Na Temat i NIE na temat, dla staraczek i dla zafasokowanych
-
WIADOMOŚĆ
-
no wlasnie driada dlatego te pieniazki wole wydac np na umeblowanie pokoju dostosowane do dziecka:D
Dla mnie 4 tys to duzo...
Jak sie czujesz kochana?Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 kwietnia 2014, 20:07
Dluuuuga historia...ale warto było walczyć !!!
9dpt 84.51
11dpt 210
14 dpt 765.9
18dpt 4270
32dptmamy ❤️
-
Kaśka28 wrote:no wlasnie driada dlatego te pieniazki wole wydac np na umeblowanie pokoju dostosowane do dziecka:D
Dla mnie 4 tys to duzo...
Jak sie czujesz kochana?jeżeli lekarz mówi, że powinno się próbować to chyba warto
[*] Jagoda 18.03.2014
[*] Antosia 13.01.2019
Mutacja V Leiden hetero (acard 150mg.,heparyna 0,6ml.)
MTHFR 1298A>C hetero
Niedoczynność tarczycy Euthyrox N 150 -
malinowa oczywiscie ze warto
i jak tylko ktos sie na to decyduje to ja trzymam kciuki no i wcale nie jest powiedziane ze ja sie tez na to nie zdecyduje zobaczymy co bedzie...na poprzedniej stronie pisalam ze na poczatku bylam przeciwna pozniej bylam za a teraz akurat estem na etapie lepiej wydac kasiore na dzieciatko adotowane no nic zobaczymy co zycie przyniesie:D
9dpt 84.51
11dpt 210
14 dpt 765.9
18dpt 4270
32dptmamy ❤️
-
Hej
Ja po wizycie u dżina. Pan doktor powiedzial ze jest okej. Zlecil cytologie i powiedzial żeby próbować bo jestem przed owu jeszcze - spojrzał przez dowcipne usg. No i tyle.
A teraz odpoczywam sobie.
Pozdrawiam cieplo ♡Fidelissa, Macierzanka:), Little Frog lubią tę wiadomość
Dwa bąbelki 👣
06.2015
03.2017 -
Witajcie:)
U mnie tez był grad. Lało potwornie i zimno sie zrobiło....
Wróciłam od gina.
Wszystko dobrze. Wyniki ok. Mam sie pojawić za miesiąc z wynikami badań prenatalnych. Wysyła mnie jeszcze do kardiolog- mam arytmie i duszności.
Podejrzalam na usg dzidziuś pomachał , serduszko bije:)
Uważam, ze nie powinno sie robić usg często. Efekt cieplny i wpływ usg na dziecko nie jest do konca zbadany. W UK usg robi sie dwa razy w czasie ciazy. W Stanach trzy razy. A u nas na każdej prawie wizycie. Ja zobaczę szczegóły na badaniach prenatalnych potem w 22 tyg na kolejnych polowkiwych i w 32 tyg. Na prenatalnych końcowych. Ostatnie usg przed porodem. I starczy:)) pytałam o płeć- mozna w 100% określić w 20 tygodniu....to tyle o nas:))
Wspieram Was Wszystkie i dodaję siłtule i wysyłam wiruski
Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 kwietnia 2014, 20:29
Z., Kaśka28, Macierzanka:), santoocha, Misty87, Malenq lubią tę wiadomość
-
Z. wrote:Hej
Ja po wizycie u dżina. Pan doktor powiedzial ze jest okej. Zlecil cytologie i powiedzial żeby próbować bo jestem przed owu jeszcze - spojrzał przez dowcipne usg. No i tyle.
Pozdrawiam cieplo ♡Fidelissa, Z., Macierzanka:) lubią tę wiadomość
9dpt 84.51
11dpt 210
14 dpt 765.9
18dpt 4270
32dptmamy ❤️
-
Z. wrote:Hej
Pozdrawiam cieplo ♡)
Z. lubi tę wiadomość
-
Kaśka28 wrote:malinowa oczywiscie ze warto
i jak tylko ktos sie na to decyduje to ja trzymam kciuki no i wcale nie jest powiedziane ze ja sie tez na to nie zdecyduje zobaczymy co bedzie...na poprzedniej stronie pisalam ze na poczatku bylam przeciwna pozniej bylam za a teraz akurat estem na etapie lepiej wydac kasiore na dzieciatko adotowane no nic zobaczymy co zycie przyniesie:D
Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 kwietnia 2014, 20:32
Z., Driada0102, Macierzanka:) lubią tę wiadomość
-
Kasiu oczywiście, że masz rację, ale niedawno in vitro kosztowało 15tys więc jest to duża różnica. Ja jestem za in vitro jak i za adopcją obie strony mają plusy i minusy. On vitro ma - taki, że może się nie udać za pierwszym razem. Adopcja ma - taki, że czekasz na nią długo, musisz przejść spotkania psychologiczne i pedagogiczne, są różne dzieci itd. Sama się wychowałam w domu dziecka i napatrzyłam się na adopcje, dzieci i rodziny. Sama marzę adoptować drugie dziecko, ale w Polsce są chore procedury ;/
Ja się czuje troszkę lepiej. Mam kolejne dwa tyg zwolnienia i mam przymus jedzenia bo mała waga.
Z. trzymam kciuki i polecam co drugi dzień na luzie. Ja tak zrobiłam i się udałoZ., Macierzanka:) lubią tę wiadomość
-
Fidelissa wrote:Kasiu mamy w rodzinie taka historie. Małżeństwo od lat starało sie o dziecko. W końcu adoptowało rocznego chłopca. Od razu zaszli w ciąże- drugi chłopiec:) i adoptowali najmłodszego brata tego pierwszego. Maja teraz 3 chłopaków rok po roku prawie. Istne wariatkowo:)
Fidelissa lubi tę wiadomość
9dpt 84.51
11dpt 210
14 dpt 765.9
18dpt 4270
32dptmamy ❤️
-
no wlasnie nie wiem kilka dziewczyn sie pochowalo...ale moze maja inne sprawy na glowie...moze niektore musza wszystko poukaldac a moze po prostu milo spedzaja czas:D
Fidelissa, Macierzanka:) lubią tę wiadomość
9dpt 84.51
11dpt 210
14 dpt 765.9
18dpt 4270
32dptmamy ❤️
-
Hej wieczornie ja dzis padam normalnie jajniki mnie bola na przemiennie raz jeden raz drugi
i przeczyscilo mnie na wylot
A jutro musze rano wpasc do bylej pracy na 7W życiu nie chodzi o czekanie aż burza minie. Chodzi o to,by nauczyć sie tańczyć w deszczu. -
Magdas wrote:No nie fajnie nie wiem czemu mnie bola wczoraj na usg byly w porzadku. Wzielam nospe i jak nie podkurczam nog to jest w miare
I tak chwilę przestaną i za chwilę znowu.