Na Temat i NIE na temat, dla staraczek i dla zafasokowanych
-
WIADOMOŚĆ
-
XxMoniaXx wrote:dziewczyny powiedzcie mi co zdziała branie u kobiety mage b6 max. Bo zakupiłam juz 2 op biore.. bo widze ze dużo tu z dziewczyn to bierze. Słyszałam coś o uregulowaniu cyklu ale jak to sie ma do prawdy to nie wiem. Wiecie coś więcej na te temat może ?
kombinuje jeszcze jak "domowymi sposobami " troche go skrócić i wyregulowac bo po tabsach mii zostało narazie na 35 dniowym ..
Kochana na skrócenie cykli widziałam że dziewczyny biorą soję. przyspiesza owulkę na pewno, nie wiem co robi z fl.
Poszukaj, jest tu gdzieś wątek o tej soi.Macierzanka:) lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
simcat na pęcherzyki mi np nie rosną więc nie mam wyjścia spróbować chcę wszystkiego byle tylko maleństwo było
Ale ze mnie matoł chodzę w bluzce tył na przód cały dzień i nikt mi nie powiedziałWiadomość wyedytowana przez autora: 15 kwietnia 2014, 14:18
santoocha, Malenq, Misty87, Macierzanka:), Z., Fidelissa lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Witam wszystkie! Spoglądam na Was cały czas, ale nie mam czasu się dołączyć!
Chciałam zapewnić, że wspieram Was w utrapieniach i czasem nie wiem co Wam powiedzieć...i bardzo dobrze Was rozumiem-zresztą kto nas zrozumie lepiej jak nie my siebie same?!
... u mnie też dużo rzeczy na raz się zawaliło... jak czytam te posty, to pod prawie każdym mogłabym się podpisać... broń Boże nie chcę się żalić, ale najdziwniejsze w tym wszystkim jest to, że nawarstwiło sie tego tyle, że właśnie wstąpiły we mnie dzisiaj nowe siły!
Chyba człowiek jak już spadnie na samo dno i się dopiero od niego odbije to zaczyna się wszystko układać! To znaczy mi się jeszcze nie układa, ale będzie!
Naumawiałam dzisiaj wizyt, a wizyt! Od jutra zaczynam "pielgrzymki" do lekarzy i laborek, tak że jeszcze przed Świętami uda się dużo zrobić jak się okazało
pozdrawiam!
Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 kwietnia 2014, 14:49
Little Frog, simcat86, Anutka, AnusiaM, Ania07, Z., Fidelissa lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Hej Betty boop (fajny nick
)
Len to ostatnio moj brat rodzony
Ale dzis duuuzo zrobilam, wiec nie ma tak zle. Luuudzie ile tego pakowania jest...jeszcze obiad, prania zrobic, posprzatac...
Grzecznie zjadlam caly obiadek, szokod miesa mnie ogolnie odrzucilo,ale nic schaboszczaka nie zastapi
A od piatku bede Wam wysylala polskie wiruskimoze beda lepsze
Jak tak piszecie, to tez sie zastanawiam, jakie my bysmy mieli wyniki...przeciez nigdy nie badalismy ani nasienia itp. Ciekawe...
To, ze nam sie udalo od razu, nie oznacza,ze jestesmy idealnie zdrowi przeciez.Kaśka28, Fidelissa, Little Frog lubią tę wiadomość
-
Hej Malenq, ja po Świętach idę do szperacza...
a szok polega na tym, że na NFZ
Trzeba to podwozie dobrze sprawdzić
Monia castagnus to właśnie niepokalanek pospolity. On obniża też prolaktynę, ale z niektórymi lekami nie wolno go brać
Misty, zrobicie badania, jak będziecie się starać o kolejną parkę do pary
a tak poważnie, to jeśli ta piękna blondynka to Ty, to będę Cię tam latem wypatrywać, jak pojadę na termyMisty87, Z., Kaśka28, Little Frog lubią tę wiadomość
-
Macierzanka:) wrote:Hej Malenq, ja po Świętach idę do szperacza...
a szok polega na tym, że na NFZ
Trzeba to podwozie dobrze sprawdzić
Monia castagnus to właśnie niepokalanek pospolity. On obniża też prolaktynę, ale z niektórymi lekami nie wolno go brać
Misty, zrobicie badania, jak będziecie się starać o kolejną parkę do pary
a tak poważnie, to jeśli ta piękna blondynka to Ty, to będę Cię tam latem wypatrywać, jak pojadę na termy -
XxMoniaXx wrote:o kurde a ja mam prolaktyne duzo duzo ponizej normy wiec lepiej go nie biore
-
podczytuję was tak w międzyczasie
ale zaraz się zbieram na zebranie...
Misty, ty nie dziękuj za parkę tylko przyjmuja co tam, trzeba wspomagać gospodarkę
A poważnie, Misty, skusisz się jeszcze na rodzeństwo dla maluchów?
U nas mega grad był... myślałam, że szyby wybije, a teraz słońce...Misty87, Macierzanka:) lubią tę wiadomość