Na Temat i NIE na temat, dla staraczek i dla zafasokowanych
-
WIADOMOŚĆ
-
Jeszcze bety nie robilam czekam. Kurcze mnie nigdy po wizycie nie bolalo hmm
Z. Mowisz ze to placebo? Jaka ja niezorientowa nospe biore moze ze 2 razy do rokuW życiu nie chodzi o czekanie aż burza minie. Chodzi o to,by nauczyć sie tańczyć w deszczu. -
Dziewuszki trzymajcie się! Jutro wpadnę pogadać z Wami więcej
dziś tonę w papierze i literkach
Kochane niech was nic nie boli!
Magdas jedziesz jutro może na betę?
Co do kompa my odkładaliśmy cały rok żeby kupić lapkawięc czasem się o niego "bijemy"
, ale stoi jeszcze w kącie stary, wysłużony stacjonarniak, więc służy czasem i on... i ma tego plusa, że jak się zatnie to można użyć dosłownie wszystich sposobów by go pobudzić do działania
Potforzasta, kto Cię zawirusował?Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 kwietnia 2014, 21:57
Little Frog lubi tę wiadomość
-
Fidelisie cieszę się, że u Ciebie OK!
Aniu, jak mnie słyszysz, mam nadzieję, że wszystko gra!
Z. miłego starania więc
Driada, a mała waga to ile? Pytam z ciekawości...
Ja na odwrót, pracuję nad szczuplejszą sylwetką. I dzięki metforminie, octowi i diecie widzę pierwszą różnicę... a minęły dwa miesiące - ech daleka droga!
Monia, dobrej nocki!
Cześć ŻabkuCo tam słychać wieczorową porą?
Aha, Santoocha wspominała coś o izoflawonach sojowych. Jest wątek na ten temat. A ja szukając witamin dla siebe natknęłam się na vitamin plus dla kobiet i ma w składzie don quai i izoflawony, ale oczywiście w mniejszym stężeniu niż te preparaty same w sobie, dlatego czasem warto sobie samemu zrobić zestaw, tylko byleby nie przesadzić z zalecanym dziennym spożyciem...
Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 kwietnia 2014, 22:09
Z., Fidelissa lubią tę wiadomość
-
Macierzanka:) wrote:Dziewuszki trzymajcie się! Jutro wpadnę pogadać z Wami więcej
dziś tonę w papierze i literkach
Kochane niech was nic nie boli!
Magdas jedziesz jutro może na betę?
Co do kompa my odkładaliśmy cały rok żeby kupić lapkawięc czasem się o niego "bijemy"
, ale stoi jeszcze w kącie stary, wysłużony stacjonarniak, więc służy czasem i on... i ma tego plusa, że jak się zatnie to można użyć dosłownie wszystich sposobów by go pobudzić do działania
Potforzasta, kto Cię zawirusował?Little Frog, Macierzanka:), Z. lubią tę wiadomość