X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Na Temat i NIE na temat, dla staraczek i dla zafasokowanych
Odpowiedz

Na Temat i NIE na temat, dla staraczek i dla zafasokowanych

Oceń ten wątek:
  • Fidelissa Autorytet

Wysłany: 14 kwietnia 2014, 11:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lena ja tak samo:))
    Miłego dnia:))

Lena87 lubi tę wiadomość

qq87j44jhto0od0f.png

• Fidelissa Autorytet

Wysłany: 14 kwietnia 2014, 11:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nati89 wrote:
    Hej kochane :) Ja dzisiaj względnie żyję :) wczoraj wróciłam o 4 rano, pospałam do 8 wypiłam butelkę wody, połyżyłam się znowu wstałam o 11 wypiłam druga butelkę i w sumie przespałam całydzień w między czasie mój małżonek koło mnie biegał, robił obiad, przyniósł do łóżka, bo nie umiałam wstać, strasznie mnie uda bolą, mam zakwasy od tańczenia, wypiłam nawet sporo, ale nie bolała mnie głowa, ani nic, tylko zmęczenie organizmu :) Najgorsze, ze organizator z klubu dodał zdjecia na fb :D Dobrze, że mój małżonek nie buszuje po fb tak jak ja :)
    A najlepsze doczepił się do mnei taki młody chłopaczek chyba miał 20 lat i pyta się mnie czy pójdę z nim do domu do jego kolegi, myślałam że padnę ze śmiechu. Mówię mu "chłopcze po pierwsze jestem mężatką i mam 25 lat, więc szukaj rówieśniczki" uparty był i chodził za mną :D ale później go zgubiłam, normalnie tak się ubawiłam i odstresowałam, że szok :)

Monia wiem, co czujesz, ja też to zawsze przeżywam, ale staram sie już tak nie podchodzić do tego, doszłam do wniosku co ma być to będzie

Fideliss polecam MiG profesjonalne dobranie biustonoszy, ten sklep jest na 3 maja w Katowicach, na przeciwko Galerii, możesz się przejść zobaczyć, Ja ostatnio kupiłam, powiedziałam ekspedientce, że szukam biustonosza do 100 zl i wszystko mi dobrała idealnie, z mojego 80 b, zrobiło się 80 d :)

Madzia trzymam kciuki :)

Nati
    Normalnie tez tam kupuje ale byłam
    I ciążowych nie maja:))

Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 kwietnia 2014, 11:44

qq87j44jhto0od0f.png

• Magdas Autorytet

Wysłany: 14 kwietnia 2014, 11:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    cześć
    kurczę wiem tylko co przed wizytą ;) no może ciut więcej a więc tak gin się ucieszył z braku @ wypytał czy bolą mnie cycochy czy chodzę częściej siku czy boli mnie brzuch itp
    zrobił usg i tak wszystko czyściutko nie widać zbliżającego się okresu w macicy nie ma pęcherzyka ale sama macica powiększona 8) i mam czekać do wtorku po świętach i jesli @ przyjdzie to mam dzwonić jak brać clo a jak @ nie przyjdzie to też mam dzwonić :P hmm mam wykonać test ok poniedziałku wtorku gin powiedział,że jest pół na pół szansy i,że nie chce nic obiecywać bo na usg nic nie widać ale powiedział,że zaryzykowałby i dał mi 60% szans na ciążę a to,że testy nie wychodzą to nic jeszcze nie znaczy i o tyle wiem

Z., Laura, Little Frog, Lena87, Ania07, Fidelissa, Driada0102, Kaśka28, Macierzanka:), Bursztynka lubią tę wiadomość

W życiu nie chodzi o czekanie aż burza minie. Chodzi o to,by nauczyć sie tańczyć w deszczu.
  • nick nieaktualny

Wysłany: 14 kwietnia 2014, 11:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kochane powiedzcie mi, w którym tygodniu ciąży serduszko maleństwa już bije?:))

• Malinowa Panienka Autorytet

Wysłany: 14 kwietnia 2014, 11:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    6t4d się przyjmuje za moment kiedy już widać serducho :)

CLOnówka lubi tę wiadomość

[*] Jagoda 18.03.2014
    [*] Antosia 13.01.2019

Mutacja V Leiden hetero (acard 150mg.,heparyna 0,6ml.)
    MTHFR 1298A>C hetero
    Niedoczynność tarczycy Euthyrox N 150
  • Laura Autorytet

Wysłany: 14 kwietnia 2014, 11:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Magdas wrote:
    cześć
    kurczę wiem tylko co przed wizytą ;) no może ciut więcej a więc tak gin się ucieszył z braku @ wypytał czy bolą mnie cycochy czy chodzę częściej siku czy boli mnie brzuch itp
    zrobił usg i tak wszystko czyściutko nie widać zbliżającego się okresu w macicy nie ma pęcherzyka ale sama macica powiększona 8) i mam czekać do wtorku po świętach i jesli @ przyjdzie to mam dzwonić jak brać clo a jak @ nie przyjdzie to też mam dzwonić :P hmm mam wykonać test ok poniedziałku wtorku gin powiedział,że jest pół na pół szansy i,że nie chce nic obiecywać bo na usg nic nie widać ale powiedział,że zaryzykowałby i dał mi 60% szans na ciążę a to,że testy nie wychodzą to nic jeszcze nie znaczy i o tyle wiem
    Madzia leć na bete. Dziwie się że on nie powiedział tobie że masz na bete iść....

Z. lubi tę wiadomość

Synuś mamusi i tatusia :)
    Dominiś 2890, 52cm <3
    89c50790be.png

• Laura Autorytet

Wysłany: 14 kwietnia 2014, 11:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzień doberek :)
    Pozdrawiam w piękny dzień :)

Z., Fidelissa lubią tę wiadomość

Dominiś 2890, 52cm <3
    89c50790be.png

Wysłany: 14 kwietnia 2014, 12:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Laurka jak się czujesz??

[*] Jagoda 18.03.2014
    [*] Antosia 13.01.2019

MTHFR 1298A>C hetero
  • Laura Autorytet

Wysłany: 14 kwietnia 2014, 12:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Malinowa Panienka wrote:
    Laurka jak się czujesz??
    a dziekuję ale tak sobie, łapią mnie bóle @ od dwóch dni, już sama nie wiem czy to @ się zbliża.....
    Ty też masz @ bóle widzę, a kiedy przewidywana @ u ciebie??

Dominiś 2890, 52cm <3
    89c50790be.png

• Misty87 Autorytet

Wysłany: 14 kwietnia 2014, 12:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej dziewczyny, piekny dzien, ale wietrzny!
    Ja juz sie powoli zegnam z DE, zrobilam wlasnie wymeldowanie z mieszkania :D

Magdas idz faktycznie na bete :) bedziesz wiedziec, a nie stresowac sie jeszcze tydzien.

CLOnowka ja w 6t2d widzialam serducho :)

Lena87, Kaśka28, Macierzanka:) lubią tę wiadomość

Chłopcy 1jajowi,1ow i 1kosm, cc 32+5,waga 1880g i 1670g.
    1usahdgeb3da0ojs.png

Wysłany: 14 kwietnia 2014, 12:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    teoretycznie jutro lub pojutrze... mnie boli od kilku dni małpowo ale jakoś wykres mój nie wygląda ciążowo :D więc nie mam na co liczyć :P

[*] Jagoda 18.03.2014
    [*] Antosia 13.01.2019

MTHFR 1298A>C hetero
  • Mała Mi 1 Autorytet

Wysłany: 14 kwietnia 2014, 12:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    cześć dziewczyny jestem nowa tu.:) ale was tu dużo:):) a koleżance Madzi też bym radziła iść na betę. będziesz miała już pewno a nie czekać do wtorku.

Lena87, Macierzanka:) lubią tę wiadomość

Mała Mi
  • Laura Autorytet

Wysłany: 14 kwietnia 2014, 12:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Malinowa Panienka wrote:
    teoretycznie jutro lub pojutrze... mnie boli od kilku dni małpowo ale jakoś wykres mój nie wygląda ciążowo :D więc nie mam na co liczyć :P
    e tam Malinowa wykres wcale nie musi wyglądać ciążowo np. wysoka tempka, każda kobieta ma inną tempke i inne objawy, także nie sugerujmy się wykresem :)
    Nie jedne dziewczyny nawet na wykresie nie miały zaznaczonej owulki a są w ciązy :). Moj wykres też szaleje bo wiem że owulka była w dzień inseminacjii a potwierdziło to USG a on zaznaczył przerywane linie, że nie jest pewne czy owulacja była....

Witamy Mała Mi 1 :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 kwietnia 2014, 12:16

Dominiś 2890, 52cm <3
    89c50790be.png

Wysłany: 14 kwietnia 2014, 12:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    no mój owulkę wyznaczył też dziwnie ale olewam go... tylko moja temperatura skacze - zajrzyj do mnie :P

[*] Jagoda 18.03.2014
    [*] Antosia 13.01.2019

MTHFR 1298A>C hetero
  • Laura Autorytet

Wysłany: 14 kwietnia 2014, 12:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Malinowa Panienka wrote:
    no mój owulkę wyznaczył też dziwnie ale olewam go... tylko moja temperatura skacze - zajrzyj do mnie :P
    byłam rano i widziałam ale nie sugeruj się nią....Poczekaj na mnie do Soboty :)
    Ty, ja i Anusia robimy teściory ;) a i jeszcze Zygfrytka robi ale ona owulacyjny ;)

Misty87, Z., Fidelissa lubią tę wiadomość

Dominiś 2890, 52cm <3
    89c50790be.png

• nick nieaktualny

Wysłany: 14 kwietnia 2014, 12:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Laura a ja miałam też razem z Toba testować w sobotę, ale mam w czwartek dentystę i nie wiem co mam teraz zrobić? a jak znieczulenie będzie mi potrzebne to co?

Wysłany: 14 kwietnia 2014, 12:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    do soboty poczekam chyba, że dziś gin co innego powie :) USG robić nie będzie ale zobaczymy co powie :)

[*] Jagoda 18.03.2014
    [*] Antosia 13.01.2019

MTHFR 1298A>C hetero
  • Laura Autorytet

Wysłany: 14 kwietnia 2014, 12:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Misty87 wrote:
    Hej dziewczyny, piekny dzien, ale wietrzny!
    Ja juz sie powoli zegnam z DE, zrobilam wlasnie wymeldowanie z mieszkania :D

Magdas idz faktycznie na bete :) bedziesz wiedziec, a nie stresowac sie jeszcze tydzien.

CLOnowka ja w 6t2d widzialam serducho :)
    Hej Misty :)
    Szkoda że się nie spotkałyśmy, a tak blisko mieszkamy :)

Misty87 lubi tę wiadomość

Dominiś 2890, 52cm <3
    89c50790be.png

• Misty87 Autorytet

Wysłany: 14 kwietnia 2014, 12:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Laura wrote:
    Hej Misty :)
    Szkoda że się nie spotkałyśmy, a tak blisko mieszkamy :)
    Dokladnie :) calkiem blisko :)
    Zawsze mozecie przyjechac w gory :P

Laura, Lena87, Macierzanka:) lubią tę wiadomość

Chłopcy 1jajowi,1ow i 1kosm, cc 32+5,waga 1880g i 1670g.
    1usahdgeb3da0ojs.png
  • Laura Autorytet

Wysłany: 14 kwietnia 2014, 12:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    simcat86 wrote:
    Laura a ja miałam też razem z Toba testować w sobotę, ale mam w czwartek dentystę i nie wiem co mam teraz zrobić? a jak znieczulenie będzie mi potrzebne to co?
    Oj przepraszam jeszcze Ty kochana :), fajnie :). Wiem że Misty miała specjalne znieczulenie u dentysty....
    Okej to testuje w sobote: Malinowa, Anusia, Simcat, Laura ;) oraz Zygfrytka( owulacyjny) ;) ale się nas nazbierało :):):)
    No chyba że Ty Simcat zatestujesz przed dentystą w czwartek rano, żeby być pewną....

Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 kwietnia 2014, 12:35

Z., AnusiaM lubią tę wiadomość

Dominiś 2890, 52cm <3
    89c50790be.png

‹‹ 410 411 412 413 414 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Dieta wegetariańska i dieta wegańska w ciąży i podczas laktacji

Czy dieta wegetariańska i wegańska w ciąży oraz podczas laktacji to dobry pomysł? Na co należy zwrócić uwagę nie jedząc w tym okresie mięsa lub żadnych produktów pochodzenia zwięrzęcego? Czy jest to bezpieczne dla ciąży i rozwoju płodu, a potem niemowlęcia? Przeczytaj jak powinna wyglądać dieta mamy karmiącej i czy spożywane przez nią pokarmy mogą wpływać na dziecko. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Starania o dziecko i ciąża po poronieniu - prawdziwe historie ♡

"Prawdziwe historie kobiet starających się o dziecko" - opowieść o Karolinie, która doświadczyła bolesnej straty w 21. tygodniu ciąży... Jak sama mówi: wszystko układało się idealnie, nic nie wskazywało na to, że coś może być nie tak. "Starania o dziecko i ciąża po poronieniu" -  o bólu, bezsilności, traumie, ale również o pięknym odrodzeniu, niegasnącej nadziei i szczęśliwym zakończeniu. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Test Panorama – jeszcze dokładniejszy dzięki sztucznej inteligencji!

Jeszcze do niedawna wykonywanie dokładnych badań prenatalnych, takich jak amniopunkcja, wiązało się z ryzykiem dla rozwijającego się maleństwa. Rozwój technologii i medycyny przyczynił się powstania nieinwazyjnych testów prenatalnych nowej generacji (NIPT). Jednym z nich jest test Panorama, który jako jedyny wykorzystuje sztuczną inteligencję. Jak wykonuje się test? Na czym polega jego skuteczność? Jakie choroby i schorzenia mogą zostać dzięki niemu wykryte? 

CZYTAJ WIĘCEJ