Na Temat i NIE na temat, dla staraczek i dla zafasokowanych
-
WIADOMOŚĆ
-
Ania wydaje mi się,że nie zablkowałam się od początku wiedziałam,że na ten cykl nie mam co liczyć chyba,że zablokowałam się oczekwianiem na @ bo jej się nie mogłam doczekać bo wiedziałam,że zacznę brać clo..W życiu nie chodzi o czekanie aż burza minie. Chodzi o to,by nauczyć sie tańczyć w deszczu.
-
Hej Kochane!
Trocchę nadrobiłam
Maniuś tak mi strasznie przykro i oczywiście doskonale rozumiem
Jak już dojdziesz po @ do siebie, to może faktycznie przestań się na chwilę obserwować i czerp z małżeństwa!!!
Dżona Ciebie też tulę!!!Ach te małpy, a my kobiety musimy to znosić, no bo jak inaczej!?
Magdas, ja tak proszę o pomoc moją babcię Ś.P.
My kupiliśmy lepsze auto jak zaczęły się starania, no bo jak z dzieckiem bez auta?!! No i auto się niedługo rozsypie a o dziecku nawet ptaszki nie śpiewają...
Ania, Sara, cieszę się bardzo że wizyty Wasze wypadły pomyśnie!
A Twoja Misty na pewno taka będzie!
Natomiast to co u Bursztynki to już nawet szkoda komentować bo to jest kpina, żeby mieć taki burdel w papierach, ale na pewno ta najbliższa wizyta będzie OK!
Kasiu, dobrze że znaleźliście się z mężem pod dobra opieką. Tak jak mówisz trzeba walczyć i wierzyć, że sie kiedyś uda! Nie takie cuda widziałam!!!
Monia Ty tak samo! Walczcie dziewczyny!
U mojego też wyniki nie są powalające, ale ja nie tracę nadziei!
Potforzasta TSH trochę za wysokie. Wystarczy jakiś endo! Trzymam kciuki
Pozdrawiam i tulę wszystkie Was tutaj zaglądające, ale chwilowo nie mam czasu ani siły na nic więcej!
Mam kryzys od wczoraj... na różnych płaszczyznach...
powiem tylko tyle, że się nie dziwię, że mam wysoką prolaktynę, skoro żyję w takim stresie!!! Opowiem jak ochłonę...Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 kwietnia 2014, 14:45
Misty87, Fidelissa, Maniuś, Z., dżona lubią tę wiadomość
-
Ojjj po wesolym weekendzie dopadly Was podle nastroje. I ja pewnie bym sie zalamala, gdybysmy sie starali i wciaz nic. Ale jestem w 100% pewna,ze stres i ta ogromna chec zajscia w ciaze robia swoje, blokuja i tylko dzialaja na niekorzysc. Moze wtedy, kiedy jestescie smutne, plemniczki mysla 'ta mamusia jest smutna, takiej nie chcemy, poczekamy az jej przejdzie, wtedy zaczniemy dzialac'... to tak w ramach pocieszenia :*
Macierzanka:), Maniuś, Z., dżona lubią tę wiadomość
-
Wrrrrrr. Umyłam okna w całej chacie, dumna z siebie niesłychanie poszłam do łazienki wypłukać ściery. Słyszę nagle huki jakieś, nastraszyłam się, wybiegam z łazienki a tam grad z deszczem prosto w okna... Kocham cię pogodo!
Misty87, Ania07, Fidelissa, Z., Kaśka28 lubią tę wiadomość
"Musisz uwierzyć w siebie, bo wiara czyni cuda.."
-
nick nieaktualnyMagdas całkiem możliwe, że od wyczekiwania na @. Mam nadzieję, że sytuacja niebawem się wyjaśni
Macierzanka stres to nic dobregooby szybko u Ciebie skończyły się te złe dni i nastały lepsze
Another ja na Twoim miejscu bym się chyba wkur.iła jakbym umyła okna i zaczęło by laćAle mimo wszystko będą czyściejsze niż były
Another lubi tę wiadomość
-
Potforku a skąd Ty jesteś? Jak to prywatnie endo za 2-3 miesiące?
musisz tsh zbić i przeciwciała... to coś z hashimoto ma wspólnego ale to jest do nadrobienia
reszta jest okWiadomość wyedytowana przez autora: 8 kwietnia 2014, 16:22
[*] Jagoda 18.03.2014
[*] Antosia 13.01.2019
Mutacja V Leiden hetero (acard 150mg.,heparyna 0,6ml.)
MTHFR 1298A>C hetero
Niedoczynność tarczycy Euthyrox N 150 -
Malinowa Panienka wrote:Potforku a skąd Ty jesteś? Jak to prywatnie endo za 2-3 miesiące?
musisz tsh zbić i przeciwciała... to coś z hashimoto ma wspólnego ale to jest do nadrobienia
reszta jest ok -
który rocznik jesteś?
a nie możesz gdzieś dalej pojechać żeby zaczął stabilizować poziom hormonów?[*] Jagoda 18.03.2014
[*] Antosia 13.01.2019
MTHFR 1298A>C hetero
Malinowa Panienka wrote:który rocznik jesteś?
a nie możesz gdzieś dalej pojechać żeby zaczął stabilizować poziom hormonów? -
czyli rocznik około Czarnobyla... niestety ale duża nas ma takie problemy
jeżeli jest ginekolog - endokrynolog to supertak najlepiej żebyś szukała!!!
[*] Jagoda 18.03.2014
[*] Antosia 13.01.2019
MTHFR 1298A>C hetero
Cos Wam powiem dziewczyny. Myślę, że psyche jest najważniejsza.
Miałam 2 cykle z clo i co i nic?
Byłam totalnie załamana
Nie mogłam patrzeć na dzieci kuzynów.
Dół non stop.
Miałam założenie ze od marca bez termometru , miesiąc przerwy bo mam dość psychicznie i fizycznie.
Poszłam w lutym na kontrolna do ginki a ona, uuuu owulacji w tym miesiącu chyba nie będzie, chyba , ze moze bardzo pozna . ..... Wyszłam płacząc.
Stwierdziłam, ze odpuszczam.
Maż sie zaziębil, były jakieś imprezy pare razy go odpadłam ale na luzie
I co jest efekt?)
Ginka jak przyszłam powiedziała- pani jest w ciazy.,.. .? Kiedy?
Wiec moim zdaniem przede wszystkim psyche.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 kwietnia 2014, 16:49
XxMoniaXx, Z., dżona lubią tę wiadomość
-
Malinowa Panienka wrote:czyli rocznik około Czarnobyla... niestety ale duża nas ma takie problemy
jeżeli jest ginekolog - endokrynolog to supertak najlepiej żebyś szukała!!!
Mam siostry z rocznika 86 i 87 ta z 87 na 100% ma coś z tarczycą ale się nie bada no nic jej sprawa.