Na Temat i NIE na temat, dla staraczek i dla zafasokowanych
-
WIADOMOŚĆ
-
Nati89 wrote:Hej kochane
Ja dzisiaj względnie żyję
wczoraj wróciłam o 4 rano, pospałam do 8 wypiłam butelkę wody, połyżyłam się znowu wstałam o 11 wypiłam druga butelkę i w sumie przespałam całydzień w między czasie mój małżonek koło mnie biegał, robił obiad, przyniósł do łóżka, bo nie umiałam wstać, strasznie mnie uda bolą, mam zakwasy od tańczenia, wypiłam nawet sporo, ale nie bolała mnie głowa, ani nic, tylko zmęczenie organizmu
Najgorsze, ze organizator z klubu dodał zdjecia na fb
Dobrze, że mój małżonek nie buszuje po fb tak jak ja
A najlepsze doczepił się do mnei taki młody chłopaczek chyba miał 20 lat i pyta się mnie czy pójdę z nim do domu do jego kolegi, myślałam że padnę ze śmiechu. Mówię mu "chłopcze po pierwsze jestem mężatką i mam 25 lat, więc szukaj rówieśniczki" uparty był i chodził za mnąale później go zgubiłam, normalnie tak się ubawiłam i odstresowałam, że szok
Monia wiem, co czujesz, ja też to zawsze przeżywam, ale staram sie już tak nie podchodzić do tego, doszłam do wniosku co ma być to będzie
Fideliss polecam MiG profesjonalne dobranie biustonoszy, ten sklep jest na 3 maja w Katowicach, na przeciwko Galerii, możesz się przejść zobaczyć, Ja ostatnio kupiłam, powiedziałam ekspedientce, że szukam biustonosza do 100 zl i wszystko mi dobrała idealnie, z mojego 80 b, zrobiło się 80 d
Madzia trzymam kciuki
Nati
Normalnie tez tam kupuje ale byłam
I ciążowych nie maja:))
Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 kwietnia 2014, 11:44
-
cześć
kurczę wiem tylko co przed wizytąno może ciut więcej a więc tak gin się ucieszył z braku @ wypytał czy bolą mnie cycochy czy chodzę częściej siku czy boli mnie brzuch itp
zrobił usg i tak wszystko czyściutko nie widać zbliżającego się okresu w macicy nie ma pęcherzyka ale sama macica powiększonai mam czekać do wtorku po świętach i jesli @ przyjdzie to mam dzwonić jak brać clo a jak @ nie przyjdzie to też mam dzwonić
hmm mam wykonać test ok poniedziałku wtorku gin powiedział,że jest pół na pół szansy i,że nie chce nic obiecywać bo na usg nic nie widać ale powiedział,że zaryzykowałby i dał mi 60% szans na ciążę a to,że testy nie wychodzą to nic jeszcze nie znaczy i o tyle wiem
Z., Laura, Little Frog, Lena87, Ania07, Fidelissa, Driada0102, Kaśka28, Macierzanka:), Bursztynka lubią tę wiadomość
W życiu nie chodzi o czekanie aż burza minie. Chodzi o to,by nauczyć sie tańczyć w deszczu. -
nick nieaktualny
-
Magdas wrote:cześć
kurczę wiem tylko co przed wizytąno może ciut więcej a więc tak gin się ucieszył z braku @ wypytał czy bolą mnie cycochy czy chodzę częściej siku czy boli mnie brzuch itp
zrobił usg i tak wszystko czyściutko nie widać zbliżającego się okresu w macicy nie ma pęcherzyka ale sama macica powiększonai mam czekać do wtorku po świętach i jesli @ przyjdzie to mam dzwonić jak brać clo a jak @ nie przyjdzie to też mam dzwonić
hmm mam wykonać test ok poniedziałku wtorku gin powiedział,że jest pół na pół szansy i,że nie chce nic obiecywać bo na usg nic nie widać ale powiedział,że zaryzykowałby i dał mi 60% szans na ciążę a to,że testy nie wychodzą to nic jeszcze nie znaczy i o tyle wiem
Z. lubi tę wiadomość
-
Malinowa Panienka wrote:Laurka jak się czujesz??
Ty też masz @ bóle widzę, a kiedy przewidywana @ u ciebie?? -
Hej dziewczyny, piekny dzien, ale wietrzny!
Ja juz sie powoli zegnam z DE, zrobilam wlasnie wymeldowanie z mieszkania
Magdas idz faktycznie na betebedziesz wiedziec, a nie stresowac sie jeszcze tydzien.
CLOnowka ja w 6t2d widzialam serduchoLena87, Kaśka28, Macierzanka:) lubią tę wiadomość
-
teoretycznie jutro lub pojutrze... mnie boli od kilku dni małpowo ale jakoś wykres mój nie wygląda ciążowo
więc nie mam na co liczyć
[*] Jagoda 18.03.2014
[*] Antosia 13.01.2019
Mutacja V Leiden hetero (acard 150mg.,heparyna 0,6ml.)
MTHFR 1298A>C hetero
Niedoczynność tarczycy Euthyrox N 150 -
Malinowa Panienka wrote:teoretycznie jutro lub pojutrze... mnie boli od kilku dni małpowo ale jakoś wykres mój nie wygląda ciążowo
więc nie mam na co liczyć
Nie jedne dziewczyny nawet na wykresie nie miały zaznaczonej owulki a są w ciązy. Moj wykres też szaleje bo wiem że owulka była w dzień inseminacjii a potwierdziło to USG a on zaznaczył przerywane linie, że nie jest pewne czy owulacja była....
Witamy Mała Mi 1Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 kwietnia 2014, 12:16
-
no mój owulkę wyznaczył też dziwnie ale olewam go... tylko moja temperatura skacze - zajrzyj do mnie[*] Jagoda 18.03.2014
[*] Antosia 13.01.2019
MTHFR 1298A>C hetero
Malinowa Panienka wrote:no mój owulkę wyznaczył też dziwnie ale olewam go... tylko moja temperatura skacze - zajrzyj do mnie
Ty, ja i Anusia robimy teściorya i jeszcze Zygfrytka robi ale ona owulacyjny
Misty87, Z., Fidelissa lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
do soboty poczekam chyba, że dziś gin co innego powie
USG robić nie będzie ale zobaczymy co powie
[*] Jagoda 18.03.2014
[*] Antosia 13.01.2019
MTHFR 1298A>C hetero
Misty87 wrote:Hej dziewczyny, piekny dzien, ale wietrzny!
Ja juz sie powoli zegnam z DE, zrobilam wlasnie wymeldowanie z mieszkania
Magdas idz faktycznie na betebedziesz wiedziec, a nie stresowac sie jeszcze tydzien.
CLOnowka ja w 6t2d widzialam serducho
Szkoda że się nie spotkałyśmy, a tak blisko mieszkamyMisty87 lubi tę wiadomość
-
simcat86 wrote:Laura a ja miałam też razem z Toba testować w sobotę, ale mam w czwartek dentystę i nie wiem co mam teraz zrobić? a jak znieczulenie będzie mi potrzebne to co?
, fajnie
. Wiem że Misty miała specjalne znieczulenie u dentysty....
Okej to testuje w sobote: Malinowa, Anusia, Simcat, Lauraoraz Zygfrytka( owulacyjny)
ale się nas nazbierało
No chyba że Ty Simcat zatestujesz przed dentystą w czwartek rano, żeby być pewną....
Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 kwietnia 2014, 12:35
Z., AnusiaM lubią tę wiadomość