.png

10. 2018r. - c.b
  • Bursztynka Autorytet

Wysłany: 7 kwietnia 2014, 21:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Maniuś ja krwi nie widziałam od początku marca u siebie. W dzień spodziewanej @ nic nie było, ale może dlatego że ja duphaston biorę cały czas na ewentualne podtrzymanie.

Maniuś lubi tę wiadomość

SyCy39O.jpgSyCyp2.png
  • Malinowa Panienka Autorytet

Wysłany: 7 kwietnia 2014, 21:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ja też krwi nie miałam ale każdy jest inny :)

Laura mnie też boli podbrzusze i ciągnie i tak lekko jak na @. nie pamiętam czy tak było poprzednim razem :( kurna wtedy nie nastawiałam się na nic i nie zapisywałam nic dokładnie :D

[*] Jagoda 18.03.2014
    [*] Antosia 13.01.2019

Mutacja V Leiden hetero (acard 150mg.,heparyna 0,6ml.)
    MTHFR 1298A>C hetero
    Niedoczynność tarczycy Euthyrox N 150
  • nick nieaktualny

Wysłany: 7 kwietnia 2014, 21:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    dżona wrote:
    Hej wieczorem :)

Aniu dziękuję <3
    Tylko u nas jest taka sytuacja, że możemy serduszkować tylko w weekendy, bo mój mąż tak pracuje i szkoda, ale nie możemy np co dzień, albo co drugi dzień i kiedy nam się zachce niestety :) i za bardzo na luz nie można liczyć w takiej sytuacji. No i mierzenie tempki jest tez z tym w jakiś sposób powiązane, bo ja wolę wiedzieć cokolwiek niż nie wiedzieć nic, chcę obserwować jak się tempka ma w każdym cyklu, kiedy jest skok, czy wypadnie na weekend :) Mierzenie mnie raczej uspokaja niż męczy i stresuje :) Wczoraj też pisałam na temat mojego termometru - jestem od niego po prostu uzależniona :)
    Tak w ogóle to mam jeszcze plan i siłę na ten cykl - nie jest najgorzej :)

Idę pod prysznic i pod kołderke :) Jeszcze nakleje plaster rozgrzewający na brzuch, żeby jakoś przetrwać noc, jutro będzie lepiej :)
    Najgorsze jest tylko to, że mnie jakieś przeziębienie rozbiera, boli mnie głowa i gardło coraz bardziej :/ Herbata z miodem i cytryną na mnie czeka :)

Dobranoc Kochane :3
    Pozdrawiam Wszystkie :*

To w takim razie Kochana trzymam kciuki mocno za Was! <3
    Kuruj się tam, żeby Cię nie rozłożyło choróbsko ;* ślę wiruski <3 <3 <3 <3 <3

dżona lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 7 kwietnia 2014, 21:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Maniuś wrote:

Maniuś ja nie miałam nic w dniu spodziewanej @. Zalewało mnie tylko białym śluzem. Dużo go było. Plamki krwi i podbarwionego śluzu miałam po 1-2 tyg od terminu @. Ale z tego co czytałam to zdarzają się plamienia w dniu @, ale @ nie przychodzi :) Jak się nie rozkręci to zatestuj :) trzymam kciuki <3

Maniuś lubi tę wiadomość

• Bursztynka Autorytet

Wysłany: 7 kwietnia 2014, 21:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Malinowa, u ciebie na wykresie to na pewno owulka jest źle wyznaczona. Jak Ci teraz przybędzie parę dni wyższych tempek to powinno przesunąć może na wczoraj?

SyCy39O.jpgSyCyp2.png

Wysłany: 7 kwietnia 2014, 21:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    wiesz co myślę, że ona była 3 albo 4 kwietnia :) i tak by się zgadzało z moimi odczuciami i całą resztą objawów i testów :)

[*] Jagoda 18.03.2014
    [*] Antosia 13.01.2019

MTHFR 1298A>C hetero
  • Kaśka28 Autorytet

Wysłany: 7 kwietnia 2014, 21:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Landryneczka kogo moje piekne oczy widza:D witamny wsrod nas:D

Santoocha spij odpoczywaj ile wlezie musisz miec sily buziaczki kochana i oby mdlosci szybko ustapily

Lena tulam badz silna

Zlota skarbie nie smutaj sie w kocnu bociek znajdzie do ciebie droge..pokolei spokojnie...a moze odpuscie na kilka cykli...badz silna

Fidelissa trzymam kciuki za nauke jazdy:D tylko niekogo nie potrac ;)

Dzona i ciebie tez przytulam i pamietaj i ty i Zlota ze jak ktores zaczynaja cykl razem to zawsze minimuj jedna fasola na koniec takze trzymam kciuki nawet za was obie oby tym razem bylo zielono zycze wam tego z calego serducha:D

Simcat pamietaj ze porogram to tylko program....jesli czujesz ze bylo inaczej to wierz bardziej sobie:D

Melula ty nie przepraszaj nie musisz porzeciez nadrabiac:D zawsze jest ktos kto ogolnie ci nakresli o czym byla mowa a nawet jesli nie to wiesz zadajesz pytanie i lecimy dalej najwyzej powtorzymy sie i juz:D

Misty to świetnie ze tak sie wizyta potoczyla:D i juz masz spokoj:D

Sara trzymam kciuki za wizyte (chyba wlasnie jestes w trakcie:D)

Monia moze bedzie 2-3 dni pozniej ovu wiec spokoijnie:D

oooo widze Malinowa ze na snach tez sie znasz:D jak mi sie cos przysni to bede wiedziala gdzie uderzyc:D

Livia witamy w naszych skromnych progach
    potforzasta wrote:
    Drażni mnie dzisiaj to forum :/ Albo mi nie wyśle albo wyśle 3 razy.
    No ja dzisiaj tez mam problemy z forum..grrrr

Bursztynka moim zdaniem bardzo dobrze robisz tylko sie nie denerwuj a idz i prywatnie i pozniej na NFZ mam nadzieje ze wszytko bedzie dobrze:D nieee ja nie mam nadzieji ja jestem pewna:D
    Fajnie mieliscie z tym trzepaniem ale tak naprawde rozczulaja mnie faceci jak pomagają swoim kobietom z takim zapalem...szkoda ze tylko wtedy jak w ciazy nooo w sumie nie tylko ale tak jakos bardziej:D

Aniu bardzo sie ciesze ze dzidzia rozwija sie prawidlowo:D

Maniuś trzymam kciuki za tesciora zeby masz poszla sobie na 9msc:D

Monia Ty nie panikuj z tymi wynikami kochana ja wrocilam od lekarza i twoje wyniki sa w poroznaniu do moich zdecydowanie lepsze!! i przy takich wynikach macie spore (mimo ze wyniki macie slabsze)kochana [poprawicie te wyniki zobaczysz!!! witaminy pomoga ponoc bardzo skuteczny jest profertil :D
    Dzieki ze pytasz i myslisz o mnie ale u gina bardzo sie przeciagnelo...weszlam godzine pozniej niz bylam umowiona...

Misty oby tylko tak dalej:D

Misty87, Maniuś, XxMoniaXx, Ania07, dżona, Macierzanka:) lubią tę wiadomość

Dluuuuga historia...ale warto było walczyć !!!
    9dpt 84.51 :D
    11dpt 210
    14 dpt 765.9
    18dpt 4270
    32dptmamy ❤️
    w4sq3e3kaoemk4zn.png
  • Misty87 Autorytet

Wysłany: 7 kwietnia 2014, 21:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Monia pozdrowilam maluszki! :)

Manius ja tez plamien wtedy nie mialam,a tylko b.duzo sluzu, ale tez slyszalam, ze roznie to bywa. Niektore maja w dzien@ plamienia.
    Ja wciaz jestem dobrej mysli, co do Ciebie :)
    Hej Kasko! :D

Dziewczyny starajace sie, nie spinajcie sie tak tempkami, powtorze po raz nty - zobaczcie na moj wykres! Gory i dolinki :)

Maniuś, XxMoniaXx, Ania07, Z., Macierzanka:) lubią tę wiadomość

Chłopcy 1jajowi,1ow i 1kosm, cc 32+5,waga 1880g i 1670g.
    1usahdgeb3da0ojs.png
  • Bursztynka Autorytet

Wysłany: 7 kwietnia 2014, 21:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Malinowa raczej nie mogłaś mieć owulki przy spadającej tempce.... Owulka ma to do tego że charakteryzuje się mocnym skokiem tempki ale w górę. I dla Twoich serduch lepsza owulka by była w niedzielę :) bo serducha są potrzebne tuż przed owulką bo podczas niej to już po fakcie.

Misty, co fakt to fakt. Twój wykres rządzi :D

Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 kwietnia 2014, 21:42

Misty87 lubi tę wiadomość

SyCy39O.jpgSyCyp2.png
  • XxMoniaXx Autorytet

Wysłany: 7 kwietnia 2014, 21:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kaśka i co jeszcze lekarz ci powiedział o tych wynikach ? czemu niby mam takie spore szanse? mów mi wszystko kochana bo mnie wiesz ze tez to interesuje każda nowośc w naszych sprawach :)

Malinowa Panienka, Z. lubią tę wiadomość

f2wl3e5exwv499zn.png
    km5sdf9hllms5iw1.png

10. 2018r. - c.b

Wysłany: 7 kwietnia 2014, 21:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Masz rację ale obawiam się, że to niemożliwe jednak... zobacz na testy... ale nie miałabym nic przeciwko :D

dziś mnie pobolewa brzuch małpowo i obawiam się, że ona dotrze do mnie szybciej niż pomyślę o niej ciepło bądź zimno :D

[*] Jagoda 18.03.2014
    [*] Antosia 13.01.2019

MTHFR 1298A>C hetero

Wysłany: 7 kwietnia 2014, 21:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kasiula a co u Ciebie? ja zakręcona dziś jak ruski słoik - nogi mnie bolą od squatów a ręce od hantli :D

Opowiadaj co gin Tobie powiedział!!!

[*] Jagoda 18.03.2014
    [*] Antosia 13.01.2019

MTHFR 1298A>C hetero
  • Laura Autorytet

Wysłany: 7 kwietnia 2014, 21:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Malinowa Panienka wrote:
    wiesz co myślę, że ona była 3 albo 4 kwietnia :) i tak by się zgadzało z moimi odczuciami i całą resztą objawów i testów :)
    Ja myślę ze ovu faktycznie źle wyznaczyło u Ciebie, a widzę że w późniejszych dniach miałaś testy owulacyjne na plus :) to kto wie Malinowa może żeście trafili w owulke :) czego oczywiście życzę :)

Synuś mamusi i tatusia :)
    Dominiś 2890, 52cm <3
    89c50790be.png

Wysłany: 7 kwietnia 2014, 21:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Laura wrote:
    Ja myślę ze ovu faktycznie źle wyznaczyło u Ciebie, a widzę że w późniejszych dniach miałaś testy owulacyjne na plus :) to kto wie Malinowa może żeście trafili w owulke :) czego oczywiście życzę :)
    Ponoć ma być syn teraz więc w tą owulkę to by się zgadzało :D

ale poważnie to uważam, że ten cykl spalony jest :) następny będzie a większym przyłożeniem się :D

[*] Jagoda 18.03.2014
    [*] Antosia 13.01.2019

MTHFR 1298A>C hetero
‹‹ 350 351 352 353 354 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Starania o ciążę a badanie AMH - 6 rzeczy, o których warto wiedzieć

Badanie AMH może bardzo dużo powiedzieć o kobiecej płodności... Kiedy warto je wykonać? Jakich informacji może dostarczyć? Jakie są normy AMH i jak przebiega badanie? Poznaj 6 faktów o badaniu AMH!

CZYTAJ WIĘCEJ

Suchość pochwy - najczęstsze przyczyny, objawy i leczenie

Suchość pochwy to wstydliwa dolegliwość, która dotyka wielu kobiet. Kiedy się pojawia? Jakie są najczęstsze przyczyny problemów z odpowiednim nawilżeniem pochwy? Czy suchość pochwy można leczyć? 

CZYTAJ WIĘCEJ

USG, test PAPP-A. Nieprawidłowe wyniki badań w ciąży – co dalej?

W badaniu USG lekarz wykrył jakieś nieprawidłowości? A może wyniki testu PAPP-A są niezadowalające? Co dalej? Jakie kroki podjąć? Czy w takiej sytuacji nieinwazyjny test genetyczny może okazać się pomocny? Jakich informacji może dostarczyć test NIPT?

CZYTAJ WIĘCEJ