Na Temat i NIE na temat, dla staraczek i dla zafasokowanych
-
WIADOMOŚĆ
-
Dzięki Kochane za dobre słowa:)
Musze to przetrawić, ale ciężko mi idzie, bo wszędzie stresy: w domu, w pracy ech...
Marzę o przerwie.
I jeszcze wycinam ósemkę. 23 kwietnia.
Spróbuję się nie martwić.
Dziękuję Kochane!
I wiem, że są inne metody poza naturalną na poczęcie, ale dla as są one niedopuszczalne, więc jeśli się nie uda, to in vitro nie wchodzi grę. -
Hej dziewczyny
Widzę, że nie tylko ja nie reaguję na cloPostanowiłam do piątku do monitoringu odstawić całkowicie węglowodany i większość tłuszczy. Zobaczymy czy dieta coś wspomoże ten mój niegrzeczny malutki pęcherzyk.
Zaraz do pracy. Na samą myśl mnie skręca. Moja praca przed świętami to masakra, aż się chce wymiotować..."Musisz uwierzyć w siebie, bo wiara czyni cuda.."
-
Hej
U mnie dziś nieźle, mdłości prawie nie ma, tylko jem co 2 godziny. Mam patent na moje spadki cukru- sa takie momenty, że muszę coś zjeść już, nie za 10 min, ale natychmiast, więc mam w torebce kilka batoników musli. Genialne są!
Tak piszecie o tych złych wynikach nasienia Waszych facetów, a ja się zastanawiam ile par zachodzi w ciążę właśnie przy takich wynikach wcale o tym nie wiedząc. Przecież nie każdy się bada, częściej najpierw reguluje się cykl kobiety.
Ja wierzę, że wszystkie macie szansę, pewnie nie uda się aż tak szybko jak byście chciały, ale nie ma rzeczy niemożliwych! Czasami jest tak, że plemników nie ma w nasieniu, ale są w jądrach. Grunt to dobrze zdiagnozować problem. Można plemniki pobrać bezpośrednio z jąder i spróbować inseminacji.
Obyście trafiły na mądrego lekarza, który Wam pomoże!
Dużo siły Wam życzę, nie poddawajcie się!!!!XxMoniaXx, Little Frog, Macierzanka:), Z., Kaśka28 lubią tę wiadomość
-
no i po zakupach . Upominki dla chrześniaków zakupione na zajączka. Dziś z ciekawości po kilku dniach nie mierzenia zmierzyłam temp żeby sie tylko upewnic w twierdzeniu ze mam bezowulacyjny cykl.. i dalej twierdzę ze raczej owulki nie było. Następy cykl będzie nasz . Taki maaajjjooowwwwyyyyyy
Kaśka28 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Ok, przyznać się która mi słońce zakosiła?!
Złota, właśnie skończyłam rozmowę z moją babcią (ona w życiu sporo przeszła...chciała się mnie tylko zapytać czy lekarz powiedział, że po tym wszystkim jest ok i mogę mieć dzieci. Tak powiedział, ale nie sprawdzał tego specjalnie. Opowiedziała mi o jej przyszywanym wnuku, który się z żoną starał i jeździli po klinikach, na badania wydali kupę kasy aż lekarz powiedział, że nie ma na co liczyć, no chyba, że na cud. No i poddali się i pogodzili z tym, że się nie uda. I co? Udało się. Także jak Santoocha słusznie zauważyła, to nie każdy się bada i kto wie przy jakich wynikach udało się niektórym. Ja mimo wszystko mam nadzieję. Choćby na ten cud, bo one też się zdarzają!
Macierzanka:), Z. lubią tę wiadomość
-
Nie przejmuj się Złota, ja też mam ochotę dzisiaj pieprznąć tym wszystkim
Dzwonił gin ustalił mi termin laparoskopii na 26 maja, następne dwa miesiące mogę sobie wykreślić ze starań
A tydzień po laparo mam dwa wesela, super po prostu.. Na wakacje miałam jechać w maju.. Mam ochotę wstać i zdemolować biuro..
-
dziewczyny powiedzcie mi co zdziała branie u kobiety mage b6 max. Bo zakupiłam juz 2 op biore.. bo widze ze dużo tu z dziewczyn to bierze. Słyszałam coś o uregulowaniu cyklu ale jak to sie ma do prawdy to nie wiem. Wiecie coś więcej na te temat może ?
kombinuje jeszcze jak "domowymi sposobami " troche go skrócić i wyregulowac bo po tabsach mii zostało narazie na 35 dniowym ..Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 kwietnia 2014, 13:44
-
XxMoniaXx wrote:dziewczyny powiedzcie mi co zdziała branie u kobiety mage b6 max. Bo zakupiłam juz 2 op biore.. bo widze ze dużo tu z dziewczyn to bierze. Słyszałam coś o uregulowaniu cyklu ale jak to sie ma do prawdy to nie wiem. Wiecie coś więcej na te temat może ?
-
nick nieaktualny
-
Mi nic nie daje.. Biorę bo żyję w stresie i piję sporo kawy.. Nie mam skurczów, prócz nieustannych skurczów powieki, wywołanego chyba lekami na prolaktynę, więc MagneB6 nie pomaga.. Cyklów mi ani nie skróciło ani nie wydłużyło.
Anutka lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Hej dziewczyny, jak mnie sie dzis nic nie chce! Pogoda na lubelszczyźnie paskudna (choc chyba gdzie indziej nie jest lepiej), rano bylam w pracy, teraz wpadłam na obiad do domu, nakarmic psy i znowy do roboty do wieczora. Ale mój wewnętrzny leń nie chce sie podnieśc z krzesła ;)Może kawa go pobudzi...
Macierzanka:) lubi tę wiadomość
MARCELINA
11.02. 2015 IUI (10t * )
3.12.2015 IUI