Melula wrote:
wcześniej pisałam, mam za każdym razem dobierany biustonosz (moja koleżanka jest w tym naprawdę dobra), ale i tak mój biust jest przeciwko wszystkiemu... Kupiłam biustonosz idealny. Założyłam raz, a już drugim razem - niby wszystko tak samo dopasowałam - a mnie z boku uwierał...
Mój biust jest mega wymagający...
bo musi wrócic na odpowiednie tory wiec moze to troszke potrwac sama wiem po sobie przez kilkanascie lat nosilam zle staniki ale jak juz w koncu dopasowalam to troche mnie uwieralo teraz jest idealnie cycki nowki:D nosilam zawsze 90DD a okazalo sie ze mam 85G-szok
Misty87 wrote:
Aaaa taki mam juz brzucholek

http://naforum.zapodaj.net/thumbs/1c6282487438.jpg
Dobranoc Lena

No sliczny

buziaczki dla was:D
Malinowa Panienka wrote:
ja jestem i narzekam
ale mnie brzuch boli - masakra taki ból @

dziś ledwo w aucie wytrzymałam bo myślałam, że jajo zniosę i będę krzyczeć o postój bo mi leci - patrzę później a tam nic nie ma...
A co mowi gin? konsultowalas to? trzymaj sie
Wlasnie doczytalam ze idziesz dzisiaj takze tez kciukam
Zaba ty jestes niezla:D a i gratuluje zrzucenia kg:D
Magdas wrote:
cześć
kurczę wiem tylko co przed wizytą

no może ciut więcej a więc tak gin się ucieszył z braku @ wypytał czy bolą mnie cycochy czy chodzę częściej siku czy boli mnie brzuch itp
zrobił usg i tak wszystko czyściutko nie widać zbliżającego się okresu w macicy nie ma pęcherzyka ale sama macica powiększona

i mam czekać do wtorku po świętach i jesli @ przyjdzie to mam dzwonić jak brać clo a jak @ nie przyjdzie to też mam dzwonić

hmm mam wykonać test ok poniedziałku wtorku gin powiedział,że jest pół na pół szansy i,że nie chce nic obiecywać bo na usg nic nie widać ale powiedział,że zaryzykowałby i dał mi 60% szans na ciążę a to,że testy nie wychodzą to nic jeszcze nie znaczy i o tyle wiem
hmmmmmn to kurcze Magdas trzymam mocno kciuki:D
Misty87 wrote:
Hej dziewczyny, piekny dzien, ale wietrzny!
Ja juz sie powoli zegnam z DE, zrobilam wlasnie wymeldowanie z mieszkania
Magdas idz faktycznie na bete

bedziesz wiedziec, a nie stresowac sie jeszcze tydzien.
CLOnowka ja w 6t2d widzialam serducho

nooo to wielkimi korkami do Polski:D
Mała Mi 1 wrote:
cześć dziewczyny jestem nowa tu.

ale was tu dużo:)

a koleżance Madzi też bym radziła iść na betę. będziesz miała już pewno a nie czekać do wtorku.
Witamy witamy
Nati89 wrote:
U mnie granatowo na zewnątrz i grad za oknem, a ja dzisiaj cały dzień w łóżku, nie mam siły wstać po tej sobocie

hahahah ja tez zabaowalam ale nie az tak hehhe
Another wrote:
Hej laseczki. Czekamy zatem na dobre wieści po testowanku

Ja zbieram się na 17 30 na monitoring. Boję się jak cholera

To za ciebie tez trzymam kciuki
Monia doczekamy sie naprawde...wiesz ze zycze ci tego z calego serducha a mam wielkie serce cala jestem wielka:D
Dluuuuga historia...ale warto było walczyć !!!
9dpt 84.51

11dpt 210
14 dpt 765.9
18dpt 4270
32dptmamy ❤️