Na Temat i NIE na temat, dla staraczek i dla zafasokowanych
-
WIADOMOŚĆ
-
Macierzanka:) wrote:dobre
odważna jesteś przedszkolanko!
a tak poważnie to co się tak czaisz? co u Ciebie?
Monia dobry plan
Mój w ciągu dnia centrum, cynk, koenzym Q10, maca, olej lniany, kwas foliowy, wit C., orzechy brazylijskie
Skład zmienionywcześniej był troche inny
hmmmm ... obstawiam co drugi dzien.
-
Kaśka28 wrote:a moj n ie byl zestreswany ale za to teraz napewno bedzie...
od 18.03 bierze leki.Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 kwietnia 2014, 21:27
-
a tak wogóle to sorki, że tylko ględze i ględze o tych badaniach, wynikach i tym wszystkim, wiem, że juz macie pewnie tego dosyć . Przepraszam was ale musze sie wam wygadać i wyżalić bo kto nas zrozumie tak dobrze jak my same ??? dziękuje Wam za cierpliwoś izawsze ciepłe słowo
Anutka, Kaśka28 lubią tę wiadomość
-
nooo ja kilka dni po tobie jechalam robic badania ale moj leki bierze dopiero kilka dni bo tak bylismy u lekarza ale salfazin i mace on bierze jak twoj od 18 marca wlasnie ale my bedziemy robic badania jak mina 3 miechy od brania tych tabsow od lekarza Monia a twoj bierze cos jeszcze oprocz tego co pisalas? jakies leki takie wazniejsze w sensie na recepe??Dluuuuga historia...ale warto było walczyć !!!
9dpt 84.51
11dpt 210
14 dpt 765.9
18dpt 4270
32dptmamy ❤️
-
testosteron na recepte jest i brał przez 10 dni antybiotyk jakby była w jądrach infekcja.. wziąl to te 10 dni i teraz ten undestor testocaps przez pierwszy miesiac 2xdziennie zeby pobudzic do produkcji plemnikoe a potem 2 mies to 1x1 . potem badania.
-
ale my juz przed tymi badaniami to dobre3 mies braliśmy salfazin 1x1 tabl tak profilaktycznie a widzisz wyniki są jakie są i dlatego sie boje ze moze nie ruszyć nic po tej kuracji. ale licze tez mocno na mace. mimo ze moj mowi ze jakos inaczej sie po iej nie czuje.. ja tez jako tako nie czuje róznicy a biore 2 x dziennie
-
pa Anutka!
Moniabyło dla Ciebie, nie chodziło mi o plan serduszkowania, ale ogólnego podejścia
slipy to samo zło!
A o tym Clo dla mężczyzn to dużo słyszałam, że ponoc nieźle działa!
Anutka lubi tę wiadomość
-
Aaa powiem wam cos na podniesienie na duchu ten sms co dostalam od kolezanki to byl o tym ze im sie udalo zajsc w ciaze a jej maz mial niecaly 1mln plemnikow w ml i tez wzmacniali suplementami ale nie doczekali do powtorzenia badan bo mieli piwtarzac jakos po swietach.
Takze dziewczyny uszy do góryZ., XxMoniaXx, Macierzanka:), Kaśka28 lubią tę wiadomość
W życiu nie chodzi o czekanie aż burza minie. Chodzi o to,by nauczyć sie tańczyć w deszczu.