Na Temat i NIE na temat, dla staraczek i dla zafasokowanych
-
WIADOMOŚĆ
-
Mi kolezanka opowiedziala bo ogladalysmy jakia film i byla reklama na ktorej byly dzieci i ona tak strasznie sie rozplakala ja nie wiedzialam o co chodzi co sie stalo i wtedy mi opowiedziala co i jak. Dlatego ja tez sie tak balam badan meza.
Ale uff beda mieli dzieciaczka to najwazniejszeXxMoniaXx, Kaśka28 lubią tę wiadomość
W życiu nie chodzi o czekanie aż burza minie. Chodzi o to,by nauczyć sie tańczyć w deszczu. -
Ale tu sie dzis dzieje, posty leca ja szalone, brakowalo tego
My ciag dalszy pakowaniajuz niewiele zostalo.
Mnie dzie boli glowa, nadal brak apetytu, maz krzyczy jak nad malym dzieckiem, ze mam jesc... dzis jakos jeszcze macica mi dawala znac o sobie...
Dziewczyny ciesze sie,ze po gorszych dniach znajdujecie pozytywy i sile do dalszej walki! Tak ma byc! A Another Ciebie tule mocno i nakazuje jutro miec dobry humor! :*
Kasiu,zebys wiedziala, ze 'wielkimi kORkami' do domkuWlk Czwartek to najgorszy dzien do jazdy
Kaśka28, Another, Little Frog lubią tę wiadomość
-
Misty87 wrote:Ale tu sie dzis dzieje, posty leca ja szalone, brakowalo tego
Mnie dzie boli glowa, nadal brak apetytu, maz krzyczy jak nad malym dzieckiem, ze mam jesc... dzis jakos jeszcze macica mi dawala znac o sobie...
Dziewczyny ciesze sie,ze po gorszych dniach znajdujecie pozytywy i sile do dalszej walki! Tak ma byc! A Another Ciebie tule mocno i nakazuje jutro miec dobry humor! :*
Kasiu,zebys wiedziala, ze 'wielkimi kORkami' do domkuWlk Czwartek to najgorszy dzien do jazdy
Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 kwietnia 2014, 22:08
Misty87 lubi tę wiadomość
-
Magdas wrote:Mi kolezanka opowiedziala bo ogladalysmy jakia film i byla reklama na ktorej byly dzieci i ona tak strasznie sie rozplakala ja nie wiedzialam o co chodzi co sie stalo i wtedy mi opowiedziala co i jak. Dlatego ja tez sie tak balam badan meza.
Ale uff beda mieli dzieciaczka to najwazniejszeżycze
Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 kwietnia 2014, 22:07
Kaśka28 lubi tę wiadomość
-
przedszkolanka:) wrote:Misty gdzieś mi się rzuciło w oczy Twoj brzuch, cudny!
dziewczyny uciekam do mężadobranoc ;*
Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 kwietnia 2014, 22:07
przedszkolanka:) lubi tę wiadomość
-
XxMoniaXx wrote:może za 2,3 dni Ty jej napiszesz smsa o takiej samej treści.. czego ci z całego
życze
Kaśka28, Little Frog lubią tę wiadomość
W życiu nie chodzi o czekanie aż burza minie. Chodzi o to,by nauczyć sie tańczyć w deszczu. -
Misty87 wrote:Ale tu sie dzis dzieje, posty leca ja szalone, brakowalo tego
uuuuuu to faktycznie:D a ty sie tam nie przemeczaj tylko odpocznij troche:D teraz z anmi i naprodukujmy heheh szybciej sie ktoras na 5-raczki zalapie
Misty87 lubi tę wiadomość
Dluuuuga historia...ale warto było walczyć !!!
9dpt 84.51
11dpt 210
14 dpt 765.9
18dpt 4270
32dptmamy ❤️
-
Musze sie przyzwyczaic,ze brzucha wciagnac predko nie bede mogla
Cieszymy sie bardzo,ze wracamy. Jestesmy rodzinni oboje z mezem i smutno nam tu bylo
Cos sie konczy, by cos sie moglo zaczac
Juz tam gdzies kiedys pisalam,ze kuzyn, u ktorego pracowalam wczesniej kilka lat, zatrudni mnie,zebym miala ubezp i swiadczenia jakiekolwieka mezus bedzie szukal pracy. Zobaczymy, albo znajdzie na miejscu, albo bedzie jezdzil jakis czas do Austrii
choc wolalabym go miec przy sobie.
Kochane zycze Wam z calego mojego ogromnego serducha,byscie i Wy mialy taki brzuszek! !Kaśka28, Maniuś lubią tę wiadomość
-
Nadrobię Was za chwilkę ale i Wam chciałam zdać reacje z mojej wizyty skopiowane bo nie chce mi się pisać tego samego kilka razy a na każdym wątku inne dziewczynki
Dziewczynki ja jestem po wizycie. pan doktor dał mi euthyrox. clo coś tam ( sorki nie wiem jak to dalej leciało) i duphaston. A w tym cyklu nic ie będzie bo pęcherzyki mi nie rosną niestety. -
Misty lubie takie podejscie ze cos sie konczy cos sie zaczyna. Bo to jest prawda zawsze jak zamykaja sie jedne drzwi to otwieraja drugie:)
Dobrze,ze bedziecie blisko rodziny i wszystko powoli sie ulozyMisty87 lubi tę wiadomość
XxMoniaXx wrote:ok ja na godzinke spadam sie przytulić do męza bo śpi przed nocką.
będe ok pólnocy jak jeszcze ktoś będzie. Stosunkowo owocnej nocy i erotycznych snówpa
do północy lub do jutra.
pełna nadziei jestemi oby tak zostało juz
potforzasta wrote:Nadrobię Was za chwilkę ale i Wam chciałam zdać reacje z mojej wizyty skopiowane bo nie chce mi się pisać tego samego kilka razy a na każdym wątku inne dziewczynki
Dziewczynki ja jestem po wizycie. pan doktor dał mi euthyrox. clo coś tam ( sorki nie wiem jak to dalej leciało) i duphaston. A w tym cyklu nic ie będzie bo pęcherzyki mi nie rosną niestety.Dluuuuga historia...ale warto było walczyć !!!
9dpt 84.51
11dpt 210
14 dpt 765.9
18dpt 4270
32dptmamy ❤️