Na Temat i NIE na temat, dla staraczek i dla zafasokowanych
-
WIADOMOŚĆ
-
Monia, nie wiem czy Cię to pocieszy. Ale jak ja byłam u ginki ostatnio to i tak z ciekawości zerknęła na badania nasionka mojego męża i powiedziała że do końca dobre to one nie są, bo tylko 4% prawidłowych i jakieś tam jeszcze rzeczy wynalazła. I do tego moje jajniki z paciorkami. Mówiła że mieliśmy szczęście że się udało, bo w sumie po obu stronach leżał problem.
Nie przestawaj wierzyć, pomimo wszystkich ludzi wkoło, którzy nie wiedzą przez Co przechodzicie.XxMoniaXx, Anutka, Z., Macierzanka:), sara_nar, Fidelissa lubią tę wiadomość
-
dziękuje kochana. u nas jest poprawnych 8 % i mało bo tylko 1,2mln/ml plemników. Bardzo mi źle a najbardziej boli jak znajomym lub dalszym znajomym sie udaje i wszyscy sie cieszą i ci jeszcze o tym opowiadają.. tak mnie to boli.. rozpłakałam sie na amen. Tak bym chciała miec dziecko, już tak proszę Boga o to
robimy wszystko , bierzemy te suplementy, byliśmy u urologa ale mi juz przez to wszystko normalnie ochota na
przechodzi
nie mam siłWiadomość wyedytowana przez autora: 13 kwietnia 2014, 15:13
-
Bursztynka wrote:Monia, nie wiem czy Cię to pocieszy. Ale jak ja byłam u ginki ostatnio to i tak z ciekawości zerknęła na badania nasionka mojego męża i powiedziała że do końca dobre to one nie są, bo tylko 4% prawidłowych i jakieś tam jeszcze rzeczy wynalazła. I do tego moje jajniki z paciorkami. Mówiła że mieliśmy szczęście że się udało, bo w sumie po obu stronach leżał problem.
Nie przestawaj wierzyć, pomimo wszystkich ludzi wkoło, którzy nie wiedzą przez Co przechodzicie. -
Anutka wrote:aaa... pewnie, ze za szybko... ale FL mam 11-12 dpo więc pomyślałam, że siknę wdziś a potem 16 dpo... chyba, ze @ SZYBCIEJ BĘDZIE
Anutka lubi tę wiadomość