Na Temat i NIE na temat, dla staraczek i dla zafasokowanych
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyLaura wrote:byłam rano i widziałam ale nie sugeruj się nią....Poczekaj na mnie do Soboty
Ty, ja i Anusia robimy teściorya i jeszcze Zygfrytka robi ale ona owulacyjny
nie mam co testować ;( wszytskie objawy na @ już mam, do tego nadal jestem na gripexie bo zamiast czuć się lepiej to jest mi coraz gorzej
mam dzisiaj mega doła, aż się żyć nie chce
przygotowuje się psychicznie do HSG
w sobote polerowałam kuchnie a dzisiaj sięgłam w lodówce puszke po owocach i okazało się że mąż zlał sok po owocach z 2 puszek do 1 i była na maxa pełna
wylało się do lodówki, na podłoge i mi do rękawa
poszłam wściekła , jak wróci po 20 z pracy to bedzie sprzatał
mam wyje*ane na wszytsko !! chce mi się wyć!! ;( -
AnusiaM wrote:nie mam co testować ;( wszytskie objawy na @ już mam, do tego nadal jestem na gripexie bo zamiast czuć się lepiej to jest mi coraz gorzej
w sobote polerowałam kuchnie a dzisiaj sięgłam w lodówce puszke po owocach i okazało się że mąż zlał sok po owocach z 2 puszek do 1 i była na maxa pełna
mam wyje*ane na wszytsko !! chce mi się wyć!! ;(
Ja nie mierze i nie wiem obecnie czy była owu czy nie.. już mam dość dołowania.. -
Anusia i masz racje nie sprzataj heheh a ty sie wykrzycz wygadaj bedzie lzej...i glowa do gory pomysl ze HSG ci tylko pomoze:D
Monia no i dobrze ze nie mierzysz ty sie tym strasznie stresowalas bedzie co ma byc kochana:D ale zobaczysz bedzie dobrze:DWiadomość wyedytowana przez autora: 14 kwietnia 2014, 18:48
Dluuuuga historia...ale warto było walczyć !!!
9dpt 84.51
11dpt 210
14 dpt 765.9
18dpt 4270
32dptmamy ❤️
-
nick nieaktualnyXxMoniaXx wrote:jak to czytałam to jakbym siebie wczoraj widziała.. Kochana temp nie spada i to jest najważniejsze.
Ja nie mierze i nie wiem obecnie czy była owu czy nie.. już mam dość dołowania..
Moniu kochana mam grype przez to tempka wysoka ;(
wszytskie objawy @ są już jak zawsze pewnie bedzie szybciej niż myśle -
AnusiaM wrote:nie mam co testować ;( wszytskie objawy na @ już mam, do tego nadal jestem na gripexie bo zamiast czuć się lepiej to jest mi coraz gorzej
mam wyje*ane na wszytsko !! chce mi się wyć!! ;(
Objawy @ możesz mieć i być w ciąży -
jeju pierwszy raz padłam w dzień i spałam razem z mężem i kotem 1,5 godziny kurczę co ja będę w nocy robiła
aaaaaaaa i upiekłam szarlotkęno chodziła za mną osd wczoraj i dziś jej uległam ale spierdzieliłam ją bo za dużo cukru dałam
Monia napewno się doczekasz dzidziusiazobaczysz:)
Kaśka normalnie super grafik
Dziękuję Wam za kciukija sama narazie nie wiem co mam myśleć nie chcę się nakręcać
Laura, Z. lubią tę wiadomość
W życiu nie chodzi o czekanie aż burza minie. Chodzi o to,by nauczyć sie tańczyć w deszczu. -
nick nieaktualnyKaśka28 wrote:Anusia i masz racje nie sprzataj heheh a ty sie wykrzycz wygadaj bedzie lzej...i glowa do gory pomysl ze HSG ci tylko pomoze:D
Monia no i dobrze ze nie mierzysz ty sie tym strasznie stresowalas bedzie co ma byc kochana:D ale zobaczysz bedzie dobrze:D
z jednej strony chce ten zabieg z drugiej nie
mam dośc rozkładania nóg przed ginem 2 razy w tyg
boje się że HSG będzie bolec
kuzynka zaszła z 2 synami w 1 cs a się głupki leją i chyba po 3 latach małżeństwa się rozejdą
to wszystko jest takie niesprawiedliwe!! -
XxMoniaXx wrote:no to może jak ma być @ to niech jest jak najprędzej i kciuki za nowy, tym razem udany cykl
a te HSG pomaga w zajściu ? sorry za głupie pyt ale jeszcze tego nie miałam i pytam
9dpt 84.51
11dpt 210
14 dpt 765.9
18dpt 4270
32dptmamy ❤️
-
nick nieaktualny
-
AnusiaM wrote:z jednej strony chce ten zabieg z drugiej nie
kuzynka zaszła z 2 synami w 1 cs a się głupki leją i chyba po 3 latach małżeństwa się rozejdą
to wszystko jest takie niesprawiedliwe!!. Nie ma się czego bać to wszystko dla dzidziusia robimy
-
Magdas wrote:jeju pierwszy raz padłam w dzień i spałam razem z mężem i kotem 1,5 godziny kurczę co ja będę w nocy robiła
aaaaaaaa i upiekłam szarlotkęno chodziła za mną osd wczoraj i dziś jej uległam ale spierdzieliłam ją bo za dużo cukru dałam
Monia napewno się doczekasz dzidziusiazobaczysz:)
Kaśka normalnie super grafik
Dziękuję Wam za kciukija sama narazie nie wiem co mam myśleć nie chcę się nakręcać
a w nocy posiedzisz na forum moze Another bedzie miala kompanke w nocy
Magdas, Z. lubią tę wiadomość
9dpt 84.51
11dpt 210
14 dpt 765.9
18dpt 4270
32dptmamy ❤️
-
AnusiaM wrote:z jednej strony chce ten zabieg z drugiej nie
to wszystko jest takie niesprawiedliwe!!a ja jakbym mogla miec HSG i jakby bylo chociaz cien szansy ze to nam pomoze to jak dla mnie mogloby bolec trudno poboli i przestanie....do dentysty tez trzeba chodzic a boli...
9dpt 84.51
11dpt 210
14 dpt 765.9
18dpt 4270
32dptmamy ❤️
-
Kaśka28 wrote:eee ja szarlotke zezere z kazda iloscia cukru
a w nocy posiedzisz na forum moze Another bedzie miala kompanke w nocy
mam do tego lody śmietankowe
i dla mnie to już za duuuuuuuuuuużo cukru było
ee nie będe więcej spać w dzień bo teraz tylko głowa mnie boli, chociaż nie powiem łóżeczko się do mnie uśmiecha i woła mnieKaśka28 lubi tę wiadomość
W życiu nie chodzi o czekanie aż burza minie. Chodzi o to,by nauczyć sie tańczyć w deszczu. -
Magdas wrote:to zapraszam
mam do tego lody śmietankowe
i dla mnie to już za duuuuuuuuuuużo cukru było
ee nie będe więcej spać w dzień bo teraz tylko głowa mnie boli, chociaż nie powiem łóżeczko się do mnie uśmiecha i woła mnieMagdas lubi tę wiadomość