Na Temat i NIE na temat, dla staraczek i dla zafasokowanych
-
WIADOMOŚĆ
-
ja też uwielbiam góry tylko w Tatrach niestety jest zakaz z psami co jest głupotą totalną, bo więcej szkody robią ludzie śmiecąc niż psy[*] Jagoda 18.03.2014
[*] Antosia 13.01.2019
Mutacja V Leiden hetero (acard 150mg.,heparyna 0,6ml.)
MTHFR 1298A>C hetero
Niedoczynność tarczycy Euthyrox N 150 -
Simcat tydz temu rwalam 8ke. Znieczulenie dostalam miejscowe,ze tylko dziaslo zdretwialo, a nie pol ryjka
Na Twoim miejscu przesunelabym wizyte. Ja mam juz poczatki II trym to calkiem inna sprawa. -
nick nieaktualny
-
simcat86 wrote:No właśnie się zastanawiam nad przesunięciem wizyty
Laura o której się umawiamy w sobotę?
4 rano??Żart oczywiście
Okej a tak na poważnie ja mierzę codziennie tempke o 7.30 i wtedy będę testować. No chyba że @ przyjdzie wcześniej to nici będę z teściora
Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 kwietnia 2014, 12:45
-
ale co pies luzem zrobi? jak jest agresywny to rozumiem i nie zabieram ale po słowackiej stronie już mogą chodzić... niestety u nas zawsze jest inaczej i zawsze źle
moje mogą chodzić na lince ale niech mogą wejść...
Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 kwietnia 2014, 12:47
[*] Jagoda 18.03.2014
[*] Antosia 13.01.2019
MTHFR 1298A>C hetero
nick nieaktualny
-
Laura wrote:No tak najlepiej z rańca
4 rano??Żart oczywiście
Okej a tak na poważnie ja mieżę codziennie tempke o 7.30 i wtedy będę testować. No chyba że @ przyjdzie wcześniej to nici będę z teściora
[*] Jagoda 18.03.2014
[*] Antosia 13.01.2019
MTHFR 1298A>C hetero
no mamy niestety... tracą trochę na tym bo byłoby multum ludzi psich
Lena87 lubi tę wiadomość
[*] Jagoda 18.03.2014
[*] Antosia 13.01.2019
MTHFR 1298A>C hetero
nick nieaktualnyMagdas wrote:cześć
kurczę wiem tylko co przed wizytąno może ciut więcej a więc tak gin się ucieszył z braku @ wypytał czy bolą mnie cycochy czy chodzę częściej siku czy boli mnie brzuch itp
zrobił usg i tak wszystko czyściutko nie widać zbliżającego się okresu w macicy nie ma pęcherzyka ale sama macica powiększonai mam czekać do wtorku po świętach i jesli @ przyjdzie to mam dzwonić jak brać clo a jak @ nie przyjdzie to też mam dzwonić
hmm mam wykonać test ok poniedziałku wtorku gin powiedział,że jest pół na pół szansy i,że nie chce nic obiecywać bo na usg nic nie widać ale powiedział,że zaryzykowałby i dał mi 60% szans na ciążę a to,że testy nie wychodzą to nic jeszcze nie znaczy i o tyle wiem
Cześć, ja też się dziwię jak inne dziewczyny dlaczego nie powiedział abyś przeszła się na betę ..
Cześć Fidellis, Simcat, Laura, Malinowa, MałaMi
Misty widziałam brzusiopiękny
jeszcze kilkanaście godzin i będziesz w PL
Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 kwietnia 2014, 13:08
-
nick nieaktualny
-
Loj dziewczyny no nie napisalam wszystkiego bo pisałam z telefonu oczywiscie ze kazal isc na bete powiedział,ze jak pojde ok czwartku to bedzie juz wiarygodna
Lena87, Laura, Kaśka28, Macierzanka:), Z. lubią tę wiadomość
W życiu nie chodzi o czekanie aż burza minie. Chodzi o to,by nauczyć sie tańczyć w deszczu. -
hej wam, jestem po rekrutacji - 45 osób na 1 miejsce. na rozmowę zakwalifikowały się osoby, które bezbłędnie wypadły na teście. Ja miałam 2 błędy, więc wielka d...a
żyję dalej szukając pracy. dziś ogarnę szafę, a jutro mam zebranie roczne wspólnoty, od środy mega sprzątanie łazienki i sypialni... w piątek wyjazd do rodzicówWiadomość wyedytowana przez autora: 14 kwietnia 2014, 14:31
-
nick nieaktualnyMisty87 wrote:Laura teledysk rewelacja!
i te psy, gory aaaa cudo
Lena raczej za kilkadziesiat godzin
Kilka czy kilkadziesiąt nie ważne.. ale będziesz przy swoich kochanych taterkach
Magdas to teraz będziemy czekać na czwartek
Melula widzę rekrutacja ostraMisty87, Macierzanka:) lubią tę wiadomość