Na Temat i NIE na temat, dla staraczek i dla zafasokowanych
-
WIADOMOŚĆ
-
XxMoniaXx wrote:kaśieńko to teraz abstynencja aż do owulkiDluuuuga historia...ale warto było walczyć !!!
9dpt 84.51
11dpt 210
14 dpt 765.9
18dpt 4270
32dptmamy ❤️
-
Właśnie dobrnelam do Was. Witam witam
Ale niestety jeszcze nie z domu...
A glooodna jak wilkdobrze że dziś nie gadacie o jedzeniu bo by mi żołądek chyba kręgosłup zaczął trawić
Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 kwietnia 2014, 19:35
Laura lubi tę wiadomość
Dwa bąbelki 👣
06.2015
03.2017 -
Kaśka28 wrote:nie kochana ja w tym cyklu robie kiedy chce albo kiedy chce maz nie ograniczamy sie nie czekamy na plodne nie przejmujemy sie i tak do badan:D
Z. lubi tę wiadomość
W życiu nie chodzi o czekanie aż burza minie. Chodzi o to,by nauczyć sie tańczyć w deszczu. -
Kaśka28 wrote:nie kochana ja w tym cyklu robie kiedy chce albo kiedy chce maz nie ograniczamy sie nie czekamy na plodne nie przejmujemy sie i tak do badan:D
a kiedy badania ?Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 kwietnia 2014, 19:34
-
dobra kochane
ja się zwijam bo normalnie śpię na siedząco
idę pod prysznic i spać a co mi tam najwyżej jutro wcześnie zacznę dzień
także dobranoc już Wam życze i do jutraZ., XxMoniaXx, Laura, Kaśka28 lubią tę wiadomość
W życiu nie chodzi o czekanie aż burza minie. Chodzi o to,by nauczyć sie tańczyć w deszczu. -
Magdas wrote:dobra kochane
ja się zwijam bo normalnie śpię na siedząco
idę pod prysznic i spać a co mi tam najwyżej jutro wcześnie zacznę dzień
także dobranoc już Wam życze i do jutraLaura lubi tę wiadomość
-
Magdas wrote:eeeeeeee no przecież macie grafik
Z. lubi tę wiadomość
Dluuuuga historia...ale warto było walczyć !!!
9dpt 84.51
11dpt 210
14 dpt 765.9
18dpt 4270
32dptmamy ❤️
-
Kaśka28 wrote:Noo Nati on mnie normalnie zszokowal a tak przy okazji rozsmieszyl ze szok:D
Jak na imprezie bylo? co dostala przyszla panna mloda?lekko wstawione tak jechalysmy w autobusie w tych szalach
Z. lubi tę wiadomość
-
Nati89 wrote:Strój pokojówki taki wspolny prezent szal z pior ale to wszstkie mialysmy i slomki peniski
lekko wstawione tak jechalysmy w autobusie w tych szalach
Nati89 lubi tę wiadomość
Dluuuuga historia...ale warto było walczyć !!!
9dpt 84.51
11dpt 210
14 dpt 765.9
18dpt 4270
32dptmamy ❤️
-
Kaśka28 wrote:hehehe ja zrobilam ten tort ze siusiakami i tym lizakiem siusiakiem:D i rurki peniski tez byly byly szarfy bielizna dla mlodej termofor kamasutra i poradnik-antyporadnik:D jakas gra milosna walek fartuszek:) kazda miala rogi i takie gwizdki:) bawilysmy sie swietnie:)
a Twój nie był zazdrosny ? to na dyskotece było organizowane czy w domu ?