Na Temat i NIE na temat, dla staraczek i dla zafasokowanych
-
WIADOMOŚĆ
-
Zlota jest zle nie zaprzeczam a co owiedzial lekarz?? jakie leki zapisal? wiem ze gdzies tu na ovufriend byl maz u ktorego w ogole nie bylo plemnikow a po leczeniu okazalo sie ze jest oprawa iiiii co najwazniejsze dziewczyna zaciazyla takze cuda sie zdarzaja musimy wlaczyc i w to wierzyc!!
Z. lubi tę wiadomość
Dluuuuga historia...ale warto było walczyć !!!
9dpt 84.51
11dpt 210
14 dpt 765.9
18dpt 4270
32dptmamy ❤️
-
Hej kobitki. Wczoraj cały dzień nie zaglądałam. Jestem z siebie dumna, że wytrzymałam
Jedynie co rano z pracy.
Dzisiaj szaro, buro. Wybrałam sobie kurtkę z reserved cena 299zł, ale siostra da zniżki pracownicze
Fidelissa też dzisiaj wybieram się do gin. zobaczyć czy wszystko ok. Strasznie brzuch mnie boli i nie mam apetytu
Zaraz zmykam po PITy siostry, później do teściów i na 19 do gina.
Miłego dnia :*Fidelissa, Macierzanka:), Z. lubią tę wiadomość
-
Złota wrote:Leki: zinceral, Al folicum, L-karnityna, koenzym q10, selen kwas alfaliponowy, vitrum D3 4000 tys. i krew na badania.
powiedz mi ty sie leczysz u endo-gina? moj gin mowil ze te wszytkie witaminy suplementy maja za zadanie polepszyc ilosc i jakosc ale zeby zastymulowac jadra do produkcji to zapiral proviron i clostylegyt dla meza...zapytaj swojego lekarza co o tym mysliWiadomość wyedytowana przez autora: 15 kwietnia 2014, 10:03
Dluuuuga historia...ale warto było walczyć !!!
9dpt 84.51
11dpt 210
14 dpt 765.9
18dpt 4270
32dptmamy ❤️
-
Hej Wam wszystkim!
Złota, bądź dobrej myśli, u mnie też na Clo miałam dwa cykle bez pęcherzyków, też już nie wierzyłam, że mi pomoże i teraz, w ostatnim cyklu na Clo wyhodowałam pęcherzyk...
Kochana, wspieram cię. Mężusiowi poprawią się wyniki, tobie uda się wyhodować pęcherza giganta i się uda zajść! Zobaczysz!
U mnie ovf wyznaczyło "pewną" owulację i zgodziłabym się z tym. Monitoring, ból owulacyjny na to wskazują. Teraz pozostaje czekać. Najważniejsze, że jest pierwszy pęcherzyk, znaczy że się da!
Jak nie teraz to w następnym , moim majowym (urodzinowym) cyklu.
Dlaczego mi się nic nie chce?
O 11 zabieram się za porządkowanie szafy, bo wczoraj nie chciało mi się i poszłam do sąsiadekWiadomość wyedytowana przez autora: 15 kwietnia 2014, 10:04
Misty87, Macierzanka:), Little Frog, Z. lubią tę wiadomość
-
Kaśka28 wrote:co to zinceral?? na co to? juz poszukalam w googlach to jest cynk tak? czyli w sumie same witaminy...
powiedz mi ty sie leczysz u endo-gina? moj gin mowil ze te wszytkie witaminy suplementy maja za zadanie polepszyc ilosc i jakosc ale zeby zastymulowac jadra do produkcji to zapiral proviron i clostylegyt dla meza...zapytaj swojego lekarza co o tym mysli
Na razie dał to, bo nie poda innych przed badaniami. Dał skierowanie na krew. Zobaczymy.
Żyć się odechciewa. Zimno i pada. Chyba wpadnę w depresję.
Wracam do roboty, bo mnie wywalą za nicnierobienieWiadomość wyedytowana przez autora: 15 kwietnia 2014, 10:15
-
Złota wrote:Na razie dał to, bo nie poda innych przed badaniami. Dał skierowanie na krew. Zobaczymy.
Żyć się odechciewa. Zimno i pada. Chyba wpadnę w depresję.
Wracam do roboty, bo mnie wywalą za nicnierobienieDluuuuga historia...ale warto było walczyć !!!
9dpt 84.51
11dpt 210
14 dpt 765.9
18dpt 4270
32dptmamy ❤️
-
Miłego dnia.. Złota kochana nasza uwierz ze my tu Cie rozumiemy jak nikt inny.
A zwłaszcza ja i Kaśka.. mamy ten sam problem. Ale nie poddawaj sie. Wyślij na wczasy termometr i zrób sobie 3 miesiące wolnegoale staranka oczywiście zostaw w domu , nie wysyłaj ich a wczasy. Pędem do urologa .. i może maca zakupcie. Czytałam o niej mase pozytywnych opinii.. niektórzy mieli beznadzieją sytuacje a po tym super polepszenie wyników
ja bym spróbowała.. nie zaszkodzi przecież
wiem , że dostałyśmy niezłego kopa w dupe ale będzie ok
trzymam kciuki
Misty87, Macierzanka:), Z., Kaśka28 lubią tę wiadomość
-
ooooooooooo Monia widzę dzisiaj humorek dopisuje:)
super i tak trzymac
a wiecie co lekarz mojej koleżanki mężowi kazał jeść duzo pomidorów i pestek dyni.W życiu nie chodzi o czekanie aż burza minie. Chodzi o to,by nauczyć sie tańczyć w deszczu. -
Hej moje psiapsioly wirtualne
Zlota tule mocno! Powiem tak, nie mam chyba prawa sie udzielac w tej kwestii, bo nic nie wiem o problemach itp...ale jak napisalas, ze odpuszczasz, pomyslalam 'oho to zapewne wroci do nas za jakis czas z zielonymi nowinami'
Odpusc, nie staraj sie na sile, alekiedy macie ochote,bez mierzenia,sprawdzania, obserwowania.
Moja dobra kumpela starala sie okolo roku, ciagle nieregularne cykle,obserwacje pecherzykow, a kiedy stwierdzili, ze guzik z tego, nagle bach
Wykup te wszystkie witaminki,leki i glowka do gory kochana :* zycze Ci z calego serca szczescia :* -
Maniuś śnieg
? masakra no ale w sumie kwiecień plecień....
u mnie deszcz pada strasznie usyyyyyyypiająca pogoda
a miałam iść robić barszczZ. lubi tę wiadomość
W życiu nie chodzi o czekanie aż burza minie. Chodzi o to,by nauczyć sie tańczyć w deszczu. -
Manius snieg??? Bez przesady
moze brudne okna masz
U nas ooooo dziwo sloneczko wyszlo! Przesylam promienie
I normalnie prawie bezchmurnie
Zlota jeszcze jedno, polecam pamietnik kittykate, teraz czytalam,zwlaszcza koncowkazobacz! :*
Z. lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Misty87 wrote:Manius snieg??? Bez przesady
moze brudne okna masz
U nas ooooo dziwo sloneczko wyszlo! Przesylam promienie
I normalnie prawie bezchmurnie
Zlota jeszcze jedno, polecam pamietnik kittykate, teraz czytalam,zwlaszcza koncowkazobacz! :*
Misty87, Z. lubią tę wiadomość
-
Aaa widzisz Manius,czyli to nie snieg,to brud na oknach
a Ty nas tu juz straszysz
zartuje oczywiscie :*
Simcat,dziekuje bardzo dobrze
Oprocz tego,ze nic mi sie nie chce
Mowisz,ze spedzisz dzis z nami dzienZ. lubi tę wiadomość