Na Temat i NIE na temat, dla staraczek i dla zafasokowanych
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyKaśka28 wrote:Anusia tak juz jest ze musimy rozkaldac te nogi sama tego nie lubie ale powoli sie do tego przyzwyczajam...jak mus to mus
a ja jakbym mogla miec HSG i jakby bylo chociaz cien szansy ze to nam pomoze to jak dla mnie mogloby bolec trudno poboli i przestanie....do dentysty tez trzeba chodzic a boli...
mam fajnego dentyste przywali 2 znieczulenia i nie boli więc ja nie mam problemu z dentystą
do gina masz racje jak się tyle razy chodzi to się zaczyna przyzwyczajaćLaura lubi tę wiadomość
-
XxMoniaXx wrote:bolało ? to sie u gina robi czy w szpitalu ?
Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 kwietnia 2014, 19:01
XxMoniaXx lubi tę wiadomość
-
o co do rozkładania nóg to ja też nie lubię ale co zrobić
chce mieć się dziecko to trzeba cierpieć
ja się śmieję,że to takie przygotowanie do porodu
tam tez bedziemy rozkładać nogi
ja to mam psychike zrytą serio gin się pytał czy bolą mnie cycki ja mówię raczej nie no a teraz mnie bolą i to tak,że masakra ;/ kurczę na @ gin mówił,że nie wygląda jakby miała już być to nie wiem może mój łeb sobie robi ze mnie jajaW życiu nie chodzi o czekanie aż burza minie. Chodzi o to,by nauczyć sie tańczyć w deszczu. -
Magdas wrote:o co do rozkładania nóg to ja też nie lubię ale co zrobić
chce mieć się dziecko to trzeba cierpieć
ja się śmieję,że to takie przygotowanie do porodu
tam tez bedziemy rozkładać nogi
ja to mam psychike zrytą serio gin się pytał czy bolą mnie cycki ja mówię raczej nie no a teraz mnie bolą i to tak,że masakra ;/ kurczę na @ gin mówił,że nie wygląda jakby miała już być to nie wiem może mój łeb sobie robi ze mnie jaja
Madzia ból piersi to już objawWiadomość wyedytowana przez autora: 14 kwietnia 2014, 19:06
Magdas lubi tę wiadomość
-
XxMoniaXx wrote:mój juz zjadł prawie pół kg macy.. zaczynamy nowe opakowanie.. ciekawe czy za 2 miechy zobaczymy poprawe .
XxMoniaXx lubi tę wiadomość
Dluuuuga historia...ale warto było walczyć !!!
9dpt 84.51
11dpt 210
14 dpt 765.9
18dpt 4270
32dptmamy ❤️
-
nick nieaktualnyXxMoniaXx wrote:ja tysiąc razy wolę iść do gina niż do dentysty masakra...
mi przed założeniem aparatu dentysta wyrwał dwie czwórki na jednej wizycie
denstystka spieprzyła sprawe i po 2,5roku noszenia aparatu zęby prawie wróciły do tego co było
odkąd chodzimy do obecnego dentysty to naprawde jest bajka
znieczulenie działa po minucie i na praawde nic a nic nie boli
zamykam oczy i otwieram jak jest skonczone
znieczulenie po godzinie przestaje działać i jest dobrzeWiadomość wyedytowana przez autora: 14 kwietnia 2014, 19:10
-
oj jak to bocian to coś krętymi drogami leci. no nie wiem mi się wydaje,że chyba by był jakiś pęcherzyk czy coś nie? sama nie wiem gin mówi,że jeszcze nie koniecznie a mi się wydaje,że to już długo
no ale czekam cierpliwie i tak teraz już wóz albo przewóz nic nie mogę wiecej zrobićW życiu nie chodzi o czekanie aż burza minie. Chodzi o to,by nauczyć sie tańczyć w deszczu. -
nick nieaktualny
-
XxMoniaXx wrote:ja tysiąc razy wolę iść do gina niż do dentysty masakra...Dluuuuga historia...ale warto było walczyć !!!
9dpt 84.51
11dpt 210
14 dpt 765.9
18dpt 4270
32dptmamy ❤️
-
AnusiaM wrote:mi przed założeniem aparatu dentysta wyrwał dwie czwórki na jednej wizycie
denstystka spieprzyła sprawe i po 2,5roku noszenia aparatu zęby prawie wróciły do tego co było
odkąd chodzimy do obecnego gina to naprawde jest bajka
znieczulenie działa po minucie i na praawde nic a nic nie boli
zamykam oczy i otwieram jak jest skonczone
znieczulenie po godzinie przestaje działać i jest dobrze
u gina znieczuleniei zamykasz oczy
Kaśka28 lubi tę wiadomość
W życiu nie chodzi o czekanie aż burza minie. Chodzi o to,by nauczyć sie tańczyć w deszczu. -
XxMoniaXx wrote:uda sie zobaczysz
kiedy testujesz ?
jeśli nie uda się w tym miesiącu to w przyszłym na pewno się uda
tak jak kiedyś pisałam bociek u mnie jest zamówiony na maj/czerwiecZ. lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyMagdas wrote:oj jak to bocian to coś krętymi drogami leci. no nie wiem mi się wydaje,że chyba by był jakiś pęcherzyk czy coś nie? sama nie wiem gin mówi,że jeszcze nie koniecznie a mi się wydaje,że to już długo
no ale czekam cierpliwie i tak teraz już wóz albo przewóz nic nie mogę wiecej zrobić
tak zerkłam na Twój wykres że owu mogła być 2 dni później tak jak to mówią może być nawet 48h po zrobieniu testu wieć byłabyś dzis 12dpo i może być za wczesnie na sikanego -
Kaśka28 wrote:ja ani do tego ani do tego zawsze sie sresuje jak cholera!! przy obu normalnie w poczekalni zawsze panikuje i zawsze komus sie obrywa...upsss
zaczynajać od torbieli kończąc na ciąży pozamacicznej
W życiu nie chodzi o czekanie aż burza minie. Chodzi o to,by nauczyć sie tańczyć w deszczu. -
AnusiaM wrote:tak zerkłam na Twój wykres że owu mogła być 2 dni później tak jak to mówią może być nawet 48h po zrobieniu testu wieć byłabyś dzis 12dpo i może być za wczesnie na sikanego