Na Temat i NIE na temat, dla staraczek i dla zafasokowanych
-
WIADOMOŚĆ
-
Jestem na chwilkę. O 15 zadzwoniłam do koleżanki czy przyjdzie tak jak mówiła o 18, a ona, że zadzwoni za godzinę dać znać .... i jeszcze nie zadzwoniła. Ja tam złośliwa nie jestem, ale niech mnie kiedykolwiek oprosi żebym za nią przyszła, czy się zamieniła. NIe ma mowy.
Pospałam godzinkę, ale chyba jeszcze gorzej spać mi się chce niż wcześnieja mamy na 21 iść do mojej siostry na pizzę i jakieś bro, może karmi wypiję.
-
MAgda, spokojnie. W poniedziałek masz wizytę
Mi mój mąż też powiedział chyba ze dwa razy, że mi zrobi szlaban na różową stronę
Ja jeszcze mogę dodać, że wtedy miałam zachciankę na hamburgera (serio! Mój mąż do teraz mówi, że żałuje, że mi wtedy nie kupił drugiego, bo widział, że mi się chciało, ale mówiłam, że nie chcę) no i miałam zgagę (a nigdy wcześniej nie miałam i później też już nie miałam), do tego lekkie mdłości i lekki ból brzucha.
A dziś powiedziałam mężowi, że mi trochę przykro, bo już po walentynkach, po dniu kobiet i po moich imieninach i teraz dopiero muszę czekać na urodziny, żeby był jakiś mój wyjątkowy dzień, a on mi na to, że właśnie planował mi kupić dziś jakiegoś kwiatuszka tak bez okazji, ale teraz już tak głupio, bo bym sobie pomyślała, że dopiero jak się upomniałam, to mi kupił, a chciał tak bez okazji.
Sara, oj te laski u Ciebie w pracy to są niezłe...współczuję...
A ja dziś sobie robię prywatną mini imprezkę z mężem, będą chipsy, piwko i trochę punkowej muzykiAle najważniejsze: będzie miło!
I Wam życzę przyjemnych wieczorkówPrzypuszczam, że wpadnę tu dopiero jutro!! Pa!
Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 kwietnia 2014, 17:49
Laura, Misty87, Z. lubią tę wiadomość
-
Oj Żabko no już jestem spokojna
i nic nie wymyślam
zazdroszczę wieczoruja sama
tzn z kotem
ale jutro sobie odbijemy
A Ty się baw dobrzeLaura, Little Frog, Z. lubią tę wiadomość
W życiu nie chodzi o czekanie aż burza minie. Chodzi o to,by nauczyć sie tańczyć w deszczu. -
Żabko fajna impra
Ja z moim mężuniem mamy na dzisiejsze party bigosik, zaraz będzie świeżutko upieczona drożdżóweczka i do tego herbatka z cytrynką
Własnie teraz mój mężulek tak wygląda
Uwielbiam jego potrawyWiadomość wyedytowana przez autora: 12 kwietnia 2014, 18:09
Little Frog, Z., Fidelissa lubią tę wiadomość
-
Gdzie Wy wszystkie? Poszły
czy piją?
Ja mam dziś dobry dzień, prawie mnie nie mdli, obeszło się nawet bez torecanu
Wysprzątałam dom. Ale tak w granicach rozsądku, nie będę się zajeżdżać, jak za miesiąc remont. Teściowa z kolei od tygodnia odsuwa wszystkie szafki kuchenne, sprząta za nimi, a za miesiąc pójdą do pieca. Bezsens. Ale przynajmniej ja przy remoncie będę miała mniej do sprzątania
Od dziś króluje u mnie pasztet podlaski z pieprzem. Pochłaniam kanapki z nim jedna po drugiej. Boże, jak to miło zjeść coś z apetytem!
Jutro jedziemy na zakupy odzieżowo-obuwnicze, mam nadzieję że dam radę.
A dziś zrobiłam sobie jeszcze hennę na łepetynę i mam w planach wydepilować się porządnie (toż gin w poniedziałek!).
Powiem Wam, że tak się cieszyłam jak gin nie zabronił nam seksu,a teraz nie mam najmniejszej ochoty. Tylko ciągle podpytuję męża czy wytrzyma, ale jest dzielnyWiadomość wyedytowana przez autora: 12 kwietnia 2014, 20:43
Laura, Little Frog, Misty87, Kaśka28, Fidelissa lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnywitam się wieczorem
z nosa leci , gardło boli ;(
zjadłam dzisiaj czekolade kawowa i chipsy ketchupowe... nie długo bede się kulac zamiast chodzić a umiaru i rozumu brak
maż do 22 w pracy ;/
ogólnie czuje sie jak przemielona przez maszynke ;/
w nocy kiepsko śpie bo przez katar mam otwara buzie i mi wysycha
jak to jest fajnie jak człowiek jest zdrowy
zaczeły mnie dzisiaj boleć cyce
@ może być chyba 10-14dpo ?? a jak w poniedziałek bede miała już 7dpo to może @ się zbliża -
Ojjj cicho tu dzis, ale widze, ze kroluja panienskie i romantyczne wieczory z partnerami
My wlasnie zjedlismy pizze, ja prawie 3/4! A maz tez prawie cala. Zamowilam mu tak ostra,ze ryjkiem mu wykrzywialo, ale sam sie zgodzil haha
To tak w ramach naszej 2 rocznicy znajomosci, na poniedzialek przypada
Laura, Z., Macierzanka:), sara_nar, Fidelissa lubią tę wiadomość