Na Temat i NIE na temat, dla staraczek i dla zafasokowanych
-
WIADOMOŚĆ
-
nom mi też forum zacinało
Tak Laura, ja śluz olałam teraz, bo miałam tak mało że kot więcej napłacze. Więc co miałam badać jak go nie było?
Monia, walnę prosto z mostu. Jak nie umiesz głowy wyłączyć to pomyśl sobie: "Bursztynowa olała śluz i owulkę i miała ufoka na teściorze. To ja też mogę!"
Powiem Ci że takie leczenie na pewno Ci nie zaszkodzi -
Dziewczynki ponawiam pytanie...moze jest ono bardziej do zafasolkowanych juz...czy w dzien @ mislyscie moze sluz z odrobina krwi?bo u mnie dzis cos takiego wystapilo...brzuch mnie boli jak na @ ale sie nie rozkrecila jeszcze...jak do jutra nic to zrobie test...
-
Bursztynka wrote:nom mi też forum zacinało
Tak Laura, ja śluz olałam teraz, bo miałam tak mało że kot więcej napłacze. Więc co miałam badać jak go nie było?
Monia, walnę prosto z mostu. Jak nie umiesz głowy wyłączyć to pomyśl sobie: "Bursztynowa olała śluz i owulkę i miała ufoka na teściorze. To ja też mogę!"
Powiem Ci że takie leczenie na pewno Ci nie zaszkodzidzięki za cenne rady
dostosuje sie
-
Maniuś wrote:Dziewczynki ponawiam pytanie...moze jest ono bardziej do zafasolkowanych juz...czy w dzien @ mislyscie moze sluz z odrobina krwi?bo u mnie dzis cos takiego wystapilo...brzuch mnie boli jak na @ ale sie nie rozkrecila jeszcze...jak do jutra nic to zrobie test...
Maniuś lubi tę wiadomość
-
ja też krwi nie miałam ale każdy jest inny
Laura mnie też boli podbrzusze i ciągnie i tak lekko jak na @. nie pamiętam czy tak było poprzednim razemkurna wtedy nie nastawiałam się na nic i nie zapisywałam nic dokładnie
[*] Jagoda 18.03.2014
[*] Antosia 13.01.2019
Mutacja V Leiden hetero (acard 150mg.,heparyna 0,6ml.)
MTHFR 1298A>C hetero
Niedoczynność tarczycy Euthyrox N 150 -
nick nieaktualnydżona wrote:Hej wieczorem
Aniu dziękuję
Tylko u nas jest taka sytuacja, że możemy serduszkować tylko w weekendy, bo mój mąż tak pracuje i szkoda, ale nie możemy np co dzień, albo co drugi dzień i kiedy nam się zachce niestetyi za bardzo na luz nie można liczyć w takiej sytuacji. No i mierzenie tempki jest tez z tym w jakiś sposób powiązane, bo ja wolę wiedzieć cokolwiek niż nie wiedzieć nic, chcę obserwować jak się tempka ma w każdym cyklu, kiedy jest skok, czy wypadnie na weekend
Mierzenie mnie raczej uspokaja niż męczy i stresuje
Wczoraj też pisałam na temat mojego termometru - jestem od niego po prostu uzależniona
Tak w ogóle to mam jeszcze plan i siłę na ten cykl - nie jest najgorzej
Idę pod prysznic i pod kołderkeJeszcze nakleje plaster rozgrzewający na brzuch, żeby jakoś przetrwać noc, jutro będzie lepiej
Najgorsze jest tylko to, że mnie jakieś przeziębienie rozbiera, boli mnie głowa i gardło coraz bardziejHerbata z miodem i cytryną na mnie czeka
Dobranoc Kochane
Pozdrawiam Wszystkie :*
To w takim razie Kochana trzymam kciuki mocno za Was!
Kuruj się tam, żeby Cię nie rozłożyło choróbsko ;* ślę wiruskidżona lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyManiuś wrote:Dziewczynki ponawiam pytanie...moze jest ono bardziej do zafasolkowanych juz...czy w dzien @ mislyscie moze sluz z odrobina krwi?bo u mnie dzis cos takiego wystapilo...brzuch mnie boli jak na @ ale sie nie rozkrecila jeszcze...jak do jutra nic to zrobie test...
Maniuś ja nie miałam nic w dniu spodziewanej @. Zalewało mnie tylko białym śluzem. Dużo go było. Plamki krwi i podbarwionego śluzu miałam po 1-2 tyg od terminu @. Ale z tego co czytałam to zdarzają się plamienia w dniu @, ale @ nie przychodziJak się nie rozkręci to zatestuj
trzymam kciuki
Maniuś lubi tę wiadomość
-
wiesz co myślę, że ona była 3 albo 4 kwietnia
i tak by się zgadzało z moimi odczuciami i całą resztą objawów i testów
[*] Jagoda 18.03.2014
[*] Antosia 13.01.2019
MTHFR 1298A>C hetero
Landryneczka kogo moje piekne oczy widza:D witamny wsrod nas:D
Santoocha spij odpoczywaj ile wlezie musisz miec sily buziaczki kochana i oby mdlosci szybko ustapily
Lena tulam badz silna
Zlota skarbie nie smutaj sie w kocnu bociek znajdzie do ciebie droge..pokolei spokojnie...a moze odpuscie na kilka cykli...badz silna
Fidelissa trzymam kciuki za nauke jazdy:D tylko niekogo nie potrac
Dzona i ciebie tez przytulam i pamietaj i ty i Zlota ze jak ktores zaczynaja cykl razem to zawsze minimuj jedna fasola na koniec takze trzymam kciuki nawet za was obie oby tym razem bylo zielono zycze wam tego z calego serducha:D
Simcat pamietaj ze porogram to tylko program....jesli czujesz ze bylo inaczej to wierz bardziej sobie:D
Melula ty nie przepraszaj nie musisz porzeciez nadrabiac:D zawsze jest ktos kto ogolnie ci nakresli o czym byla mowa a nawet jesli nie to wiesz zadajesz pytanie i lecimy dalej najwyzej powtorzymy sie i juz:D
Misty to świetnie ze tak sie wizyta potoczyla:D i juz masz spokoj:D
Sara trzymam kciuki za wizyte (chyba wlasnie jestes w trakcie:D)
Monia moze bedzie 2-3 dni pozniej ovu wiec spokoijnie:D
oooo widze Malinowa ze na snach tez sie znasz:D jak mi sie cos przysni to bede wiedziala gdzie uderzyc:D
Livia witamy w naszych skromnych progachpotforzasta wrote:Drażni mnie dzisiaj to forumAlbo mi nie wyśle albo wyśle 3 razy.
Bursztynka moim zdaniem bardzo dobrze robisz tylko sie nie denerwuj a idz i prywatnie i pozniej na NFZ mam nadzieje ze wszytko bedzie dobrze:D nieee ja nie mam nadzieji ja jestem pewna:D
Fajnie mieliscie z tym trzepaniem ale tak naprawde rozczulaja mnie faceci jak pomagają swoim kobietom z takim zapalem...szkoda ze tylko wtedy jak w ciazy nooo w sumie nie tylko ale tak jakos bardziej:D
Aniu bardzo sie ciesze ze dzidzia rozwija sie prawidlowo:D
Maniuś trzymam kciuki za tesciora zeby masz poszla sobie na 9msc:D
Monia Ty nie panikuj z tymi wynikami kochana ja wrocilam od lekarza i twoje wyniki sa w poroznaniu do moich zdecydowanie lepsze!! i przy takich wynikach macie spore (mimo ze wyniki macie slabsze)kochana [poprawicie te wyniki zobaczysz!!! witaminy pomoga ponoc bardzo skuteczny jest profertil
Dzieki ze pytasz i myslisz o mnie ale u gina bardzo sie przeciagnelo...weszlam godzine pozniej niz bylam umowiona...
Misty oby tylko tak dalej:D
Misty87, Maniuś, XxMoniaXx, Ania07, dżona, Macierzanka:) lubią tę wiadomość
Dluuuuga historia...ale warto było walczyć !!!
9dpt 84.51
11dpt 210
14 dpt 765.9
18dpt 4270
32dptmamy ❤️
-
Monia pozdrowilam maluszki!
Manius ja tez plamien wtedy nie mialam,a tylko b.duzo sluzu, ale tez slyszalam, ze roznie to bywa. Niektore maja w dzien@ plamienia.
Ja wciaz jestem dobrej mysli, co do Ciebie
Hej Kasko!
Dziewczyny starajace sie, nie spinajcie sie tak tempkami, powtorze po raz nty - zobaczcie na moj wykres! Gory i dolinkiManiuś, XxMoniaXx, Ania07, Z., Macierzanka:) lubią tę wiadomość
-
Malinowa raczej nie mogłaś mieć owulki przy spadającej tempce.... Owulka ma to do tego że charakteryzuje się mocnym skokiem tempki ale w górę. I dla Twoich serduch lepsza owulka by była w niedzielę
bo serducha są potrzebne tuż przed owulką bo podczas niej to już po fakcie.
Misty, co fakt to fakt. Twój wykres rządziWiadomość wyedytowana przez autora: 7 kwietnia 2014, 21:42
Misty87 lubi tę wiadomość
-
Masz rację ale obawiam się, że to niemożliwe jednak... zobacz na testy... ale nie miałabym nic przeciwko
dziś mnie pobolewa brzuch małpowo i obawiam się, że ona dotrze do mnie szybciej niż pomyślę o niej ciepło bądź zimno[*] Jagoda 18.03.2014
[*] Antosia 13.01.2019
MTHFR 1298A>C hetero
Kasiula a co u Ciebie? ja zakręcona dziś jak ruski słoik - nogi mnie bolą od squatów a ręce od hantli
Opowiadaj co gin Tobie powiedział!!![*] Jagoda 18.03.2014
[*] Antosia 13.01.2019
MTHFR 1298A>C hetero
Malinowa Panienka wrote:wiesz co myślę, że ona była 3 albo 4 kwietnia
i tak by się zgadzało z moimi odczuciami i całą resztą objawów i testów
to kto wie Malinowa może żeście trafili w owulke
czego oczywiście życzę
-
Laura wrote:Ja myślę ze ovu faktycznie źle wyznaczyło u Ciebie, a widzę że w późniejszych dniach miałaś testy owulacyjne na plus
to kto wie Malinowa może żeście trafili w owulke
czego oczywiście życzę
ale poważnie to uważam, że ten cykl spalony jestnastępny będzie a większym przyłożeniem się
[*] Jagoda 18.03.2014
[*] Antosia 13.01.2019
MTHFR 1298A>C hetero
Niedoczynność tarczycy Euthyrox N 150