Na Temat i NIE na temat, dla staraczek i dla zafasokowanych
-
WIADOMOŚĆ
-
XxMoniaXx wrote:dziewczyny a tak z innej beczki .. sorki że tu ale w końcu tu na temat i nie na temat to pisze
znacie jakieś sposoby na błyszczenie sie cery, strefa T i te "piękne " sprawy.. wiecznie się świece wrrrr
Anutka wrote:a ja nadal kulam się w tym cyklu... niech juz ta @ przyjdzie albo test będzie na "+"XxMoniaXx wrote:no to widzę że imprezka udana .. przynajmniej sie odstresowałaś troszkęa Twój nie był zazdrosny ? to na dyskotece było organizowane czy w domu ?
Anutka lubi tę wiadomość
Dluuuuga historia...ale warto było walczyć !!!
9dpt 84.51
11dpt 210
14 dpt 765.9
18dpt 4270
32dptmamy ❤️
-
XxMoniaXx wrote:kurde wszystkie stymulowane a ja musze czekać na poprawe męza.. no ale pewnie warto czekać
Monia a to prawda strasznie duuuzo osob stara sie o dziecko a tu slysze ze znowu jakies dzieciatko do okienka zycia podrzucili...ale dobrze ze tam a nie na smietnik...Anutka, Little Frog lubią tę wiadomość
9dpt 84.51
11dpt 210
14 dpt 765.9
18dpt 4270
32dptmamy ❤️
-
Anutka gratuluje wynikow meza przynajmniej jeden problem z glowy a ciebie tez szybko lekarz podleczy i zanim sie obejrzysz bedziesz nosila pod sercem serduszko:D
Anutka lubi tę wiadomość
9dpt 84.51
11dpt 210
14 dpt 765.9
18dpt 4270
32dptmamy ❤️
-
Anutka wrote:czasami mam wrażeni, z esie nbie uda... skoro nie udało się przez 10 cykl to dlaczego miałoby teraz...
Anutka, Macierzanka:) lubią tę wiadomość
9dpt 84.51
11dpt 210
14 dpt 765.9
18dpt 4270
32dptmamy ❤️