Na Temat i NIE na temat, dla staraczek i dla zafasokowanych
-
WIADOMOŚĆ
-
Lena a z psem nie możesz do lasu? z psem bezpiecznie - weź kijki i chodźcie sobie
ja tam jeżdżę sama do Kampinosu więc nie boję się kompletnienie raz stanęłam z łosiem/łosiami oko w oko ale spokój i one odchodzą
dziki nam kiedyś zagoniły dziewczyny
[*] Jagoda 18.03.2014
[*] Antosia 13.01.2019
Mutacja V Leiden hetero (acard 150mg.,heparyna 0,6ml.)
MTHFR 1298A>C hetero
Niedoczynność tarczycy Euthyrox N 150 -
nick nieaktualny
-
simcat86 wrote:Cześć Monia
ja niestety nie pomogę, bo się na tym nie znam
ale jak długo masz zazwyczaj cykl? czy jak jest owulacyjny czy bezowulacyjny to ma to jakoś wpływ na długość cyklu?
-
nick nieaktualnyWitam z rana
Nie martwcie się o mnie, bo wszystko jest ok
Rzadko tu teraz przesiaduję, ale podczytuję.
Z. moja waga w tym samym przedziale co u Ciebie
U mnie to rodzinne. Teraz mi się przytyło pół kilo ze względu na ciążę. Wyczyn normalnie
Driada pisałam na priv. Mam nadzieję, że jeszcze jakoś wytrzymasz te kilka dni i w końcu w szpitalu się Tobą zajmą, bo to jest chore co się tam wyprawia!
Macierzanko jak zdrówko?
Złota co do wyników, nawet nie wiem co Ci napisać.. mogę się tylko domyślać jak się czujesz. Przytulam mocno żeby wszystko się ułożyło
bądźcie silni i nie poddawajcie się
Przesyłam buziaki i wiruski dla wszystkich i postaram się być dzisiaj na bieżącoXxMoniaXx, Z., Macierzanka:), Kaśka28 lubią tę wiadomość
-
Nati89 wrote:Hej kobiety co tam? Udało mi się zapisać do laryngologa na piątek cud:) do specjalisty czekam 2 dni. Dzisiaj byłam na badaniach mocz morfologia ob itp. Dzisiaj boli mnie brzuch i coś mnie mdli
-
o ja miałam śluz , robiłam testy owu i nic, cały czas bladzioch, aż pewnego dnia bladzioch tył minimalnie jaśniejszy od kontrolnej i myśle no to a astępny dzień apewno będzie pozytyw a to dupa, nast dnia znów bladzioch i sie wkur i nie mierzyłam temp. zerknij do mnie bo wg mnie nie było owulki
-
hej wam!
Ależ mam dziś smaka. pożarłam całą czekoladę i mam wyrzuty sumienia, ale od dwóch tygodni sobie odmawiałam, bo wiosna i trzeba zgubić co nieco, ale dziś nie dałam rady. Chciałam tylko dwie kostki i zjadłam całą i już! Dopiero mi przeszło.
Ale na śniadanie chęci nie miałam... echRatunku!
Poza tym przesunęło mi owulkę, jednak uważam, że była dzień wcześniej.
Poza tym kłuje mnie prawy jajnik. Do @ jeszcze około 10 dni więc luzik!Z. lubi tę wiadomość
-
mnie piersi nie bolą przed @ ani na początku ciąży nie bolały... dopiero koło 6-7 tc zaczęły boleć - dziwna jestem[*] Jagoda 18.03.2014
[*] Antosia 13.01.2019
Mutacja V Leiden hetero (acard 150mg.,heparyna 0,6ml.)
MTHFR 1298A>C hetero
Niedoczynność tarczycy Euthyrox N 150