X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Na Temat i NIE na temat, dla staraczek i dla zafasokowanych
Odpowiedz

Na Temat i NIE na temat, dla staraczek i dla zafasokowanych

Oceń ten wątek:
  • sara_nar Autorytet

Wysłany: 12 kwietnia 2014, 07:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzień dobry !
    Ja od 6 na nogach, nawet mój M. wstał zaraz po mnie. Szok.Do 19 niestety w pracy :( ale koleżanka ma mi oddać godzinę, więc zaraz jej napiszę, żeby szybciej przyszła.
    Laura szczęściara, myślę, że teraz tym bardziej będzie Ci danie zobaczyć dwie kreseczki :)
    Żabciu u mnie też piękne słonko świeci. Nawet ciepło, miałam jechać samochodem, ale jak M. zaczął, że on olej musi wymienić by pojechał blachę na dach zobaczyć i takie tam .... to powiedziałam, że pójdę piechotą.

Z., Laura, Little Frog lubią tę wiadomość

relgh371g4so40bs.png
    klz9krhmiwshxnlc.png
  • Little Frog Autorytet

Wysłany: 12 kwietnia 2014, 07:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja to mam codziennie pobudkę o 6 i chyba zaczynam się powoli do tego przyzwyczajać :) Dzień wydaje się taki długi :D
    A jak pogoda ładna, to spacerek nawet na zdrowie Wam pójdzie :)
    A jak tam Twój grafik? Uda się, że w święta będziesz miała wolne?

• Magdas Autorytet

Wysłany: 12 kwietnia 2014, 07:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć
    Laura gratulacje rozbicia strony :)
    Kasia i Nati udanej imprezy :)
    Mi dzis sie szykuje nudny wieczor bo maz do pracy a ja bylam umowiona z kumpela ale biedna sie rozchorowala.

Robilam ten test dla formalnosci i brz zdziwienia mam I kreske

Milego dnia Wam zycze :)

Laura lubi tę wiadomość

W życiu nie chodzi o czekanie aż burza minie. Chodzi o to,by nauczyć sie tańczyć w deszczu.
  • sara_nar Autorytet

Wysłany: 12 kwietnia 2014, 07:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Niestety nie. Niedziela pracująca, tyle dobrego, że poniedziałek nocka, więc do 18:30 mam wolne :)
    Dzisiaj przychodzę, patrzę jakaś nowa dziewczyna siedzi. Mówiła, że już tu kiedyś pracowała, ale że się zastanowi czy chce pracować .... więc pewnie nie przyjdzie już znając życie.

relgh371g4so40bs.png
    klz9krhmiwshxnlc.png
  • sara_nar Autorytet

Wysłany: 12 kwietnia 2014, 07:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć Magdas :)
    oooooo patrzę na suwaczek, a tam 8 tydzień :D
    Skoro, to chłopiec, to ten ogonek lepiej niech nie znika ;)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 kwietnia 2014, 07:44

Bursztynka, Z., Laura, Macierzanka:) lubią tę wiadomość

relgh371g4so40bs.png
    klz9krhmiwshxnlc.png
  • Little Frog Autorytet

Wysłany: 12 kwietnia 2014, 07:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No, to chociaż tyle, że poniedziałek w dzień wolne.
    Hehe, no miejmy nadzieję, że trochę popracuje jak już przyszłą :)

• Bursztynka Autorytet

Wysłany: 12 kwietnia 2014, 08:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Magda, no szkoda że jedna krecha. Ciekawe co tam się u Ciebie wydarzyło. Pewnie dostaniesz na wywołanie.
    Sara, uśmiałam się z tym ogonkiem :)

My wczoraj powiedzieliśmy rodzicom i rodzeństwu. Oczywiście obydwie mamusie łezki uroniły. Tatusiowie też trochę rozmiękli.

Szybko nam się zbliża remont planowany na maj. Muszę poszukać gdzieś jakiś inspiracji. I zrezygnowaliśmy z przenoszenia kuchni do dużego pokoju, bo za dużo kombinowania i kasy to pochłonie. Trudno, kiedyś oddamy sypialnię szkrabowi :) Ale już wymyśliłam że chcę mieć blaty w kuchni w koło okna, bo mam takie dość spore okno jak na kuchnię w bloku. Także początek wizji jest. Myślę że większość wyposażenia zakupimy w Ikei. Szkoda jednak że budowa w Lublinie się tak ociąga i będziemy musieli targać to z Wawy.

A tak pozatym to nie śpię od 6 rano. I o dziwo nie boli mnie dziś totalnie nic. Dziwne uczucie...

SyCy39O.jpgSyCyp2.png
  • Magdas Autorytet

Wysłany: 12 kwietnia 2014, 08:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bursztynka widze,ze plany ambitne my mamy w planach remont pokoju ale pewnie zbierzemy sie dopiero po ewentualnych II kreskach :p
    No troche szkoda ze jedna krecha ale w sumie to bylo do przewidzenia. Trudno wywola mi ten okres kiedys musi byc ten pierwszy raz

W życiu nie chodzi o czekanie aż burza minie. Chodzi o to,by nauczyć sie tańczyć w deszczu.
  • Bursztynka Autorytet

Wysłany: 12 kwietnia 2014, 08:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny oglądam właśnie na TVN style o niedoborach witaminy D. 90% Polaków ma niedobory! Polecam wam kupić te witaminki. Nie wiem czy mi pomogły w zajściu w ciążę, ale na pewno odczuwam więcej energii.

Laura lubi tę wiadomość

SyCy39O.jpgSyCyp2.png
  • sara_nar Autorytet

Wysłany: 12 kwietnia 2014, 08:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    U nas też remont się szykuje, M. dzisiaj ma jechać zobaczyć blachę na dach. Ja tak myślę za 2/3 wypłaty pustaki kupić, bo musimy ścianę rozwalić i nową postawić.Aj trochę tego jest. Najgorzej, że nikt finansowo nie pomoże :(

relgh371g4so40bs.png
    klz9krhmiwshxnlc.png
  • Magdas Autorytet

Wysłany: 12 kwietnia 2014, 08:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    O widzisz ja chyba zainwestuje a jakie kupiłaś?

• Bursztynka Autorytet

Wysłany: 12 kwietnia 2014, 08:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Vitrum D3 1000 jednostek. Ktoś tu na forum polecał.

SyCy39O.jpgSyCyp2.png
  • Magdas Autorytet

Wysłany: 12 kwietnia 2014, 08:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wogle mam w planie kupic wiesiolek, witamine d i chyba zainwestuje znowu w ten zel conecieve. Do tego pewnie cos na wywolani i clo i majtek w aptece zostawie

• Magdas Autorytet

Wysłany: 12 kwietnia 2014, 08:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A moge wiedziec ile placilas? Bo u mnie tu w aptece lubia zdzierac wiec bym miala jakies odniesienie

• Nati89 Autorytet

Wysłany: 12 kwietnia 2014, 08:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej kochane:) Co u was, Laura gratki z 4 ;)
    Magda dzieki;) Szkoda, że jedna kreska :( Ale lepiej żeby @ już przyszła i zapoczątkowała nowy cykl.
    Clo kosztuje 23 zł jedno opakowanie, 10 tabl porażka

Laura lubi tę wiadomość

0d1yflw1vo1m1usk.png
  • Bursztynka Autorytet

Wysłany: 12 kwietnia 2014, 08:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Magdas wrote:
    Wogle mam w planie kupic wiesiolek, witamine d i chyba zainwestuje znowu w ten zel conecieve. Do tego pewnie cos na wywolani i clo i majtek w aptece zostawie

majtek to może nie zostawiaj :D:D:D ja kupowałam w aptece w wamexie. Tania ona nie jest. Ja kupiłam 120 kapsułek coś za 21-23 zł było, ale dokładnie nie pamiętam. Może nie kupuj tam u siebie tylko jak będziesz przy okazji w Ł.

Z., Macierzanka:), Misty87 lubią tę wiadomość

SyCy39O.jpgSyCyp2.png
  • Magdas Autorytet

Wysłany: 12 kwietnia 2014, 08:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    O widzisz bo mi ostatnio w aptece rzucila sie w oczy witamina d i cena byla 46zl wiec kupie w ł.
    A majtki jednak se zostawie :)

• nick nieaktualny

Wysłany: 12 kwietnia 2014, 08:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    dziewczyny pomóżcie ;(
    w zeszłym cyklu dowiedziałam się po fakcie ze nie wolno ibuprofenu. a teraz jak mam zawalony nos i gardlo to cos jest zabronione ? czy do testu wszystko moge? ferwex gripex duzo wit C??

• Kaśka28 Autorytet

Wysłany: 12 kwietnia 2014, 11:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nati89 wrote:
    Hej kochane:) Co u was, Laura gratki z 4 ;)
    Magda dzieki;) Szkoda, że jedna kreska :( Ale lepiej żeby @ już przyszła i zapoczątkowała nowy cykl.
    Clo kosztuje 23 zł jedno opakowanie, 10 tabl porażka
    no ja placilam 21 ale to nie duza roznica a i musialam kupic 100tabletek to sobie wyobraz ile zaplacilam.... do tego jeszcze jeden lek co kosztowal 50zl no ale jak maja pomoc to warto:D
    Magdas wrote:
    O widzisz bo mi ostatnio w aptece rzucila sie w oczy witamina d i cena byla 46zl wiec kupie w ł.
    A majtki jednak se zostawie :)
    nooooo ja mysle ze majtki beda na dupce hhehhehe :D ;)
    AnusiaM wrote:
    dziewczyny pomóżcie ;(
    w zeszłym cyklu dowiedziałam się po fakcie ze nie wolno ibuprofenu. a teraz jak mam zawalony nos i gardlo to cos jest zabronione ? czy do testu wszystko moge? ferwex gripex duzo wit C??
    probuj leczyc sie domowmi sposobami moze jakiech inchalacje syropki z cebulki i takie tam ale jak juz bedzie gorzej to normalnie bierz tabletki zdrowie najwazniesze...

ja tez nie spie od 7 posprztalam umylam okna maz ugotowal rosolek i zaraz jade do fryzjera i powoli na impreze heheh bo najpierw na urodzinki maluszka:D

Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 kwietnia 2014, 11:10

Laura, Z., Macierzanka:) lubią tę wiadomość

Dluuuuga historia...ale warto było walczyć !!!
    9dpt 84.51 :D
    11dpt 210
    14 dpt 765.9
    18dpt 4270
    32dptmamy ❤️
    w4sq3e3kaoemk4zn.png
  • sara_nar Autorytet

Wysłany: 12 kwietnia 2014, 11:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny takie piękne słońce za oknem. Cieplutko, ludzi multum, a ja gniję w pracy :( M. o 14 kończy. Oby jutro było tak samo pięknie, to pójdziemy wreszcie na wspólny spacer ;) uwielbiam, to trzymanie się za rączkę :D

Little Frog, Kaśka28, Z., Macierzanka:) lubią tę wiadomość

relgh371g4so40bs.png
    klz9krhmiwshxnlc.png
‹‹ 400 401 402 403 404 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

3 kluczowe płaszczyzny wsparcia męskiej płodności

Za problemy z płodnością w równym stopniu odpowiadają czynniki żeńskie, jak męskie. Jednak problemy z płodnością u mężczyzn w dalszym ciągu są większym tabu. Czas to zmienić! Jakie są najważniejsze i kluczowe płaszczyzny wsparcia męskiej płodności? Co w sytuacji, gdy wyniki nasienia nie napawają optymizmem? Które składniki są istotne w kontekście męskiej płodności? Wszystko wyjaśnia diagnosta laboratoryjny, seminolog - mgr anal. med. Piotr Nazarek. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak rozszerzać dietę dziecka? Poradnik krok po kroku

Kiedy zacząć rozszerzanie diety dziecka? Eksperci zalecają start około 6. miesiąca życia, kiedy niemowlę jest gotowe na odkrywanie nowych smaków, a mleko matki pozostaje kluczowym elementem jadłospisu. Jak rozpoznać gotowość malucha i które metody wprowadzania pokarmów wybrać? Dowiedz się, jak stopniowo uzupełniać dietę dziecka, unikając potencjalnych zagrożeń i wspierając zdrowy rozwój poprzez bezpieczne i zróżnicowane posiłki!

CZYTAJ WIĘCEJ

11 największych mitów dotyczących starania o dziecko, w które być może jeszcze wierzysz

Niektóre nieprawdziwe stwierdzenia przekazywane są z ust do ust tak długo, że bez zastanowienia w nie wierzymy. Przeczytaj jakie są największe mity na temat starania o dziecko i upewnij się, że „nie padłaś ich ofiarą”.

CZYTAJ WIĘCEJ