Na Temat i NIE na temat, dla staraczek i dla zafasokowanych
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Aaaa taki mam juz brzucholek
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/1c6282487438.jpg
Dobranoc LenaWiadomość wyedytowana przez autora: 13 kwietnia 2014, 23:35
Driada0102, Maniuś, sara_nar, Little Frog, Laura, Magdas, Nati89, Z., alka89, alka89, Lena87, Ania07, Fidelissa, Kaśka28 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
ja jestem i narzekam
ale mnie brzuch boli - masakra taki ból @dziś ledwo w aucie wytrzymałam bo myślałam, że jajo zniosę i będę krzyczeć o postój bo mi leci - patrzę później a tam nic nie ma...
[*] Jagoda 18.03.2014
[*] Antosia 13.01.2019
Mutacja V Leiden hetero (acard 150mg.,heparyna 0,6ml.)
MTHFR 1298A>C hetero
Niedoczynność tarczycy Euthyrox N 150 -
Malinowa,nie wiem naprawde co Ci powiedziec...skad ten bol...nie umiem Ci pomoc kochana,wybacz...ja w tym cyklu ostatnim tez tak mialam,bole @ tydzien przed...teraz juz nic mnie nie zdziwi po roku,bo co miesiac mi sie co innego dzieje...ale juz Ci przeszlo,co?
-
Maniuś wrote:Malinowa,nie wiem naprawde co Ci powiedziec...skad ten bol...nie umiem Ci pomoc kochana,wybacz...ja w tym cyklu ostatnim tez tak mialam,bole @ tydzien przed...teraz juz nic mnie nie zdziwi po roku,bo co miesiac mi sie co innego dzieje...ale juz Ci przeszlo,co?
boli prawy jajnik też
idę do gina na 19 może coś mi powie mądrego... szlag mnie trafi wrrrrr...[*] Jagoda 18.03.2014
[*] Antosia 13.01.2019
MTHFR 1298A>C hetero
Wstaję, wstaję!
Chociaż mojego to nie szkoda, bo znów słońce gdzieś się chowa za chmurami...
Mnie lekko głowa pobolewa.
A dziś mi się śniło, że brałam ślub z mężem i już wszystko było załatwione i trzy tygodnie przed ślubem powiedział, że musi wszystko przemyśleć i dopiero po dwóch tygodniach powiedział, że ok że dalej chce brać ślub. A przez te dwa tygodnie się słowem nie odezwał, ani się nie widzieliśmy - zero kontaktu. I uwaga: ja czekałam cierpliwieWszystko jeszcze mogłoby być w miarę realne, ale ta moja cierpliwość - nie ma szans
Prawdopodobnie bym go zabiła po oznajmieniu takiej wiadomości
Misty, piękne widoczki! Narobiłaś mi ochoty na taki puchar lodów
A co do brzuszka, to ja jak się najem, to też mi wyskakujeI zawsze podczas @ czuję się jak pączek
A teraz mam wrażenie, że schudłam! Ograniczyłam słodycze i wydaje mi się, że są efekty!
No i mąż też mi to mówi, ale zauważyłam, że cwaniaczek nauczył się już mówić to, co chcę usłyszeć
Malinowa, mnie też w poprzednim cyklu przez kilka dni bolało, później przestało i znowu bolało, po czym pojawiła się @...
Sara, odpoczywaj póki masz wolne
Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 kwietnia 2014, 07:56
Z., Laura, Misty87 lubią tę wiadomość
-
hej
@ się jednak nie przestraszyła gina i nie przyszła więc jadę na wizytę
Miłego dnia Wam życzę
Ps. trzymajcie kciuki oby to nic poważnegoAnusiaM, Z., Laura, Fidelissa lubią tę wiadomość
W życiu nie chodzi o czekanie aż burza minie. Chodzi o to,by nauczyć sie tańczyć w deszczu. -
Hej kochane
Ja dzisiaj względnie żyję
wczoraj wróciłam o 4 rano, pospałam do 8 wypiłam butelkę wody, połyżyłam się znowu wstałam o 11 wypiłam druga butelkę i w sumie przespałam całydzień w między czasie mój małżonek koło mnie biegał, robił obiad, przyniósł do łóżka, bo nie umiałam wstać, strasznie mnie uda bolą, mam zakwasy od tańczenia, wypiłam nawet sporo, ale nie bolała mnie głowa, ani nic, tylko zmęczenie organizmu
Najgorsze, ze organizator z klubu dodał zdjecia na fb
Dobrze, że mój małżonek nie buszuje po fb tak jak ja
A najlepsze doczepił się do mnei taki młody chłopaczek chyba miał 20 lat i pyta się mnie czy pójdę z nim do domu do jego kolegi, myślałam że padnę ze śmiechu. Mówię mu "chłopcze po pierwsze jestem mężatką i mam 25 lat, więc szukaj rówieśniczki" uparty był i chodził za mnąale później go zgubiłam, normalnie tak się ubawiłam i odstresowałam, że szok
Monia wiem, co czujesz, ja też to zawsze przeżywam, ale staram sie już tak nie podchodzić do tego, doszłam do wniosku co ma być to będzie
Fideliss polecam MiG profesjonalne dobranie biustonoszy, ten sklep jest na 3 maja w Katowicach, na przeciwko Galerii, możesz się przejść zobaczyć, Ja ostatnio kupiłam, powiedziałam ekspedientce, że szukam biustonosza do 100 zl i wszystko mi dobrała idealnie, z mojego 80 b, zrobiło się 80 d
Madzia trzymam kciukiWiadomość wyedytowana przez autora: 14 kwietnia 2014, 08:22
Laura, Malinowa Panienka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnydzień dobry
u mnie leje od samego rana
obudzilam sie nadal z katarem ale bez bólu gardła, zawsze coś
8dpo jeszcze chociaż 4 musze wytrzymać albo @ wcześniej przyjdzie
temp 37.11 ale to pewnie przez przeziębienie
miłego dnia !!Laura lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Hej dziewczyny
Leje... a ja z psami musiałam już pospacerować - młoda z championa stała się brudnym burkiem
Mojej @ nie ma, nadal mam ból brzucha jak na @ i biegam sikać co chwilę.
Poza tym mam burdel w mieszkaniu, bo dziś powinni meble zrobić kuchenne - wszystko wyniesionezdecydowałam się na IKEA bo są mega tanie a potem dla wynajmujących nie zostawię mebli za 12 tys
[*] Jagoda 18.03.2014
[*] Antosia 13.01.2019
MTHFR 1298A>C hetero
nick nieaktualny