X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Na Temat i NIE na temat, dla staraczek i dla zafasokowanych
Odpowiedz

Na Temat i NIE na temat, dla staraczek i dla zafasokowanych

Oceń ten wątek:
  • XxMoniaXx Autorytet

Wysłany: 13 kwietnia 2014, 15:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ok dziewczyny dziękuje za ciepłe słowa . Co bym bez was zrobiła. Uciekam szykować bo goście lada chwila. Miłego popołudnia .

Anutka lubi tę wiadomość

f2wl3e5exwv499zn.png
    km5sdf9hllms5iw1.png

10. 2018r. - c.b
  • Bursztynka Autorytet

Wysłany: 13 kwietnia 2014, 15:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Monia ciesz się z gości, bądź PPD :D
    Anutka, no Tobie wedle życzenia z opisu - bliźniaki! :D

Anutka lubi tę wiadomość

SyCy39O.jpgSyCyp2.png
  • Anutka Autorytet

Wysłany: 13 kwietnia 2014, 15:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    bursztynka - ponoć nie wiem co mówię :) bliźniaki to podwójny kłopot, a ja widze tylko podwójne szczęście :)

Z., Misty87 lubią tę wiadomość

1usavcqg3fbgb4ge.png
    3jgx3e3kec0agggp.png
    f2w3rjjgjb0z63zo.png
  • Laura Autorytet

Wysłany: 13 kwietnia 2014, 17:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzień dobry!
    Jak przy niedzieli pusto tu :)
    Pozdrawiam słonecznie :)

Anutka, Z., Macierzanka:) lubią tę wiadomość

Synuś mamusi i tatusia :)
    Dominiś 2890, 52cm <3
    89c50790be.png

• Anutka Autorytet

Wysłany: 13 kwietnia 2014, 17:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    patki :* ide do wanny z mężusiem :)

Z., Fidelissa lubią tę wiadomość

1usavcqg3fbgb4ge.png
    3jgx3e3kec0agggp.png
    f2w3rjjgjb0z63zo.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 13 kwietnia 2014, 18:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Laura wrote:
    Dzień dobry!
    Jak przy niedzieli pusto tu :)
    Pozdrawiam słonecznie :)

Hej Laura :)
    testowanie zbliza się do nas małymi krokami co nie? dzis u mnie 7dpo :)
    gin juz mi powiedział że jak w tym cyklu sie nie uda to odrazu po @ HSG moze to wypadnie jeszcze w tym miesiacu :(

Laura, Kaśka28 lubią tę wiadomość

• Another Autorytet

Wysłany: 13 kwietnia 2014, 18:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bursztynka wrote:
    Another. Niesamowite :o

1. Ja też jak nam się śpieszy to prowadzę :)
    2. Czasoprzestrzeń trochę mi się kupy nie trzyma. Jak on miał być za 20 minut w pracy i zdążył to ty musiałaś w 20 minut dotrzeć do swojej mamy, do jej domu, do swojego domu, z powrotem do jej domu, na parking plus jeszcze on zdążył z karnisterkiem na stację?

Dzień dobry :) w ten pochmurny dzionek :(
    Na parkingu byliśmy o 13 25, a on do pracy miał na 14:00. Wiozła mnie koleżanka z pracy, która akurat kończyła zmianę, więc zajęło mi to niecałe 15 minut. Aaaa i w sumie to dość ważne, mama mieszka drzwi w drzwi ze mną :D

Kaśka28 lubi tę wiadomość

"Musisz uwierzyć w siebie, bo wiara czyni cuda.."
    bpz77ab.png
  • Laura Autorytet

Wysłany: 13 kwietnia 2014, 18:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    AnusiaM wrote:
    gin juz mi powiedział że jak w tym cyklu sie nie uda to odrazu po @ HSG moze to wypadnie jeszcze w tym miesiacu :(
    tak Anisia, już tuż tuż :)
    teścik zbiliża się wielkimi krokami 1271842z2mvt3s3eb.gif

AnusiaM, Z., Little Frog lubią tę wiadomość

Synuś mamusi i tatusia :)
    Dominiś 2890, 52cm <3
    89c50790be.png

• Little Frog Autorytet

Wysłany: 13 kwietnia 2014, 18:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Another, no nieźle :D
    Coś czuję, że taka historia mogłaby mi się również przytrafić ;]
    Nam to się wiecznie coś przytrafia ;)
    Np raz jak wyjeżdżaliśmy z Polski, to po przejechaniu kilkunastu kilometrów okazało się, że mamy przegląd ważny jeszcze tydzień. Samochód zapakowany (może trochę przesadziłam, ale faktycznie był pełen) po sam sufit i trzeba było zawracać. W zasadzie mieliśmy porobione wszystko, bo zawsze dajemy do mechanika, żeby sprawdził, ale trzeba było zawrócić. To i tak szczęście w pechu, że się zorientowaliśmy...

Macierzanko, u mnie też pojawiło się wielkie rozczarowanie, bo jak to tak? Nawet nie przypuszczałam, że to się tak skończy.
    Lenko, czyli sezon imprezowy już się zaczął :)
    Ja czekam na lipiec, już złożyłam zamówienie u teściów na duszonki :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 kwietnia 2014, 18:27

Another, Laura, Macierzanka:), Z., Lena87, Fidelissa lubią tę wiadomość

• Bursztynka Autorytet

Wysłany: 13 kwietnia 2014, 18:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Another dzięki :) bo sobie wyobrażałam jak latasz po całym mieście :D dobrze że macie drugie kluczyki

SyCy39O.jpgSyCyp2.png
  • Another Autorytet

Wysłany: 13 kwietnia 2014, 18:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Little Frog wrote:
    Another, no nieźle :D
    Coś czuję, że taka historia mogłaby mi się również przytrafić ;]
    Nam to się wiecznie coś przytrafia ;)
    Np raz jak wyjeżdżaliśmy z Polski, to po przejechaniu kilkunastu kilometrów okazało się, że mamy przegląd ważny jeszcze tydzień. Samochód zapakowany (może trochę przesadziłam, ale faktycznie był pełen) po sam sufit i trzeba było zawracać. W zasadzie mieliśmy porobione wszystko, bo zawsze dajemy do mechanika, żeby sprawdził, ale trzeba było zawrócić. To i tak szczęście w pechu, że się zorientowaliśmy...
    Ja niestety jestem mega roztargniona :/ Pamiętam kilka lat temu jak pojechaliśmy do Czech na wycieczkę i tam zatrzasnęłam kluczyki w aucie... Wtedy właśnie dorobiliśmy ten dodatkowy kluczyk (na szczęście :D).

A autem jak się spieszymy kieruję ja, bo ja mam prawo 8 lat, a mój facet 3 miesiące :P
    Lecę na serial, wpadnę za godzinkę :*

Little Frog, Z., Kaśka28 lubią tę wiadomość

bpz77ab.png
  • Another Autorytet

Wysłany: 13 kwietnia 2014, 18:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bursztynka wrote:
    Another dzięki :) bo sobie wyobrażałam jak latasz po całym mieście :D dobrze że macie drugie kluczyki
    Nieee, wtedy nie byłoby szans :D
    Właśnie wyżej napisałam w jakich okolicznościach dorobiliśmy :D

bpz77ab.png
  • Macierzanka:) Autorytet

Wysłany: 13 kwietnia 2014, 18:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    XxMoniaXx wrote:
    naprawde mam dosyć !!!!!!!! jak to boli :((((
    Monia, nie wiem co Ci powiedzieć, bo też ostatnio miałam taki maleńki kryzys z tego tytułu, ale wiem jedno, że nie wolno nam się poddać.
    Wolno nam sie powkur***ć, wypłakać i wygadać do woli, ale nie poddać!!!
    Wspieram Cię mocno <3

Z., Little Frog, Laura, Malenq, Kaśka28 lubią tę wiadomość

"Niepłodność to nie kara, uzdrowienie to nie czary"
    1237397y6kr97ild4.gif
  • Magdas Autorytet

Wysłany: 13 kwietnia 2014, 19:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Matko im blizej jutra tym mam wiekszy stres przed wizyta...aaa jutro to bede kłębkiem nerwów. Mam tylko nadzieje ze to nic powaznego i szybko da sie nsprawic

W życiu nie chodzi o czekanie aż burza minie. Chodzi o to,by nauczyć sie tańczyć w deszczu.
  • Kaśka28 Autorytet

Wysłany: 13 kwietnia 2014, 20:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Z. wrote:
    Cześć dziewczyny ! :)

Wpadłam z kawka sie przywitać i zapytać jakie filmy wycisakcze łez polecacie? Wiem że już tu pisalyscie ale ciezkooo bedzie mi przeszukiwać 400 stron :D

U mnie we wtorek u lekarza beda majty w dół :P

Co u was? Jak humor?

Życzę każdej udanego dnia ♥♥♥

August rush, my name is khan, ps kocham cie, dirty dancing 2, kwiat pustyni jak sobie przypomne to dopisze:)
    Driada0102 wrote:
    Bylam u lelarza, ale tu w uk uzmaja ciaze od 12tyg dali mi tylko tabletki, ktorych nie poleca farmaceuta dla ciezarnych wiec nie biore ich bo nie chce zaszkodzic dziecku. Polski lekarz pow że lepiej jak nie bede brac zadnych lekow na poczatku ciazy
    biedactwo naprawde ci wspolczuje
    Misty87 wrote:
    Czesc dziewczyny! Witam sie slonecznie :)
    Pol dnia zakupki, flohmarkt,real itp.
    Mnie przeskoczyla kosc ogonowa,czy cos w tym stylu,ledwo chodze :(

Driada, kolorowo masz...nie wyobrazam sobie tego! Santoocha Ci moze poradzic, bo byla w tej sprawie u lekarza.

Ja tez malo jem, ale ani razu nie wymiotowalam.
    ojjj ato co sie staalo tobie?

W ogole wszpolczuje wszytkim wam dziewczynki ktorym cos dolega...biedactwa moje kochane...
    Little Frog wrote:
    MAgda, spokojnie. W poniedziałek masz wizytę :) Mi mój mąż też powiedział chyba ze dwa razy, że mi zrobi szlaban na różową stronę :D
    Ja jeszcze mogę dodać, że wtedy miałam zachciankę na hamburgera (serio! Mój mąż do teraz mówi, że żałuje, że mi wtedy nie kupił drugiego, bo widział, że mi się chciało, ale mówiłam, że nie chcę) no i miałam zgagę (a nigdy wcześniej nie miałam i później też już nie miałam), do tego lekkie mdłości i lekki ból brzucha.
    A dziś powiedziałam mężowi, że mi trochę przykro, bo już po walentynkach, po dniu kobiet i po moich imieninach i teraz dopiero muszę czekać na urodziny, żeby był jakiś mój wyjątkowy dzień, a on mi na to, że właśnie planował mi kupić dziś jakiegoś kwiatuszka tak bez okazji, ale teraz już tak głupio, bo bym sobie pomyślała, że dopiero jak się upomniałam, to mi kupił, a chciał tak bez okazji.
    Sara, oj te laski u Ciebie w pracy to są niezłe...współczuję...

A ja dziś sobie robię prywatną mini imprezkę z mężem, będą chipsy, piwko i trochę punkowej muzyki :D Ale najważniejsze: będzie miło! :)

I Wam życzę przyjemnych wieczorków :) Przypuszczam, że wpadnę tu dopiero jutro!! Pa! :)
    Zabka udanej prywatki hehehe i powiem ci fajnego masz tego meza:D
    AnusiaM wrote:
    witam się wieczorem
    z nosa leci , gardło boli ;(
    zjadłam dzisiaj czekolade kawowa i chipsy ketchupowe... nie długo bede się kulac zamiast chodzić a umiaru i rozumu brak :(
    maż do 22 w pracy ;/
    ogólnie czuje sie jak przemielona przez maszynke ;/
    w nocy kiepsko śpie bo przez katar mam otwara buzie i mi wysycha :(
    jak to jest fajnie jak człowiek jest zdrowy
    zaczeły mnie dzisiaj boleć cyce
    @ może być chyba 10-14dpo ?? a jak w poniedziałek bede miała już 7dpo to może @ się zbliża :(
    A moze sie nie zblizy? zaciskam kcikuki:D
    Macierzanka:) wrote:
    Dzień doberek!
    Ja tylko wpadłam się przywitać i życzyć miłej niedzieli wszystkim zgromadzonym :D
    Anutka dziś ma testować?

Jak tam dziewczyny o panieńskich? Kacyk męczy pewnie ;) i odsypiają
    Żabko, ja na nim byłam lata temu w kinie... i wyszłam strasznie wściekła takim zakończeniem... jeszcze z Costnerem :D też byłam zaskoczona

Lena udanej imprezy! :)

hahahaha powiem wam ze wstalam bez wiekszego problemu zjedlismy sniadanie i jakies 2-3 godziny pozniej sie zaczelo...bol migrenowy polowy glowy masakra ostatnio z tym...i az zwrocilam sniadanie...dopiwri o 4 zjadlam rosolek meza i juz bylo lepiej:D teraz jest ok:D

Monia wiesz ze mysle o Tobie i zawsze czekam na wiesci od ciebie...wiec opowiadaj jak humorek?
    XxMoniaXx wrote:
    a juuz miałam taki fajny nastrój i dałam na luz...
    no i ... teściowa dziś opowiadała jak było wczoraj u znajomych i powiedziała ze tacy dalsi znajomi którzy mieli ślub tydzień przed nami będą mieli dziecko . Małe ma 4 cm. Ledwo trzymałam sie żeby sie przed nią nie rozpłakać. wpadłam w dołek.. oczywiście spór z męzem bo jak to powiedział "nawet ci dziecka nie umie zrobić" :(
    eeehhhmmmm.. szkoda gadać... a ja tylko oczekiwałam, żeby przyszedł, przytulił i powiedział nie martw sie kochanie jeszcze będziemy mieć dziecko....
    juz tak sie trzymałam, ale to mie rozbiło na szczątki.. jeszcze popołudniu mamy gości , ale ja juz ochote a wszystko straciłam :(
    Monia rozumiem ciebie ty wiesz przeciez:D jestesmy w tej samej syt chociaz nie ty jestes w lepszej...wiec prosze wiec sie zepnij i walcz wiem ze ciezko bo cie rozumiem i maz tez tak do mnie gada....ale walcze i nie mozesz tak przezywac kazdej wiadomosci o ciazy...przeciez to jest zycie i nie mozesz tak do tego podchodzic...nie wiem moze przydalaby ci sie rozmowa z kims kto ci pomoze...myslalas o tym?
    AnusiaM wrote:
    na to trzeba patrzyc w inny sposob kochana ten zabieg moze tylko pomoc a noz masz niedrozne jajowody i badanie pomoze takze trzeba byc dobrej mysli:D
    Another wrote:
    Na parkingu byliśmy o 13 25, a on do pracy miał na 14:00. Wiozła mnie koleżanka z pracy, która akurat kończyła zmianę, więc zajęło mi to niecałe 15 minut. Aaaa i w sumie to dość ważne, mama mieszka drzwi w drzwi ze mną :D
    nooo to troszke pocieszajace ze mieszka tak blisko ale przygoda zajefajna hehe bedziecie mieli co wspominac:D
    Magdas wrote:
    Matko im blizej jutra tym mam wiekszy stres przed wizyta...aaa jutro to bede kłębkiem nerwów. Mam tylko nadzieje ze to nic powaznego i szybko da sie nsprawic
    magdas bedzie dobrze ale wiem co czujesz sama wymyslalam rozne powody [email protected] okazalo sie ze sie zablokowalam po prostu i za bardzo stresowalam wiec spokojnie przepisze cos na wywolanie i stajemy do walki z nowymi silami:D

Myslalam ze bede miala duuuzo nadrabiania a tu zalednie kilka stron noooo opuszczamy sie dziewczynki:D a tak szybko szlo przy 400:D

Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 kwietnia 2014, 20:15

Little Frog lubi tę wiadomość

Dluuuuga historia...ale warto było walczyć !!!
    9dpt 84.51 :D
    11dpt 210
    14 dpt 765.9
    18dpt 4270
    32dptmamy ❤️
    w4sq3e3kaoemk4zn.png
  • sara_nar Autorytet

Wysłany: 13 kwietnia 2014, 20:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dobry wieczór. Cisza i spokój tu jak nigdy.
    JA oczywiście na noc w pracy. Byliśmy dziś u teściów na obiadku. Niestety pogoda dziś nie dopisała, ale i tak było fajnie :)

relgh371g4so40bs.png
    klz9krhmiwshxnlc.png
  • Malinowa Panienka Autorytet

Wysłany: 13 kwietnia 2014, 20:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej Wam :)

Wróciłam niedawno z wystawy psów w Lublinie. Zadowolone, nasze psy super się pokazały - młoda zaczęła Młodzieżowy Championat Polski :)

[*] Jagoda 18.03.2014
    [*] Antosia 13.01.2019

Mutacja V Leiden hetero (acard 150mg.,heparyna 0,6ml.)
    MTHFR 1298A>C hetero
    Niedoczynność tarczycy Euthyrox N 150
  • Another Autorytet

Wysłany: 13 kwietnia 2014, 21:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wątek tak nisko, że ledwo go znalazłam :O

Z. lubi tę wiadomość

bpz77ab.png
  • Z. Autorytet

Wysłany: 13 kwietnia 2014, 21:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja odkąd wróciłam do domu leżę z małżem przed tv i zbijam bąki więc się nie udzielam :)
    Lenistwo pełną gębą a co! :D

Another, Little Frog, sara_nar, Laura, Fidelissa, Kaśka28 lubią tę wiadomość

Dwa bąbelki 👣
    06.2015
    03.2017
  • Little Frog Autorytet

Wysłany: 13 kwietnia 2014, 21:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Z. wrote:
    Ja odkąd wróciłam do domu leżę z małżem przed tv i zbijam bąki więc się nie udzielam :)
    Lenistwo pełną gębą a co! :D
    No, u nas lenistwo przebiło wszystko :D
    Dziś o 14 położyliśmy się zdrzemnąć na chwilkę i obudziliśmy się ok 18:30 :)
    Kasiu, my to teraz takie trochę odludki, bo siedzimy sami i trochę się boimy jak to będzie jak zjedziemy i trzeba będzie nasz wspólny czas podzielić z innymi :D
    Straszni egoiści z nas pod tym względem :D Hehe, a tak poważnie, to są wady i zalety takiego lekkiego odizolowania od wszystkich :)
    A rosołek na kaca to super sprawa :D A już taki zrobiony przez kogoś, to pychotka! :)
    Another, dobrze że nie napisałaś, że wątek nisko upadł :D
    Ale od jutra nowy tydzień,mężowie w pracach, to będzie można tu trochę więcej poprodukować :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 kwietnia 2014, 22:02

Laura, Misty87, Kaśka28 lubią tę wiadomość

‹‹ 406 407 408 409 410 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

100% nauki, czyli badania i rozwój w OvuFriend!

OvuFriend to jedna z nielicznych aplikacji na rynku, których działanie opiera się na wieloletnich pracach badawczo-rozwojowych, a jej skuteczność została potwierdzona badaniami naukowymi. Od 10 lat najlepszej klasy naukowcy i lekarze pracują nad tym, aby OvuFriend z najwyższą wiarygodnością analizowało cykl miesiączkowy, wyznaczało dni płodne, owulację i miesiączkę. W rezultacie wielu badań naukowych system OvuFriend uczy się płodności każdej kobiety, jej indywidualnych cech, trendów i zależności w cyklu. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Prolaktyna a zajście w ciążę. Jak regulować poziom tego hormonu?

Prolaktyna to bardzo ważny hormon zarówno na etapie starań o dziecko, w ciąży, jak i po porodzie. Jakie są normy stężenia prolaktyny? Kiedy jej poziom może utrudniać zajście w ciążę i co robić w takiej sytuacji? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Koronawirus a problemy z płodnością - o emocjach w obliczu pandemii

Pandemia koronawirusa szczególnie mocno uderza w pary starające się o dziecko lub zmagające się z niepłodnością. Jak radzić sobie z emocjami w tym trudnym czasie? Na czym skupić swoją energię i uwagę? Jak obecny czas może przysłużyć się płodności? Czy z obecnej sytuacji można wyciągnąć dobrą lekcję? O tym wszystkim opowiada doświadczona psycholog, każdego dnia wspierająca pary w drodze do rodzicielstwa - Justyna Kuczmierowska. 

CZYTAJ WIĘCEJ