Na Temat i NIE na temat, dla staraczek i dla zafasokowanych
-
WIADOMOŚĆ
-
ok kochane weszlam nadrobilam od wczoraj przywitalam sie i juz mykam milego weekendu wam zycze buziaki
Little Frog, Z., Macierzanka:) lubią tę wiadomość
Dluuuuga historia...ale warto było walczyć !!!
9dpt 84.51
11dpt 210
14 dpt 765.9
18dpt 4270
32dptmamy ❤️
-
No to w poniedzialek o 9.50 moja godzina zero i mam nadzieje ze dowirm sie co jest grane :p i w poniedzialek majtki na dupce nie beda :p :p
Little Frog, sara_nar, Z., Bursztynka, Macierzanka:) lubią tę wiadomość
W życiu nie chodzi o czekanie aż burza minie. Chodzi o to,by nauczyć sie tańczyć w deszczu. -
Cześć dziewczynki
Wpadłam się przywitać z wami
Another mięczak była o 2 w nocy i nadal nie znamy tej słynnej opowieści
Madzia nie zostawiaj nigdzie majtek hehe
Kasia miłej zabawy dzisiaj
Z., sara_nar, Macierzanka:) lubią tę wiadomość
-
Cześć dziewczyny !
Wpadłam z kawka sie przywitać i zapytać jakie filmy wycisakcze łez polecacie? Wiem że już tu pisalyscie ale ciezkooo bedzie mi przeszukiwać 400 stron
U mnie we wtorek u lekarza beda majty w dół
Co u was? Jak humor?
Życzę każdej udanego dnia ♥♥♥Laura, Magdas, Macierzanka:) lubią tę wiadomość
Dwa bąbelki 👣
06.2015
03.2017 -
Wariatki, jaki maraton wczoraj haha!!!
Laura, no to chyba się coś szykuje u Ciebie
Po pierwsze, czy Magda wykonała dzisiaj test?
Aha, właśnie doczytałam... no to kurde co tam się dzieje u Ciebie!
Trzeba pogonić ten cykl jakoś!
Fidelissa, udanego weekendu!
Kasia porządenego resetu dzisiaj!
Nati z tego co pamiętam też dzisiaj na panieński idzie;)
Malinowa niezła historia z tymi bliźniakami, ja bym mogła miec takie wpadki
Driada miło Cię widzieć! Jak u Ciebie? Ja wczoraj miałam romantyczny wieczór i byłam zajęta winkiemteraz nadrabiam i się śmieję a małżyk patrzy na mnie jak na wariatkę
Tak Żabko, chciało się jak cholera!Ale impreza skończyła się tak, że mąż poszedł spać a ja padłam przed TV w salonie i obudziłam się o 3 rano
(stwierdzając oczywiście, że sen jest dla mięczaków)
Mogłam wejść i poczekać na Another
Sara, nie przemęczaj się tak kochana w tej robocie! Musisz już niedługo pomyśleć o zwolnieniu...
Bursztynka, fajne takie planowanie, przemeblowanie
Ja wczoraj chodziłam po meblowym z moją mamą i w marzeniach widziałam swoją kuchnię, sypialnię... a to jescze tak daleka droga... póki co na wynajmowanym... i praca się sypie... a najbliższa Ikea w Krk.
AnusiaM, polecam wszelkie cebulowe i czosnkowe specyfiki na gardło i zatoki!
A na gardło kup sobie takie tabletki do ssania tymianek i podbiał, dobre, małoinwazyjne. Z gripexów bym zrezygnowała...
Kasia, Ty to tak veni, vidi, ...
Znów się z Toba minę
Z. ja też dopiero pochłaniam kawę! Waniliową tym razem
Laura, Little Frog, Z., Magdas, Driada0102 lubią tę wiadomość
-
Ja też pomyłam dziś okna
W sumie wydaje mi się, że całkiem niedawno były myte, ale dziś to wyglądały gorzej niż źle.
Teraz sobie trochę leniuchuję i oglądam TV.
Z, a jaki rodzaj tych wyciskaczów łez chcesz oglądać?
Macierzanko, mam nadzieję, że w salonie było wygodnie, bo musisz oszczędzać swoje biedne plecy.
Laura, Z., Macierzanka:) lubią tę wiadomość
-
Macierzanka ale monolog :p
No popedze ten moj cykl moze @ w poniedzialek sie gina przestraszy i przyjdzieobym tylko majtki miala :p
Laura, Macierzanka:) lubią tę wiadomość
W życiu nie chodzi o czekanie aż burza minie. Chodzi o to,by nauczyć sie tańczyć w deszczu. -
Macierzanko, a u mnie się już kawka skończyła
teraz trzeba ruszyć kuperek do sklepu żeby pingwinowi w lodówce tam coś doładować
Ale na zdrowie!
Żaba, ja moje też umyłam i za dwa dni był deszcz więc - pierdzielę, nie robię!
A rodzaj wyciskaczy to coś w stylu Pamiętnik, TitanicLaura, Macierzanka:) lubią tę wiadomość
Dwa bąbelki 👣
06.2015
03.2017 -
No ja sie biore za rosolek:)
To do wieczora mam nadzieje ze ktos bedzie tu bo ja mam zamiar zamulac przed lapkiem dzis
Milego dniaZ., Macierzanka:), Laura lubią tę wiadomość
Magdas wrote:A na mnie wyciskajaca lzy dziala 3 metry nad niebem i tylko ciebie chce
Też bardzo wzruszający
JA to chyba najbardziej ryczałam na PS kocham Cię. Jak skończę czytać dziecko dla odważnych, to zabieram się za PS kocham Cię
A jak skończę czytać te wszystkie książki, które sobie kupiłam, to planuję kupić właśnie tę całą serię z 3 metry nad niebemAle mam jeszcze trochę tych książeczek przed sobą
I na liście też kilka
Z. lubi tę wiadomość
-
Little Frog wrote:Hmmmm....
To może Nietykalni, Forrest Gump, Choć goni nas czas, Skazani na Shawshank
Nie są to komedie romantyczne, ale zdecydowanie wyciskacze łez. Przynajmniej na mnie tak działają.
Dobre strzały! Ale wszystkie oglądałam
Zastanawiam się nad "Okruchy dnia" albo jakiś w miarę nowy jest "Koneser"
No nic, pomyślę
A teraz czas na mnie się ogarnąć
Do miłego!
PS. Kocham Cię to jeden z tych przypadków w których wyjątkowo wole film od książki, także książka du.py nie urywaWiadomość wyedytowana przez autora: 12 kwietnia 2014, 12:42
Little Frog lubi tę wiadomość
Dwa bąbelki 👣
06.2015
03.2017 -
No faktycznie monolog
bo zawsze jak wpadnę to tutaj panuje błoga cisza
A czy było wygodnie? No chyba tak, bo nic bardziej nie bolało
Jak ktoś chce wyciskacza łez, to dla mnie był taki zawsze List w butelce na przykład... jak sobie coś jeszcze przypomnę, to napiszęZ., Little Frog, Laura lubią tę wiadomość
-
Z. wrote:Dobre strzały! Ale wszystkie oglądałam
Zastanawiam się nad "Okruchy dnia" albo jakiś w miarę nowy jest "Koneser"
No nic, pomyślę
A teraz czas na mnie się ogarnąć
Do miłego!To chyba mamy dobry gust!
(moje drugie imię to skromność
)
Ale proszę polecać dalej, ja chętnie coś oglądnę
A dziś się nie ogarniam. Obiecałam sobie piwko i chipsy jak przyjdzie @, a dziś przyszła i chyba wytacza swoje najcięższe działa.
A tak napalając się dalej i nie tracąc wiary, to tak z ciekawości sprawdziłam kiedy bym miała termin jakby mi się udało w tym cyklu i wyszło dokładnie w urodziny mojej mamyMoże coś w tym jest, bo w styczniu urodził się mój tata, moja mama i mój najstarszy brat
Może znajdzie się jakaś teoria na to i może się uda?
Macierzanka:), Laura, Z. lubią tę wiadomość
-
Kasia no to zabuliłaś pięknie, najlepsze jst to, ze od jakies czasu clo nie jest refundowane, wtedy kosztowało około 4 zł ... ale po cóż refundacja, skoro człowiek się stara o dziecko to stać go na wszystko ! PORAZKA .. minister zdrowia powinien się wstydzić..
Ja zaraz zmykam robić pazuryPotem się odprężyć i powoli szykowac :)Miłęgo dnia kochanee :*
-
Nati dobrze ze nie kosztuje powyzej 100 zl a takie opakowanie wystarczy ci na 2 cykle ? Bo mi o ile nie zwiekszylby mi dawki to wtedy na 2 cykle bym miala bo mam brac po 1 tabletce przez 5 dni. A na endometrium ci cos przepisal? Bo slyszalam ze clo lubi zjadacW życiu nie chodzi o czekanie aż burza minie. Chodzi o to,by nauczyć sie tańczyć w deszczu.