Na Temat i NIE na temat, dla staraczek i dla zafasokowanych
-
WIADOMOŚĆ
-
Dzień dobry !
Ja od 6 na nogach, nawet mój M. wstał zaraz po mnie. Szok.Do 19 niestety w pracyale koleżanka ma mi oddać godzinę, więc zaraz jej napiszę, żeby szybciej przyszła.
Laura szczęściara, myślę, że teraz tym bardziej będzie Ci danie zobaczyć dwie kreseczki
Żabciu u mnie też piękne słonko świeci. Nawet ciepło, miałam jechać samochodem, ale jak M. zaczął, że on olej musi wymienić by pojechał blachę na dach zobaczyć i takie tam .... to powiedziałam, że pójdę piechotą.Z., Laura, Little Frog lubią tę wiadomość
-
Cześć
Laura gratulacje rozbicia strony
Kasia i Nati udanej imprezy
Mi dzis sie szykuje nudny wieczor bo maz do pracy a ja bylam umowiona z kumpela ale biedna sie rozchorowala.
Robilam ten test dla formalnosci i brz zdziwienia mam I kreske
Milego dnia Wam zyczeLaura lubi tę wiadomość
W życiu nie chodzi o czekanie aż burza minie. Chodzi o to,by nauczyć sie tańczyć w deszczu. -
Niestety nie. Niedziela pracująca, tyle dobrego, że poniedziałek nocka, więc do 18:30 mam wolne
Dzisiaj przychodzę, patrzę jakaś nowa dziewczyna siedzi. Mówiła, że już tu kiedyś pracowała, ale że się zastanowi czy chce pracować .... więc pewnie nie przyjdzie już znając życie. -
Magda, no szkoda że jedna krecha. Ciekawe co tam się u Ciebie wydarzyło. Pewnie dostaniesz na wywołanie.
Sara, uśmiałam się z tym ogonkiem
My wczoraj powiedzieliśmy rodzicom i rodzeństwu. Oczywiście obydwie mamusie łezki uroniły. Tatusiowie też trochę rozmiękli.
Szybko nam się zbliża remont planowany na maj. Muszę poszukać gdzieś jakiś inspiracji. I zrezygnowaliśmy z przenoszenia kuchni do dużego pokoju, bo za dużo kombinowania i kasy to pochłonie. Trudno, kiedyś oddamy sypialnię szkrabowiAle już wymyśliłam że chcę mieć blaty w kuchni w koło okna, bo mam takie dość spore okno jak na kuchnię w bloku. Także początek wizji jest. Myślę że większość wyposażenia zakupimy w Ikei. Szkoda jednak że budowa w Lublinie się tak ociąga i będziemy musieli targać to z Wawy.
A tak pozatym to nie śpię od 6 rano. I o dziwo nie boli mnie dziś totalnie nic. Dziwne uczucie... -
Bursztynka widze,ze plany ambitne my mamy w planach remont pokoju ale pewnie zbierzemy sie dopiero po ewentualnych II kreskach :p
No troche szkoda ze jedna krecha ale w sumie to bylo do przewidzenia. Trudno wywola mi ten okres kiedys musi byc ten pierwszy razW życiu nie chodzi o czekanie aż burza minie. Chodzi o to,by nauczyć sie tańczyć w deszczu. -
Wogle mam w planie kupic wiesiolek, witamine d i chyba zainwestuje znowu w ten zel conecieve. Do tego pewnie cos na wywolani i clo i majtek w aptece zostawieW życiu nie chodzi o czekanie aż burza minie. Chodzi o to,by nauczyć sie tańczyć w deszczu.
-
Magdas wrote:Wogle mam w planie kupic wiesiolek, witamine d i chyba zainwestuje znowu w ten zel conecieve. Do tego pewnie cos na wywolani i clo i majtek w aptece zostawie
majtek to może nie zostawiaj:D:D ja kupowałam w aptece w wamexie. Tania ona nie jest. Ja kupiłam 120 kapsułek coś za 21-23 zł było, ale dokładnie nie pamiętam. Może nie kupuj tam u siebie tylko jak będziesz przy okazji w Ł.
Z., Macierzanka:), Misty87 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Nati89 wrote:Hej kochane:) Co u was, Laura gratki z 4
Magda dzieki;) Szkoda, że jedna kreskaAle lepiej żeby @ już przyszła i zapoczątkowała nowy cykl.
Clo kosztuje 23 zł jedno opakowanie, 10 tabl porażkaMagdas wrote:O widzisz bo mi ostatnio w aptece rzucila sie w oczy witamina d i cena byla 46zl wiec kupie w ł.
A majtki jednak se zostawieAnusiaM wrote:dziewczyny pomóżcie ;(
w zeszłym cyklu dowiedziałam się po fakcie ze nie wolno ibuprofenu. a teraz jak mam zawalony nos i gardlo to cos jest zabronione ? czy do testu wszystko moge? ferwex gripex duzo wit C??
ja tez nie spie od 7 posprztalam umylam okna maz ugotowal rosolek i zaraz jade do fryzjera i powoli na impreze heheh bo najpierw na urodzinki maluszka:DWiadomość wyedytowana przez autora: 12 kwietnia 2014, 11:10
Laura, Z., Macierzanka:) lubią tę wiadomość
Dluuuuga historia...ale warto było walczyć !!!
9dpt 84.51
11dpt 210
14 dpt 765.9
18dpt 4270
32dptmamy ❤️
-
Dziewczyny takie piękne słońce za oknem. Cieplutko, ludzi multum, a ja gniję w pracy
M. o 14 kończy. Oby jutro było tak samo pięknie, to pójdziemy wreszcie na wspólny spacer
uwielbiam, to trzymanie się za rączkę
Little Frog, Kaśka28, Z., Macierzanka:) lubią tę wiadomość