Na Temat i NIE na temat, dla staraczek i dla zafasokowanych
-
WIADOMOŚĆ
-
Malinowa nieszkodzi oczywiscie nie zazdroszcze bolu plecow i samej kuracji ale na masaz chetnie bym poszla:D
Nie wiem co ci napisac w zwiazku z temp...ale widze ze nie poszla ta tempka mocno do gory no ale u ciebie niewiadomo co i jak a noz fasolina hehe:DWiadomość wyedytowana przez autora: 15 kwietnia 2014, 09:19
Dluuuuga historia...ale warto było walczyć !!!
9dpt 84.51
11dpt 210
14 dpt 765.9
18dpt 4270
32dptmamy ❤️
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Slimcat jesli to jest twoj pierwszy cykl z mierzeniem tempki to i tak wyglada slicznie naprawde!!! kiedy testujesz?? dobrze mi sie obilo o uszy ze 19?? zaciskam kciuki:D
uszy a raczej oczy hehe:DWiadomość wyedytowana przez autora: 15 kwietnia 2014, 09:25
9dpt 84.51
11dpt 210
14 dpt 765.9
18dpt 4270
32dptmamy ❤️
-
Czesc:)) no to kiedy te zielone wieści?
) podobno w sobotę testujecie?
Ja idę dzis do ginka i na usg. Ok 17-18. Trzymajcie kciuki.
Mam nadzieje ze wszystko będzie dobrze:)Z., sara_nar, sara_nar, Misty87, Macierzanka:), Ania07, Little Frog lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Złota wrote:Cześć Kochane,
miałam dać znać, jak po wizycie u gina będzie. No jest kiepsko: ja nie reaguję na CLO, a do tego mąż ma fatalne wyniki.
Odpuszczamy starania, bo i tak nic z tego nie będzie.
Temperaturę muszę mierzyć, bo gin musi wiedzieć jak mój cykl się będzie miał bez wspomagania, ale szans na dziecko nie mamy.
Mąż podjął leczenie, ale to potrwa i nie wiadomo czy cokolwiek zmieni. kolejne badanie za 3 miesiące.
Miłego dnia!
Złota, zmieni zmieni.
Poza tym zawsze mogłas trafić na cykl bez owulki, prawda?
Po 3 miechach spróbujcie i będzie ok.
Fideliss Ci to mówi:)))Macierzanka:), Z. lubią tę wiadomość
-
simcat86 wrote:Cześć Dziewczyny!!!
Jak samopoczucie w ten pochmurny dzień?
Malinowa długie masz zazwyczaj cykle?
Kasia ja mam niskie tempki przez tarczyce[*] Jagoda 18.03.2014
[*] Antosia 13.01.2019
Mutacja V Leiden hetero (acard 150mg.,heparyna 0,6ml.)
MTHFR 1298A>C hetero
Niedoczynność tarczycy Euthyrox N 150 -
Fidelissa wrote:Czesc:)) no to kiedy te zielone wieści?
) podobno w sobotę testujecie?
Ja idę dzis do ginka i na usg. Ok 17-18. Trzymajcie kciuki.
Mam nadzieje ze wszystko będzie dobrze:)Fidelissa lubi tę wiadomość
9dpt 84.51
11dpt 210
14 dpt 765.9
18dpt 4270
32dptmamy ❤️
-
Odpuszczam.
Podziwiam te z Was, które macie siłę, ja już nie mam. Nie będę się starac, nie będę marzyć. Nie mam siły na nowe rozczarowania.
Mąż ma fatalne wyniki plemników. W badanym ejakulacie ma ich niecpo ponad 2 tys. Tysiące! Powinny ich być miliony. -
Malinowa Panienka wrote:30 dni - powinna jutro być
Kasia ja mam niskie tempki przez tarczyce
No ale cierpliwosci:DFidelissa lubi tę wiadomość
9dpt 84.51
11dpt 210
14 dpt 765.9
18dpt 4270
32dptmamy ❤️
-
nick nieaktualny
-
Złota wrote:Odpuszczam.
Podziwiam te z Was, które macie siłę, ja już nie mam. Nie będę się starac, nie będę marzyć. Nie mam siły na nowe rozczarowania.
Mąż ma fatalne wyniki plemników. W badanym ejakulacie ma ich niecpo ponad 2 tys. Tysiące! Powinny ich być miliony.
kochana a jakie lekarz dla leki dla meza?Dluuuuga historia...ale warto było walczyć !!!
9dpt 84.51
11dpt 210
14 dpt 765.9
18dpt 4270
32dptmamy ❤️
-
Złota wrote:Odpuszczam.
Mąż ma fatalne wyniki plemników. W badanym ejakulacie ma ich niecpo ponad 2 tys. Tysiące! Powinny ich być miliony.Z. lubi tę wiadomość
W życiu nie chodzi o czekanie aż burza minie. Chodzi o to,by nauczyć sie tańczyć w deszczu. -
Kaśka28 wrote:a powiedz mi nie ma jakiegos zapalenia albo bakterii?? byliscie u urologa? sa one ruchliwe zyze czy z tych 2tys macie niezywe?? nas jest 0.5 mln ale nie sa zywe wiec tak jakby ich nie bylo...
kochana a jakie lekarz dla leki dla meza?
Z 2 tysięcy 1% wykazuje ruch progresywny szybki, 3% ruch progresywny a reszta - zdechłe.