Na Temat i NIE na temat, dla staraczek i dla zafasokowanych
-
WIADOMOŚĆ
-
wiesz Monia to jest roznie z tym u kogo lepiej bo np w twojej syt spokojnie sie polepszy ilosc plemniczkow przez suple a w moim najpierw trezba wyprodukowac plemniory...a jak babeczka jest chora to wiesz hormonowo leczyc tez nie jest dobrze bo to cala gospodarke moze wymieszac...takze to nie jest wszytko takie proste...ale damy rade dziewczynki wszytkie:DDluuuuga historia...ale warto było walczyć !!!
9dpt 84.51
11dpt 210
14 dpt 765.9
18dpt 4270
32dptmamy ❤️
-
I po monitoringu. Masakra. Czułam że z tego będzie jedno wielkie gó*wno. 13 dc, pęcherzyk jedyny widoczny 10 mm, endo 6.4mm. Słabizna na maksa. Kazał przyjść w piątek do szpitala do niego, zrobimy jeszcze jedno usg żeby wiedzieć czy w ogóle jest sens "spinać się na święta", ale powiedział, że mam się nie nastawiać. W tym dc pęcherzyki często już pękają, a u mnie jeszcze nawet dobrze nie zaczął rosnąć. Życie jest do dupy, o.
"Musisz uwierzyć w siebie, bo wiara czyni cuda.."
-
Another wrote:I po monitoringu. Masakra. Czułam że z tego będzie jedno wielkie gó*wno. 13 dc, pęcherzyk jedyny widoczny 10 mm, endo 6.4mm. Słabizna na maksa. Kazał przyjść w piątek do szpitala do niego, zrobimy jeszcze jedno usg żeby wiedzieć czy w ogóle jest sens "spinać się na święta", ale powiedział, że mam się nie nastawiać. W tym dc pęcherzyki często już pękają, a u mnie jeszcze nawet dobrze nie zaczął rosnąć. Życie jest do dupy, o.
Ej kochana może jeszcze urośnie! Trzymam kciuki za niego!
I zawsze może być też tak, że lekarz ślepy... ?
No nie wiem, ale tulam i wspieramWiadomość wyedytowana przez autora: 14 kwietnia 2014, 20:42
Another lubi tę wiadomość
Dwa bąbelki 👣
06.2015
03.2017 -
Anutka wrote:mój mąz z 83 mln plemników poprawił na 205 mln biorąc ANDROVIT przez miesiąć... POLECAM
Another bedzie dobrze:DWiadomość wyedytowana przez autora: 14 kwietnia 2014, 20:49
Anutka, Macierzanka:) lubią tę wiadomość
Dluuuuga historia...ale warto było walczyć !!!
9dpt 84.51
11dpt 210
14 dpt 765.9
18dpt 4270
32dptmamy ❤️
-
Another wrote:Patrzyłam razem z nim i też nic nie widziałam
Szukał uparcie, bo i tego nie mogliśmy znaleźć. Może będzie dzielny i wyrośnie na dużego chłopa do piątku
Idę otworzyć winko, a co mi tam.
Pewnie, otwieraj i się odstresuj! Będzie dobrze
A gdzie resztę wywiało?
Ja przyjdę to Was nie ma! Pójdę to naprodukujecie stron, już ja Was znaaam!Dwa bąbelki 👣
06.2015
03.2017 -
Anutka wrote:winko dobre na edndo !!! popieram
Ale nie każde chyba? Czerwone ma być? Słodkie? Wytrawne? Półwytrawne? Półsłodkie?Jakie bo mnie ostatnio ciekawiło
Słyszałam, że też orzeszki są dobre na endo? Migdały?Dwa bąbelki 👣
06.2015
03.2017 -
Z. wrote:Ale nie każde chyba? Czerwone ma być? Słodkie? Wytrawne? Półwytrawne? Półsłodkie?
Jakie bo mnie ostatnio ciekawiło
Słyszałam, że też orzeszki są dobre na endo? Migdały?gin zalecał mi co drugi dzień lampkę czerwonego, aż do 3 dpo
Z. lubi tę wiadomość
-
Kaśka28 wrote:wydaje mi sie ze lepsze od androvitu jest fertilman sklad odobny do profertil a o tym wspominal moj gin ale ponoc drogo wiec powiedzial zeby szukac zamiennikow:D i ten fertilmen ma duzo pozytywnych komentarzy:D
Another bedzie dobrze:D
Mój biere fertimen i chwali sobie , bo widzi różnicę w nasieniuno i dobre są opinie i zawiera chyba wszystkie potrzebne witaminy
więc polecam!
A w ogóle to witam, bo tak się wyrwałam niegrzecznieAnutka, Z., Macierzanka:) lubią tę wiadomość
-
przedszkolanka:) wrote:Mój biere fertimen i chwali sobie , bo widzi różnicę w nasieniu
no i dobre są opinie i zawiera chyba wszystkie potrzebne witaminy
więc polecam!
A w ogóle to witam, bo tak się wyrwałam niegrzeczniena mojego androvit akurat
Macierzanka:) lubi tę wiadomość
-
Hej, Przedszkolanko
Możesz przecież pisać tu kiedy chcesz więc nie przepraszaj tylko się wtrancaj do woli!
Anutka, dzięki za info z tym winem, bo właśnie nie wiedziałam co i jak
Another, nie dziwie się, że smutno. Ale nie trać nadziei! Winko, przytulanko na pocieszenie i kto wie może coś jeszcze z tego będzie? Głowa do góry cycki do przodu!Anutka, Another lubią tę wiadomość
Dwa bąbelki 👣
06.2015
03.2017 -
Kaśka28 wrote:wiesz Monia to jest roznie z tym u kogo lepiej bo np w twojej syt spokojnie sie polepszy ilosc plemniczkow przez suple a w moim najpierw trezba wyprodukowac plemniory...a jak babeczka jest chora to wiesz hormonowo leczyc tez nie jest dobrze bo to cala gospodarke moze wymieszac...takze to nie jest wszytko takie proste...ale damy rade dziewczynki wszytkie:D
naprawde myślisz, że to poprawimy ?