Na Temat i NIE na temat, dla staraczek i dla zafasokowanych
-
WIADOMOŚĆ
-
Chciałabym was dziewczyny podnieść na duchu, ale naprawdę nie wiem jak
Bardzo bym chciała żebyście mieli swoje szczęście.
Mam znajomą, która starała się o dziecko przeszło 5lat. Postanowili spróbować metody invitro, która udała się za pierwszym razem, ale maluszek umarł w 6-7mies ;( mam nadzieję,że się nie podda i spróbują drugiego podejścia.
Mi zaś moja daje czadu jak nie wiem. Dziś postanowiłam wyjść na spacer i poszłam na lody do mc i do sklepu po małe zakupy. Nie minęło 5min w sklepie i zasłabłam w ostatniej chwili sobie kucnełam, ledwo doszłam do domu. Tak to już trwa od 5 tyg ciąży. Jutro ostatni dzień zwolnienia, lekarze to już mają mnie dość.
Another fajna przygoda tylko u mnie to ja bym była jak ten pitbull ;pAnother lubi tę wiadomość
-
Zdecydowanie serce pęka gdy czegoś się tak bardzo pragnie i nie może się doczekać spełnienia swoich marzeń, chociaż walczy się o to z całych sił. Początek napełnia nas nadzieją i wiarą w to, że się uda....z każdym dniem nadzieja i ekscytacja jest coraz większa, a jak przychodzi @, to rozczarowanie i smutek są nie do opisania.
Mi w tym cyklu też wydawało się, że wszystko ok. Przecież niekoniecznie musi się tak szybko udać, a jak zobaczyłam na facebooku wpis kumpla, że jego dziewczyny już są w domu, to aż się ciepło na sercu zrobiło. Ale jak zaczęłam rozmowę z mężem, to tak mnie to przytłoczyło i łzy się cisnęły do oczu.
Trzeba wiary i wytrwania, a przede wszystkim cieszyć się z tego, co już mamy. Ze wsparcia, które dają nam mężowie. Oni też to na swój sposób przeżywają. Nie zawsze rozmawiają, ale daje im to do myślenia.
Życzę Wam przede wszystkim Wiary, Nadziei i MiłościNo i dużo zdrówka
To najważniejsze!
Laura, Fidelissa, Another, Z., santoocha, Maniuś, Kaśka28 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Lena87 wrote:Prawie trafiłaś
Zaczyna się w lutym a kończę październik listopad
styczeń, marzec, czerwiec, grudzień praktycznie nicsporadycznie coś wyskoczy
Ja to dalej świętuję dzień dziecka i czekam na prezenty
A w grudniu, to święta i sylwester, który przeciąga się w zasadzie na styczeń, więc został Ci tylko marzec
Ok, zawijam żagielki do spania
Miłej nocki i do jutra!Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 kwietnia 2014, 22:29
Lena87, Z., Kaśka28 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyLittle Frog wrote:No co Ty?! Czerwiec
Ja to dalej świętuję dzień dziecka i czekam na prezenty
A w grudniu, to święta i sylwester, który przeciąga się w zasadzie na styczeń, więc został Ci tylko marzec
Ok, zawijam żagielki do spania
Miłej nocki i do jutra!
Wspominałam o urodzinach! Nie wliczając innych imprez
Dobranoc Żabkodo Jutra
Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 kwietnia 2014, 22:30
Z. lubi tę wiadomość
-
Hej,
Wróciłam z Wrocka lekko wykończona.
Sprzątanie grobów, wizyta u kumpeli:)
A w niedziele szukanie stanikow ciążowych ( to jest dopiero wyzwanie....)
I obowiązki rodzinne.
Leżę i czuje mdłości.
Ale
Kupiłam dwa staniki z koronki bez fiszbin w 2 paku.
Namierzylam sie sporo ale sa sukcesy:) czy wiecie, ze w ciazy nie możemy nosić stanikow z fiszbinami bo uszkadzają sie kanaliki mlekowe?
Co do wpisu Żabki
To jest bardzo trudne czekanie na cud na który mamy maleńki wpływ i nie mamy gwarancji, ze tym razem sie zdarzy...
Nadzieja czasami zawodzi
A rozczarowanie rozdziera serce....
Każda z nas ma swój czas przewidziany przez Górę ....trzeba tylko poczekać i dać się zaskoczyć)
Z., Little Frog, sara_nar, Laura lubią tę wiadomość
-
Żabo dobrej nocy
Właśnie oglądnęłam film ..... co o tym myślicie ? http://vod.pl/wybor-mandy,147839,w.html
Melula, ja całe życie mam problem z dobraniem biustonoszu, ale niedawno powstał u mnie w mieście Biuściasty zakątek i jest tam brafitterka, więc może się wybiorę, póki co noszę takie sportowe cyckonosze do biegania -
nick nieaktualny
-
sara_nar wrote:Żabo dobrej nocy
Właśnie oglądnęłam film ..... co o tym myślicie ? http://vod.pl/wybor-mandy,147839,w.html
Melula, ja całe życie mam problem z dobraniem biustonoszu, ale niedawno powstał u mnie w mieście Biuściasty zakątek i jest tam brafitterka, więc może się wybiorę, póki co noszę takie sportowe cyckonosze do bieganiasara_nar lubi tę wiadomość
-
Melula wrote:heh, ja mam teraz problem z doborem biustonosza, to już nie chcę myśleć, co to by było, gdyby udało się zajść w ciążę...[*] Jagoda 18.03.2014
[*] Antosia 13.01.2019
Mutacja V Leiden hetero (acard 150mg.,heparyna 0,6ml.)
MTHFR 1298A>C hetero
Niedoczynność tarczycy Euthyrox N 150