Na Temat i NIE na temat, dla staraczek i dla zafasokowanych
-
WIADOMOŚĆ
-
Driada0102 wrote:oj chciałabym te 20kg. Nie mam ubezpieczenia w Polsce, a tutaj od 12ty już biorą się za ciażę. Zostało mi 10dni do wizyty w szpitalu
A nie myślałaś o polskim lekarzu tam? Ja widziałam kilka portali z takimi informacjami.
Z. Tobie oczywiście też dorzucę moje zbędne kilogramy... które powoli spadają, jeżeli bardzo chcesz
No i tak właśnie śpię...
Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 kwietnia 2014, 00:04
Z. lubi tę wiadomość
-
bardzo mało. Szczerze to wygladam jak anorektyczka, moj kregoslup jest na wierzchu, nie moge patrzec na sb w lusttrze, skora sie pogorszyla, ogolnie tragedia. Licze że bedzie dobrze po 12tyg. Chodze do Polskiego prywatnie, ale nic mi nie poradzil tylko jesc
-
Hej Wam
mojej @ nadal niet a tempka w góręjuż się śmieję, że u mnie zawsze inaczej i jak będę miała wszystkie możliwe objawy (poza cycochami bo te mnie bolały dopiero w 7 tc) to ona mnie odwiedzi
mam pół kuchni złożone bo tż z ojcem składają po pracy czyli po 18więc będę dziś ustawiać już część rzeczy w wiszących szafkach. Dokupimy jeszcze 3 szafki i na drugą stronę blat sam albo blat z szafką - ze stołu w kuchni nie korzystamy w ogóle - poza miejscem odstawiania butelek wszelakich
no i najzabawniejsza rzecz czyli moje plecy po masażu bańką chińską - mam jeden wielki siniak składający się z malutkich wybroczynwyglądam jakby mnie ktoś otłukł porządnie albo jakbym ze schodów spadła... taką mam sórę ehhh
Fidelissa lubi tę wiadomość
[*] Jagoda 18.03.2014
[*] Antosia 13.01.2019
Mutacja V Leiden hetero (acard 150mg.,heparyna 0,6ml.)
MTHFR 1298A>C hetero
Niedoczynność tarczycy Euthyrox N 150 -
Driada0102 wrote:bardzo mało. Szczerze to wygladam jak anorektyczka, moj kregoslup jest na wierzchu, nie moge patrzec na sb w lusttrze, skora sie pogorszyla, ogolnie tragedia. Licze że bedzie dobrze po 12tyg. Chodze do Polskiego prywatnie, ale nic mi nie poradzil tylko jesc
To jest jakaś tragedia to leczenie w UK. Nieodpowiedzialne z ich strony! Dotrwaj do tego 12 tyg i niech się za Ciebie wezmą. Normalnie miałabym ochotę nawrzeszczeć na tych lekarzy u których byłaśbo mi się w głowie to nie mieści.
I jedz dziewczyno, wiem, że łatwo nie jest jak się 3/4 zwraca spowrotem... Ale musisz się zmuszać.
Wspieram
Wpadłam tylko powiedzieć dzień dobry wszystkim i życzyć miłego dnia
PS. Ania odezwij się do nas! i Sara, odwyk od forum robisz? :> a Laura? Tez ostatnio nam tu ucichlas!
Pozdrawiam!
Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 kwietnia 2014, 09:03
Little Frog, Macierzanka:) lubią tę wiadomość
Dwa bąbelki 👣
06.2015
03.2017 -
Dzien dobry
Driada mam nadzieje ze tam w koncu sie wezma za Ciebie porzadnie to nie do pomyslenia,zebys tak sie meczyla...
Ja juz po jednym spotkaniu czekam na drugie.
Jeju od jutra mam szkolenia od 7 do 15...i tak do świąt...potem po weekendzie majowym ruszamy z projektem troche sie boje ale chyba dam rade.
Dzis na szczescie nic nie boli. Troche z lewej str mnie ciagnie ale nie dokuczliwe.za to kawa mi smakowala plynem do naczynchyba mi @ jednak sie czai za rogiem bo takie jazdy czasem mam przed nia
Milego dnia Wam zycze i jak ktoras ma slonce to niech przesle troszke ♡Z., Malinowa Panienka, Fidelissa, Macierzanka:) lubią tę wiadomość
W życiu nie chodzi o czekanie aż burza minie. Chodzi o to,by nauczyć sie tańczyć w deszczu. -
nick nieaktualnyDzień Dobry
Driada mam nadzieję, że jakoś wytrwasz te kilka dni35 kg to strasznie malutko
Magdas miałaś iść na betę co tu jeszcze robisz!!
Witam resztę dziewczyn i Życzę Miłego Dnia
bo u Mnie ponuro strasznie, dziennie wieczorem obiecuję sobie że dziś zacznę ćwiczyć a gdy przychodzi ranek te chęci uciekają w las
a waga przeraża Mnie
Cześć Z.Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 kwietnia 2014, 09:19
Z. lubi tę wiadomość
-
Lenka ja dzis nie dam rady bo mam spotkanie w bylej/przyszlej pracy i musze czekac na jakiegos pana,ktory ma ze mna przeprowadzic rozmowe a nie wiadomo o ktorej on bedzie wogle o ile nie wysepie, ze sie spoznie jutro to nie dam rady zrobic jej przed swietamiW życiu nie chodzi o czekanie aż burza minie. Chodzi o to,by nauczyć sie tańczyć w deszczu.
-
Lena87 wrote:Dzień Dobry
Driada mam nadzieję, że jakoś wytrwasz te kilka dni35 kg to strasznie malutko
Magdas miałaś iść na betę co tu jeszcze robisz!!
Witam resztę dziewczyn i Życzę Miłego Dnia
bo u Mnie ponuro strasznie, dziennie wieczorem obiecuję sobie że dziś zacznę ćwiczyć a gdy przychodzi ranek te chęci uciekają w las
a waga przeraża Mnie
Cześć Z.
Oj Lena zacznij nawet teraz jak możesz to uda sięalbo zacznij spacerem iść 2-3 przystanki albo jak możesz tovrowerem jeździj do pracy itp
[*] Jagoda 18.03.2014
[*] Antosia 13.01.2019
MTHFR 1298A>C hetero
Niedoczynność tarczycy Euthyrox N 150 -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyW kujawsko pomorskim
a Ty Malinowa gdzie że aż tak zimno?!
A nie korci Cię żeby teściora zrobić? bo ja to nie wiem czy do soboty wytrzymam, zresztą miałam mieć termin @ w sobotę a ovu mi przesuwa na jutro! o co mu chodzi?Malinowa Panienka lubi tę wiadomość
-
simcat86 wrote:W kujawsko pomorskim
A nie korci Cię żeby teściora zrobić? bo ja to nie wiem czy do soboty wytrzymam, zresztą miałam mieć termin @ w sobotę a ovu mi przesuwa na jutro! o co mu chodzi? -
nick nieaktualny
-
u mnie 4 stopnie i lodowaty wiatr brrrrrrrrrrrrrrr
kto chce? chetnie odeślę
Driada to moze spróbuj sobie robić soczki wyciskane z marchewki i jablka, pomaranczy, burakow i selera.
Poza tym kaszki dla niemowlakow jak chcesz smakowe a jak nie to owsianke i manne.
jogurty pij i kefiry jak wolisz maslanke.
mozesz jesc jajecznice taka mocno scieta i buleczke z maslem.
moze jakis zestaw Ci podpasuje?
o banany sa dobre, tez kakałko z mleczkiem?
musisz jeść dla dzidzi
małe porcje ale musisz
ja jem 5 posiłków dziennie i wyobrazcie sobie schudlam dwa kilko a jem
musisz trafic na cos co przelkniesz
mnie tez odrzuca od miesa, wedlin, czasami chleba
ale soki pije chetnie i wode
trzymaj sie Kochana
Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 kwietnia 2014, 09:54
Macierzanka:), Z. lubią tę wiadomość
-
Macierzanka:) wrote:Ja przy wzroście 165 mam 80
jesteście jedyne, które o tym wiecie. Na moje szczęście nie widać tego aż tak "gołym okiem". Dzięki wahaniom hormonków w ciągu roku poszło ponad 10 kilo do przodu... a dzięki wahaniom cukru w obecności czekolady, a zwłaszcza kiedy zbliżała się @ wyglądam mniej więcej tak:
Na szczęście od pewnego czasu nad tym panujęA na wagę stanę jak spodnie zrobią się luźne
Dobranoc Kochane, ja też spadam!
ale sie usmiałam z Twojego pożerania króliczka wielkanocnego z czekolady:))
ja tez tak mam normalnie
teraz do slodyczy ciagnie mnie slabo...na szczescie:))
cos tam czasem z przyzwyczajenia zjem...........ale jest duża różnica
ja sie nie bede chwalic ale przy wzroscie 179 waze ponad 90 kg kiedys 65 wazylam i myslalam ze jestem gruba:))
tez chetnie oddam z 15Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 kwietnia 2014, 10:04
Macierzanka:), Z. lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyMalinowa Panienka wrote:Oj Lena zacznij nawet teraz jak możesz to uda się
albo zacznij spacerem iść 2-3 przystanki albo jak możesz tovrowerem jeździj do pracy itp
Idę ciasto przygotować na chlebek i chyba jednak się wezmę za ćwiczenia ..
Ciężko tu jest cokolwiek robić .. Biegać nie bardzo bo z jednej strony mam drogę z drugiej strony las - sama do lasu nie wejdę bo się boję
Na rower jest troszkę za zimno
Jestem strasznie strachliwagdybym tak w nocy miała zostać sama w tym domu to bym raczej całą noc nie spała
drugie wyjście pojechała bym do mamy
Malinowa Panienka, Macierzanka:), Z. lubią tę wiadomość
-
simcat86 wrote:W kujawsko pomorskim
A nie korci Cię żeby teściora zrobić? bo ja to nie wiem czy do soboty wytrzymam, zresztą miałam mieć termin @ w sobotę a ovu mi przesuwa na jutro! o co mu chodzi?nie korci bo ja wiem, że tam wyjdzie jedna krecha
nabijam się już z tego czekania na @
[*] Jagoda 18.03.2014
[*] Antosia 13.01.2019
MTHFR 1298A>C hetero
Niedoczynność tarczycy Euthyrox N 150