X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Na Temat i NIE na temat, dla staraczek i dla zafasokowanych
Odpowiedz

Na Temat i NIE na temat, dla staraczek i dla zafasokowanych

Oceń ten wątek:
  • XxMoniaXx Autorytet

Wysłany: 14 kwietnia 2014, 21:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Magdas wrote:
    Aaa powiem wam cos na podniesienie na duchu ten sms co dostalam od kolezanki to byl o tym ze im sie udalo zajsc w ciaze a jej maz mial niecaly 1mln plemnikow w ml i tez wzmacniali suplementami ale nie doczekali do powtorzenia badan bo mieli piwtarzac jakos po swietach.
    Takze dziewczyny uszy do góry
    kaśka słyszałaś .. cholera !!!!
    znów dla nas nadzieja !!!!!!!!!!!!!!!! magdas kochana jestes :)

f2wl3e5exwv499zn.png
    km5sdf9hllms5iw1.png

10. 2018r. - c.b
  • Kaśka28 Autorytet

Wysłany: 14 kwietnia 2014, 21:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    XxMoniaXx wrote:
    ale my juz przed tymi badaniami to dobre3 mies braliśmy salfazin 1x1 tabl tak profilaktycznie a widzisz wyniki są jakie są i dlatego sie boje ze moze nie ruszyć nic po tej kuracji. ale licze tez mocno na mace. mimo ze moj mowi ze jakos inaczej sie po iej nie czuje.. ja tez jako tako nie czuje róznicy a biore 2 x dziennie
    moze to przez infekcje mieliscie takie wyniki ja cos czuje ze wyniki cie bardzo zaskocza i to pozytywnie:D

Dluuuuga historia...ale warto było walczyć !!!
    9dpt 84.51 :D
    11dpt 210
    14 dpt 765.9
    18dpt 4270
    32dptmamy ❤️
    w4sq3e3kaoemk4zn.png
  • Magdas Autorytet

Wysłany: 14 kwietnia 2014, 21:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    XxMoniaXx wrote:
    moj mi to samo mowi a mnie to wkurza i mu mówie ze tylko jedno mu na myśli.. eehhmm bo przez to wszystko mi ochota spadła :(
    No i dobrze mówi a Ty sie zrelaksuj odsapnij i do boju!

W życiu nie chodzi o czekanie aż burza minie. Chodzi o to,by nauczyć sie tańczyć w deszczu.
  • XxMoniaXx Autorytet

Wysłany: 14 kwietnia 2014, 21:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Magdas wrote:
    Aaa powiem wam cos na podniesienie na duchu ten sms co dostalam od kolezanki to byl o tym ze im sie udalo zajsc w ciaze a jej maz mial niecaly 1mln plemnikow w ml i tez wzmacniali suplementami ale nie doczekali do powtorzenia badan bo mieli piwtarzac jakos po swietach.
    Takze dziewczyny uszy do góry
    zapytaj jej co brali :)

f2wl3e5exwv499zn.png
    km5sdf9hllms5iw1.png

10. 2018r. - c.b
  • Kaśka28 Autorytet

Wysłany: 14 kwietnia 2014, 21:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Macierzanka:) wrote:
    pa Anutka!

Monia <3 było dla Ciebie, nie chodziło mi o plan serduszkowania, ale ogólnego podejścia :)
    slipy to samo zło! :)
    A o tym Clo dla mężczyzn to dużo słyszałam, że ponoc nieźle działa!
    powiem ci kochana ze ja w to wierze no po prostu musi bo wydalam na to 200zl wiec musi hehe ale powiem ci za 3 msc:D

Macierzanka:) lubi tę wiadomość

11dpt 210
    14 dpt 765.9
    18dpt 4270
    32dptmamy ❤️
    w4sq3e3kaoemk4zn.png
  • XxMoniaXx Autorytet

Wysłany: 14 kwietnia 2014, 21:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kaśka28 wrote:
    moze to przez infekcje mieliscie takie wyniki ja cos czuje ze wyniki cie bardzo zaskocza i to pozytywnie:D
    oby zaskoczyły nas obie :) dziekuje siostrunie :)

f2wl3e5exwv499zn.png
    km5sdf9hllms5iw1.png

10. 2018r. - c.b
  • Magdas Autorytet

Wysłany: 14 kwietnia 2014, 21:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Heh Monia specjalnie napisalam bo wiedzialam,ze zarowno Ciebie jak i Kasie podniesie na duchu.
    Moja kumpela sie poddala czekala na powtorzenie badan a tu prosze spozniala sie @ a ona za nic nie chciala zrobic testu bo twierdzila ze znowu sie rozczaruje ale chyba w koncu sie przemogla bo az biedna z wrazenia chyba wszystkich poinformowala

Kaśka28, Z. lubią tę wiadomość

W życiu nie chodzi o czekanie aż burza minie. Chodzi o to,by nauczyć sie tańczyć w deszczu.
  • Kaśka28 Autorytet

Wysłany: 14 kwietnia 2014, 21:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    XxMoniaXx wrote:
    kaśka słyszałaś .. cholera !!!!
    znów dla nas nadzieja !!!!!!!!!!!!!!!! magdas kochana jestes :)
    wlasnie slysze i czytam:D na dzien dzisiejszy jestem pelna nadziei i wiary w ogole ostatnio pozytywnie podchodze do tego wsyztkiego i jak tylko okaze sie ze leczenie nie przynosi poprawy to ruszymy z procesem adopcji:D

Z., XxMoniaXx, Magdas lubią tę wiadomość

11dpt 210
    14 dpt 765.9
    18dpt 4270
    32dptmamy ❤️
    w4sq3e3kaoemk4zn.png
  • Macierzanka:) Autorytet

Wysłany: 14 kwietnia 2014, 21:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    napewno będzie dużo lepiej! Zobaczycie!

Z. lubi tę wiadomość

"Niepłodność to nie kara, uzdrowienie to nie czary"
    1237397y6kr97ild4.gif
  • XxMoniaXx Autorytet

Wysłany: 14 kwietnia 2014, 21:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Magdas wrote:
    Heh Monia specjalnie napisalam bo wiedzialam,ze zarowno Ciebie jak i Kasie podniesie na duchu.
    Moja kumpela sie poddala czekala na powtorzenie badan a tu prosze spozniala sie @ a ona za nic nie chciala zrobic testu bo twierdzila ze znowu sie rozczaruje ale chyba w koncu sie przemogla bo az biedna z wrazenia chyba wszystkich poinformowala
    ale w końcu to prawda ze z takimi wynikami zaszła czy to tylko dla podiesieia na duchu było :P

f2wl3e5exwv499zn.png
    km5sdf9hllms5iw1.png

10. 2018r. - c.b
  • Magdas Autorytet

Wysłany: 14 kwietnia 2014, 21:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Juz wiem jej maz jakis antybiotyk mial,po za tym salfazin i mace,wietrzyl co wieczor swoj interes chodzil w luznych bokserkach i wspolzyli co drugi dzien bo tak im lekarz zalecil. Cos wiecej ewentualnie moge sie jutro dowiedziec bo nie chce im przeszkadzac niech sie naciesza

Z., Macierzanka:), Lena87 lubią tę wiadomość

• XxMoniaXx Autorytet

Wysłany: 14 kwietnia 2014, 21:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Magdas wrote:
    Juz wiem jej maz jakis antybiotyk mial,po za tym salfazin i mace,wietrzyl co wieczor swoj interes chodzil w luznych bokserkach i wspolzyli co drugi dzien bo tak im lekarz zalecil. Cos wiecej ewentualnie moge sie jutro dowiedziec bo nie chce im przeszkadzac niech sie naciesza
    to ona musi być szczęsliwa :)

f2wl3e5exwv499zn.png
    km5sdf9hllms5iw1.png

10. 2018r. - c.b
  • Magdas Autorytet

Wysłany: 14 kwietnia 2014, 21:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    XxMoniaXx wrote:
    ale w końcu to prawda ze z takimi wynikami zaszła czy to tylko dla podiesieia na duchu było :P
    Nie no naprawde nie wiem dokladnie ile oni mieli plemnikow zawsze mowila, ze blizej 0.5 mln niz 1 mln

XxMoniaXx lubi tę wiadomość

• XxMoniaXx Autorytet

Wysłany: 14 kwietnia 2014, 21:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kurde ja bym ja uściskała normalnie :D dziewczyny zwariowałam :) ciesze sie jakbym to ja była w ciązy :P haha

Magdas, Kaśka28 lubią tę wiadomość

f2wl3e5exwv499zn.png
    km5sdf9hllms5iw1.png

10. 2018r. - c.b
  • XxMoniaXx Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mój też właśnie śpi codziennie z interesem na wierzchu :D

f2wl3e5exwv499zn.png
    km5sdf9hllms5iw1.png

10. 2018r. - c.b
  • Z. Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Magdas wrote:

Ja ostatnio mojemu powiedziałam, że na plemniczki dobre jest <3 co drugi dzień, że wtedy są najzdrowsze :D
    Zobaczymy czy będę miała dzięki temu wesoły cykl :)

A historia koleżanki rzeczywiście daje nadzieję więc dziewczyny nie załamywać się Wam też się uda :)

I mówię papa, dobrej nocki :)
    Jutro mam Dżina więc mam nadzieję, że będzie pozytywnie, że będzie spełniał moje życzenia :D

Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 kwietnia 2014, 21:57

Magdas, Macierzanka:) lubią tę wiadomość

Dwa bąbelki 👣
    06.2015
    03.2017
  • Magdas Autorytet

Wysłany: 14 kwietnia 2014, 21:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    XxMoniaXx wrote:
    to ona musi być szczęsliwa :)
    No napewno :) mi az po tej wiesci lzy pociekly bo do tej pory to tylko ja leczyli i niby z nia juz bylo ok a starali sie o ciaze 3 lata i nikt nie wpadl na to zeby maz zrobil badania a jak w koncu zrobil to sie okazslo, ze u niego tak kiepsko

• XxMoniaXx Autorytet

Wysłany: 14 kwietnia 2014, 21:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    o naszych problemach wiedzą tylko nasze mamy.. bo z teściową mieszkamy i widziała mnie zapłakaną codzienie po odebraniu wyników i tylko mówiła kiedy babcią zostanie to powiedziałam, a mamie sie zwierzyłam dzie po bo tez widziała ze coś nie tego i musiałam sie jej wypłakać .

f2wl3e5exwv499zn.png
    km5sdf9hllms5iw1.png

10. 2018r. - c.b
  • Magdas Autorytet

Wysłany: 14 kwietnia 2014, 21:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dobrze Zetka mowi nie zalamywac sie :)

Z., Macierzanka:) lubią tę wiadomość

• XxMoniaXx Autorytet

Wysłany: 14 kwietnia 2014, 21:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Magdas wrote:
    No napewno :) mi az po tej wiesci lzy pociekly bo do tej pory to tylko ja leczyli i niby z nia juz bylo ok a starali sie o ciaze 3 lata i nikt nie wpadl na to zeby maz zrobil badania a jak w koncu zrobil to sie okazslo, ze u niego tak kiepsko
    Boże i idź tu do laekarza... masakra .. oni sami nie wiedzą na co kogo leczyć .

f2wl3e5exwv499zn.png
    km5sdf9hllms5iw1.png

10. 2018r. - c.b
‹‹ 421 422 423 424 425 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

7 sposobów jak przetrwać przesilenie wiosenne i jak szybko zajść w ciążę!

Przesilenie wiosenne dla wielu kobiet jest trudnym okresem przejściowym, kiedy mogą pojawiać się problemy ze snem, nadmiernym zmęczeniem, brakiem energii, czy obniżoną koncentracją. Wszystko to może mieć wpływ na gospodarkę hormonalną i kobiecą płodność. Jak w tym czasie przygotować się do ciąży? Jakie są skuteczne sposoby na poprawę płodności? Jak szybko zajść w ciążę, wprowadzając proste nawyki do codziennego stylu życia?

CZYTAJ WIĘCEJ

Sen a zdrowie hormonalne kobiety – jak na siebie wpływają?

Jak sen wpływa na zdrowie hormonalne kobiety? Jakie mogą być skutki niedoboru snu w kontekście kobiecej płodności? Jakie hormony są szczególnie wrażliwe na problemy z bezsennością u kobiet? Jak zadbać o prawidłową higienę snu?

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak odróżnić w ciąży zdrowe symptomy od tych niepokojących?

Przeczytaj jakich objawów i dolegliwości możesz spodziewać się będąc w ciąży. Które z nich są normalnymi symptomami ciąży a których nigdy nie powinnaś ignorować i które powinny skłonić Cię do konsultacji z lekarzem.   

CZYTAJ WIĘCEJ