Na Temat i NIE na temat, dla staraczek i dla zafasokowanych
-
WIADOMOŚĆ
-
Cześć Kochane,
miałam dać znać, jak po wizycie u gina będzie. No jest kiepsko: ja nie reaguję na CLO, a do tego mąż ma fatalne wyniki.
Odpuszczamy starania, bo i tak nic z tego nie będzie.
Temperaturę muszę mierzyć, bo gin musi wiedzieć jak mój cykl się będzie miał bez wspomagania, ale szans na dziecko nie mamy.
Mąż podjął leczenie, ale to potrwa i nie wiadomo czy cokolwiek zmieni. kolejne badanie za 3 miesiące.
Miłego dnia!
-
Misty87 wrote:Malinowa, bede probowac
Zrobi mi umowe od 1 kwietnia, bo sam tak mowil,ze nie problem. A tam np od czerwca pojde na L4 czy od lipca. Juz tak robil z kolezanka, ktora tez wyjechala,potem zaszla i jej pomogl
Dobranoc wszystkim, ale chyba juz spicie
My dzis 2 latka z mezem obchodzilismy, wiec troszke musialam Was opuscic
Zaba super pogoda u nas rano slonce sie przebijalao niestety teraz przegralo z chmurami i jest zachmurzone niebo...
Zlota a jakie wyniki meza? bo u ciebie brak pecherzykow tak?
Zlota skarbie bedzie dobrze teraz masz chwile zalamania powiem ci to tez jest potrzebne musisz sie wyplaka wyzalic wykrzyczec ponazekac, odbic sie musisz zebrac sily do dalszej walki wiem cos o tym uwierz popatrz tez ile dziewczyn mimo wielu przeciwnosci losu i lekarze tez im nie dawali szans a sa rodzicami...ciezko jest sie z tym wszytkim pogodic ale zachwile dojdziesz do wniosku ze zalamywanie sie naprawde na nic nie przyda...a moze jeszcze konsultacja z innym lekarzem co?Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 kwietnia 2014, 08:50
Misty87, Macierzanka:), Little Frog lubią tę wiadomość
Dluuuuga historia...ale warto było walczyć !!!
9dpt 84.51
11dpt 210
14 dpt 765.9
18dpt 4270
32dptmamy ❤️
-
Złota wrote:Cześć Kochane,
miałam dać znać, jak po wizycie u gina będzie. No jest kiepsko: ja nie reaguję na CLO, a do tego mąż ma fatalne wyniki.
Odpuszczamy starania, bo i tak nic z tego nie będzie.
Temperaturę muszę mierzyć, bo gin musi wiedzieć jak mój cykl się będzie miał bez wspomagania, ale szans na dziecko nie mamy.
Mąż podjął leczenie, ale to potrwa i nie wiadomo czy cokolwiek zmieni. kolejne badanie za 3 miesiące.
Miłego dnia!
Odpuszczać to może nie... bo chyba ta wizyta nie sprawiła tego, że przestałaś chcieć dziecka... ?
Ale warto podejść na luzie i postarać się nie myśleć tylko o tym. Znaleźć sobie jakieś zajęcie odciągające myśli, ale mimo to badać się, leczyć i chodzić na wizyty.
Tu dziewczyny, których faceci też mają problem z plemnikami i muszą czekać 3 miesiące na badanie aby sprawdzić czy się poprawiły, mają taką silną wolę walki i wierzą, że w końcu się uda. Warto zarazić się ich optymizmem.
A Twoje leczenie też pewnie będzie dalej realizowane i lekarze w końcu coś wymyślą! Wspieramy Cię tu.
I ogólnie to Dzień Dobry wszystkim
U mnie tragiczna pogoda za oknem, chyba jesień się zawróciła do mnie. Pada deszcz jest szaro i ponuro. Nawet lubię taką pogodę ale tylko wtedy gdy mogę się wpakować pod koc z ciepłą herbatą obok razem z dobrą książką! A tu muszę znowu zbierać dupkę do pracyNo ale już niedługo święta więc spoko
Trochę się dygam dzisiejszej wizyty ale będzie dobrze.
Będę podglądać dziś, nie wiem czy uda mi się tu napisać jeszcze wieczorem...
... więc od razu życzę Wam miłego dnia i upojnej nocy, tak na zaś
PozdrawiamFidelissa, Macierzanka:), Little Frog lubią tę wiadomość
Dwa bąbelki 👣
06.2015
03.2017 -
Z ty musisz pozniej choc na chwile wpasc do nas i opowiedziec o wizycie nie ma ze boli:D ja tez dzisiaj do pracy zmykam ale mam jeszcze chwilke:D
No i tez zapomnialam sie przywitac takze witam was kochane i tez zycze milego dnia wszytkim:DZ., Macierzanka:) lubią tę wiadomość
Dluuuuga historia...ale warto było walczyć !!!
9dpt 84.51
11dpt 210
14 dpt 765.9
18dpt 4270
32dptmamy ❤️
-
Hej Wam
Poddawać się nie można
Misty powodzenia - mam nadzieję, że będzie ok
a ja niedługo na masaż lecę - zobaczymy czy dziś będzie lepieja potem z mamą na zakupy.
Znalazłam świetny sklep z dodatkami:
http://www.pretty-home.pl./pl/new/1/fullZ., Misty87, Macierzanka:) lubią tę wiadomość
[*] Jagoda 18.03.2014
[*] Antosia 13.01.2019
Mutacja V Leiden hetero (acard 150mg.,heparyna 0,6ml.)
MTHFR 1298A>C hetero
Niedoczynność tarczycy Euthyrox N 150 -
dzien dobry
Złota nie poddawaj sie tak łatwo. Macie leki wiec nie jest nic jeszcze przekreślone. Odsapnij teraz i z nowymi siłami walczcie.
Kurcze ale pospałam wczoraj wieczorem z przerwami 3h i w nocy 12hwow w szoku jestem bo ja zazwyczaj po 7h jestem wyspana
Kaśka28, Z., Fidelissa, Macierzanka:) lubią tę wiadomość
W życiu nie chodzi o czekanie aż burza minie. Chodzi o to,by nauczyć sie tańczyć w deszczu. -
O ja tez na masaz chetna bo cos mnie plecy bola na dole
wczoraj maz masowal ale srednio pomogło
Kurcze tyle spac i dalej byc przymulonym zle ta pogoda na mnie wplywaW życiu nie chodzi o czekanie aż burza minie. Chodzi o to,by nauczyć sie tańczyć w deszczu. -
E tam przemyslalam wszystko i doszlam do wniosku ze naprawde bylabym ewenementem jakby to sie okazalo prawda bo wszystkie zazwyczaj juz widza a u mnie nic.
No ale czekac i tak i tak musze wiec sie okaze. Nie nastawiam sie na fasolke bo jak bedzie @ to bedzie placzWiadomość wyedytowana przez autora: 15 kwietnia 2014, 09:07
W życiu nie chodzi o czekanie aż burza minie. Chodzi o to,by nauczyć sie tańczyć w deszczu. -
Kaśka28 wrote:hej Malinowa ale bym poszla sobie na jakis masaz hmmmm az sie rozmarzylam:D[*] Jagoda 18.03.2014
[*] Antosia 13.01.2019
MTHFR 1298A>C hetero
Niedoczynność tarczycy Euthyrox N 150 -
Magda moja temperatura sobie w kulki leci
zamiast w dół to ona w górę i jak mam się z nią dogadać? ha?
[*] Jagoda 18.03.2014
[*] Antosia 13.01.2019
MTHFR 1298A>C hetero
Niedoczynność tarczycy Euthyrox N 150