Na Temat i NIE na temat, dla staraczek i dla zafasokowanych
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
potforzasta wrote:Zobaczymy zobaczymy
A Dupkiem to on chyba mi chce cykle skrócić co??
hej Lenka co u ciebie?Dluuuuga historia...ale warto było walczyć !!!
9dpt 84.51
11dpt 210
14 dpt 765.9
18dpt 4270
32dptmamy ❤️
-
nick nieaktualny
-
Misty87 wrote:Juz tam gdzies kiedys pisalam,ze kuzyn, u ktorego pracowalam wczesniej kilka lat, zatrudni mnie,zebym miala ubezp i swiadczenia jakiekolwiek
a mezus bedzie szukal pracy. Zobaczymy, albo znajdzie na miejscu, albo bedzie jezdzil jakis czas do Austrii
choc wolalabym go miec przy sobie.
[*] Jagoda 18.03.2014
[*] Antosia 13.01.2019
Mutacja V Leiden hetero (acard 150mg.,heparyna 0,6ml.)
MTHFR 1298A>C hetero
Niedoczynność tarczycy Euthyrox N 150 -
no u mnie dobrze powyglupialam sie na angielskim z dzieciakami mieli taki ubaw ze szok
i ja meczac sie przy nich fizycznie nabralam sily psychicznie hehe:D
Lena87 lubi tę wiadomość
Dluuuuga historia...ale warto było walczyć !!!
9dpt 84.51
11dpt 210
14 dpt 765.9
18dpt 4270
32dptmamy ❤️
-
Misty87 wrote:Tak,dupek ponoc ma takie zastosowanie jak luteina
Taka roznica,ze luteina to czysty hormon a dupek ma tam cos jeszcze,a i jest duzo drozszy
Haj Lena -
Ja też po wizycie - będziemy ustawiać hormony tarczycy bo ft4 wchodzi mi w nadczynność a nie musi tak być - multum badań do zrobienia i odstawiamy diuretyki. Zobaczymy jak po nich będzie...
Nie robiła USG więc nie wiem co tam w środku jest. Ale nie mówiła nic o ciąży po badaniu więc nie wiem - może nie czuła nic bo za wcześnie? nie wiem - okaże się[*] Jagoda 18.03.2014
[*] Antosia 13.01.2019
MTHFR 1298A>C hetero
Malinowa Panienka wrote:Misty uważaj bo robią mega kontrolę czy zatrudnili Cię już w ciąży, dlaczego od razu na l4 i czy rodzina... niestety tych kontroli jest mnóstwo - rozmawiałam z koleżanką i mówiła zeby uważać. Ja tak chciałam zrobić i odradzili nam - bo kary są solidne...
poza tym kobiety w ciazy chyba mozna zatrudniac?? Nie wiem jak to z tym jest, ale nie moga przeciez dyskryminowac.
-
Misty87 wrote:Nie wiem, w sumie ja juz tam pracowalam kilka lat, wiec od razu chyba nikt nie bedzie mnie kontrolowal. Ale zamierzam isc niebawem na L4 zeby nie bylo cyrkow. Moze sie uda
poza tym kobiety w ciazy chyba mozna zatrudniac?? Nie wiem jak to z tym jest, ale nie moga przeciez dyskryminowac.
zatrudnić się u tż w firmie i nie powinnam więc odpuściliśmy
[*] Jagoda 18.03.2014
[*] Antosia 13.01.2019
MTHFR 1298A>C hetero
nick nieaktualny
-
Hej,
ja tak dziś w dużym skrócie, bo padam na ryjek:
Byłam rano u dentysty, okazało się, że ząb w którym ukruszył mi się kawałek plomby jest do leczenia kanałowegoOczyściła mi 2 kanały, założyła opatrunek, za miesiąc dokończy. Dała tylko znieczulenie nasiękowe, ale wystarczyło, nic nie bolało.
Potem pojechaliśmy na małe zakupy, bo miałam 3 godziny do gina. Kupiłam sobie 2 pary butów i luźniejszą bluzkę na lato, w której zmieści mi się brzuch.
Ohaftowałam przy okazji toaletę w galerii handlowej, a jak!
Zjadłam potem kurczaka z KFC zapijając pepsi. Stwierdziłam, że raz na ruski rok mogę nawet w ciąży, szczególnie że zawsze stroniłam od takiego żarcia.
Na 13 miałam gina, dał opis usg sprzed 2 tyg (bez zdjęcia!- i jak tu chodzić na NFZ???), owulka była tak jak czułam z lewego jajnika, bo jest ciałko żółte.
Wyniki mam niezłe, trochę hemoglobina w dolnych granicach, i pH moczu za wysokie, chyba pojem sobie żurawit, żeby coś mi się nie przypałętało.
Za to okazało się, że nie chorowałam na toxoplazmozę i jestem w pełni wrażliwa na zachorowanieJa weterynarz, dziecko wychowane w brudnej piaskownicy i lesie, rzadko myjące owoce i warzywa! Teraz muszę się pilnować.
Za to TSH mam ładne 1,95, ale i tak muszę iść skonsultować się z endo.
Powiedziałam ginowi, że na wizyty na NFZ więcej nie przyjdę, że chcę do niego prywatnie. Kazał umówić się na za 4 tyg na usg genetyczne u niego, wytłumaczył jak znaleźć jego gabinet.
A potem miałam mnóstwo pracy do 20:20, więc padam na twarz.
Jutro Was nadrobię, może w pracy będzie luźniej.
Dobrej nocki Kochane! :*
Little Frog, Fidelissa, Ania07 lubią tę wiadomość
-
Malinowa, bede probowac
Zrobi mi umowe od 1 kwietnia, bo sam tak mowil,ze nie problem. A tam np od czerwca pojde na L4 czy od lipca. Juz tak robil z kolezanka, ktora tez wyjechala,potem zaszla i jej pomogl
Dobranoc wszystkim, ale chyba juz spicie
My dzis 2 latka z mezem obchodzilismy, wiec troszke musialam Was opuscicZ., Fidelissa, Maniuś, Ania07, Lena87 lubią tę wiadomość